Aynen yaaa ikimizde iki gündür 3 öğün karnabahar yedikiyi akşamlar olsun kızlar, menüm
sabah
1 simit
1 buçuk k.k eski kaşar
1 kesme şeker/çay..
Ara
yok
öğle
1 tabak karnıbahar
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
ara
orta türk kahvesi
petito çikolata
ara
1 kase yoğurt
akşam
1 tabak karnıbahar (karnıbahardan soğudum resmen)
1 tuzlu kurabiye mınicik
kızlar canım cok ayva tatlısı istiyo yarın yapıp yicem galiba..
Ilahi nehir cok güldüm. Cocuk bedenen öylede boylede büyüyor onemli olan ruhunu nasıl besledigindir. . Egitim her zaman herşey degildir ama cogu zaman cok şeydir. ..
Sende cok tatlı bir insansin kizin cok sansli diye düşünüyorum. .
Uyandığımda maydanoz kürü 1 buyukk bardak su
Kahvaltı
1yumurta 1yagsiz karışık tost 2zeytin
Domates biber
Ara
Oglumdan kalan iki parmak kalınlığında tost (cope atmaya kiyamadim ben zaten hep böyle kilo aldım)
Öğle
6-7kasik bulgur pilavi
2kucuk parca et
Yoğurt, salata
Ara
3 dilim portakal
Aksam
1tatli tabagi melemen
2dilim ekmek
2kasik (ev yapımı) kirmizi biber konservesi
Yogurt, salata
Ara
Bir elmalı yoğurt karışımı
Ee tursu olmuyormu oyleBenim kolay salatam şöyle
kırmızı lahanayi dograyip bir kaba alıyorum az tuz üstünü kaplayacak kadar sirke (elma+üzüm) koyup dolaba koyuyorum
Salata yiyeceğim zaman herhangibir marulun (daha cok aysberg kullanıyorum yıkanması kolay) üstüne 1-2 kasik kırmızı lahana birazda sirkesinden ekliyorum karistirip yiyorum. yapımı 5dk almıyor yağa tuza da gerek kalmıyor pek te lezzetli oluyor
Onun gibi hatta o lahana restoranlarda olur hepEe tursu olmuyormu oyle
GMerhaba canlarimmm gec oldu ama misafir vardi yemekte
Menumu de yazayim
Sabah 7 de
3 dilim elma
1 mandalina
11 de 1 kirep
3 de yesil cay
5 tane badem
2 kaşık beyaz leblebi
18 3o yarim kepce yayla çorbası
1 kepce susuz nohot
4 kasik et sote
Yeşil salata
Ara 1 gireyfut
Yesil cay
Miladcim boy 155 kilo 71 yas 36 hedef gittigi yere kadar senin anlayacagin minyon bir kadinim evlendigimde 45 kilo idim gerci benim vücut biraz sıkı kiloma inanmiyorlar daha azsin diyolar ama beni tartidaki rakam ilgilendiriyor sonucta kendimizi kandirmayalim dimi bu arada aranizda en yasli benim ya hu hu huBakalim ilk hedefim 65 sonrasi ne olur bilmiyorum dedimya gittigi yere kadar cok inatci bir yapim vardir bu is inada bindi son alti yildir cok kiloluydum bebek tedavisi gordum ikinci cocuk icin .artik guzel vede bakimli anne olmak istiyorum buyuk oglum cok takiliyor bana anne biraz daha versen ablam gibi olacaksin diyor sipa kucuk oglum ise dortbucuk yasinda ayy cenem dustu cok konustum
Kızlar ben söyle bir karar aldım tabi fikirlerinizi bekliyorum.malum bebeğim daha 4.5 aylık. Kilo vermekten çok korumayı ve almamayı hedefliyorum.
200 gr olsa eksi olmak benim için sevindirici olur. Ne zaman regli olursam o zaman tam anlamı ile başlarım diye düşünüyorum.
Kızlar ben söyle bir karar aldım tabi fikirlerinizi bekliyorum.malum bebeğim daha 4.5 aylık. Kilo vermekten çok korumayı ve almamayı hedefliyorum.
200 gr olsa eksi olmak benim için sevindirici olur. Ne zaman regli olursam o zaman tam anlamı ile başlarım diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?