- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Canim menun hic de fena degil.Sabah
Maydanoz kuru 14.gun
Kahvaltı
47gr ekmek
4 zeytin
1 yumurta
1k.k peynir
S.biber
Ara
1 k.fincan sütlü turk kahvesi
Öğle
1 kabakla yapılmış z. Yagli kabak
1 tabak salata
1 kucuk parca et
Ara
1 elma
Aksam
Form çorba ( sadece bunu icecektim guya)
bir tabak firinda hamsisaymadim 20 tane vardı heralde
4kasik.makarna
Bence diyet adina super bir gun gecirmissin.İyi aksamlar hanimlar bugun kucuk bir kacamak yaptim kiz kardesimle alis veris yaparken cok israr etti oturduk birer dondurma yedik ama kucuklerdi bu da benim bu haftaki ödulum olsun
Bugunku menum
Sabah: ilik limonlu su ve bir kase nesfit
Ara: sade kahve uc tane ceviz ici
Ogle: bir parca haslanmis et ve salata
Ara: dondurma
Aksam: uc tane kofte ve yogurt
Bu aksam spor yapar miyim bilmiyorum cunku baya yurudum bugun ve biraz yorgunum bakicam artik
Miladim senin menunu gormeden yazmistim form corbayi baska bir yemekle tuketmiyoruz.
Aynen canım yaaa akşama kadar benimde hep iyi gidiyor akşam her şey alt üst oluyor beni eşim cok ayartiyor çoook
Dun karbonhidrat i fazla kacirinca bu gun protein ve sebze ağırlıklı beslenip dengeleyim dedim ama olmadı maalesef
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1kk peynir
Marul
Ara
Kahve
Öğle
1 dilim fırında makarna
1 bardak ayran
Ara
1 avuç fındık badem kaju
Akşam
1 çiğköfte dürüm
1 bardak ayran
Burdan sonra film koptu
1 kase spangle
4 kurabiye
Akşam yazdıklarımın hepsini eşim almış gelmiş
Umarım yarın planladigim gibi gider
Hayirli geceler
Menum soyle,bugun ara ogunlerim eksik daha dogrusu firsat olmadi yapmaya.
sabah
yarim kase mercimek corbasi
5 zeytin
2 tuzsuz etimek
oglen
form corba
aksam
4 yemek kasigi kiymali karnabahar yemegi
1 adet tavuk incik
3 yemek kasigi yogurt
ara
1 adet sultani uzumlu biskuvi
misirli pirinc patlagi
Canim menun hic de fena degil.
makarna kafami karistirdi sadece.form corba yeteri kadar tok tutuyor zaten.hamsi de yemissin makarna yemezdin sen bu durumda ama nasil olduysa oldu bi kere galiba.
Bence diyet adina super bir gun gecirmissin.
Dondurma zaten sutlu tatlilar sinifinda odul olarak veriliyor.iyi yapmissin bence yemekle.
yuruyus de olmus alisveris bahanesiyle.
hic canini sıkma.gonlun rahat olsun.menun gaaayet guzel
canım çok iyi bir gün geçirmişsin bu hafta senden iyi haberler gelecek benceAnladim diyetisyenin siradan diyetisyenler gibi degil belli sana uygun hazirliyor herseyi , koruma programida super olur senin icin
Buda benim bugunku menum
Sabah 2 yumurta 1 dilim kizarmis ekmek 1 bardak yesil cay
Arada 1 kase cacik
Oglen 1 tas kavrulmus et yanina bol limonlu salata birde 2 kasik mercimekli degisik bir yemek ne oldugunu bilmiyorum
Arada 1 bardak cay kucuk bir ev yapimi pogaca 170 kalorydi
Aksam haslanmi brokoli ve yogurt 1 dilimde ekmek
Azoncede 4 badem yedim
bu günkü menün çok güzel saracım sen de ben gibi dengesiz gidiyordun ama bu gün kü menün gayet güzel olmuşmenülerimi yazıp uyuyacam zira çok yorgunum
sabah :
bir fincan şekersiz yağsız süt
iki dilim ekmek
7 tane siyah zeytin
2 çay kaşığı vişne reçeli
öğle :
bir tabak 5 adet misket köfteli patlıcan yemeği ( misket köfteler yağda kızartılmadı )
4 kaşık sebzeli bulgur pilavı
bir kase yoğurt
bir kase çorba
akşam :
bir tabak 3 adet misket köfteli patlıcan yemeği 4 kaşık sebzeli bulgur pilavı
bir kase yoğurt
2 dal yeşil soğan (yeşil soğanı çok seviyorum)
bir saat aerobik yaptım
sen her böyle kaçamak yazdığın ama o emziriyooorBen sapittim güya yarın diyetisyene gidecem öf of hemde ne offf
ama pişman değilim ya zevkle yedim hemde neler neler
neyse zaten bu hafta beni serbest bırakmıştı. Yarın listemi alacammm
seni artık kıskanmaya başladım ama tomurcukHayirli geceler
Menum soyle,bugun ara ogunlerim eksik daha dogrusu firsat olmadi yapmaya.
sabah
yarim kase mercimek corbasi
5 zeytin
2 tuzsuz etimek
oglen
form corba
aksam
4 yemek kasigi kiymali karnabahar yemegi
1 adet tavuk incik
3 yemek kasigi yogurt
ara
1 adet sultani uzumlu biskuvi
misirli pirinc patlagi
biz bu eşleri napalımSabah
Maydanoz kuru 14.gun
Kahvaltı
47gr ekmek
4 zeytin
1 yumurta
1k.k peynir
S.biber
Ara
1 k.fincan sütlü turk kahvesi
Öğle
1 kabakla yapılmış z. Yagli kabak
1 tabak salata
1 kucuk parca et
Ara
1 elma
Aksam
Form çorba ( sadece bunu icecektim guya)
bir tabak firinda hamsisaymadim 20 tane vardı heralde
4kasik.makarna
canım senin menülere yorum yazmaya gerek bile yok hep çoook iyisin sen başak burcu musun?Selam kızlar,
Menumu yazip kuafore kaciyorum :)) Ogle az kalsin kacamak yapiyordum. Bir hocayi cok guzel ev yemekleri yapan bir restauranta goturdum, icli koftelere icim gitti. Tabagima da koymuslar ama arkadaslarima dagittim :)) Yogunluktan ogle-aksam arasi ara da yapamadim, aksam yemegine de saldiriyordum az kalsin ama kaseyi iyice doldurdum gozum doydu. Oyle iste kacamaksiz atlattim bakalim onumuzdeki iki gun nasil gececek zorlanacagim kesin guzel guzel restaurantlarda :)))
Sabah:
Tam bugday ekmegi ve light beyaz peynirle yapilmis tost
Ara:
2 parca cevizici
Ogle:
1 kase kasarli domates corbasi (kasari koydurmasaydim iyi olurdu)
Patlican ve kirmizi biber kozlemeli salata
Aksam:
1 dolu kase form corba
3 yk light yogurt
Ara:
1 adet cilekli activia
Ara:
1 kupa limonlu yesilcay+1 parca cevizici
arkadaş herkesin menüsü bu gün süperslm kızlar menüyü yazayım
sabah
iki tavada yumurta
ara bir avuç yaban mersini kurusu
öğle
iki dilim (62gr) ekmek
40 gr peynir
ara 10 fındık
Bir Bebe bisküvi
akşam
kozlenmis biber
150gr yoğurt
bir dilim ekmek
seni artık kıskanmaya başladım ama tomurcukbu hafta bence çok iyisin iyi de kilo vereceksin bir tek ben veremeyeceğim ama yaaa
bu günkü menün çok güzel saracım sen de ben gibi dengesiz gidiyordun ama bu gün kü menün gayet güzel olmuş
tomurcuğum bende merakla bekliyorum ameliyat olacağın zamanı ..eger 15 tatile kadar 99 u görürsem bende tatilde gidip bi görüşeyim diyorum benim göğüsten çok göbekteki sarkmadan şikayetim ..sanırım bi 5 kilo sadece deri çıkar diye düşünüyorum o zaman dahada hafiflerim daha çok motive olurum belki ..tabi doktorun ne diyecegide önemliCanım teşekkür ederim çok.Sende verirsin inşallah bitanem.Ben biraz daha dikkatliyim evet.Çünkü ameliyatıma çok az kaldığını hissediyorum :))
Canım valla geçen benim kayınvalidenin bi akrabası geldi.Kendisi karın germe kızı da göğüs küçültme ameliyatı olmuş.Öyle moral verdi ki sorma.Hiç düşünme gönül rahatlığıyla ol diyor.tomurcuğum bende merakla bekliyorum ameliyat olacağın zamanı ..eger 15 tatile kadar 99 u görürsem bende tatilde gidip bi görüşeyim diyorum benim göğüsten çok göbekteki sarkmadan şikayetim ..sanırım bi 5 kilo sadece deri çıkar diye düşünüyorum o zaman dahada hafiflerim daha çok motive olurum belki ..tabi doktorun ne diyecegide önemli
hadi hayırlısı bakalım destinacım..tomurcuğum bende merakla bekliyorum ameliyat olacağın zamanı ..eger 15 tatile kadar 99 u görürsem bende tatilde gidip bi görüşeyim diyorum benim göğüsten çok göbekteki sarkmadan şikayetim ..sanırım bi 5 kilo sadece deri çıkar diye düşünüyorum o zaman dahada hafiflerim daha çok motive olurum belki ..tabi doktorun ne diyecegide önemli
kelebeklere çok sevindim. aşk insanı güzelleştirir şekerimSelam kızlar sabah erkenden belediyedeydim dünkanın bitmeyen işleri için. gelemedim yanınıza.
dün akşam eve gidince 3 kaşık pırasa 2 kaşık makarna yedim. Yaww aşık oluyorum galiba yaaaaaa. Sabah dükkana uğradı adayım bi tatlı geldi gözüme iştah falan gitti midemde kelebekler belediyede sırıta sırıta gezdim çok şaşırıyorum kendime..
sabah kahvaltım
1 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
yarım k.k peynir
1 kesme şeker/ çay
ara öğün yapamadım daha öğle yemeği de yemedim çok stresliymiş bu işler..
saol canimhadi hayırlısı bakalım destinacım..
ay ne guzel elektrik almana cok sevindim en guzel donemlerSelam kızlar sabah erkenden belediyedeydim dünkanın bitmeyen işleri için. gelemedim yanınıza.
dün akşam eve gidince 3 kaşık pırasa 2 kaşık makarna yedim. Yaww aşık oluyorum galiba yaaaaaa. Sabah dükkana uğradı adayım bi tatlı geldi gözüme iştah falan gitti midemde kelebekler belediyede sırıta sırıta gezdim çok şaşırıyorum kendime..
sabah kahvaltım
1 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
yarım k.k peynir
1 kesme şeker/ çay
ara öğün yapamadım daha öğle yemeği de yemedim çok stresliymiş bu işler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?