1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Kesinlikle katılıyorum tatlım. Sütün artmasını tek sağlayan etken bol su içmektir, geri kalan hiçbir şey önemli değil. Mesela tatlılar, bulgur niye süt yapıyor derler? Çünkü ikisini yedikten sonra da su içme ihtiyacı artar, bol su içilir.

Ayyyy nehir yine çok az yemissin

Aaaa öyle mi geldi sana?
Listeme uydum halbuki ve çok da doydum :) Hele somon yağlı bir balık olduğu için tıkadı beni.
Bir de benim ara öğünlerim çok, sürekli ağzım dolu, çok yiyormuş gibi hissettiriyor bana

Iyi akşamlar hatunlar yine hafta sonu yine kacamak bugun komsular vardi pastala börek ler kısır tursu

Ay menümü de yazayim
sabah 1 haşlanmış yumurta
1 domates
3 tane zeytin
1 lokma balli Kaymaklı ekmek

Ara 1 mandalina
3 kasik yogurt

Saat 3 de 1 kase kisir
2 dilim pasta
1 küçük poğaça
turşu

Saat 5 de yesil cay yarim elma

Afiyet olsun, haftasonları kaçıyor işte bazen
Benim de nasıl salatalık turşusu yiyesim var Canım çok istiyor ama ödem yapıyor diye tutuyorum kendimi

İyi bari tek kacamak yapan ben degilmisim :) tambakta varmiydi :)

Biliyorum sen doyarsin:) kendi listemle kiyaslayinca az dedim ben

Fatmacım ben de tartılmayı hiç sevmiyorum yaa, kilo koruma döneminde her gün tartılmayı tavsiye ediyorlar, nasıl yapacağım bilmiyorum

Yok canım senin menün de güzel bugün, yorum yapacak bir şey bulamadım, sadece turşu ödem yapabilir bol su iç diyeyim bari bir de yeşil çay

Canim tşk. Icerim ca
Et cok olmamis dimi yengem sadece bir tane ye dedi ama benim gozumu bir tanesu kesmedi:)

Nehir bana form çorba nin tarifini yazar misinmerak ettim

Bende merak ediyorum form corbayii

Hemen yazayım.
2 yk haşlanmış nohut, 3 yk haşlanmış yeşil mercimek, 2 yk buğday, 1 çk çörek otunu ayranaşı çorbası gibi pişecek.
Kaseye alıp soğuttuktan sonra içine 3 yk yoğurt ekleyip afiyetle yiyeceğiz.
Sonra da yağ yakımımız artacak :)
Bu çorba benim kurtarıcım, fazla kaçırdım mı hemen ertesi gün bunu yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…