Ben bu hafta kilo aldim kizlar batti balik yan gider hesabi sali gunu de arkadaslarimi davet ediyorum çarşamba günü baslicam artik hep birlikte kinayin beni
Bugün yine birçok şey yedim ve yine akşam batirdim ya
Kendime gucum yetmiyor midem aklima hukmediyor ya buna cok üzülüyorum
Bazen birakayim diyorum herseyden yiyeyim patlayana kadar yedikten patlayip zerrelere ayrilayim da bir tek hucrem bile kalmasın hayatta
Kurtulur muyum acaba ?!
Canim bu kilo verme isi o kadar mesakatliki insani bazen kendinden bezdiriyor zor yani ama dostlar zor gunler icindir sana tavsiyem dinlen diyet fikrini biraz sil aklindan herseyden tat ama tamamen bitirme rahat ol sikma kendini ben aylarca kilo veremedim ama yilmadim arada cok kacamakta yaptim cok yedigim gunler oldu yani yasadigin bir donum noktasi yilma pes etme mutlaka kendine geleceksin dusunsene bundan iki ay once kilon nasildi simdi nasil aradaki fark seni cok mutlu etmeli cunku iki ay onceki milad yok ozaman ne yapiyoruz kendimize zaman taniyoruz toparliyoruz ve yeniden basliyoruz seni suan okadar cok iyi anliyorumki kilo beyinde bitiyo migdede degil canim beynimiz bazen boyle oyunlar oynayabilir unutma seni en iyi sen bilirsin sen tanirsin tabiki arada kilo alacaksin vereceksinde bu asla bir son degil yeni bir MILAD canim benimTipik şişman fikirleri işte
Adim adim gucleniyorum um ama Hayır bagimlilar gibi ataklarim devam ediyor. Bazen krizler, nöbetler geciricem böyle galiba..
Biraz izin istiyorum sali gunu bildirimimi yaparim ama yazamayabilirim birkac gun. .
Ben bu hafta kilo aldim kizlar batti balik yan gider hesabi sali gunu de arkadaslarimi davet ediyorum çarşamba günü baslicam artik hep birlikte kinayin beni
Bugün yine birçok şey yedim ve yine akşam batirdim ya
Kendime gucum yetmiyor midem aklima hukmediyor ya buna cok üzülüyorum
Bazen birakayim diyorum herseyden yiyeyim patlayana kadar yedikten sonra patlayip zerrelere ayrilayim da bir tek hucrem bile kalmasın hayatta
Kurtulur muyum acaba ?!
Tipik şişman fikirleri işte
Adim adim gucleniyorum saniyorum ama Hayır bagimlilar gibi ataklarim devam ediyor. Bazen krizler, nöbetler geciricem böyle galiba..
Biraz izin istiyorum sali gunu bildirimimi yaparim ama yazamayabilirim birkac gun. .
Bu hafta 114.9 du bakalim sali ne cikcak ? Ben ekmegi kesmiyorum yani azaltiyorum ama mutlaka kahvaltida olsun ekmek yiyorum. Hem gerekli hemde ben ekmek yemedigm gun dikkat ettim ne bulursam agzima atiyorum. Bwna yeni yemek fikirleri lazim malum artik cok evdede yiyemiyorum okuldan dolayi lab basladi ondan senin listen ornek olur bana diye dusundumTatlım kilo grubun nasıldı?
Sanırım şu anki listem 85-90 kg arası için, çünkü 105 kg iken günde 5 dl ekmek yiyordum hem de ekmek değişimine giren ara öğünlerim vardı, zamanla azaldı öğünlerim
Miladcim sakin umutsuzluga kapilma sen ne demistin yavas yavas gitsin tabi vucudun verdigini yerine koymak isteyecek bu zayif olsanda boyle. Yanlis anlamazsan bir fikrim var ,vucut eksikligini duydugu birsey oldugu zaman surekli yemeye yonlendirir insani , sen tek birseyi kiscam derken en olmadik seyleri yersin ve icindeki istek bastirilmadigindan yemeyide durduramazsin. Diyetine en cok sevdigin seyi katsan ve hergun ayni saatte belli miktar ondan yesen olmazmi beyine ben diyette degilim neye ihtiyacin varsa veriyorum demek daha mantikli. Birde aslinda cok iradelisin bence kendini suclama sen bir gun onceyi toplayacagim die dun butun gun corba ictin bunyende dogal olarak bugun cok ac yani bugun sapitmasan yarin sapitacaktinTipik şişman fikirleri işte
Adim adim gucleniyorum saniyorum ama Hayır bagimlilar gibi ataklarim devam ediyor. Bazen krizler, nöbetler geciricem böyle galiba..
Bu hafta 114.9 du bakalim sali ne cikcak ? Ben ekmegi kesmiyorum yani azaltiyorum ama mutlaka kahvaltida olsun ekmek yiyorum. Hem gerekli hemde ben ekmek yemedigm gun dikkat ettim ne bulursam agzima atiyorum. Bwna yeni yemek fikirleri lazim malum artik cok evdede yiyemiyorum okuldan dolayi lab basladi ondan senin listen ornek olur bana diye dusundum
Miladcim sakin umutsuzluga kapilma sen ne demistin yavas yavas gitsin tabi vucudun verdigini yerine koymak isteyecek bu zayif olsanda boyle. Yanlis anlamazsan bir fikrim var ,vucut eksikligini duydugu birsey oldugu zaman surekli yemeye yonlendirir insani , sen tek birseyi kiscam derken en olmadik seyleri yersin ve icindeki istek bastirilmadigindan yemeyide durduramazsin. Diyetine en cok sevdigin seyi katsan ve hergun ayni saatte belli miktar ondan yesen olmazmi beyine ben diyette degilim neye ihtiyacin varsa veriyorum demek daha mantikli. Birde aslinda cok iradelisin bence kendini suclama sen bir gun onceyi toplayacagim die dun butun gun corba ictin bunyende dogal olarak bugun cok ac yani bugun sapitmasan yarin sapitacaktin
, bak arkadasimi zayiflatan diyetisyenin dedigi cok hosuma gitmisti hata yaptigin diye ne diyeti birak basaramiyorum diye nede sana verdigimi kisarak 1 gun onceyi telafi etmeye kalkma cunku dengeyi bozup isime engel oluyorsun demisti ki bence cok dogru soyluyor. (Buarada o arkadasim 1 yilda 132 kilodan 55 kiloya indi hamile kalmak icin ) Hem boyle yapamiyorum diye kendini sucluyarak vucudu uzuntuye sokup zarar veriyorsun vucuduna. Oysa cok kiymetlisin sen.Misafirn gidene kadar diyeti hic aklina getirme.sonra hergun 1 kacamagim var deyip son surat devam edecegine inajiyorum ben senin. Umarim yanlis anlamazsin istersen sen kendine bak olmus 115 kilo akil veriyo sisko diyebilirsin alinmam merak etme ,ben kendime diyorum cunku
Bu hafta 114.9 du bakalim sali ne cikcak ? Ben ekmegi kesmiyorum yani azaltiyorum ama mutlaka kahvaltida olsun ekmek yiyorum. Hem gerekli hemde ben ekmek yemedigm gun dikkat ettim ne bulursam agzima atiyorum. Bwna yeni yemek fikirleri lazim malum artik cok evdede yiyemiyorum okuldan dolayi lab basladi ondan senin listen ornek olur bana diye dusundum
arkadaşınızın azmine hayran kaldım bende anne olmak için kilo vermek istiyorum ve 106 kiloyla başladım bir buçuk ay oldu 4 kilo vermiştim geçen hafta 0,700 gr kilo almıştım ama dün tartıldım gözlerime inanamadım 9lu rakamı gördüm haftada iki gün aerobik yapıyorum aradada yürüyüş hatta bu hafta iki dilim baklava yemişliğim var ama kilo verdiğimi görmek motive ediyor bugünde kaçamak yaptım güne gitmiştim ama kendimi çok iyi hissediyorum
merak ettiğim arkadaşın nasıl bir diyet ysptı ve anne oldumu
Ne kadar güzel, zayıf hamilelik en rahatıdır diye düşünüyorum :)
Ben 85 kg ile hamile kaldım, 100 kg ile doğuma gittim. İkinci bebeğimde mutlaka zayıf olmak istiyorum ben de
zaten sen ilk gelince aklima o geldi canim o amerikada ve ben bildim bileli kiloludur hatta garibim kocasi bunlar ilk tanistiginda 75 kiloydu adami yapti 120 kilo.ikisi birden bir diyetisyene basladilar adam bunlari spor hocasini bile ayarliyordu bu bizim seyda coskunun gercek diyetisyen olanina gitti onlar. Adam ikisinede farkli diyetler vermis kocasina daha fazla verdi diye agladigini biliyorum ben bizimkinin bana telefon acip.arkadaşınızın azmine hayran kaldım bende anne olmak için kilo vermek istiyorum ve 106 kiloyla başladım bir buçuk ay oldu 4 kilo vermiştim geçen hafta 0,700 gr kilo almıştım ama dün tartıldım gözlerime inanamadım 9lu rakamı gördüm haftada iki gün aerobik yapıyorum aradada yürüyüş hatta bu hafta iki dilim baklava yemişliğim var ama kilo verdiğimi görmek motive ediyor bugünde kaçamak yaptım güne gitmiştim ama kendimi çok iyi hissediyorum
merak ettiğim arkadaşın nasıl bir diyet ysptı ve anne oldumu
Evet bir seminer odevi icin basladik sistemleri biraz degisik bunlarin bakalim umarim hallederim icimde korkuda yok degilO zaman mutlaka takip et castle' cım, benim diyetisyenimin akşam yemekleri için verdiği garip yemekleri meşhurdur :) Bu ara inanılmaz yoğunum ama hatta bir ara fırsat bulursam yazayım tariflerini, genelde yağ yakmaya yönelik değişik tarifler veriyor.
Kolay gelsin, yeni başladın sanırım projeye, en sevmediğim dönem projenin ilk başlama dönemi acaba hipotez tutacak mı beni nereye götürecek vs vs ilk birkaç sonucumu alana kadar rahatlayamam hiç
Eski seyleri kafana takma bak benim arkadasimda adi selin buarada, o 36 yasinda ve 4 yildir ugrasiyordu hamile kalmak icin . Yumurtaliklarin etrafi yag baglayinca hmile kalmak zorlasir normal yani bir gitsin kilolar gelir bebisler :)inşallah istediğiniz gibi olur herşey
ben bir defa doğal yoldan hamile kaldım düşükle sonuçlandı sonrasında üç defa tüp bebek yaptık ama negatif oldu doktorlar anne olmam için tıbben bir sorun bulamayınca kilo vermelisin dediler yaşımda 40 olunca anne olmak için geç kalmamak için kilo vermem lazım hemde en acilinden ama sağlıklı olarak çünkü herşeyin başı sağlık
Cunku sana yazarken aa onun oglu olcak seninde ikizlerin olsa bir oglan bir ki ne guzel olurdu diye dusundum icimden :)evet neden şaşırdınki
zaten sen ilk gelince aklima o geldi canim o amerikada ve ben bildim bileli kiloludur hatta garibim kocasi bunlar ilk tanistiginda 75 kiloydu adami yapti 120 kilo.ikisi birden bir diyetisyene basladilar adam bunlari spor hocasini bile ayarliyordu bu bizim seyda coskunun gercek diyetisyen olanina gitti onlar. Adam ikisinede farkli diyetler vermis kocasina daha fazla verdi diye agladigini biliyorum ben bizimkinin bana telefon acip.
ben cok begenmistim listelerini cunku tamamen kisinin yapisina gore veriyor ve yiyecekleri karistirmasi cok guzel ,ornegin cok basit olcak ama etin yaninda yogurt yerine vitamin c iceren birsey vermesi gibi yada bu anne olcak diye ona yonelik vucudunu hazirlamak icin yemek vermesi gibi . Yani onun listesini alsam bile hicbirimize uymaz.
Mesela bak hergun kahvaltida bir yumurta vermis sadece tok dur diye degil lazim o haslanmis yumurta sen kadinsin anne olcaksin demis ben bunu duydum devam et dedim cunku cok dogru soyluyor. Yumurtani sakin cok haslama buda benim tavsiyem. Zeytin yeme bosa kalori o yagsiz tuzsuz bile olsa yeme demis bizimkide versin diye ama tansiyonumu dengeliyo diye klasik turk bahanesini soylemis yumurtaya koydugun tuz yeter sana demis.kahvaltida 1 dilim beyaz 1 dilim cavdar veriyordu diyetinin sonuna kadarda boyle verdi. Peynirin yagsiz olup 50 gr mi gecmiyecekmis. Tost bile yesen yumurtani yiyecekmissin.
Kahvaltidan iki saat sonra sut ama laktozsuz yada daha iyisi 1 tas turk yogurdu ye demisti
mesela ogle yemegi biftek ve salata corbaydi tavuk vermiyordu hindi veriyordu ve ama et bana gorede haftada 3 gun ymen lazim bir bayan olarak. Corba mercimekse hindi yiyormus genelde en mantiklisi domates corbasi etti.eti hic aksama koymamisti mesela yani ben oyle hatirliyorum kivi coktu. Aksamda turk usulu sebze yemegi yap ama lutfen yagini abartma bana nasil yaptigini anlat demis zamanlada cok saglikli mutfaginiz ama cok yagli ve porsiyonlariniz buyuk demis. Mesela cok seviyor diye haftada birgun basta 5 sonra 3 dolmasi vardi yanina sarimsakli yogurdu.haftada 3 kere kacamagi vardi falan.ya cok uzun oldumkusura bakma
aslinda hepimizin bildigi seyler ama insanin bir destegi ve hedefi olunca sanirim daha rahat yapiyor diyetini.
Buarada evet suan 6 aylik hamile ve hayatinda ilk defa bukadar azkilo aldi toplam 5 bucuk kilo almis cokta sagliklilar masallah darisi sana insallah canim seninde ikizlerin olsun insallah onun ikiz degilde sana icimden oyle gecti :) zaten hamile olmasa bende onu destekcim yapcaktim o bana verdi kilolari. ben butun o sure boyunce aglama dinledim :)buarada canim yanlis anlamzsan onun esinede kilo vermen lazim demisti doktor .
ha hirde yagsiz tuzsuz yok isvecmis yok seydaymis sakin yapma bunlar dogurganligi etkileyen seyler cunku
Cunku sana yazarken aa onun oglu olcak seninde ikizlerin olsa bir oglan bir ki ne guzel olurdu diye dusundum icimden :)
Insallah canim allah kalbine gore versincanım uzun uzun yazmışsın emek vermişsin kusura bakmak olurmu çok sağol çok iyisin teşekkür ederim
ben diyetisyene gitmedim bu diyetimde ama gitmeyi düşünüyorum önceki diyetisyenlerden pek memnun kalmadım çünkü neyse ama yazdıklarını okuyunca bende hergün çok fazla haşlanmamış yumurta yiyorum tavuk yerine hindi eti alıyorum kivi yemiyorum ama yeşil elma yiyorum bu ara ara öğünlerde özellikle bide bende insülin direnci çıktı bu yüzden doktorum az az ama sık sık ye dedi çünkü ani şeker düşmesi yaşıyorum aslında sırf bu yüzden diyetisyene gitmem gerek ve biliyomusun bende ikizlerim olsun istiyorum inşallah Allahım senin duanıda duyarda bana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı ikiz evlatlar verir
Insallah canim allah kalbine gore versinbende kendime gore bir diyetisyen bulamadim ondan kendimmyapmaya basliyorum listelerimi.mesela ben elma yedimmi yarim saat gecmeden cok acikiyorum visne yiyince hic acikmiyorum ama gel bunu diyetisyene anlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?