1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

bende anca işlerimi bitirdim a
çok yoruldum menüyü yazıp yaticam
sabah
iki tavada yumurta
bir dilim ekmek
20 gr peynir
arada beşi bir çayı
öğle
bir kase çorba
47 gr ekmek
arada yarım muz
baya küçük bir armut
akşam yemeği
bir kase çorba
bir dilim ekmek
bir kaşık bezelye
bir kaşık pilav
yarın için pasta yaptım bir çay kaşığı kremsanti ve bir tatlı kaşığı kek yedim. .

En önemlisi psikolojik olarak nasıl hissettiğin. Senin mutlu olmandan ruhu beslenen iki minik yavrun var :) Mutlu anne=Mutlu çocuk...
Kilo vermek şu aşamada seni olumsuz etkiliyorsa, dediğin gibi yapman en doğrusu.

Yani bütün zihnimi kilo vermek ile doldurmak istemiyorum bebegimle ailemle vakit geçirmek başka şeylere vakit ayırmak istiyorum. Tabi dikkat de edecem ama hayatım bütün bütün kilo vermek olmamalı. ..
Sanki böyle daha rahatlatacağim ve eminim ki kilo vermem ya da almamam daha düzene girecek

canim nehire katilyorum ,kilo verme isi aslinda cok ciddi bi is a sosyal olman gereken bi donem aslinda ..bak ben bile bi suru siparisim var duzenli dikemiyorum yani kafayi veremiyorum ...ikinci bi is gibi oluyo ..kafam hep diyetle mesgul az zaman bulsam dikis yerine nasil spor yapabilirimi dusunuyorum ...bence cok yerinde bi karar vermissin almamakta buyuk basari olur zaten

Cok teşekkür ederim canım. Zihnin rahat edemiyorum bende. Kendimi size karşı sorumlu hissediyordum. Ama bugün bu yükü attım üstümden ve cok rahatladım.
Kilo almamak ta bu süreçte benim için önemli ben emzirmede kendimi kaybedenlerdenim.
Ilk cocugum da 4 ay için de 85 den 110 a çıkınca şimdiki halime çok şükür ediyorum yani. Ve her gören Kızın da ki haline göre şimdi çok ıyisin diyorlar

Bence de zaten emzirmek yeterince calori harcatan bir durum -100gr bile gitse her hafta iki yil emzirdigini farz edelim 2 yil sonra 10.5 kg yapar

Canim benim cok tesekkur ederim. Sen yorumladigin zamanlarda bende daha sorumlu hissediyorum. Sen dikkatli bakacagin icin bende otomatikman dikkatli yiyorum. Bulgur pilavı konusunda cok oldu biliyorum ama misafir vardı kayinvalidemde bende 'ay ekmegimi de indireyim" moduna girmek istemedim:) tabagima ölçülü de alamadim goz karari oldu yani:)

Önümüzdeki hafta 80leri gormem imkansız gibi canim. O yüzden moralim boşa bozulmasın diye izinli olucam. Ayin 16sinda tartilicam o zaman 80 leri görmek rahatlatir beni inşallah

Tambakcim Anne sutunun verimliliği açısından da, aile huzurun icinde stres yapmadan kilo vermen onemli. O zaman da bakış açısını degistirmek devreye girmeli bence.. DIYET degil SAGLIKLI YAŞAM ben ilk oglumu tecrubesizligim yüzünden sadece 3 ay emzirdim. Ikinci cocugumda bunu yapmamak için ne olursa olsun emziricem dedim ve sanki yiyerek sutumu cogaltabilekmisim gibi yedim de yedim halbuki şimdi yediklerimlede o zaman emzirebilirdim. Oglum 6. Ayini doldurunca ek besinlere gectik bende nasılsa artik ek gida da alıyor diyerek dikkat ettim bur ayda 5 kilo verdim sonra bir durum gelisti ailevi ve ben diyeti falan unutup cok yoğun gunler gecirdim bu arada herkes cok zayoflamissin dedi ama bana nedense hic öyle gelmedi bir gun merak edip çıktım tartiya gözlerime inanamadim 15 kilo vermisim 2 ayda.. Şimdi sebebini düşünüyorum diyet yapmadım. Ama bur aylik diyet bana az yemeyi öğretmis eskisi kadar cok yemeyince ve de oglum da güzel emince kendiliğinden gitmiş kilolar. Keşke oyle kalabilseydim
Sana söyleyeceğim özetle şu:
Sen şuan zaten cok yemiyorsun. Yemegin olcusunu kararını artik eskisine gore daha dikkatli verdigine eminim. Burda bizimle kalarak motivasyonunu yüksek tut. Herseyin yaglisindan ve fazlasindan uzak dur tartidan uzak yaşamaya alıştır kendini bu yeterli inan kendiliğinden gidecek kilolar. Emzirme cok büyük bir nimet bunu değerlendir. Hedef koyma. Burda bizim icin gecerli olan baxi seyler senin için mecburi degil. Cunku durumun özel. Bırak kilolar habersizce ceksin gitsin:)

Güzel yazmışsın canım ben yine 6 ogun yapacağım zaten yediklerime de dikkat ederek ama o psikoloji beni sıkıyordu ve onu da bıraktım rahatladım inan ki zaten tartiyı da kaldırdım. Bir süre tartılmayacağım. Ama burada sizinle olmaya devam mesela bu hafta beni de izinli sayın diğer hafta ben de tartilayim....
Ayrıca o 9 lu rakamlardan kurtulmak işkence gibi sen kurtulmak istiyorsun o da seni bırakmamak için inatlaşıyor. Iyi bilirim hadi 16 aralıkta güzel haberlerini duyazriz

İnşallah canım.. Pazartesi aksami ikimizde sayfada hatirlatalim sali gunu listede izinli oluruz.

Kizlar nasil dayancaksiniz yaaaa ben utanmasam gunde 2 kere felan tartilcam ama bana iyi geliyo ..mesela dun diyet yapmama ragmen +1 kilodaydim sonra ne yaptimda sonuc bu diye dusunurken yeterince su icmedigimi farkettm saat 16 dan sonra 2 lt su ictim ve bu sabah - 1 deydim seyda coskunda hergun tartilin diyo hani derya baykali ,gulben ergeni zayiflatan hatun varya o

Canım o hatun bixim yediğimiz bircok şeyede karşı. Listelerine bir göz atarsak bizim diyet anlayışımızla cok farkli o Ünlülerin yedikleride hergün onlerine hazır geliyor:)

Menumu paylasayim bari

7 de Maydanoz kuru

7:30 da kahvalti

2 ekmek
1 peynir
5 zeytin
1 yk kuru uzum
2 fincan yesil cay
Domates

Ara
1 yk kuru uzum
2 ceviz

Ogle
Mantar sote
Salata
Ayran
2 ekmek

Ara
İtiraf edeyim bari olmusla olmusun onune gecilmezmis napiyim
1 coco star
Yarim bardak milkshake
1 paket baharatli cubuk
Gezmeye cikmistik gozum dondu resmen

Aksam ( daha bide aksam yemegimi yedin dediginizi duyar gibiyim)
Kereviz
1 k.corba
Ara felan yapmiycam bugunde boyle bitti

Son düzenleme:
Sabah

1 yumurta
1 ekmek
Bir dilim k ekmegi ile yapılmış diyet tart
5 zeytin

Ara
3 dilim portakal
10 fındık

Ara
2 kasik salata
1salatalik turşusu

Öğle
1kase sebzeli yogurt çorbası
1kase patatesli tursulu salata

Aksam
2kasik makarna
Salata yogurt
4 pirzola (bu cok oldu eminim ama 3u inceydi)

Bugünkü menüm

Sabah:
1 adet tuzsuz etimek
1 kk light beyaz peynir
1 adet haşlanmış yumurta

Ara:
1 kupa sütlü şekersiz nescafe+1 parça ceviziçi

Öğle:
1 kase form çorba
3 yk light yoğurt

Ara:
1 parça ceviziçi+2 adet çiğ badem

Ara:
1 kupa limonlu yeşilçay+1 adet tuzsuz etimek (ne grissinim ne altınbaşağım kalmış evde, boş geçmeyeyim dedim)

Akşam:
1 dl ızgara somon
1 tabak salata

Ara:
1 kupa limonlu yeşilçay
1 adet tuzsuz etimek+1 kk light beyaz peynir

Ara:
1 kupa kiraz saplı form çayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…