Bende dün biraz araştırdım.Kocaeli de bu şekilde kurslar var komek dediğimiz.Oraya kayıt yaptırıyorsun.Belirli bir sayıya ulaşınca kurs açılıyor ve aerobik step yapıyor kadınlar eğitmenle birlikte.Seninki de öyle bir şey mi diye merak ettim.Çünkü ben gündüz çalıştığım için sadece akşamları vaktim oluyor.Senin de öyle sanırım...
Ameliyat işimi halledeyim bu konuyu daha derinden araştırıcam
Kizlar moralim cok bozuk eltimin bir yildir sag kolu agriyordu zorlamissin deyip gonderiyorlardi gecen ay gogus kanseri teshisi koydula 1 aydir isin tedavisi goruyordu simdide beline sıçramis yarin belinden ameliyat olacakmis detayli konusamadik .4 cocugu var 45 yasinda Allah evlatlarina bagislasin tum hastalari. Uzuntuden karnim ackkti surekli biseyler yiyesim var kendimi zor tutuorum nasil bi bunye var bende yaaanlamadim gitti
Çok çok geçmiş olsun.Rabbim acil şifasını versin inşallah.Çoluğuna çocuğuna bağışlasın.Kizlar moralim cok bozuk eltimin bir yildir sag kolu agriyordu zorlamissin deyip gonderiyorlardi gecen ay gogus kanseri teshisi koydula 1 aydir isin tedavisi goruyordu simdide beline sıçramis yarin belinden ameliyat olacakmis detayli konusamadik .4 cocugu var 45 yasinda Allah evlatlarina bagislasin tum hastalari. Uzuntuden karnim ackkti surekli biseyler yiyesim var kendimi zor tutuorum nasil bi bunye var bende yaaanlamadim gitti
Ben yenikoydeydim canim ordaki komegede golcuk merkezdeki komegede gittim. Evet ya cok guzel olurdu :)Canım bende gölcükte oturuyorum zaten.Keşke burda olduğun döneme denk gelseydi,tanışır görüşürdük :)))
Cok gecmis olsun Allahim sabir versin hem kendine hem sevenlerine cok zorlu bir surec insallah kolaylikla kisa zamanda atlatirKizlar moralim cok bozuk eltimin bir yildir sag kolu agriyordu zorlamissin deyip gonderiyorlardi gecen ay gogus kanseri teshisi koydula 1 aydir isin tedavisi goruyordu simdide beline sıçramis yarin belinden ameliyat olacakmis detayli konusamadik .4 cocugu var 45 yasinda Allah evlatlarina bagislasin tum hastalari. Uzuntuden karnim ackkti surekli biseyler yiyesim var kendimi zor tutuorum nasil bi bunye var bende yaaanlamadim gitti
Kizlar moralim cok bozuk eltimin bir yildir sag kolu agriyordu zorlamissin deyip gonderiyorlardi gecen ay gogus kanseri teshisi koydula 1 aydir isin tedavisi goruyordu simdide beline sıçramis yarin belinden ameliyat olacakmis detayli konusamadik .4 cocugu var 45 yasinda Allah evlatlarina bagislasin tum hastalari. Uzuntuden karnim ackkti surekli biseyler yiyesim var kendimi zor tutuorum nasil bi bunye var bende yaaanlamadim gitti
Slm kızlarrrr menümü yazayim
Bu gun orucluydum
2 dilim elma
3 dilim ekmek
16 10 yedim
Saat 17 de
1 kase forum çorbası
3 kaşık yogurt
Ara 1 muz
Slm kızlarrrr menümü yazayim
Bu gun orucluydum
2 dilim elma
3 dilim ekmek
16 10 yedim
Saat 17 de
1 kase forum çorbası
3 kaşık yogurt
Ara 1 muz
bilmiyorum nehircim doktoru telefonla konuşmasını yasaklamış eşiyle gorusuyoruz ameliyattan sonra gecmis oluşuna gideceğiz .biz meme kanseri diye biliyoruzCok gecmis olsun Fatmacim. Tatlim kanserin türünü, evresini biliyor musun? Metastatik olması (beline sicramasi) kötü olmus ancak meme kanseri sag kalim orani en yuksek kanser turlerinden biri, ferah tut icini.
bilmiyorum nehircim doktoru telefonla konuşmasını yasaklamış eşiyle gorusuyoruz ameliyattan sonra gecmis oluşuna gideceğiz .biz meme kanseri diye biliyoruz
Geçmiş olsun dileğinde bulunan herkese teşekkürler Allah kimseye dermansız dert vermesin
güzel gönüllü arkadaşım ilgin icin çok teşekkürlerTatlım şu an çalışmıyorum daha agresif bi tür çalışıyorum ama lisans döneminde meme kanseri üzerine çalıştım,5 ay ABD' de klinik denemeler üzerinde çalıştım..Hala daha aktif takip ederim çalışmaları,yapabileceğim bir şey olursa lütfen yaz canım
Allah tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallah çok çok geçmiş olsun canımmKizlar moralim cok bozuk eltimin bir yildir sag kolu agriyordu zorlamissin deyip gonderiyorlardi gecen ay gogus kanseri teshisi koydula 1 aydir isin tedavisi goruyordu simdide beline sıçramis yarin belinden ameliyat olacakmis detayli konusamadik .4 cocugu var 45 yasinda Allah evlatlarina bagislasin tum hastalari. Uzuntuden karnim ackkti surekli biseyler yiyesim var kendimi zor tutuorum nasil bi bunye var bende yaaanlamadim gitti
Aaaa ben de 3 yıl karsiyakadaki kalicikonutlarda yaşadımCanım bende gölcükte oturuyorum zaten.Keşke burda olduğun döneme denk gelseydi,tanışır görüşürdük :)))
Canım çok geçmiş Olsun allah eşine çocuklarına size bağışlasınKizlar moralim cok bozuk eltimin bir yildir sag kolu agriyordu zorlamissin deyip gonderiyorlardi gecen ay gogus kanseri teshisi koydula 1 aydir isin tedavisi goruyordu simdide beline sıçramis yarin belinden ameliyat olacakmis detayli konusamadik .4 cocugu var 45 yasinda Allah evlatlarina bagislasin tum hastalari. Uzuntuden karnim ackkti surekli biseyler yiyesim var kendimi zor tutuorum nasil bi bunye var bende yaaanlamadim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?