- 17 Nisan 2013
- 976
- 2.100
- 208
Ben akşamları değil ama sabahları okuldayken yorumlayabilirim canım akşamları pc ve tele cok vakit ayırmak istemiyorum çünkü malum 2 cocuklu 1 kocaliyim
Hepsini karıştırıp sarhoş olmuyor musunAynen canım , bira tekila ve vodka.. :)
Gerçi ben daha çok tekilacıyım. Shot seviyorum :)
Hepsini karıştırıp sarhoş olmuyor musunben en son bira ve votkayi karistirdigimda(ki 15 yil onceydi uzun zamandır icki icmiyorum) yattigim yeri hatirlamiyordum büyüksün nehir ne diyeyim.
Miladcığım, ben öyle bir yoğunluktayım ki, benim en yoğun zamanım, ara rapor zamanım geliyor ve nefes almadan çalışıyorum diyebilirim... Çocukların finalleri yaklaşıyor, ara rapor için sonuç yetiştirmeye çalışıyorum ve raporu yazıyorum, yeni bir proje yaziyorum, makale yazıyorum aynı zamanda doktora yeterlilik sınavına hazırlanıyorum... gündüzüm gecem hep dolu ee bi de bebek ve koca bebek var :))) O yüzden ben söz veremem her gün o kadar vakit ayıramayabilirim
hayırlı olsun inş senide burda gelin ederizGünaydınn kızlar hayırlı sabahlar olsun. Haftasonu uğrayamadım yanınıza ama bu hafta cumartesi kahvaltısı haricinde kaçamak yoktu. yarına iyi haberler vericem inşallah. Bahsettiğim görüşmede iyi geçti nasipse artık bi sevgilim var
canım yediklerinde abartı göremiyorum gayet güzel dengelemişin...Eveeeet gelelim bugün yediklerimeee
Bildirime birgün kala yapilacak sey degildi ama ben bugün hamurisi yedim kizlarrrr
Sabah maydanoz kuru 11.gun
Kahvaltı
55 gr ekmek
Tonn balikli yumurta (az)
1k.k peynir
4zeytin
Ara
3lu cay
5 findik
Öğle
3 kasik ciger sote
Salata (yağsız tuzsuz)
Yogurt
İkindi
Yarim dilim peynirli börek
3 catal ıslak kek
1 kase patates salatasi
Aksam
Yok
Form corba düşünüyordum ama yemicem
Ara
1 fincan sütlü kahve
KIZLAR YORUM LUTFENNNN
Canim gayet guzel atlatmissin bu gunu.moda girdin sanirim yavas yavas.Herkese iyi aksamlar bugunku menum
Sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek 5 siyah zeytin 5 ceri domates
Arada cacik
Oglenlimon ve maydanozla yapilmis patates salatasi 3 patates koydum orta boy
Arada cacik
Aksam 1 tabak yogurtlu pirinc lapasi midem yuzunden boyle besleniyorum buara
Hayırlı sabahlar olsun kızlar..
sabah kahvatım aynı yine
1 kesme şeker/çay..
2 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 k.k peynir..
bu ara çok açım ama almıyo midem bunları bile zor yedim. Dükkanın stresi sıkıntısı, özel hayatın heyecanı derken mide iptal..
Merhabalar bende dofumdan sonra 94 kilo lldm ve kaldi cok mutsuzum bende azmedip vermek istiyorum.kilolari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?