1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

bakalim canim ya bu ay reglide olmadim oda sknti yapiyo insallah veriyorumdur. Kendini kotu hissetme ya yarin yeni bir gun , esinede de ben 5 kilo verene kadar kacamak yapmami engelle de, belki gorev verirsen ise yarar seni engeller kacamak yaptiricagina.
ayni seyi bende dusunmustum biliyormusun bu kiz basak burclari gibi disiplinli ve organize diye , nazar degirecem yakinda nehire

Canım teşekkür ederim çok.Sende verirsin inşallah bitanem.Ben biraz daha dikkatliyim evet.Çünkü ameliyatıma çok az kaldığını hissediyorum :))
Tomurcugum gecmis olsun ne ameliyati ?

slm kızlar canım hala çok sıkkın moralim bozuk o yüzden yemek yapmakla çok uğraşamadım iki gündür kolayıma gelen şeyleri yedim bu günkü menümüde yazayım
sabah
54gr ekmek
32gr peynir
ara
30gr leblebi
20gr yaban mersini kurusu
öğlen
bir bardak süt
60gr ekmek
arada büyük bir muz
akşam 1.5kase çorba
40gr ekmek...

Yengeç burcuyum canım :)

Kizlarr ben menü paylasamiyorum battim bugün cok yedim ya toparlanamiyorun bu hafta artilarda olucam kesin

Miladcım bana sorarsan yaz ki gör yediklerini. Buraya yazmak istemezsen de defterine yaz mutlaka. Olur böyle şeyler, ben de geçen haftasonunu telafi etmekle geçiriyorum bu haftayı

Selam kızlar,
Çok yorgunum. Yarın diyetisyene gidemeyeceğim işimden dolayı. Salı günü sizinle beraber tartılır yazarım.

Menümü yazayım

Sabah:
Çavdar ekmeği ve light peynirle yapılmış tost
1 kupa latte

Ara:
3 adet çiğ badem

Öğle:
1 kase mercimek çorbası
Peynirli salata

Ara:
200 ml light süt
1 adet mandalina+1 adet yeşil elma
(Fazla oldu ama doymuyorum bugünlerde)

Akşam:
1 kase form çorba
3 yk light yoğurt

Ara:
1 kupa limonlu yeşilçay+2 parça ceviziçi

Ara:
Sade Türk Kahvesi+3-4 adet yaban mersini kurusu

Cok tesekkur ederim canim yorumun icin cok iyi geldi bana zaten sabah kalktigimda yine eksideydim demek ki fazla etkilememis sadece bogazima iyi gelmedi hafiften bi agri var tabi bu soguklarda dondurma yersem boyle olur

Tatlım benim haftada 1 veya 2 defa dondurma hakkım var diyetisyenimden, sadece külahsız olacak ve 3 top olacak en fazla. İçin rahat olsun :)

Slm kızlarrrr menümü yazayim
Kahvaltı da 1 tane katmer
1 yumurta tavada yagsiz
1 domates
2 kaşık lor peyniri
6 zeytin
1 bardak ayran

Aksam 1 kepce kuru fasulye
3 kaşık bulgur pilavı
Kozlenmis patlıcan salatası
1 kase yogurt
Kahvaltiyi 11 30 yaptim âra öğle yedim doktora gittim disime.dolgu yaptilar pazartesi dislerimi kesicek dis yaptiriyorum bakalim ne kadar surecek

Kizlarr ben menü paylasamiyorum battim bugün cok yedim ya toparlanamiyorun bu hafta artilarda olucam kesin
miladim nolcek bu halimiz bende koca bi hafta tek iki gun kacamak yapmadim rabbim irade gucu versin bize

Hayirdir canim neden bozuk moralin

Yengeç burcuyum canım :)
Yukselenin mi basakki :)

gecmis olsun cok korkarim ben disciden

Sonunda istedigime yakın bir gün geçirdim
Sabah
2 haşlanmış yumurta
2kk peynir
Marul
Ara
Kahve
Öğle
1 dilim fırında makarna
1 bardak ayran (aslinda form çorba icecektim ama bakliyatlar bozulmuş)
Ara
1k kase fındık badem kaju
Akşam
2 parça ızgara tavuk
1 kase yağsız tuzsuz salata
Öğle de form çorba icseydim tam süper olacaktı ama napalim yarın da günüm var yaaaaaa

Katmer olmayaymis eyiymis
Hayır olsun canım ne oldu

Selam arkadaslar bugun de guzel gecti cok sukur
Menum
Sabah: ilik limonlu su bir tane tost ve bir mandalina
Ara : sade kahve on tane findik
Ogle: iki parca izgara pirzola ve salata
Ara: yesil cay
Aksam: ton balikli salata bir dilim ekmek
Ara: yarim elma
Az sonra bisiklet ceviricem 40 dakika

Canim sakin nasilsa yedin diye devam etme yemege cunku ben oyle yapiyordum zararin neresinden donersen kardir ne guzel kilo vermistin geri gelmesinler sakin yarin yeni bi gun ve hic bisey olmamis gibi devam et lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…