aaa biliyorum corbay dilara kocak veriyo tadi nasil iyimi
hadi hayirlisi tıkır tıkır gitsin insallah
insallah en kisa surede ikili rakamlarida gorursun
Ya evet beden yok diye belli markalarin pesinde magaza magaza dolasmak deli ediyo benibende ondan basladim birazda diyete yaza kadar ne kadar verirsem ameliyat icin okadar hazir olurum. Guzel haberlerini bekliyorum canim
o nasil corbaymis oyle ismine ve senin icme sebebine cok guldum ya
Tambak ne dedi diyetisyenin menulerini sabirsizlikla bekliyorum
Sabah 6 da
2 kuru kayısı aslında Dr kuru erik dedi daha yeni aldık
2 bardak ılık su
sabah 9.15
1 kk peynir
1 haşlama yumurta
2 dilim ekmek
1 domates
1 sivri biber
roka
4 yeşil zeytin
ara
1 orta boy muz
2 yk yoğurt
öğlen 13.30
1 kepçe mercimek çorbası
aslında çorbayı aakşam icecektim ama karıştırdım ilk gün ya ondan
2 tane tavuk Baget ortak çıkanlar da oldu
yağsız tuzsuz salata
2 dilim ekmek
5 yk makarna
ara
1 dilim ekmek
1 kk peynir
yarım domates
1 elma
akşam
8 yk brokoli haşlama
6 yk yoğurt
2 dilim ekmek
ara 22 de geç yattığım için
2 orta boy meyve
1 bardak süt
Bugunku menum
Sabah tost 1 bardak yesil cay
Oglen bir bardak portakal suyu ictim
Azsonra disari cikcam arkadasim yemek daveti veriyor ondan butun gun boyle yedim orda ne yemek oldugunu bilmedigimden yarin bildiririm ne yedigimi
Nehircigim masallah azmine caliskanligina diyorumbendebir rayina oturtsam gunluk sistemimi bir turlu beceremedim herkonuda sadece diyette degil
nehir masallah teraziye cok uyuyosun hic durmaz teraziler cok becerikli tertipli duzenli dost canlisi olurlar ee hepsi mevcut sende
menu super
@milad2014 , şimdi tekrar okudum yazdıklarını da uykusuzluk yorgunluk gerginlik okuduğumu da anlamamamışım kusura bakma nolur, çorba dediğine atladım hemenGünaydın kizlar dunku kacamaklardan sonra midem cok kotu
Bende bugün sadece corba içmeye karar verdim yediklerimi anca sindiririm
Saat 10.45
Vicdan corbasi(1buyuk kase)
İsmi de bana uyuyor hani inşallah dun yediklerim kalmadan eriyip gider:)
Yoksa yandım bu hafta
Tatlım çok teşekkür ederim, bir adet koca bir adet de çocuk tavsiye ediyorum, o zaman yapabildiklerine sen bile inanmayacaksın
Fatmacımmm çok teşekkür ederim
@milad2014 , şimdi tekrar okudum yazdıklarını da uykusuzluk yorgunluk gerginlik okuduğumu da anlamamamışım kusura bakma nolur, çorba dediğine atladım hemen
Ne kusuru canım benim. :)
yaptigim kacamaklardan sonra adida durumu uyan vicdan corbasi iccem demistin ,ben once sen adini oyle koydun sandim meger gercekten varmis oyle bir corbaTadi cok güzel canim ben bulgur koymadim birde 2 pirasa kattim icine cok güzel oldu tok da tutuyor
Icme sebebime niye güldün ne demişim hatırlamıyorum:)
Bence menun cok guzel ama keske aksam sebze yeseymissin dicemde cocuklardan dolayi haklisin, ortamda cocuk varsa otomatik 1000 kalorilik spor yapmis oluyor ya insanİyi aksamlar bugunku menum
Sabah: limonlu su ve bir kase nesfit
Ara: sade kahve on tane badem
Ogle: bes tane kofte bol salata
Ara: yesil cay ve bir tane muz
Aksam: yatim tabak tavuklu bulgur pilavi ve yogurt
Az sonra 40 dakika bisiklet ceviricem bugun evdeydim ve fazla hareket etmedim tabi cocuklarla ugrasmaktan baska
Çok yorgunum coook.
Artık canım tatlı istediğinde 68 kilo halimi hiç bilmiyorum ama yinede hayal ederek vaz geçiyorum yemekten..... günler daha hızlı geçse de biz de çıtır olsak. En gec oğlum 1 yaşına gelene kadar da olsa 68 olmak istiyorum kızlar25 temmuz yani
[QUOTE AHredvelvetcupcake, post: 38428142, member: 625514"]Çok güzel canım inşallahç kalmazsın bu menüyle :)
Ah tambakcim ayni sekildeyim seninle cok yorgun yani psikolojik olarak uc senedir bi ileri iki geri gidiyorum artik biran once zayiflasak ta kurtulsak şu yükten
Zaten açlık hissetmeye vakit kalmıyor ki
Ama boyle iyi oldu ya aclik krizlerim de tatli aramiyor artik gozum...
insallah gidecek kilolar
Bu arada diyetisyene her hafta gidiyor musun her hafta yeni listemi veriyor sana
Ah tambakcim ayni sekildeyim seninle cok yorgun yani psikolojik olarak uc senedir bi ileri iki geri gidiyorum artik biran once zayiflasak ta kurtulsak şu yükten
Canım bu sene son olacak inşallah.... öyle inan ve artık sakin bozmak yok.... bak 2 hafta dir güzel gidiyorsun. Ben de bu hafta söz verdim kendime hiç bozmayacagim bakalım sonuçta fark edecek mi
Canım bu sene son olacak inşallah.... öyle inan ve artık sakin bozmak yok.... bak 2 hafta dir güzel gidiyorsun. Ben de bu hafta söz verdim kendime hiç bozmayacagim bakalım sonuçta fark edecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?