1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Cok sevindim senin adina hersey gonlunce olsun insallah benim kilolar her tarafima yayilmis vaziyette yani zayifladigim zaman her tarafimdan orantili gidiyo cok sukur

Miladcim buzdolabindaki muthis sır maydanoz limon ve bir bardak hazir su klorsuz olacak maydanozlari yikiyoruz on tane falan küçük yaprskli olmali mutlaka onlari bir kaba elimizle parcalayip koyuyoruz icine bir bardak klorsuz su ve blandirdan cekiyotuz yarim limon sıkıp sabahlari ac karna iciyoruz limon azda sikilabilir on beş gun iciyoruz hergun bir defa on bes gun sonunda uc dort gun dinleniyoruz tekrar onbes gunluk kur yapiyoruz ben bu sayede ilk hafta 83.400 den 78.000kg düştüm sok oldum ilk haftamdi daha sonra bir ayi tamamladigimda artik 76 idi kilom tabiki maydanozdan yiyerek mucize beklenmez duzenli beslenmek onemli kilo cok olunca bir okadar su icmek gerekiyor aclik merkezi ile susuzluk merkezi cok yakin insan beyninde bu nedenle aclik hissetdiginizde su icin gecerse bilinki cok susuyorsunuz gunde uc litre hatta daha fazla su ictim cildim guzellesti kimse inanmiyor 71 kilo olduguma daha azsin 65 falansin diyorlar buda beni cok mutlu ediyor.NOT :EMZIREN ANNELER BU KURU UYGULAYAMAZ ZIRA SUTLERI AZALIR ...DILERIM SIZDEDE ISE YARAR SEVGILER ......

Cok tesekkurler tavsiyen icin angelina.bu kuru daha once de ibrahim saracoglu vermisti tvde tarifini ama ilgimi cok cekmemisti.kullanan birinden tavsiye almak daha icine siniyor insanin.en kisa zamanda baslamak istiyorum bende.
her sabah taze mi hazirlamaliyiz bu kuru yoksa 1 demet maydanozdan yapip bikac gun mu icelim?

Yediklerimi yazip çıkmam lazım

Sabah
1kase dolusy mercimek çorbası
1aci biber
Yarim el kadar ince lavas

Ara 1 muz
2 fincan bitki Çayı

Öğle
1tabak patatesli sulu köfte
1kase lebeniye çorbası

Ara
3kasik yoğurt
1sekerleme(zencefilli)

Aksam
8kasik Terbiyeli pirasa
1d.ekmek
4k yoğurt

Ara
1fincan sütlü kahve

Ayyy canım çok sevindim haydi hayırlısı

Tomurcuk cum hergün taze maydanozdan yapilacak vede hemen icilecek yarim saat sonra kahvaltini yapabilirsin vakit yok dersen bes dakikada bekleyebilirsin sakin cokca yapip dolapdan alip iceyim deme faydasi olmaz hergun taze yapilacak ibrahim saracoglunun kuru bu zaten allah ona uzun omurler versin bu kur ile organlardaki yaglanmada azaliyor babamda karaciger yaglanmasi vardi annemde yapti bu kurden babamla ictiler babam kalp krizi gecirdiginde ogrendikki karacigerindeki yaglanma yok denecek kadar azalmis o nedenle faydasi cok yanliz sivilce probleminiz varsa ilk hafta cok cikiyor sonrasinda kaymak gibi guzel bir cilde sahip oluyorsunuz yasim 36 ama kimse inanmiyor cok küçük duruyorsun diyorlar cildinizdeki farki hafifligi hissedeceksiniz insallah

canım senin için sevindim inş yaza hep beraber sağlıklı ve fıstık gibi gireceğiz

bu gün oruç tuttum menü
ezan okunduktan sonra saat 5 te
bir kase çorba
bir salatalık
eşim gelince saat 7 de
küçük bir tabak yumurtalı ıspanak
100gr yoğurt
40 gr ekmek
ilerleyen saatte süt icebilirim.

@tomurcuk çok sevindim senin adına biliyorsun bende karin germe ve göğüs küçültme düşünüyorum burda guvenebilecegim bi doktor yok en yakin konya ve çok araştırdım meşhur bi doktor var bende 15 tatilde gidip goruseyim diyorum ..fiyat olarak ne kadara anlastiniz

Bende deniycem maydonozu zaten limonlu su iciyodum bakalım bugün başladım biraz zorlanıyorum inşallah yine verip geri almam hayatımız diyetle geçiyo

Çok sevindim senin adına büyük göğüs herzaman sorun maalesef insanı hem yaşlı hem kilolu gösteriyor en yakın zamanda mükemmel görüntüne kavusursun insallah

Hayırlı akşamlar Şekerler

Sabah kahvaltida
1 ısırık borek
3 çatal tatlı
1 yumurta
Yarım dilim ekmek
5 tane zeytin
Yesil cay

Ara 1 greyfurt
Yarim armut

Öğlen 1 kase susuz patates yemeyi

Aksam hamsi
Salata
1 dilim ekmek

Yine basim çok agriyor ben kacar görüşürüz

Ben de menumu yazayim
Sabah
Kasarli tost Çay
Ara kahve
Öğle
Fırında 1 köfte 2 dilim patates
1 dilim. EkmeK
1 bardak ayran
Ara yok
Akşam
1 tabak haşlanmış karnabahar
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
Kacamaksiz bir gün daha bitti sayılır

Ben de menumu yazayim
Sabah
Kasarli tost Çay
Ara kahve
Öğle
Fırında 1 köfte 2 dilim patates
1 dilim. EkmeK
1 bardak ayran
Ara yok
Akşam
1 tabak haşlanmış karnabahar
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
Kacamaksiz bir gün daha bitti sayılır

İyi aksamlar bende menumu yazayim
Sabah: bir kase nesfit
Ara: bir muz bir bardak sut
Ogle: haslanmis tavuk ve yogurt
Ara: iki kuru incir
Aksam: bir tabak guvec ve salata
Aksami biraz fazla kacirdim galiba

Canimm cok sevindim adinaa insalah hersey istedigin gibi olur

Cok sagol canim yaaa bu ara vok ihtiyacim vardi boyle bir seye yarin hemen basliyorum:))

Bende yazayim menumu
Sabah peynirli gozleme. Çay
Ara bir mandalina
Oglen 3tane cinekop balığı (hamsinin büyüğü) bol salata (ben balik yiyince doymuyorum yaaa sizdede oluyormu:)
Aksam 2 biber dolması. Salata bir dilim ekmek
Birazdan nescafe
Sonrasinda yesilcay

diyet su ve sporla birlikte yapmissindir degilmi bu kuru..bende denemek isterim zaten hersabah maydanoz yiyorum ama tansiyonum dusuk limon iyice dusururmu ki

Menümü yazayım bari
iftar yaptım itiraf ediyorum ve senin kadar az yemedi maalesef bugün kötü oldum

ezan okununca
1 greyfurt
yarım yeşil elma
1 dilim katmer lie ekmeğe çikolata sürüp afiyetle yedim

1 alabalık
azcık Salat

kocam gelince
Haşlanmış et
1.5 dilim kıbrıs tatlısı yedimmm
ama dünyaları yedin çok tokum.
2 gündür bebeğim biraz huzursuz bugün zaten son saatlere doğru çok kötü oldum.biraz oruca ara verecem.
Wetu sn hangi ilde idin. 5 te sahur yapınca merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…