Günaydınn kızlar hayırlı sabahlar olsun. Haftasonu uğrayamadım yanınıza ama bu hafta cumartesi kahvaltısı haricinde kaçamak yoktu. yarına iyi haberler vericem inşallah. Bahsettiğim görüşmede iyi geçti nasipse artık bi sevgilim var
Tebrikler canim iyi atlatmissin yarin bildirim gününde kendini birakmazsan gelecek hafta daha da guzel olacak. Cunku miden alışmaya başladı az yemeye
Cok tesekkur ederim canim cok sukur bu hafta iyi gecti yarin sabah iyi olucak benim icin
kuşuuuummm çok sevindim hayırlıysa olsun işallahGünaydınn kızlar hayırlı sabahlar olsun. Haftasonu uğrayamadım yanınıza ama bu hafta cumartesi kahvaltısı haricinde kaçamak yoktu. yarına iyi haberler vericem inşallah. Bahsettiğim görüşmede iyi geçti nasipse artık bi sevgilim var
Tebrikler canim iyi atlatmissin yarin bildirim gününde kendini birakmazsan gelecek hafta daha da guzel olacak. Cunku miden alışmaya başladı az yemeye
Saracim sabah 3 dilim ekmek cok olmus. Oglen zaten bildigimiz karbonhidrat bombası gibi. . Aksam yememekle iyi yapmışsın ama bence yinede dengelenmemis. Böyle kacamak yapacağın ogunler icin oncesi ve sonrasıni dengrlemelisin. Sabah ki yumurta ve peynir haricinde protein göremedim. Sebze de yok yanlis anlama lütfen amacim dusardan gördüğümu sana aktarmak.
Hastaliga rağmen iyi atlatmissin canim. Ben hasta oldugumda hep yemistim
Eline saglik tomurcugum. Haftasonu da sagsalim atlattigina gore 88 ide ucundan görürsün bence; )
Allah kabul etsin canım menun harika
Gunaydin kizlar
yeni yerimdeyim bugun.yerlesmek biraz zaman alacak galiba.cok aktif olamayabilirim ama internetim baglandi listeti hazirlarim yarin insallah.
miladcim maalesef goremedim daha 88 leri.regl bekliyorum onun siskinligi var.ama dunku sarmalara ragmen 90lara cikmamisim ona sevindim.
ahucum sana da hayirli olsun canim.seni begenmemekgibi bi luxu yoktu zaten enistenin :)
Günaydınn kızlar hayırlı sabahlar olsun. Haftasonu uğrayamadım yanınıza ama bu hafta cumartesi kahvaltısı haricinde kaçamak yoktu. yarına iyi haberler vericem inşallah. Bahsettiğim görüşmede iyi geçti nasipse artık bi sevgilim var
Ben de dün çok kötü ololmuşum. tansiyonum felaket bir düşüş yaşadı. Ölçtüm.. ve hemen tuzlu bir ayran yaptım. Öyle çok tuz atmistim ki vucudum ödem yaptı galiba
86.7 goren beeen 89 olmusum.ama takmiyorum
Gunaydin kizlar
yeni yerimdeyim bugun.yerlesmek biraz zaman alacak galiba.cok aktif olamayabilirim ama internetim baglandi listeti hazirlarim yarin insallah.
miladcim maalesef goremedim daha 88 leri.regl bekliyorum onun siskinligi var.ama dunku sarmalara ragmen 90lara cikmamisim ona sevindim.
ahucum sana da hayirli olsun canim.seni begenmemekgibi bi luxu yoktu zaten enistenin :)
ara öğünde bir dilim ekmek peynir
öğlende
bir tabak etli kurufasulye
iki dal yeşil soğan
bir dilim ekmek
bir kase yoğurt
çokmu olmuş kızlar
yok öğle öğünü için gayet iyi bence..ara öğünde bir dilim ekmek peynir
öğlende
bir tabak etli kurufasulye
iki dal yeşil soğan
bir dilim ekmek
bir kase yoğurt
çokmu olmuş kızlar
Cok değil canım bence gayet iyi akşam da sebze ile geçirsen çok güzel olur. Sebze haşlama yani ben bugun öyle yapacam
yok öğle öğünü için gayet iyi bence..
Bence zorda kalmadikca yeme, onlar yerine daha dogal lezzetli eeyler yiyebilirsin hem kalorisi az gibi duruyo ama kaorileri var baya . Iclerinde seker var cogunun , kepekli eti form disinda ben yemiyorum.kızlar bişey soracam bilgilerinize ihtiyacım var
ben şu maviyeşil olan ürünler var ya onlardan aldım arada yemek için elmalısı limonlusu ve keten tohumlusundan onların bir zararı olurmu siz yiyormusunuz
birde keten tohumunu yoğurda katıp yesem diyorum faydası olurmu zayıflamada
Cok değil canım bence gayet iyi akşam da sebze ile geçirsen çok güzel olur. Sebze haşlama yani ben bugun öyle yapacam
Herkese merhabasaheste hayirli olsun canim milad yemek cok yemedim zaten ama serumlardan sistim birde ilk 2 gun midemden dolayi ekmek yedim baya idrar yollarimi usuttum sogukta yuruyus yapmaktan
Bence zorda kalmadikca yeme, onlar yerine daha dogal lezzetli eeyler yiyebilirsin hem kalorisi az gibi duruyo ama kaorileri var baya . Iclerinde seker var cogunun , kepekli eti form disinda ben yemiyorum.
Canim yaptinmu sebze haslamasini
Kendini kasıcak bişey yok burda canımm rahat ol..Eveeeet gelelim bugün yediklerimeee
Bildirime birgün kala yapilacak sey degildi ama ben bugün hamurisi yedim kizlarrrr
Sabah maydanoz kuru 11.gun
Kahvaltı
55 gr ekmek
Tonn balikli yumurta (az)
1k.k peynir
4zeytin
Ara
3lu cay
5 findik
Öğle
3 kasik ciger sote
Salata (yağsız tuzsuz)
Yogurt
İkindi
Yarim dilim peynirli börek
3 catal ıslak kek
1 kase patates salatasi
Aksam
Yok
Form corba düşünüyordum ama yemicem
Ara
1 fincan sütlü kahve
KIZLAR YORUM LUTFENNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?