En önemlisi psikolojik olarak nasıl hissettiğin. Senin mutlu olmandan ruhu beslenen iki minik yavrun var :) Mutlu anne=Mutlu çocuk...
Kilo vermek şu aşamada seni olumsuz etkiliyorsa, dediğin gibi yapman en doğrusu.
canim nehire katilyorum ,kilo verme isi aslinda cok ciddi bi is a sosyal olman gereken bi donem aslinda ..bak ben bile bi suru siparisim var duzenli dikemiyorum yani kafayi veremiyorum ...ikinci bi is gibi oluyo ..kafam hep diyetle mesgul az zaman bulsam dikis yerine nasil spor yapabilirimi dusunuyorum ...bence cok yerinde bi karar vermissin almamakta buyuk basari olur zatenKızlar ben söyle bir karar aldım tabi fikirlerinizi bekliyorum.malum bebeğim daha 4.5 aylık. Kilo vermekten çok korumayı ve almamayı hedefliyorum.
200 gr olsa eksi olmak benim için sevindirici olur. Ne zaman regli olursam o zaman tam anlamı ile başlarım diye düşünüyorum.
canim nehire katilyorum ,kilo verme isi aslinda cok ciddi bi is a sosyal olman gereken bi donem aslinda ..bak ben bile bi suru siparisim var duzenli dikemiyorum yani kafayi veremiyorum ...ikinci bi is gibi oluyo ..kafam hep diyetle mesgul az zaman bulsam dikis yerine nasil spor yapabilirimi dusunuyorum ...bence cok yerinde bi karar vermissin almamakta buyuk basari olur zaten
Bence de zaten emzirmek yeterince calori harcatan bir durum -100gr bile gitse her hafta iki yil emzirdigini farz edelim 2 yil sonra 10.5 kg yaparKızlar ben söyle bir karar aldım tabi fikirlerinizi bekliyorum.malum bebeğim daha 4.5 aylık. Kilo vermekten çok korumayı ve almamayı hedefliyorum.
200 gr olsa eksi olmak benim için sevindirici olur. Ne zaman regli olursam o zaman tam anlamı ile başlarım diye düşünüyorum.
Güzel canım, önümüzdeki hafta 80leri göreceksin ama lütfen aynen devam :) Bulgur pilavından emin olamadım diyetisyenim henüz ekmek konusunda çok ısrarcı, değişim listesi vermiyor bana ama bildiğim kadarıyla 2 yk pilav 1 dl ekmek ediyor, bulgur pilavı için de öyle mi tam bilmiyorum yanlış bir şey demeyeyim.
Sayfadaki herkes çok değerli benim için ama sen kilo verdikçe ben çok mutlu oluyorum, sorumlu gibi hissediyorum kendimi.
Tambakcim Anne sutunun verimliliği açısından da, aile huzurun icinde stres yapmadan kilo vermen onemli. O zaman da bakış açısını degistirmek devreye girmeli bence.. DIYET degil SAGLIKLI YAŞAM ben ilk oglumu tecrubesizligim yüzünden sadece 3 ay emzirdim. Ikinci cocugumda bunu yapmamak için ne olursa olsun emziricem dedim ve sanki yiyerek sutumu cogaltabilekmisim gibi yedim de yedim halbuki şimdi yediklerimlede o zaman emzirebilirdim. Oglum 6. Ayini doldurunca ek besinlere gectik bende nasılsa artik ek gida da alıyor diyerek dikkat ettim bur ayda 5 kilo verdim sonra bir durum gelisti ailevi ve ben diyeti falan unutup cok yoğun gunler gecirdim bu arada herkes cok zayoflamissin dedi ama bana nedense hic öyle gelmedi bir gun merak edip çıktım tartiya gözlerime inanamadim 15 kilo vermisim 2 ayda.. Şimdi sebebini düşünüyorum diyet yapmadım. Ama bur aylik diyet bana az yemeyi öğretmis eskisi kadar cok yemeyince ve de oglum da güzel emince kendiliğinden gitmiş kilolar. Keşke oyle kalabilseydim
Sana söyleyeceğim özetle şu:
Sen şuan zaten cok yemiyorsun. Yemegin olcusunu kararını artik eskisine gore daha dikkatli verdigine eminim. Burda bizimle kalarak motivasyonunu yüksek tut. Herseyin yaglisindan ve fazlasindan uzak dur tartidan uzak yaşamaya alıştır kendini bu yeterli inan kendiliğinden gidecek kilolar. Emzirme cok büyük bir nimet bunu değerlendir. Hedef koyma. Burda bizim icin gecerli olan baxi seyler senin için mecburi degil. Cunku durumun özel. Bırak kilolar habersizce ceksin gitsin:)
Güzel yazmışsın canım ben yine 6 ogun yapacağım zaten yediklerime de dikkat ederek ama o psikoloji beni sıkıyordu ve onu da bıraktım rahatladım inan ki zaten tartiyı da kaldırdım. Bir süre tartılmayacağım. Ama burada sizinle olmaya devam mesela bu hafta beni de izinli sayın diğer hafta ben de tartilayim....
Ayrıca o 9 lu rakamlardan kurtulmak işkence gibi sen kurtulmak istiyorsun o da seni bırakmamak için inatlaşıyor. Iyi bilirim hadi 16 aralıkta güzel haberlerini duyazriz
Kizlar nasil dayancaksiniz yaaaa ben utanmasam gunde 2 kere felan tartilcam ama bana iyi geliyo ..mesela dun diyet yapmama ragmen +1 kilodaydim sonra ne yaptimda sonuc bu diye dusunurken yeterince su icmedigimi farkettm saat 16 dan sonra 2 lt su ictim ve bu sabah - 1 deydim seyda coskunda hergun tartilin diyo hani derya baykali ,gulben ergeni zayiflatan hatun varya o
Kizlar Nerdesiniz yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?