1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

ben spor salonunda yapıyorum canım umarım ameliyatın başarılı geçer Allah yardımcın olsun

Kizlar moralim cok bozuk eltimin bir yildir sag kolu agriyordu zorlamissin deyip gonderiyorlardi gecen ay gogus kanseri teshisi koydula 1 aydir isin tedavisi goruyordu simdide beline sıçramis yarin belinden ameliyat olacakmis detayli konusamadik .4 cocugu var 45 yasinda Allah evlatlarina bagislasin tum hastalari. Uzuntuden karnim ackkti surekli biseyler yiyesim var kendimi zor tutuorum nasil bi bunye var bende yaaanlamadim gitti

Allah şifa versin canım. Zor bir durum...
Allah evlatları bağışlasin

Çok çok geçmiş olsun.Rabbim acil şifasını versin inşallah.Çoluğuna çocuğuna bağışlasın.
Moralini yüksek tutmaya çalışsın en önemlisi bu.

Cok gecmis olsun Allahim sabir versin hem kendine hem sevenlerine cok zorlu bir surec insallah kolaylikla kisa zamanda atlatir

Geçmiş olsun canim allahim acil şifalar versin evlatlarina bagişlasin

Saraccm diyetisyene gitmene sevindim. Insallah kilolar güzel güzel gider.
benim de ilk haftam sayılır.

Canim Allah sifa versin cocuklarina ve sevenlerine bagislasin gercekten cok zor

Cok gecmis olsun Fatmacim. Tatlim kanserin türünü, evresini biliyor musun? Metastatik olması (beline sicramasi) kötü olmus ancak meme kanseri sag kalim orani en yuksek kanser turlerinden biri, ferah tut icini.

Cok gecmis olsun Fatmacim. Tatlim kanserin türünü, evresini biliyor musun? Metastatik olması (beline sicramasi) kötü olmus ancak meme kanseri sag kalim orani en yuksek kanser turlerinden biri, ferah tut icini.
bilmiyorum nehircim doktoru telefonla konuşmasını yasaklamış eşiyle gorusuyoruz ameliyattan sonra gecmis oluşuna gideceğiz .biz meme kanseri diye biliyoruz

Geçmiş olsun dileğinde bulunan herkese teşekkürler Allah kimseye dermansız dert vermesin

Tatlım şu an çalışmıyorum daha agresif bi tür çalışıyorum ama lisans döneminde meme kanseri üzerine çalıştım,5 ay ABD' de klinik denemeler üzerinde çalıştım..Hala daha aktif takip ederim çalışmaları,yapabileceğim bir şey olursa lütfen yaz canım

Mennumu yazayim
Sabah klasik karatay kahvaltısı

Aksam
Karnibahardan kısır yaptım ayran tursu ve yaprakla yedim negisti bulguru aratmadı hic

KARNIBAHAR KISIRı
1/4 karnibaharin cicek kısımlarını ince dogradim iri bulgura benzedi sonra zeytinyağında soğan ve salça ile soteledim ocaktan alıp limonsuyu nar eksisi baharatların dereotu maydanoz ve ince dogranmis pırasa da ekleyip hsrmamladim yaprağa sararak tursu ve ayranla yedim kısiri hic aratmadı süperdir

güzel gönüllü arkadaşım ilgin icin çok teşekkürler

Allah tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallah çok çok geçmiş olsun canımm

Canım çok geçmiş Olsun allah eşine çocuklarına size bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…