1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

aaa biliyorum corbay dilara kocak veriyo tadi nasil iyimi

hadi hayirlisi tıkır tıkır gitsin insallah

Tadi cok güzel canim ben bulgur koymadim birde 2 pirasa kattim icine cok güzel oldu tok da tutuyor

Icme sebebime niye güldün ne demişim hatırlamıyorum:)

Sabah 6 da
2 kuru kayısı aslında Dr kuru erik dedi daha yeni aldık
2 bardak ılık su

sabah 9.15
1 kk peynir
1 haşlama yumurta
2 dilim ekmek
1 domates
1 sivri biber
roka
4 yeşil zeytin

ara
1 orta boy muz
2 yk yoğurt

öğlen 13.30
1 kepçe mercimek çorbası
aslında çorbayı aakşam icecektim ama karıştırdım ilk gün ya ondan
2 tane tavuk Baget ortak çıkanlar da oldu
yağsız tuzsuz salata
2 dilim ekmek
5 yk makarna

ara
1 dilim ekmek
1 kk peynir
yarım domates
1 elma

akşam
8 yk brokoli haşlama
6 yk yoğurt
2 dilim ekmek

ara 22 de geç yattığım için
2 orta boy meyve
1 bardak süt

Çok güzel canım, hiç aç kalmazsın bu menüyle :)

Tatlım çok teşekkür ederim, bir adet koca bir adet de çocuk tavsiye ediyorum, o zaman yapabildiklerine sen bile inanmayacaksın

nehir masallah teraziye cok uyuyosun hic durmaz teraziler cok becerikli tertipli duzenli dost canlisi olurlar ee hepsi mevcut sende
menu super

Fatmacımmm çok teşekkür ederim

@milad2014 , şimdi tekrar okudum yazdıklarını da uykusuzluk yorgunluk gerginlik okuduğumu da anlamamamışım kusura bakma nolur, çorba dediğine atladım hemen

Ne kusuru canım benim. :)

Selam kızlar, o kadar yazmıştım yanımda ara öğünlerim var diye ama yapamadım hiç fırsat olmadı. Kaçamak da yapmadım gerçi o konuda sözümü tuttum

Sabah:
Çavdar ekmeği ve light beyaz peynirle yapılmış tost

Ara:
4 adet altınbaşak bisküvi

Öğle:
Peynirli salata

Akşam:
1 kase form çorba
3 yk light yoğurt

Ara:
1 adet çilekli activia
1 kupa limonlu yeşil çay+1 parça ceviziçi

Ara:
Sade Türk kahvesi+3-4 adet yaban mersini kurusu

İyi aksamlar bugunku menum
Sabah: limonlu su ve bir kase nesfit
Ara: sade kahve on tane badem
Ogle: bes tane kofte bol salata
Ara: yesil cay ve bir tane muz
Aksam: yatim tabak tavuklu bulgur pilavi ve yogurt
Az sonra 40 dakika bisiklet ceviricem bugun evdeydim ve fazla hareket etmedim tabi cocuklarla ugrasmaktan baska

[QUOTE AHredvelvetcupcake, post: 38428142, member: 625514"]Çok güzel canım inşallahç kalmazsın bu menüyle :)[/QUOTE]

Zaten açlık hissetmeye vakit kalmıyor ki
Ama boyle iyi oldu ya aclik krizlerim de tatli aramiyor artik gozum...
insallah gidecek kilolar

Bu arada diyetisyene her hafta gidiyor musun her hafta yeni listemi veriyor sana

Tadi cok güzel canim ben bulgur koymadim birde 2 pirasa kattim icine cok güzel oldu tok da tutuyor

Icme sebebime niye güldün ne demişim hatırlamıyorum:)
yaptigim kacamaklardan sonra adida durumu uyan vicdan corbasi iccem demistin ,ben once sen adini oyle koydun sandim meger gercekten varmis oyle bir corba

Bence menun cok guzel ama keske aksam sebze yeseymissin dicemde cocuklardan dolayi haklisin, ortamda cocuk varsa otomatik 1000 kalorilik spor yapmis oluyor ya insan

Eveeeet günümü atlattım cok iyi degildi cok ta kotu değildi
Sabah
2 dilim ekmek
1kk peynir
1 yumurta
Domates yeşillik
Günde
1 dilim börek
3 sarma
1 dilim pasta
8 cesitten bu üçünü yedim börek el açması olmasa yemezdim ama el açması olunca dayanamadım
Akşam
Kocisim kendine sucuk yaptı bende 2-3 lokma yedim ama 1 dilim bile etmez birazdan çay içeceğiz bu günlük böyle
Milad vicdan corbasinin tarifini yazar musin canım bi arkadaşıma lazimda

Çok yorgunum coook.
Artık canım tatlı istediğinde 68 kilo halimi hiç bilmiyorum ama yinede hayal ederek vaz geçiyorum yemekten..... günler daha hızlı geçse de biz de çıtır olsak. En gec oğlum 1 yaşına gelene kadar da olsa 68 olmak istiyorum kızlar25 temmuz yani

Ah tambakcim ayni sekildeyim seninle cok yorgun yani psikolojik olarak uc senedir bi ileri iki geri gidiyorum artik biran once zayiflasak ta kurtulsak şu yükten

[QUOTE AHredvelvetcupcake, post: 38428142, member: 625514"]Çok güzel canım inşallahç kalmazsın bu menüyle :)

insallah gidecek kilolar

Bu arada diyetisyene her hafta gidiyor musun her hafta yeni listemi veriyor sana[/QUOTE]

Evet canım her hafta gidiyorum her hafta listem üzerinde oynamalar yapıyor, bazen yeni tarifler veriyor, seviyorum ben diyetisyenimi :) Bu hafta gidemedim işimden dolayı, geçen hafta iki haftalık liste almıştım

Ah tambakcim ayni sekildeyim seninle cok yorgun yani psikolojik olarak uc senedir bi ileri iki geri gidiyorum artik biran once zayiflasak ta kurtulsak şu yükten

Canım bu sene son olacak inşallah.... öyle inan ve artık sakin bozmak yok.... bak 2 hafta dir güzel gidiyorsun. Ben de bu hafta söz verdim kendime hiç bozmayacagim bakalım sonuçta fark edecek mi

insallah gidecek kilolar

Bu arada diyetisyene her hafta gidiyor musun her hafta yeni listemi veriyor sana

Evet canım her hafta gidiyorum her hafta listem üzerinde oynamalar yapıyor, bazen yeni tarifler veriyor, seviyorum ben diyetisyenimi :) Bu hafta gidemedim işimden dolayı, geçen hafta iki haftalık liste almıştım[/QUOTE]

Yani merak ediyorum neden mesela sebze ve et grubu yazmıyor. Koruma da mı düşünüyor acaba. Katı bayağı çünkü

Canım bu sene son olacak inşallah.... öyle inan ve artık sakin bozmak yok.... bak 2 hafta dir güzel gidiyorsun. Ben de bu hafta söz verdim kendime hiç bozmayacagim bakalım sonuçta fark edecek mi

Kızlar böyle düşünmeyin yaa, kendinize külfet olarak görmeyin, ben diyet yapmayı eğlenceli bile bulmaya başladım :)))
Sonuçta kendiniz için bir şeyler yapıyorsunuz ve çocuklarınız var, çocuklar için her konuda rol model olmanın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Ben Alina' nın beslenmesindeki hassaslığımı daha önce anlatmıştım, ileride anne sen bana bunları yediriyorsun ama neden bunları yiyorsun? dediğinde ne cevap vereceğim. Beslenme düzenimi oturtmaya çalışmamın en büyük sebebi bu. Bir de eşim bana uysa bir sorunumuz kalmayacak

İnsallah canim bu sene son yoksa heralde daha da zayiflayamam hayatimin sonuna kadar boyle sisman kalicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…