1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Aysuuuun sen de bu hafta derecelik olabilirsin bak senin de menüler güzel gidiyor

doymaman dogal dimi sanki cok az yiyorsun ara ogunlerde olmasa hicbirsey yok gibi listende , sana baktikca ben dunyalari yiyorum diyetisyeninmi veriyor diye ondan sormustum

Yükselenim de terazi canımm
Tamam simdi anlasildi

doymaman dogal dimi sanki cok az yiyorsun ara ogunlerde olmasa hicbirsey yok gibi listende , sana baktikca ben dunyalari yiyorum diyetisyeninmi veriyor diye ondan sormustum

Tamam simdi anlasildi

Ne anlaşıldı ben hala anlamadım

Diyetisyenim veriyor canım.. Normalde doyuyordum ama bu iki gündür koşuşturmacadan doymuyorum sanırım.
Yılbaşında kaçamak yapacağım şimdiden söyleyeyim. O yüzden o güne kadar daha dikkat ediyorum

iyi akşamlar olsun kızlar bugunku menüm
sabah
1 dilim kepek ekmek
1 haslanmış yumurta
yarım k.k peynir
1 şeker çay

ögle
1 kase tavuksuyu çorba
2 dilim ekmek

ara
2 form biskuvi

akşam
yarım tabak ciger kavurma
1 bardak ayran

Bugunku menum
Sabah tost 1 bardak yesil cay
Oglen bir bardak portakal suyu ictim
Azsonra disari cikcam arkadasim yemek daveti veriyor ondan butun gun boyle yedim orda ne yemek oldugunu bilmedigimden yarin bildiririm ne yedigimi
Nehircigim masallah azmine caliskanligina diyorumbendebir rayina oturtsam gunluk sistemimi bir turlu beceremedim herkonuda sadece diyette degil

miladim nolcek bu halimiz bende koca bi hafta tek iki gun kacamak yapmadim rabbim irade gucu versin bize

Hayirdir canim neden bozuk moralin

Yukselenin mi basakki :)

gecmis olsun cok korkarim ben disciden

Teşekkür ederim canim
Aslinda bende korkuyorum disciden ama meçmuruz

merhaba kızlar menümü bildireyim

sabah

iki dilim ekmek
bir tane haşlanmış yumurta
dört tane zeytin
bir bardak şekersiz çay

öğle

bir tabak etli nohut yemeği
üç kaşık bulgur pilavı
bol limonlu salata
bir kase yoğurt

ara

bir yeşil elma

akşam

bir tabak etli nohut yemeği
bir kase yoğurt

komşumuzun oğlu askerden gelmişti asker görmesine gittik mecburen iki dilim baklava yedim kendimi suçlu hissediyorum ama diyetteyim diyemedim onlarda ye diye ısrar etti ooof yaaa

Yükselenim de terazi canımm
nehir masallah teraziye cok uyuyosun hic durmaz teraziler cok becerikli tertipli duzenli dost canlisi olurlar ee hepsi mevcut sende
menu super

Canim nasip olursa eger gogus kucultme ameliyati olacagim.19 ocakta ultrasonum var.ondan sonra ameliyat tarihini planalayacagiz doktorumla.O tarihe kadar 5 kilo daha vermem lazim en azindan.1 er kilodan toplam 2 kilo da goguslerden cikacak...

Canim ben form corbanin bakliyatlarini porsiyonluk olarak buzluga attim buzdolabi posetliyle.fazla haslamisim cunku.geceden cikariyorum sabaha kadar eriyor sabah da alip ise goturuyorum.bi daha fazla haslamam zaten de mecburen dokmek istemedigimden oyle yaptim.
bu arada gunde angelinanin yontemini uyguluyoruz unutma.sabah fazla kacirmisim.yada midem kotu falan uydur bisey iste bu aralar cok iyi gidiyorsun.bombalama sakin

saracim menunu okurken hih dedim tamam super bi menu.ama ta ki baklavalari gorene kadar.1 tane bari yeseydin.neyse artik.kacamak hakkini doldurdun.yarin telafi etmeye calisirsin insallah :)

Canim nasip olursa eger gogus kucultme ameliyati olacagim.19 ocakta ultrasonum var.ondan sonra ameliyat tarihini planalayacagiz doktorumla.O tarihe kadar 5 kilo daha vermem lazim en azindan.1 er kilodan toplam 2 kilo da goguslerden

cok sevindim canim hayirli olsun simdiden ,darisi bana ben daha para biriktirme asamasindayim seninde benim gibi sirtin agriyormu ? Ben aslinda cok memnunum buyuk olmalarindan ama artik sirtimin ozellikle sol tarafi cok agriyor oyuzden cok sevindim dedim , sen olda banada yol gosterirsin

Kahvaltimi yaptim
Yesil cayimi iciyorum
2 yumurta
1 kk peynir
20 zeytinyagli yesil zeytin
1 cb ceviz
Turp,domates maydanoz

Canım sadece sırt ağrısıyla kalsa iyi.Boyun ağrısı,yaz aylarınla göğüs altında pişik,sütyen askılarının omuzlara baskı yapıp iz çıkarması,boyun aşağı eğik durmaktan kamburmuş gibi bir görüntü,kıyafet bulamama,daha bu genç yaşında istediğin iç çamaşırlarını giyememe(toparlayıcı kullanmaktan çok sıkılıdım çünkü),kendinle barışık olamama kısacası mutsuzluk ve daha bir sürü şey sayabilirim bununla ilgili.
Ben bir ameliyat olayım hele,sana ve destinaya ayrıntılı bilgi veririm inşallah.

Kahvaltimi yaptim
Yesil cayimi iciyorum
2 yumurta
1 kk peynir
20 zeytinyagli yesil zeytin
1 cb ceviz
Turp,domates maydanoz
Güne güzel bir kahvaltıyla başlamışsın.101i görmek motive etti tabi.Demekki kaçamaklara biraz daha dikkat etsen neler göreceksin daha.

Günaydın kizlar dunku kacamaklardan sonra midem cok kotu
Bende bugün sadece corba içmeye karar verdim yediklerimi anca sindiririm
Saat 10.45
Vicdan corbasi(1buyuk kase)

İsmi de bana uyuyor hani inşallah dun yediklerim kalmadan eriyip gider:)
Yoksa yandım bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…