- 9 Şubat 2012
- 1.339
- 1.391
- 198
gözünüzaydın canım yerim ben o fıstığıTeyzeleri, Zeynep Alina emekliyooorBu akşamüstü yemek yaparken oyun halısına bırakmıştım, bir arkamı döndüm bana bakan iki çift göz var Emekleye emekleye gelmiş yanıma.
Ben de menümü yazayım.
Sabah:
1 kk light beyaz peynir
1 adet haşlanmış yumurta
1 dl çavdar ekmeği
Domates
Salatalık
Şekersiz çay
Ara:
Sütlü şekersiz nescafe
Ara:
Sütlü şekersiz nescafe+6 adet çiğ fındık
(Ayılamadım bugün)
Öğle:
1 dolu kase şehriyeli tavuk suyu çorbası
Ara:
2 adet mandalina+200 ml light süt
Akşam:
1 büyük tabak tavuklu ıspanak (acıkmıştımm)
3 yk light yoğurt
Ara:
2 kupa yeşil çay+yarım çay bardağı beyaz leblebi
hayir dislama soz konusu bile olamaz. Ama liste konusuna gelirsek bunu yasaman gerekiyordu. Bu hafta daha hırslı olacağına eminim. bugün yediklerini cok beğendim bi sekilde devam edersen 1. Bile olabilirsinHerkes kilo verenleri tebrik ediyor. Bende kendimi dışlanmış hissediyorum.
Canım sorma biz de alış veristeydik iki mağazadan almadan çıktım ama ucuncu de dayanamadım artıkTabii ki canım, her zaman yanındayım :)
Çok güzel olmuş , afiyet olsun tatlım , böyle devam edersen bu hafta çok iyi bir sonuç alırsın :)
Eti Karam Gurme' yi okuyunca gözüm döndü, 1 haftadır çikolata diye ölüyorum
Gözün aydın artık işin daha da zor ve daha da güzelTeyzeleri, Zeynep Alina emekliyooorBu akşamüstü yemek yaparken oyun halısına bırakmıştım, bir arkamı döndüm bana bakan iki çift göz var Emekleye emekleye gelmiş yanıma.
Ben de menümü yazayım.
Sabah:
1 kk light beyaz peynir
1 adet haşlanmış yumurta
1 dl çavdar ekmeği
Domates
Salatalık
Şekersiz çay
Ara:
Sütlü şekersiz nescafe
Ara:
Sütlü şekersiz nescafe+6 adet çiğ fındık
(Ayılamadım bugün)
Öğle:
1 dolu kase şehriyeli tavuk suyu çorbası
Ara:
2 adet mandalina+200 ml light süt
Akşam:
1 büyük tabak tavuklu ıspanak (acıkmıştımm)
3 yk light yoğurt
Ara:
2 kupa yeşil çay+yarım çay bardağı beyaz leblebi
Herkes kilo verenleri tebrik ediyor. Bende kendimi dışlanmış hissediyorum.
gözünüzaydın canım yerim ben o fıstığı
Gözün aydın artık işin daha da zor ve daha da güzel
ALLAH bağışlasın çok tatlıdır o şimdi@milad2014 aynen canım çok tatlı oldu çok :) Bir cilveler, bir gülüşler, yolda bebek arabasında herkese gülücük saçıyor
hayir dislama soz konusu bile olamaz. Ama liste konusuna gelirsek bunu yasaman gerekiyordu. Bu hafta daha hırslı olacağına eminim. bugün yediklerini cok beğendim bi sekilde devam edersen 1. Bile olabilirsinHerkes kilo verenleri tebrik ediyor. Bende kendimi dışlanmış hissediyorum.
Teşekkür ederim kızlar kendıme olan inancim geldi yine yaaa.... biran pes etmek istedim.
Akşam eşim yemekten sonra halka tatli yedi. Canım o kadar istedi ki anlatamam yemedim Afedersiniz ama ucundan yalanı yani
bu hafta duzenli beslenecegim
ask olsun canim hissetme oyle ben gecen hafta rekor kirmistim ya ama cok sukur kendime geldim bundan sonra onumuze bakalim kiz bu arada cahilligimi bagisla tambak ne demek merak ettim birden
ALLAH bağışlasın çok tatlıdır o şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?