1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Aynen yaaa ikimizde iki gündür 3 öğün karnabahar yedik

Canımmm çok mutlu oldum Çok teşekkür ederim

Bugünkü menümü yazayım.

Sabah:
1 adet haşlanmış yumurta
1 kk light beyaz peynir
1 su bardağı tarçınlı süt

Ara:
1 bardak yeşil çay+1 parça ceviziçi

Öğle:
6 adet minik ızgara köfte (Annem yapacaktı benimkileri minik yapar mısın dedim bu sefer de fazla minik yapmış )
2 adet tuzsuz etimek

Ara:
Latte
1 adet gün kurusu+1 parça ceviziçi

Ara:
Yarım paket altınbaşak bisküvi
1 kupa limonlu yeşil çay

Akşam:
1 dolu kase form çorba
3 yk light yoğurt

Ara:
1 kupa kiraz saplı form çay
1 adet tuzsuz etimek+1 kk light beyaz peynir

Uyandığımda maydanoz kürü 1 buyukk bardak su

Kahvaltı
1yumurta 1yagsiz karışık tost 2zeytin
Domates biber

Ara
Oglumdan kalan iki parmak kalınlığında tost (cope atmaya kiyamadim ben zaten hep böyle kilo aldım)

Öğle
6-7kasik bulgur pilavi
2kucuk parca et
Yoğurt, salata

Ara
3 dilim portakal

Aksam
1tatli tabagi melemen
2dilim ekmek
2kasik (ev yapımı) kirmizi biber konservesi
Yogurt, salata

Ara
Bir elmalı yoğurt karışımı

Herkese iyi haftasonları
Sabah yöresel peynirli 1 yumurta
2 dilim Ekmek
Domates 5 zeytin
1tk reçel +1 incir reçeli
Ara kahve
Öğle
1dilim ekmeğin üstüne t.yağı sürüp 1kk otlu peynir ile yedim
maksat öğleyi atlamamak için birşey yemekti
Ara yok
Akşam
6k kapuska
1 dilim ekmek
Pirasa salatası
Kalorileri topladım 866 yaptı Cooooooooook mutlu oldum

Benim kolay salatam şöyle
kırmızı lahanayi dograyip bir kaba alıyorum az tuz üstünü kaplayacak kadar sirke (elma+üzüm) koyup dolaba koyuyorum
Salata yiyeceğim zaman herhangibir marulun (daha cok aysberg kullanıyorum yıkanması kolay ) üstüne 1-2 kasik kırmızı lahana birazda sirkesinden ekliyorum karistirip yiyorum. yapımı 5dk almıyor yağa tuza da gerek kalmıyor pek te lezzetli oluyor

Güzel canım, önümüzdeki hafta 80leri göreceksin ama lütfen aynen devam :) Bulgur pilavından emin olamadım diyetisyenim henüz ekmek konusunda çok ısrarcı, değişim listesi vermiyor bana ama bildiğim kadarıyla 2 yk pilav 1 dl ekmek ediyor, bulgur pilavı için de öyle mi tam bilmiyorum yanlış bir şey demeyeyim.
Sayfadaki herkes çok değerli benim için ama sen kilo verdikçe ben çok mutlu oluyorum, sorumlu gibi hissediyorum kendimi.

Ee tursu olmuyormu oyle

İyiaksamlar hanimlar sabahtan beri okuyorum okuyorum yorum yazdim zannediyordum hic yazmamisim ya yok yk benim kafa yerinde degil gercekten bi haftadir hic iyi degilim unutkanlik dalginlik tavan yapmis durumda sanirim migren ilacinin yan etkisi

Gelelim menume

Sabah yediklarimi biliyosunuz :)

Ogle bi tabak ygsiz terbiyesiz kereviz :)

Aksam bi cig kofte durum kendimi zor tuttum 1 lt su ictim daha fazla yememek icin

Yarin esim nobetci pazartesi aksam gelecek bu iki gunde nasipse insallah tum haftayi telafi etmek istiyorum

G
Gayet iyi gidiyorsun canım ... Sen beni sollayacan

Kızlar ben söyle bir karar aldım tabi fikirlerinizi bekliyorum.malum bebeğim daha 4.5 aylık. Kilo vermekten çok korumayı ve almamayı hedefliyorum.
200 gr olsa eksi olmak benim için sevindirici olur. Ne zaman regli olursam o zaman tam anlamı ile başlarım diye düşünüyorum.

İyi aksamlar bende bugun disardaydim cocuklarla sonra eve geldik yemek yedikten sonra da surpriz misafir geldi yeni gittiler bende ancak yazabiliyorum
Bugunku menum
Sabah ailecek saat 10 gibi kahvalti yaptik kiymali yumurta yaptim cok severim
Ara: yesil cay ve ceviz
Saat 5.30 gibi aksam yemegi : bir tabak sulu kofte ve az tavuklu pilav
Sonrasinda misafirlerle de cay ve bi avuc fistik
Bende maydonoz kurune pazartesi baslamayi dusunuyorum insallah

ben 37 yaşındayım canım tek değilsin

Bencede tambakcim kendini fazla yipratma senin bebegin daha kucuk bak benim son numara uc yasini gecti bende tik yok hala zayiflicam ya eskiden boyle degildim ben ilk iki cocuklardan sonra hemen zayifladiydim heralde yaslandim eskisi gibi iradem yok malesef

En önemlisi psikolojik olarak nasıl hissettiğin. Senin mutlu olmandan ruhu beslenen iki minik yavrun var :) Mutlu anne=Mutlu çocuk...
Kilo vermek şu aşamada seni olumsuz etkiliyorsa, dediğin gibi yapman en doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…