Hiç acıkmıyomusun peki erken yiyince? gece uzun çünkü. ben geç yediğim halde midemin gurultusundan duramıyorumSabah maydanoz kürü
Kahvaltim
2 tavada yağsız yumurta
1k.k tulum peyniri
40gr. T.b Ekmeği
1sivri biber
Ara
Yeşil cay
2 minik mandalina
3t.k yoğurt
Öğle
1tabak terbiyeli (unsuz) pırasa
38 gr t.b ekmeği
Ara
1mandalina 3.y.k yogurt
1 3lu cay
Aksam
1kepce yağsız haşlama et
Bol salata (yağsız, tuzsuz)
1kucuk kase yogurt
Ara
1 yeşil cay
10 findik olur heralde
Hiç acıkmıyomusun peki erken yiyince? gece uzun çünkü. ben geç yediğim halde midemin gurultusundan duramıyorum
S.O.S kizlar bi turlu toparliyamiyorum hergun bi kacamak var napcam ben yaNe guzel kacamaksiz gidiyodum yapsamda hemen sporla eritiyordum simdi hem yapiyorum hem umursamiyorum Acayip bi gamsizlik var havalardan midir nedir anlamadim
Sabah
Karisik omlet
Yarim greyfurt
Ogle
2 puaca
Ara1 cb sut 2 bitter
Aksam 2 lahmacun ayran salata
İyi aksamlar hanimlar dun aksamdan beri benim kucuk kiz hasta ates oksurme kusma yani dun gece sabahladik bugun de doktora goturdum okula basladiktan sonra okulda ne kadar hastalik varsa alip eve getiriyor halbuki hijyene de cok onem veririm ama yine de oluyor iste okula baslamadan hic boyle hasta olmazdi kuzum neyse diyete devam
Bugunku menum
Sabah: limonlu su sonra bi tane tost
Ara: sade kahve iki kuru incir
Ogle: izgara tavuk ve salata
Ara: yesil cay ve bi tane muz
Aksam: bir kase mercimek corbasi bi dilim ekmek ve yogurt
Yapabilirsem 45 dakika bisiklet ceviricem
Geçmiş olsun canım. Allah kızına şifa nasip etsin inşallah.
Diyeti ni bozmamana sevindim.
Bu hafta güzel kilo verecek gibi herkes
1 hafta degilmiydi ara @angelina nerdesiiiinGunaydin Saracim maydanoz kurune Angelina'nin tavsiyesi ile başladım.
Sabahlari 10 ince dal maydanozu elle ufak parcalara ayirip, uzerine bir limon suyu sıkıyorum bir bakdakta su ilave edip blendırdan geciriyorum ac karınla içiyorum 30 dk sonra kahvalti yapıyorum.
15 gun devam edilip 3 ara veriliyordu dimi yanlis mi hatırlıyorum?
Angelina fatmaaaa:)
tomurcugum sen baslayali kac ay oldu birde hic diyet yaptinmi daha onceCanım biz de geçtik o yollardan,117 kilodan düştüm ben 89 a.İnşallah sende kısa sürede önce 9 ları sonra 8 leri görür hedeflediğin kiloya ulaşırsın.
ilgin icin saol canim acilen toparlanmam lazimİyi aksamlar hanimlar dun aksamdan beri benim kucuk kiz hasta ates oksurme kusma yani dun gece sabahladik bugun de doktora goturdum okula basladiktan sonra okulda ne kadar hastalik varsa alip eve getiriyor halbuki hijyene de cok onem veririm ama yine de oluyor iste okula baslamadan hic boyle hasta olmazdi kuzum neyse diyete devam
Bugunku menum
Geçmiş olsun canımİyi aksamlar hanimlar dun aksamdan beri benim kucuk kiz hasta ates oksurme kusma yani dun gece sabahladik bugun de doktora goturdum okula basladiktan sonra okulda ne kadar hastalik varsa alip eve getiriyor halbuki hijyene de cok onem veririm ama yine de oluyor iste okula baslamadan hic boyle hasta olmazdi kuzum neyse diyete devam
Bugunku menum
Sabah
1 porsiyon peynirli börekkahvaltı yapmadan ciktim
Ara
Kahve
Öğle
1 paket altinbasak bisküvi
1 mandalina
Ara
Kahve
Akşam
Yarım porsiyon mezgit
Bol salata
2k mantar
2k fırın helvakacamakli bir gündü anlayacağınız
slm kızlar kalan menüyü yazayım
öğlen
bir tabak bulgur pilavı
bir bardak ayran
Ara bir bardak Nescafe li süt
Akşam
bir kase çorba
bir tabak ıspanak yemeği
iki çiğ köfte
bir tatlı kaşığı irmik helvası tattim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?