- 13 Eylül 2014
- 1.320
- 2.521
- 138
hım şimdi anladım bende ilk diyetimde süper kilo vermiştim ama 10 yıldır al ver al ver yoyo etkisi oldu vücutta demek ki ondan ben geç veriyoruuum ...saol canım sayende farkına vardım ..maydanoz kürü bittikten sonra çorbayıda denerim şimdi ikisi birbirine karışmasın
Hosbuldum bende sizleri ozledimvalla sabahtan aksama surekli dolastim bir dolu gereksiz sey aldim kafami topladim geldim
Hosbuldumnasilsin tam donem ortasi cok yogunsundur diye tahmin ediyorum kolay gelsin. Ya hic sorma sanki burda ac kaliyorum ilk 2 hafta cok guzel durdum dikkatli yiyip yuruyus yapiyordum kardesim bile aa eskisi gibi yiyorsu n iyi iyi boyle devam et falan dedi ama ne zamanki annemi buldum sanki burda hic bulamiyormusum gibi kadina her sabah gozleme yaptirdim annemde diyor yazik yavruma hic yemek yapamaz ondan igne iplige donmus kardesinede hosgeldin diyorum oh cok guzeldi valla iyiki varsiniz bizi simartiyorsunuz turkiyeye gelince
Kızlar diyetisyene gitmeye karar verdim bende çok mutluyum... bende gebeliklerimde diyabet vardı bu sabah şekeri mi ölçtüm üst sınırda çıktı. Sağlığım için karar verdik esimle. Bu hafta gideriz herhalde
Cok tesekkur ederim redvelcim bende bunu sadece bugdayla yapiyordum ama senin tarif harika deniyecegim mutlaka bir sey soracagim sana karabugday bende var pilav gibi pisirmistim sonuc facia tadinda metal tadi aldim ki cogu kullanan böyle söylüyor form corbada da o tadi alirmiyim gerci ben kendimi zorlarim yemek icin yinede hani yide guzel olsun isterim tadi birde corek otuda pisecekmi yoksa hepsi ayri haslanip yogurdun üstüne serpecekmiyiz ayyy ne cok soru sordum kusuruma bakma canim ya senin diyet seklin zaten cok hosuma gidiyordu form corbanida cokmerak ediyordum bu tarifle insallah gidecek bu kilolar .....
Yarin deniyorum inşallah cok tesekkurler canimm
Nehir form çorba tarifini iyi ki verdin çok memnun oldumayrıca yeni bedenin hayırlı olsun
Castle hos geldiiiinnn
Herkese selam
Sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta
1kk otlu peynir
5 zeytin
Domates salatalık
1tk kadar tereyağı
1tk reçel +1 incir reçeli
Ara kahve
Maalesef ara ve öğle yok oyle dalmisim ki temizliğe esime saat kac dedigim de 16.30 dedi daha banyolari temizleyip dus alacaktım o yüzden kaldı
Akşam
1 dilim ekmek
2k Kasarli mantar
1/2 porsiyon mezgit
1 parça yayın
1 bardak kola
Salata
Veeee kaçamak 2k fırın helva
Hafta sonlarını düzene sokabilsem sorun kalmayacak ama bakalım
Canım ifade karizmatik diye kullandım ama oda sonradan dil cikariyormusTeşekkür ederim canım :)
Beğenip beğenmediğini haber ver mutlaka miladcım :)
günaydın hanımlar hayırlı haftalar olsun inşallah
sabah kahvaltım
2 dilim kepek ekmek
1 k.k peynir (yağlı peynir vermiş bakkal)
1 haşlanmış yumurta
1 kesme şeker /çay..
Akşam yarım saat yürüdüm eve. sabah da yarım saat işe yürüdüm sabahın kör karanlığında sonra yolda aklıma geldi evde kalmışlığım, dedim kızların arasında tek bekar ben kaldım sabah sabah nerden aklıma geldiyse
Hosbuldum canim :) sen nasilsin oglusun nasil oldu?son anda bileti dgistirdik kardesimle biraz daha kaldim cok guzel gecti ve cok iyi geldi pekbirsey yapmadim zaten guzelligide burdaydi kafami topladim geldim savasa hazirimtesekkur ederim hala aranizdayim cok sevindim
Bugunku menumude yaziyim hemen
Sabah tost ve ayran
Oglen bir tabak tavuklu patates yemegi yaninda salata
Arada 1 salatalik
Aksam 1 kase domates corbasi biraz tavuk yagsiz soteledim onuda
Ne guzel yuruyodum burda hava durmadan yagmurlu napcam bilmiyorum spor salonuna para vermekte istemiyorum evde yuruyuncede alta cok ses gidiyo
Nehircim Ben bunu bi donem detoks corbasi diye yapmistim 2 lt ayranin icine bugdayi,nohutu,mercimegi bir salatalik ve pul biberi ,ekleyip 2 gun boyunca 2 saatte 1 kase icmistim 2 gunde 2 kilo vermistim ama ondan sonra 2 ay gr gitmemisti ...
aysun163post: 38191438 .!.:Gunaydin hanimlar benim hafta sonu berbat gecti hic durmadan yedim esim ispanakli borek istedi yaptim ama sonuc husran oturduk yedij bir tepsi boregi ve ondan sonrasini sormayin bile dun aksam hic durmadan agladim niye ben boyleyim diye artik psikolojim bozuldu bu gel gitlerden ve bu sabah cok ciddi bi karar aldim artik hic kacamak yapmadan devam edicem sabah sabah gittim su terlemeyi artiran esofmanlardan gittim aldim geldim ve bugunden itibaren istisnasiz her gun spor yapicam Allahinda izniyle kurtulucam bu kilordan yanliz bu hafta beni de izinli sayarsaniz sevinicem cunku tartilmak istemiyorum en azindan haftaya kadar telafi etmis olurum heralde
Canim cok iyi anlıyorum seni. O yüzden hamurisi yapmadım uzun süre bur tane ile kendimi durduramam diye.. canim bu hafta izinli sayilman senin acindan iyi olmaz yinede sen bilirsin tabi. Ama bence yarin Paşalar gibi tartilip kilonu yaz kendinle yüzleş. Bugunden itibaren dikkat et en ufak kacamak bile Yapma. Seni cezbeden herseyi gozonunden hatta evinden yok et. Aciktikca ilk gunlerde gidip gelip havuc salatalik yogurt elme falan ye menulerini ayrintili olarak yaz menulerini paylaşırken birazcık daha ozen istiyorum senden. Yemeklerinin taninda bol salata ve yogurt tuket faydasi olacak ve haftaya eksi kilo bildirimi yapmak sanada iyi gelecek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?