1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Canım bunun farkında bile olman senin bu işi başaracağına delalettir.Tabi ki hiç kaçamak yapılmayacak diye bir şey yok.Mesela ıspanaklı börek yaptıysan bir lokmacık koparıver.Geçen benim de eşim istedi.Ispanaklı kol böreği yaptım bende bir sigara böreği büyüklüğünde yedim.
Bu şeklilde olursa daha iyi ilerliyor diyet süreci.
Önemli olan yaptığın hatanın farkına varman ve bunu bir daha yapmayacağına karar vermen canım.

Nehir form çorba tarifini iyi ki verdin çok memnun oldum ayrıca yeni bedenin hayırlı olsun
Castle hos geldiiiinnn
hosbuldum canim

yok yok tek degilsin iki kisiyiz tatildeydim ondan tanisamadik

Daha yaza kadar bir yere gidemem. Evet ama cok zorlaniyorum suan diyete donmekte
Tomurcugum hosbuldum

Ben bu bi parca alip birakmayi beceremiyorum canim en iyisi hic yapmamak en azindan bir ay kadar sonrasinda midem kuculmus olur zaten heralde insallah bugunku kararliligimi bir ay sonrada kaybetmemis olurum

hosbuldum canim

yok yok tek degilsin iki kisiyiz tatildeydim ondan tanisamadik

Daha yaza kadar bir yere gidemem. Evet ama cok zorlaniyorum suan diyete donmekte

Tomurcugum hosbuldum

Canim saheste ile tanışıyorsunuz. Ahuelazehra nicki ile bırakmıştın en son onu. Ahucum kabuk degistirdi:))

Kızlar öğle yemeğinde hocam geldi yemeğe çıkarayım seni dedi. Kıramadım ve gittik.

Patlıcan ve domates közlemesinin üstüne tavuk şiş parçaları ve yoğurt olan bir yemek yedim. Yanında da ayran içtim. Fazla mı olmuş? Şu an midem çok rahatsız, o yüzden fazla yemişim gibi hissettiriyor bana (

Bence hiç fazla değil aksine çok da sağlıklı bir yemek gibi görünüyor.Patlıcan ve domates közde tavuk da şişte piştiğine göre yağsız bir yemek.Afiyet olsun canım.
Yeşil çay içersin bişeyciğin kalmaz

Canim et ağırlıklı ve baharatlı olduğu icin miden rahatsız olmustur. Gayet makul ve saglikli bir öğün olmus (eger üzerinde ekstra tereyağı falan yoksa tabi:) )

of bende ayniyim ya abur cuburla isim olmaz ama sevdigim yemekleri gozu donmus gibi yiyorum o yuzden ciktim zaten 100 kusurlere ..nefsimizi terbiye etmemiz lazim ..peygamber efendimiz bi hurmayla bir gun gecirdigi zamanlar olmus rabbim bizede nasip etsin nefsimizi terbiye etmeyi ve sukur etmeyi ..

Nehir bence gayet saglikli bi menu canim icin rahat olsun

Canim et ağırlıklı ve baharatlı olduğu icin miden rahatsız olmustur. Gayet makul ve saglikli bir öğün olmus (eger üzerinde ekstra tereyağı falan yoksa tabi:) )

Sağolun kızlar.
Ekstra yağ yoktu, kaşar vardı normalde onu bile koydurtmadım. Hala çok rahatsızım ama bir daha bu kadar ağır yemem. Birazdan içeceğim yeşil çay.

ilahi nehir :) bence gayet normal her şey közlenmiş ayran zaten her diyette olan birşey duyan da iskender yedin sanır

ilahi nehir :) bence gayet normal her şey közlenmiş ayran zaten her diyette olan birşey duyan da iskender yedin sanır

Porsiyon mu büyük geldi anlamadım ki zaten bitiremedim de tabağı. Ayran içmezdim de hocam ısrar etti. Zaten sürekli bir şeyler bırakıyor masama sağolsun beni sever ama diyetimi sabote ediyor

Porsiyon mu büyük geldi anlamadım ki zaten bitiremedim de tabağı. Ayran içmezdim de hocam ısrar etti. Zaten sürekli bir şeyler bırakıyor masama sağolsun beni sever ama diyetimi sabote ediyor
aynen ben de normalde yanında ekmekle yediğim 1 porsiyon balığı dün ekmeksiz zar zor anca yarısını yiyebildim ve acayip doymuştum mide küçülüyor bence ondan porsiyonlar büyük gelmeye başlıyor :)

Canim nacizane sana tavsiyelerim olacak diyet dedigimiz sey hic birsey yememek yada komple hayattan cikarmak degil tam tersi herseyden yemek ama kararinca yemek bunu basardigimiz anda bu işi çözmüş olacaksin mesela boregi yaptin bir parca alacaktin tabagina yanina bir bardak ayran yavas yavas yiyecektin ayranla birek bitince yarim bardak ayran daha sonra iki bardak su ic bak yiyebilecekmisin kalan böreği sakin herseyden uzak durmaya calisma çünkü vücut bu seferde o beslenme sekline alisacak ve sen en küçük kacamakta kilo alacaksin onemli olan ne yedigin degil ne kadar yedigin birde kacamak yaptigin gun aksam dokuzlu cay ic sabah daha iyi hissedeceksin sakin canini sıkma MORAL cok onemli kilo verirken gidecek emin ol bu kilolar

Merhaba kizlar nehircim form corba icin bütün malzeme yi hasladim aksam insallah yiyeceğim bende biraz hizlandirmak istiyorum kilo verimimi artik koruma gunleri bitti altili sayilari gormelim mutlaka sonra yine koruma bu corba benim kurtaricim olcak insallah bir porsiyona nekadar koymaliyim yanlis anlamadim ise uc kasik yogurt kesin ama diger malzemeler kac kasik olacak ben fazla malzeme haslamisim bir ogun ölçüsünü yazarsan cok sevinirim canim kusura bakma cok sordum ama sonucta ölçü neyse onu yemeliyiz degilmi? Simdiden teşekkür ederim

Nehir çim senin diyetisyenin menuleri biraz katı ya canım o yüzden bu yediğin yemek sana farklı ve kaçamak olarak gelmiştir. Ama gayet normal ve sağlıklı canım. Icin rahat olsun ve afiyet olsun

Angelina ya katılıyorum canım. Benim de senden kalır yanım yok.

Tesekkur ederim canim tavsiyelerin icin sanirim ben diyetteyken kendimi cok sıkıyorum ondan boyle patlamalar oluyo artik kendimi daha rahat birakicam ve bugun daha iyiyim cok sukur birde yeterince su icmiyorum onu halletmem lazim gerisi de gelicek inaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…