Hemen yazayım.
2 yk haşlanmış nohut, 3 yk haşlanmış yeşil mercimek, 2 yk buğday, 1 çk çörek otunu ayranaşı çorbası gibi pişecek.
Kaseye alıp soğuttuktan sonra içine 3 yk yoğurt ekleyip afiyetle yiyeceğiz.
Sonra da yağ yakımımız artacak :)
Bu çorba benim kurtarıcım, fazla kaçırdım mı hemen ertesi gün bunu yiyorum
Yaaaa kardeşim niye daha once paylasmiyorsun:) :) :)bende hazir corba sanıyorum. Peki pratik olarak nasil tutmak lazim bu haşlanmış bakliyatlari dondurucuya tek seferlik posetlerde koymayı düşündüm ama cok yer kaplar sen nasıl yapıyorsun?
Hergün yeni seyler öğrenmek cok Güzel bu sayfayi ve sizi seviyorum kizlarrr:)
Bizde seni ve gunlugunu seviyoruz miladHergün yeni seyler öğrenmek cok Güzel bu sayfayi ve sizi seviyorum kizlarrr:)
Bizde seni ve gunlugunu seviyoruz miladama sen beni tatil donusu aldigim kilolari duyunca sevcenmi bilmem
selam kızlar diyetsiz, yorucu, bol misafirli, bol ağrılı bi haftasonu bitti. Adet oldum o yuzden tatlı işini abarttım yarın yine 2 ileri 1 geri diyete devam. Özledim sizleri sabah aranızdayım yine..
Canım ben bu ölçülerle yapınca 3 günlük çıkıyor, zaten genelde haftada 3 gün yiyorum :) Bütün hafta yiyeceksem iki defa yapıyorum, buzluğa atmayı annem de önerdi ama yapamadım henüz.
Ben de çok seviyorum
hoş geldin canım amma özlettin kendini ..boş veeer yediğin içtiğin senin olsun gezdiğin gördüğün yerleri anlat bakalımBizde seni ve gunlugunu seviyoruz miladama sen beni tatil donusu aldigim kilolari duyunca sevcenmi bilmem
Ben soracaktim sen yazdin canim lütfen ama lütfen bende istiyorum o tarifiNehir bana form çorba nin tarifini yazar misinmerak ettim
Ben soracaktim sen yazdin canim lütfen ama lütfen bende istiyorum o tarifi
Hosbuldum canim :) sen nasilsin oglusun nasil oldu?son anda bileti dgistirdik kardesimle biraz daha kaldim cok guzel gecti ve cok iyi geldi pekbirsey yapmadim zaten guzelligide burdaydi kafami topladim geldim savasa hazirimCanim hoşgeldin. Iki gündür Aklimdasin neden grgelmedi bu kiz hala dedim :) olsun sali gunu bizde sende yuzlesiriz ve yeniden baslarsin.. ee ne yaptin nasil gecti tatilin?
Her turlu severim merak etme:)
bu arada gunluk sadece benim degil hepimizin:)
Nehir valla sen beni yolumdan dondurcen kiz ayni gun basladik sen 17 ben 12 kilo verdim ..diyetisyene degilde sana mi uysam napsam gercekten acayip git geller yasiyorum su anda canim acayip form corba istedi :)
Bizde seni ve gunlugunu seviyoruz miladama sen beni tatil donusu aldigim kilolari duyunca sevcenmi bilmem
Ben soracaktim sen yazdin canim lütfen ama lütfen bende istiyorum o tarifi
hım şimdi anladım bende ilk diyetimde süper kilo vermiştim ama 10 yıldır al ver al ver yoyo etkisi oldu vücutta demek ki ondan ben geç veriyoruuum ...saol canım sayende farkına vardım ..maydanoz kürü bittikten sonra çorbayıda denerim şimdi ikisi birbirine karışmasınFatmacım sen yine diyetisyenini dinle ama form çorbayı tavsiye ederim. 1 hafta akşamları ye, diyetini de hiç bozma sonucu yine konuşalım :)
Benim hızlı kilo veriyor olmamın sebebi kilolarımın dirençli olmaması. Hiç diyet yapmadım vücut yoyo' ya donmedi yani :)
Hoşgeldin canım.
Uzakta olunca ozledigin seyler coktur mutlaka. Benim de kız kardeşim geldi New York' tan, her gun baska bir siparis veriyor annemle bana
Hosbuldum bende sizleri ozledimhoş geldin canım amma özlettin kendini ..boş veeer yediğin içtiğin senin olsun gezdiğin gördüğün yerleri anlat bakalım
HosbuldumFatmacım sen yine diyetisyenini dinle ama form çorbayı tavsiye ederim. 1 hafta akşamları ye, diyetini de hiç bozma sonucu yine konuşalım :)
Benim hızlı kilo veriyor olmamın sebebi kilolarımın dirençli olmaması. Hiç diyet yapmadım vücut yoyo' ya donmedi yani :)
Hoşgeldin canım.
Uzakta olunca ozledigin seyler coktur mutlaka. Benim de kız kardeşim geldi New York' tan, her gun baska bir siparis veriyor annemle bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?