- 7 Kasım 2014
- 369
- 994
- 128
- 43
Allah kabul etsin canim. Masallah menun ne guzel olmusHemen menümü de yazayım
saat 16 gibi ezan okundu bugün oruç idim
2 bardak su
1 bardak tarçınlı süt
1 muz
saat 17 gibi küçük bir kase kısır 5 kasik falan
19.30 da esim yemeğe gelecekti ama gecikecek ve bekleme beni dedi bende 18.30 da
1 kase yağsız ıspanak çorbası
1 kase yoğurt
4 y.k bulgur pilavı
kısır olmasa iyiydi ama napalım dünden kalan
Kolay gelsin arkadasim yarin sabahtan itibaren bende o tempoda olcam onumuzdeki 6 aySelam kızlar,
İşim tahmin ettiğimden uzun sürdü eve az önce gelebildim.
Kolay gelsin arkadasim yarin sabahtan itibaren bende o tempoda olcam onumuzdeki 6 aykeske sendeki azmin onda biri bendede olsa gecen yil kaybettim geri getiremiyrum
Aslinda bugun baslamam gerekiyordu ama suan agridan oluyorum ayin 11 de regli olcam sanirim ondan
günaydın kızlar herkese bol enerjili bir gün diliyorum
bende diyet yapıyorum hatta bir ara kendi diyet topğimi açtım ama devam edemeyince oraya yazmayı bıraktım şimdi forumda gezinirken burayı gördüm çok samimi geldiniz bana
bende 106 kiloydum boyumda 1,64 anlaşıldığı üzere yusyuvarlak tostoparlak biriyimben anne olmak istiyorum ama maalesef bir düşüğüm ve üç negatifle sonuçlanan tüp bebek deneyimim var ve bunların sebebi kesin olmamakla beraber doktorların gördüğü tek sebebp kilolarım o yüzden zayıflamak istiyorum ve zayıflayacamda bir ay oldu diyete başlayalı tam 4 kilo verdim belki az diyeceksiniz ama bundan sonra aerobiğede başlıyorum daha hızlı gidecek inşallah
kabul ederseniz bende buraya hergün menümü yazarım
bu sabah uyanamayıp işe geç kalınca kahvaltı da sadece iki poğaça ve bir bardak çay içtim ama bi daha olmaz inşallah
Hoşgeldiniz,umarım sağlıklı bir şekilde kilolarınızı verir mis kokulu yavrunuza kavuşursunuz...günaydın kızlar herkese bol enerjili bir gün diliyorum
bende diyet yapıyorum hatta bir ara kendi diyet topğimi açtım ama devam edemeyince oraya yazmayı bıraktım şimdi forumda gezinirken burayı gördüm çok samimi geldiniz bana
bende 106 kiloydum boyumda 1,64 anlaşıldığı üzere yusyuvarlak tostoparlak biriyimben anne olmak istiyorum ama maalesef bir düşüğüm ve üç negatifle sonuçlanan tüp bebek deneyimim var ve bunların sebebi kesin olmamakla beraber doktorların gördüğü tek sebebp kilolarım o yüzden zayıflamak istiyorum ve zayıflayacamda bir ay oldu diyete başlayalı tam 4 kilo verdim belki az diyeceksiniz ama bundan sonra aerobiğede başlıyorum daha hızlı gidecek inşallah
bu sabah uyanamayıp işe geç kalınca kahvaltı da sadece iki poğaça ve bir bardak çay içtim ama bi daha olmaz inşallah
Merhaba Sara hosgeldin aramiza
Tam gununde geldin. Bugün bizim bildirim gunumuz. Eğer bugün kilonu biliyorsan, 2015 fistiklarinin kilo takip günlüğü'ne yazip aramiza katılabilirsin. Umarim hic vazgeçmez ayni kararlılıkla devam edersin ve birlikte yaza incecik gireriz:)
Bu arada Tebrikler güzel bir başlangıç yapmışsın ayda 4 kilo cok iyi bir rakam:)
Hoşgeldiniz,umarım sağlıklı bir şekilde kilolarınızı verir mis kokulu yavrunuza kavuşursunuz...
günaydın kızlar herkese bol enerjili bir gün diliyorum
Bu arada fazla kilolar doğurganlıgi gerçekten olumsuz etkiliyor. bu olumsuz etkiyi hrp birlikte asacagiz inşallah canım. Rabbim en kısa zamanda sanada annelik duygusunu tattiracak inşallah..
Sara yaşını ve boyunu da yazabilir misin canım.Liste girişini yapayımamin inşallah canım
hoş geldin canım.. umarım hedefine en sağlıklı şekilde ulaşırsıngünaydın kızlar herkese bol enerjili bir gün diliyorum
yaptım canım bildirimimi
bu hafta rekorumu kırdım ilk defa 800 gr verdim bir haftada
şöyle haftada 1-2kg vermekte nasip olur işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?