1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Iyi akşamlar kızlar bugun gündüz sohbet akşam da misafir derken çok yoruldum. Şimdiuuzaniyorum çok yoğun ve yorucu bir gündü. Gece de 2 de yatınca saat başı kalkınca kendime gelmedim daha ve yemek yemeye fırsatım pek olmadı

sabah maalesef yine uyuya kaldım kahvaltı yapamadım.

Ara 10.30
1 cennet hurması
2 yk yoğurt
Yarım simit

öğlen 12.30
1 lahmacun
salata
çok az da Mantarlı yumurta
1 bardak ayran
1 lokma ballı kaymak

ara
1 büyük elma
2 tane cubuk kraker

akşam
2 patlıcaniın közlenmiş
6 yk yoğurt
salata
1 içli köfte

kızlar bugun maalesef evde olmayınca listeme uymadim. Ama uymaya çalıştım anca bu kadar oldu imkanlar dahilinde.

3. Olmuşum bu arada sevindim. Bende herkesi tebrik ediyorum. Veremeyenlerde unutmayın ki ben de 2 sefer kınananlar listesinde idim.
şimdi biraz uyuyacağım. Yine uğrarim

tomurcukkk ellerine saglik

menümü yazayım

sabah :

bir bardak su
bir bardak şekersiz çay
iki dilim çavdar ekmeği
bir haşlanmış yumurta
dereotu maydanoz
üç küçük dilim peynir

ara:
yarım tane trabzon hurması

öğle:

üç kaşık etli bamya yemeği
bir dilim çavdar ekmeği
bir kase yoğurt
üç dal yeşil soğan

ara:
üç tane maviyeşil elmalı bisküvi

akşam:

bir tabak etli bamya yemeği
bir kase yoğurt
bir dilim ekmek
soğan salatası (yağsız)

selam kızlar bende bugün ödül günü ilan ettim abartmadan canımın çektiği pırasalı omlet kısır ve patatesli kek yedim yarından itibaren 1 ocağa kadar sıfır kaçamaksız devam ederim umarım

sabah 9 da
pırasalı bal kabaklı peynırlı kıkırdaklı omlet
20 zeyttın
1/2 cb fıstık çay

öğlen 14:30 da
kısır ,turşu ,4 tane çörek otlu kurabiye

akşam 8 de 2 dilim patatesli kek

Herkese iyi akşamlar kizlaaar
Sabah
2 dilim ekmek
1kk peynir
Marul
5 zeytin
Ara
Kahve
Öğle
Ton balıklı salata
1 dilim ekmek
Ara
Kahve
Ara
1 elma
1cb süt
Ara
10 yer fıstığı
Akşam
1 kepçe ezogelin çorba
1 cb fanta
Yarım porsiyon iskender
Akşam yemeginden önce 1,5 saat spor yaptım 15dk titreşim kemerini kullandım
Bu gün de böyle geçti kizlaaar

Merhaba kizlar
Sabah 1 dilim kiyma ile ıspanak karisimli pide
1 bardak sut
1 dilim peynir
1 domates

Ara 2 dilim damates
Yarim yumurta
1 bardak süt
kizima kahvalti hazır lamistim onun menusunden tirtikladim

Öğle 2 kaşık nohut
2 kasik bulgur pilavı

Aksam 1 kase sehriyeli tavuk corbasi
1 tabak kabakli mantarli kırmızı ve yesil biberli sebze sote cok az bir yag koydum
2 dilim ekmek
1 kase yogurt
Salata
1 dilim peynir

Canim aynen oyle yarin yeni bir gun dolu dizgin devam insallah
Ellerine saglik canimmmm

Ahh canim bebeginin ilk adimlari da butun ilkleri de cok kiymetli cunku o kadar cabuk geciyor ki.. bir gun geliyorki hatirlayinca ona dair hersey dun kadar yakin ve yillar kadar uzak oluyor kiymetini bil canim bugunlerinin..

bende bu topikte bu kadar kiymetli insanin bulunmasindan dolayi cokk mutluyumm canim
Ilk gunluk acmaya karar verdigimde birkac kisi olur olmazsa da kendi kendime devam eder gunce olarak kullanirim diye dusunmustum.. ama umdugumdan kisa sure icinde ve umdugumdan fazla kisi lutfetti ve gunluk topik oluverdi:) ben hepinizi cokk sevdim ben sizinle sanaldan ote nezih arkadasliklar kurdugumuza inaniyorum:) hepininize teveccuhunuzden oturu tesekkur ediyorum

Aramizda en zayif sen olacaksin arada epey kilo farkı olacak ama olsun aramiza hosgeldin

Azminizden dolayı istiyorum ...Ben de 55 e kadar inmek istiyorum da kısa vadeli hedef koydum kendime...Beni kabul ettiiğiniz için tesekkürler

Evettt bugün arkadaslarimla cok Güzel bir gün geçirdim simdiden motivasyonum yüksek
Kilo almış olmama rağmen zayiflamissin diye diye beni cok mutlu ettiler. Yarin aldigim kilolari vucudumdan kapi disari etmek uzere biraz zor birgün gecirecegim belki ama ikinci gün daha kolay olacak. Vücudumu diyet moduna sokacagim tekrar oda uslu uslu söz dinleyecek artik
Kim söylemişti kızlar hatırlamıyorum kusura bakmayın nolur ama kendinle barış demişti biri
Kendimle barismak icin elimi uzattim ve sevmek için nedenlerimi buyutmeye ugrasacagim inşallah
YARIN YENI YINE YENİDEN

Azminizden dolayı istiyorum ...Ben de 55 e kadar inmek istiyorum da kısa vadeli hedef koydum kendime...Beni kabul ettiiğiniz için tesekkürler

Rica ederim.. canim olsun senin rakamları gorup bizde bilincaltina olumlu mesajlar iletiriz belki kimbilir Azmimiz artar hep beraber inşallah

ben söylemiştim canım bak yukarıya yeniden kopyaladım

hayatı yaşantımızı kabullenip kendimizle barışmazsak olaylar içinden çıkılmaz haller alabiliyor en güzeli içinde bulunduğun durumu kabullenip ne yapabilirim ki bundan daha iyi olabiliyim diye düşünmek.........

ve hep söylerim her gecenin bir sabahı vardır ve her sabah yeni umutlara gebedir

Sagol canim yeniden zahmet ettin hepinizin sozleri cok iyi geldi bana yeniden umut oldu teşekkürler..
Bu vesileyle benim bugun gelen arkadasim da 4 yillik evli ve bebek icin tedavi görüyor Rabbim onada sanada hayırlı evlat nasip etsin inşallah

amin canım sağol inşallah bende arkadaşında bebek isteyen herkeste Allahın izniyle isteğine kavuşur hayırlısıyla ve sağlıklı olarak

ayrıca zahmet olmadı canım arkadaşlarım için yaptığım şeyler zor gelmez bana heleki bu bir arkadaşıma iyi geliyorsa hiç zahmet olmaz

Iyi geceler hanimlar,bugunku menum

sabah
1 domates
7 adet zeytin
1 kk peynir
1 dilim kepekli ekmek

ara
8 adet badem

oglen
kepekli tost
uzerine turk kahvesi

aksam
2 y.k taze fasulye
1 kepce etli patates yemegi
2 y.k yogurt

ara
2 adet misirli pirinc patlagi (ve gunler sonra bitti paket daha da almam)

Herkese iyi geceler
Bugunku menum
Sabah 1 dilim kasar tarzi bir peynir , 1 dilim ekmek , 1 bardak yesil cay
Arada 5 badem
Oglen 1 tabak tavuk guvec , 1 bardak ayran
Arada malesef bir tas tatli yedim hani boyle yapiyoruz ya alta tavuk gogsu ustune meyve en ustede bitter cikolota , ismini bilemedim simdi ,ondan yapmistim misafirime ondan yedim
aksam dengelerim dedimde nerde yemeklerle aramdaki ask cok atesli ya benim aksamda light ton balikli salata ve 1 dilim ekmek yedim

Ben menundeki dengeyi cok begendim tomurcugum

Günaydınlar benim icin hafta yeni başlıyor. . Saglikli beslenmenin gozunu seveyim ne güzel bir şeymiş meğer:) dun gece saga sola dönerken karnimda varil taşıyor gibiydim. Yemegin fazlasi zarardan başka bir şey değil. Bunu defalarca kavradi şu beynim ama yinede arada bana oyun etmeye devam ediyor yeşil cayimi içmeyi özledim yuruyuslerimi özledim su icmeyi özledim ama maydanoz kurune başlamak bugün hic gelmedi içimden. .
Yarın başlıyorum onada inşallah.
Evettt bugün motivasyon ve kontrol adına öğün öğün yazayim yediklerimi;

Kahvaltı
Az tavada yumurta (1 yumurta etmez 1 t.k zeytinyağı ile pişmiş ailece yedik)
1 t.k. labne
5 zeytin
1.5 dilim t.b ekmegi
2 fincan çay

Hala cok yorgunum cocuklar okula eşim işe ben hoppp yatağa aaziciiikkkk gözümü dinlendiricem:)

Günaydın kızlarr dün akşam bir tabak dolusu pirinçli köfte yemeği yedim ayarı bozdum bu ara benimde toparlanmam lazım su bile içemiyorum.
sabah kahvaltım

yarım simit
1 haşlanmış yumurta
1 k.k süzme peynir
1 kesme şeker/ çay
iki sabahtır bizimki kahvaltıya geliyo onun yüzünden simit yiyorum. başka türlü görüşmenin imkanı yok zaten..

Günaydın hanımlar,
Bende bugün tartıda güzel bir rakam gördüm.Kayınvalidenin evinde tartıldım ki tartısı 1 kilo fazla tartıyor benim evdekine göre . 88,8 geldim.Demekki evde 87,8 im :))) 1 kilo fazla veya eksik 88 i görmek hoşuma gitti.Artık fazla abartmadığım sürece 90 lara çıkmayacağımı biliyorum.

Bu arada 19 ocak olan ultrason randevumu dün arayıp 6 ocak tarihine aldırdım.İnşallah ameliyat işi de çabucak olur.Ocak ayı içerisinde 85i görmem lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…