1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Bu arada bizim alıntılar da iç içe oldu

Yoo yazıyor ama her hafta değişiyor.. Normalde bu haftaki akşam menülerimde tavuk ızgara, karabuğdaylı kısır falan vardı ama haftasonu çok kaçırınca form çorbaya döndüm 1 haftalığına
Ben çalıştığım için öğlenleri yemek benim için çok sıkıntı oluyor o yüzden en kolay bulabileceğim şeylerden menü hazırlıyoruz. Öyle 100 gr et, 8 yk sebze yemeği vs yazsa ben devam edemezdim, zaten mesela balık seven bir insan değilim somon yerim sadece, çoğu sebzeyi yemem, kahvaltı harici ekmek yemeyi sevmem vs benim yaşam tarzıma göre düzenlediği için seviyorum diyetisyenimi

Bana da eğlenceli olmaya başladı zaten ve de heyecanlı.
Yorgunluğum ise fiziksel çocuklar misafirim de var görümcem yemek falan işler yaniii
Zayıf olmanın hayali de güzel ama

Cok sukur cocuklarim bu konuda cok sanslilar sanirim genetik olarak baba tarafina cekmisler esim ve ailesi cok zayiflar mesela esim ,1.80 boya 67 kilo ama tabi yine de yediklerine dikkat ediyorum ve dedigin gibi bunu artik bi yasam sekli olarak gorursek hersey daha kolay olacak

Desene tam sana göre.. önemli olan devamli olabilmek zaten

Aynen canım, benim eşimin boyu 1.95 kilo 95 kg, benim boyum 1.78, kız kardeşim 1.80, görümcem 1.85, kayınvalidem bile 1.83 resmen aralarında kısa kalıyorum. Bu arada hepsi de manken gibi Annem bile 1.75 boya 60 kg, babam desen 1.90, hayatında 80 kilonun üzerine çıkmadı hala her sabah 5te kalkar koşar yaşına rağmen. Ben niye böyle oldum da 100 kilolara çıktım bilmem
Desene tam sana göre.. önemli olan devamli olabilmek zaten

Aynen canım benim, sana da diyetisyen çok iyi gelecek inanıyorum.

Tamam ya simdi cozdum bende diyorum en kati diyetisyen bile bu kadar kismiyor meger sen degistirmissin aksamlarini cok zekiyim ben ya daha yeni anladim
Ben cok aradim ama bulamadim oyle diyetisyen illa 8 yk sebze zok 30gr et olcak ya arkadas insanlar tek tipmi en son trde gittim geldigimde anlatti kadina diyorum ben diyette seftali yiyemem seftali benim kilo vermemi durduran besin araya seftali yazmis gene sizin listeler iyi olcak bana aklima yemek gelmiyor cunku , hep ayni seyleride yiyince bikiyorum

Of ayni bizimkiler gibi babam bir on yil once kiloluydu kilolu dedigimde 80 di aralarinda topac gibi duruyorum ben kardesim surekli spor yapar annem her sabah yurur kadin gecen yil bir 5 kilo aldim diye krize girdi hemen diyetisyene basladi ve kadin ne derse yapiyordu insan tek kacamak yapmazmi. Banada cok kiziyolar tabi

Bugunku menumu yazmayi unuttum usteki mesajin altina
Sabah 1 yumurta 2 dilim ekmek 50 gr lor peyniri yesil cay
Ogle kabak yemegi yanina cacik
Arada 2 kuru kayisi saat 5 gibide dayanamadim arkadasimin tabagindan 2 kucuk susi attim agzima
Aksam oglenden kalan kabak yemegi, 5 kasik bulgur pilavi , tabiki yogurt
Suandada ayran iciyorum

Canım diyetisyenimin babası babamın tıp fakültesinden arkadaşı :)) Diyetisyenim diyetisyenim diyorum ama çocukluk arkadaşım aynı zamanda, sonra onlar taşınınca yollarımız ayrılmıştı, bu vesileyle tekrar görüşüyoruz.
Ama izlediği yolu çok beğeniyorum ben de :)

Evet canım, normalde listeden az yediğim zaman kızıyor bana. Fazla ye ama az yeme diyor. Bu hafta araları yapmadığımı görünce kızacak

Buraya yazdigindan bahsettiysen soyle diyetisyenine bende cok begendim tarzini dengelemesini ve en onemlisi sana gore ayarlamasini
Soyluyormusun suclarini benim yengemde diyetisyene gidiyor kendiside doktor oda senin gibi, gecen beraber gittik onu bekliyorum ben diyetisyenine diyorki buraya gelirken ne yaptim biliyormusun lahmacun yedim

Ben de inaniyorum kendime bu sefer...
Bu arada biz seni uzun diye beğenirken evin en kisasiymışsin
Senin boyunda olsakta evin kisasi olsak
ben de 171 boyundayim. Esim de 180 ve 67-68 kilo . Tam tersi olsak ne guzel olurdu

Defterime yazıyorum her gün, kalem kalem inceliyor her hafta bütün suçlarımı buluyor Bazen suçlarımı hafifletmek için bahanemi de yazıp üzülen yüz koyuyorum
Söylerim canım

Ben de inaniyorum kendime bu sefer...
Bu arada biz seni uzun diye beğenirken evin en kisasiymışsin
Senin boyunda olsakta evin kisasi olsak
ben de 171 boyundayim. Esim de 180 ve 67-68 kilo . Tam tersi olsak ne guzel olurdu

Hiç sorma tambakcım annemi 3 cm geçmek için o kadar çok çabaladım ki, geçemezsem ergenlik travması olurdu kesin bende
Katılıyorum sana ben de eşimin metabolizmasını çok kıskanıyorum. Şu an karşımda yarım kilo ekler pasta yedi resmen

slm kızlar bu günkü menüm
sabah
iki tavada yumurta
bir dilim ekmek
20gr peynir
arada bir bardak taze sıkılmış portakal suyu
öğlen
1 kase çorba
40gr ekmek

arada 30gr leblebi
20gr aban mersini kurusu
bir bardak diyet gazoz

akşam
200gr z.y taze fasulye
100gr yoğurt
bir dilim ekmek
arada 3 fındık..

Ay ne guzel benim ailemde tam tersi saldim cayira mevlam kayira ..abur cubur meraklisi bi anne babam var bi evlerinde cekmeceler dolusu abur cubur var cocuk gibile .eskiden hic. Yemezlerdi yedirmezlerdi yaslandikca cocuklasiyorlar sanki..tatile gittigimde sinirlerim bozuluyo ben sevmiyorum ama cocuklarim cok sagliksiz besleniyo ..ee gitmesen olmuyo dehisik bi durum iste..bide ustelik babam seker hastasi resmen goz gore gore intihar ediyo gibi geliyo ..dinlemiyo aslinda cok uzuluyorum amayapacak bisey yok ..doktor bile azarladi olmessin surunursun yapma boyle diye ,yok yine ayni yine ayni 165 bboyunda 120 kg ..benim baba tarafim cok kilolu bende maalesef onlara cekmisim cocuklugumdan beri tombisim yaaa ama bu sene son seve seve veda ediyorum kilocuklarima :)

hayırlı geceler olsun kızlar, bu aralar yogunum coja katılamıyorum
bugun cok dengesız beslendm başım dönuyo artık.
Gun ıcesısınde
1 turk kahvesı
yarım simit
3 tane form bıskuvi
yarım saat once eve geldim altın vuruşu yaptım.
Yarım tabak kuru fasulye
yarım tabak pilav
yarım muz
1 mandalına
gun ıcerısnde kac bardak cay ıctm bılmıyorum. Yılbası uzerı dıye dukkana malzeme almaya gıttım tahtakaleye aksama kadarda onları yerleştırdım bittimm. Yatıcam hemen yarın gorusuruz kızlar

ay canım benimde annem çok kilolu babam 165 boy 53 kilo felan annem 150 boy 110 kilo bacaklarında sorun var zor yürüyor bacaklarından ameliyat olucak ama kilo verse çok daha ii olucak diyorum ama dinlemiyor evlenmeden önce 15 kilo verdirmiştim ben evden gidince ipin ucunu kaçırdı.. bizim evin toparlaklarıda annem ve bendik ablam ve abimde zayıf..

menümü yazayım

sabah

sarımsaklı ve limonlu kemik suyu yapmıştım bayat ekmek doğrayıp yedik eşimle ölçü olarak bir kase diyeyim

öğle:

yarım dilim ekmek
bir dilim peynir

akşam

bir kepçe çorba
200 gr kadar sultani bezelye kızartması
bir kase yoğurt
iki kaşık pilav

Menu güzel canim diyetistenin bonkormus baya ekmek yanına makarna veriyor. Sevdim:) heralde emziriyorsun diye. Acikmazsin da böylece cok iyi olacak inşallah senin için
Sana karşı ekstra sorumlu hissediyorum kendimi, kilo verdiğinde çok mutlu oluyorum, kız kardeşime bile anlattım geçen hafta

KKardeşine forumda biri var bir yarisalim dedi yapıştı üstüme kaldi mi dedin :) :) şaka demezsin sen oyle bilirim. Bana cok iyi geldin sen arada kacirsam da bende sana karşı sorumluluk hissediyorum. iyiki varsin canim

Aysuncum cok iyi gigidiyorsun super menu

Bence ucuz atlatmissin yarina dikkat ben hamur isinden bir gun sonra sapitiyorum
yazarim canim ne demek arkadasina selamlar

Gayet guzel canim

Ekmekleri azaltmissin cok güzel canim

Nilfercim
Vicdan corbasi tarifi

2 kabak
2 sogan
2 domates
2 sarimsak
2 y.k bulgur
1 t.k z.yagi
Az tuz, limon, pul biber, karabiber
Nane ( ben kullanmadim)
Maydanoz

Bunlari kaynatip blendirdan geciriyorsun 1 tanede tavuk bulyon kattim ben güzel oldu gun icinde sadece bunu yiyorsun aciktikca
Corba dedigime bakma kabaktan dolayi acaip tok tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…