- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Canım bunun farkında bile olman senin bu işi başaracağına delalettir.Tabi ki hiç kaçamak yapılmayacak diye bir şey yok.Mesela ıspanaklı börek yaptıysan bir lokmacık koparıver.Geçen benim de eşim istedi.Ispanaklı kol böreği yaptım bende bir sigara böreği büyüklüğünde yedim.Dogru diyosun yarin sabah tartilim o zaman dedigin gibi gerceklerle yuzlesmem gerek bende anladim ki ufacik dahi olsa kacamak yaptigim zaman gerisi geliyo artik hic yapmicam zaten benim cikolatayla biskuvi ile isim yok ben yemekleri vok yiyorum artik kendime daha kucuk tabaklar alip bol salata ve yogurt yicem
hosbuldum canimNehir form çorba tarifini iyi ki verdin çok memnun oldumayrıca yeni bedenin hayırlı olsun
Castle hos geldiiiinnn
yok yok tek degilsin iki kisiyizgünaydın hanımlar hayırlı haftalar olsun inşallah
sabah kahvaltım
2 dilim kepek ekmek
1 k.k peynir (yağlı peynir vermiş bakkal)
1 haşlanmış yumurta
1 kesme şeker /çay..
Akşam yarım saat yürüdüm eve. sabah da yarım saat işe yürüdüm sabahın kör karanlığında sonra yolda aklıma geldi evde kalmışlığım, dedim kızların arasında tek bekar ben kaldım sabah sabah nerden aklıma geldiyse
Daha yaza kadar bir yere gidemem. Evet ama cok zorlaniyorum suan diyete donmekteBen ve oglum cok iyiyiz guzelim tesekkur ederim. Oglusum rahatsızlıklarla cok erken tanısti ama elhamdulillah asacagimiza inanıyorum ben Allah'in izniyle. .
Savasci ruhla geri donusune sevindim kac ayin var gelecek tatil icin o arada guclu bir vurus yapmalisin:)
Tomurcugum hosbuldumGünaydın fıstık kızlar
Benimde malum cumartesi gecesi çeyrek kokoreç kaçamağımdan sonra pazar günüm daha dikkatli geçti.Normalde pazarlarım kaçamaksız olmazdı ama hiç kaçamak yapmadan dikkat ettim.Bir de cumartesi gece yiyeceğimi bildiğim için işten eve dönerken yarım saat yürüyüş de yaptım.Hava güzeldi peşin peşin yakayım dedim kalorileri :)
Geçmişi okudum ve bende çok beğendim form çorbanın tarifini.Aklımın bir köşesinde bulunsun.Şu ara dükkanı taşıyoruz ve daha konforlu bir mağazaya geçiyoruz.Orda güzel bi mutfak olacak.Belki bende öğlen yemeği olarak tercih ederim bu çorbayı.Nehir'cim çok teşekkürler tarif için.
Castle'cim sende hoş geldin.Tekrar aramızda gördüğüme çok sevindim.
Canım bunun farkında bile olman senin bu işi başaracağına delalettir.Tabi ki hiç kaçamak yapılmayacak diye bir şey yok.Mesela ıspanaklı börek yaptıysan bir lokmacık koparıver.Geçen benim de eşim istedi.Ispanaklı kol böreği yaptım bende bir sigara böreği büyüklüğünde yedim.
Bu şeklilde olursa daha iyi ilerliyor diyet süreci.
Önemli olan yaptığın hatanın farkına varman ve bunu bir daha yapmayacağına karar vermen canım.
hosbuldum canim
yok yok tek degilsin iki kisiyiztatildeydim ondan tanisamadik
Daha yaza kadar bir yere gidemem. Evet ama cok zorlaniyorum suan diyete donmekte
Tomurcugum hosbuldum
Bence hiç fazla değil aksine çok da sağlıklı bir yemek gibi görünüyor.Patlıcan ve domates közde tavuk da şişte piştiğine göre yağsız bir yemek.Afiyet olsun canım.Kızlar öğle yemeğinde hocam geldi yemeğe çıkarayım seni dedi. Kıramadım ve gittik.
Patlıcan ve domates közlemesinin üstüne tavuk şiş parçaları ve yoğurt olan bir yemek yedim. Yanında da ayran içtim. Fazla mı olmuş? Şu an midem çok rahatsız, o yüzden fazla yemişim gibi hissettiriyor bana(
Kızlar öğle yemeğinde hocam geldi yemeğe çıkarayım seni dedi. Kıramadım ve gittik.
Patlıcan ve domates közlemesinin üstüne tavuk şiş parçaları ve yoğurt olan bir yemek yedim. Yanında da ayran içtim. Fazla mı olmuş? Şu an midem çok rahatsız, o yüzden fazla yemişim gibi hissettiriyor bana(
of bende ayniyim ya abur cuburla isim olmaz ama sevdigim yemekleri gozu donmus gibi yiyorum o yuzden ciktim zaten 100 kusurlere ..nefsimizi terbiye etmemiz lazim ..peygamber efendimiz bi hurmayla bir gun gecirdigi zamanlar olmus rabbim bizede nasip etsin nefsimizi terbiye etmeyi ve sukur etmeyi ..Gunaydin hanimlar benim hafta sonu berbat gecti hic durmadan yedim esim ispanakli borek istedi yaptim ama sonuc husran oturduk yedij bir tepsi boregi ve ondan sonrasini sormayin bile dun aksam hic durmadan agladim niye ben boyleyim diye artik psikolojim bozuldu bu gel gitlerden ve bu sabah cok ciddi bi karar aldim artik hic kacamak yapmadan devam edicem sabah sabah gittim su terlemeyi artiran esofmanlardan gittim aldim geldim ve bugunden itibaren istisnasiz her gun spor yapicam Allahinda izniyle kurtulucam bu kilordan yanliz bu hafta beni de izinli sayarsaniz sevinicem cunku tartilmak istemiyorum en azindan haftaya kadar telafi etmis olurum heralde
Kızlar öğle yemeğinde hocam geldi yemeğe çıkarayım seni dedi. Kıramadım ve gittik.
Bence hiç fazla değil aksine çok da sağlıklı bir yemek gibi görünüyor.Patlıcan ve domates közde tavuk da şişte piştiğine göre yağsız bir yemek.Afiyet olsun canım.
Yeşil çay içersin bişeyciğin kalmaz
Canim et ağırlıklı ve baharatlı olduğu icin miden rahatsız olmustur. Gayet makul ve saglikli bir öğün olmus (eger üzerinde ekstra tereyağı falan yoksa tabi:) )
of bende ayniyim ya abur cuburla isim olmaz ama sevdigim yemekleri gozu donmus gibi yiyorum o yuzden ciktim zaten 100 kusurlere ..nefsimizi terbiye etmemiz lazim ..peygamber efendimiz bi hurmayla bir gun gecirdigi zamanlar olmus rabbim bizede nasip etsin nefsimizi terbiye etmeyi ve sukur etmeyi ..
Nehir bence gayet saglikli bi menu canim icin rahat olsun
ilahi nehir :) bence gayet normal her şey közlenmiş ayran zaten her diyette olan birşey duyan da iskender yedin sanırKızlar öğle yemeğinde hocam geldi yemeğe çıkarayım seni dedi. Kıramadım ve gittik.
ilahi nehir :) bence gayet normal her şey közlenmiş ayran zaten her diyette olan birşey duyan da iskender yedin sanır
aynen ben de normalde yanında ekmekle yediğim 1 porsiyon balığı dün ekmeksiz zar zor anca yarısını yiyebildim ve acayip doymuştum mide küçülüyor bence ondan porsiyonlar büyük gelmeye başlıyor :)Porsiyon mu büyük geldi anlamadım ki zaten bitiremedim de tabağı. Ayran içmezdim de hocam ısrar etti. Zaten sürekli bir şeyler bırakıyor masama sağolsun beni sever ama diyetimi sabote ediyor
Canim nacizane sana tavsiyelerim olacak diyet dedigimiz sey hic birsey yememek yada komple hayattan cikarmak degil tam tersi herseyden yemek ama kararinca yemek bunu basardigimiz anda bu işi çözmüş olacaksin mesela boregi yaptin bir parca alacaktin tabagina yanina bir bardak ayran yavas yavas yiyecektin ayranla birek bitince yarim bardak ayran daha sonra iki bardak su ic bak yiyebilecekmisin kalan böreği sakin herseyden uzak durmaya calisma çünkü vücut bu seferde o beslenme sekline alisacak ve sen en küçük kacamakta kilo alacaksin onemli olan ne yedigin degil ne kadar yedigin birde kacamak yaptigin gun aksam dokuzlu cay ic sabah daha iyi hissedeceksin sakin canini sıkma MORAL cok onemli kilo verirken gidecek emin ol bu kilolarDogru diyosun yarin sabah tartilim o zaman dedigin gibi gerceklerle yuzlesmem gerek bende anladim ki ufacik dahi olsa kacamak yaptigim zaman gerisi geliyo artik hic yapmicam zaten benim cikolatayla biskuvi ile isim yok ben yemekleri vok yiyorum artik kendime daha kucuk tabaklar alip bol salata ve yogurt yicem
Canim nacizane sana tavsiyelerim olacak diyet dedigimiz sey hic birsey yememek yada komple hayattan cikarmak degil tam tersi herseyden yemek ama kararinca yemek bunu basardigimiz anda bu işi çözmüş olacaksin mesela boregi yaptin bir parca alacaktin tabagina yanina bir bardak ayran yavas yavas yiyecektin ayranla birek bitince yarim bardak ayran daha sonra iki bardak su ic bak yiyebilecekmisin kalan böreği sakin herseyden uzak durmaya calisma çünkü vücut bu seferde o beslenme sekline alisacak ve sen en küçük kacamakta kilo alacaksin onemli olan ne yedigin degil ne kadar yedigin birde kacamak yaptigin gun aksam dokuzlu cay ic sabah daha iyi hissedeceksin sakin canini sıkma MORAL cok onemli kilo verirken gidecek emin ol bu kilolar
Canim nacizane sana tavsiyelerim olacak diyet dedigimiz sey hic birsey yememek yada komple hayattan cikarmak degil tam tersi herseyden yemek ama kararinca yemek bunu basardigimiz anda bu işi çözmüş olacaksin mesela boregi yaptin bir parca alacaktin tabagina yanina bir bardak ayran yavas yavas yiyecektin ayranla birek bitince yarim bardak ayran daha sonra iki bardak su ic bak yiyebilecekmisin kalan böreği sakin herseyden uzak durmaya calisma çünkü vücut bu seferde o beslenme sekline alisacak ve sen en küçük kacamakta kilo alacaksin onemli olan ne yedigin degil ne kadar yedigin birde kacamak yaptigin gun aksam dokuzlu cay ic sabah daha iyi hissedeceksin sakin canini sıkma MORAL cok onemli kilo verirken gidecek emin ol bu kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?