- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Rakip olarak senimi alsam karşıma acaba daha iyi çarpışırız madem yakınızÖzel hayatin heyecanidir.o canim benim kendi gencligimden bilirim dermisim))))
Ah ahu ah gecmistim seni normal sartlarda ama dua et dune gore +200 almisim :))
Şaka bi yana supersin cok iyi gidiyorsun bu heyecanla daha da iyi verirsin sen
milad 80leri görmüşsün hayırlı olsun
herkes çok güzel kilolar vermiş bu hafta ben ve bir keç arkadaşım dışında.. ama genel olarak böyle gidiyor galiba bir hafta iyi bir hafta kötü...
kilo veren arkadaşları tebrik ederveremeyen arkadaşlara azim, sebat, irade dilerim ( başta kendime)
Tomurcukkk en iyisi sen beni kınananlar listesinin başına sabitle yahu....
Bu nedir yaaa kendime gıcık oldum.
Gunaydin kizlar
3 hafta sonra ilkkez - yi gordum cok sukur
ama inanirmisiniz dun ve bugun arasinda -1,2 kg fark var haftassonu kaynanamda yedigim patatesli durumu eritmek icin dun nerdeyse caylarla birlikte 5 lt su ictm 1,5 saatte yurudum yerlesmeden vucuttan atmis oldum cok sukur bin sukur
Gunaydin
Bu hafta bildirimler cok güzel ben gene kaplumbaga misali ilerliyorum hedefime
Yavas olsun eksi olsun diyorum ama sıkılmaya basladim bu yavasliktan şöylehizlica gidiverse...
Maydonoz kürünü bende yapiyorum bugün 12.gun ama o bile etki etmedi sanki...
Simdi maydonozumu ictim birazdan kahvaltimi yapicam
Hepinizi tebrik ederim kizlar...
Kizlar listeyi yayinladim.biraz alelacele oldu ama kusuruma bakmayin.isler karmon corman.iki arada bi derede yaptim.
Ellerine zamanina saglik hakkin buyuk bizdeKizlar listeyi yayinladim.biraz alelacele oldu ama kusuruma bakmayin.isler karmon corman.iki arada bi derede yaptim.
Kizlar listeyi yayinladim.biraz alelacele oldu ama kusuruma bakmayin.isler karmon corman.iki arada bi derede yaptim.
ellerine sağlık canım ama ben çok utandım kınananlar listesine girmişim gelir gelmez ama telafi edecem inşallah bundan sonra
Sevgili grup arkadaslarim biliyorum bu hafta rezil durumdayim ama soz haftaya dereceye gircemhepinizden ozur diliyorum
ara öğün yapamadım
öğle yemeğim
yarım tabak susuz nohut yemeği
2 dilim ekmek
öğle az oldu sanki yoğurt falan arada alırım artık
ellerine sağlık canımKizlar listeyi yayinladim.biraz alelacele oldu ama kusuruma bakmayin.isler karmon corman.iki arada bi derede yaptim.
bence haftaya birinci sen olacaksınSevgili grup arkadaslarim biliyorum bu hafta rezil durumdayim ama soz haftaya dereceye gircemhepinizden ozur diliyorum
Umarim canim cogu giderbence haftaya birinci sen olacaksınneticede bir haftada gelen bir haftada gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?