- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
kızlar hepinizi tebrik ederim gerçekten hatırı sayılır kilolar verdiniz bu hafta.Başarılarınızın devamı gelsin inşallah.
Diğer kilo veren tüm arkadaşlarımı da kutlarım...
Kuzular bu haftalık böyle oldu ama sağlık olsun.Yılbaşını da atlattıktan sonra topic başlığımızın hakkını verelim ve 2015 te kendimizi fıstık olarak görmek adına yolumuza tam gaz devam edelim...
Selam kızlar,
Eve biraz erken geldim rahat duramadım yardımcımıza yardım ettim. Annem hep der koltuk batıyor bizim kıza diyeŞimdi Alina ile kitap okuyoruz. :) Bu arada Alina artık ellerinden tutup kaldırınca ayaklarının üstüne basmaya başladı, çok hevesli yürümeye
Menümü yazayım gelmişken.
Sabah:
6 yk çikolatalı nesfit+Yağsız süt+1 çk tarçın
Şekersiz fındık aromalı nescafe
Ara:
2 adet mandalina+1 parça ceviziçi
Öğle:
Kepek ekmeğine yapılmış beyaz peynirli ve domatesli tost
Şekersiz çay
Ara:
Şekersiz sütlü nescafe
Ara:
1 adet yeşil elma+1 çay bardağı yağsız süt
(Yarım paket altınbaşak bisküvi yemem gerekiyor ama yiyemeyeceğim aç değilim)
Akşam:
6 yk patlıcan yemeği
1 kase light yoğurt
Ara:
1 kupa limonlu yeşil çay
1 kupa portakal çiçekli beyaz çay (kokusuna bayıldım)
2 adet gün kurusu
slm kızlar iki gündür menü paylaşamadım çok yoğundum pazar misafirim vardı pazartesi biz evde değildik geç geldik bu günde kızımla pazara felan gittik anca kilo bildirimi yapabildim.. bu gün kendimi serbest bıraktım istediğimi yedim kendimi gayet ii hissediyorumtabi yarın devam etmeye çalışıcam kızımın yarın gerçek doğum günü ben önceden yapıcaktım olmadı yarın ankaradan kayınvalidemler gelicekler kızımın doğum günü için bir süre baya yoğun olucam arada yazmaya çalışırım ..benim ilk hedefim kızımın doğum gününe kadar 10 kilo vermekti çok şükür hedefime ulaştım darısı inş yaza kadar istediğim kiloya inmek nasip olsun tabiki hep beraber.. MİLAD cım sen bu topiği açmasaydın ben bu kadar azimli olmazdım sende kendini üzme hep beraber 2015 yazına fıstık gibi giricez burda sizlerle olmaktan çok mutluyum
BEN DE ARANIZA KATILABILIR MIYIM...BOYUM:165
KİLOM:69.700
HEDEFİM: 65 ŞİMDİLİK...55 E KADAR İNMEK İSTİYORUM..AKşam 5 den sonra yemek yemeyenler grubundayım..Burası da çokk hoşuma gitti...Herkes çokk azimli maşallah
Azminizden dolayı istiyorum ...Ben de 55 e kadar inmek istiyorum da kısa vadeli hedef koydum kendime...Beni kabul ettiiğiniz için tesekkürlerCanim aynen oyle yarin yeni bir gun dolu dizgin devam insallah
Ellerine saglik canimmmm
Ahh canim bebeginin ilk adimlari da butun ilkleri de cok kiymetli cunku o kadar cabuk geciyor ki.. bir gun geliyorki hatirlayinca ona dair hersey dun kadar yakin ve yillar kadar uzak oluyor kiymetini bil canim bugunlerinin..
bende bu topikte bu kadar kiymetli insanin bulunmasindan dolayi cokk mutluyumm canim
Ilk gunluk acmaya karar verdigimde birkac kisi olur olmazsa da kendi kendime devam eder gunce olarak kullanirim diye dusunmustum.. ama umdugumdan kisa sure icinde ve umdugumdan fazla kisi lutfetti ve gunluk topik oluverdi:) ben hepinizi cokk sevdim ben sizinle sanaldan ote nezih arkadasliklar kurdugumuza inaniyorum:) hepininize teveccuhunuzden oturu tesekkur ediyorum
Aramizda en zayif sen olacaksin arada epey kilo farkı olacak ama olsun aramiza hosgeldin
Azminizden dolayı istiyorum ...Ben de 55 e kadar inmek istiyorum da kısa vadeli hedef koydum kendime...Beni kabul ettiiğiniz için tesekkürler
bazen sıçrayabilmek için arada dibe vurmak gerekir topu bile hızlıca yere çarparsan yükseğe fırlar canım bunu unutma bu yüzden bugün yaptığın kaçamakları hoş gör kendine kızma ve aklının midene hükmetmesi için kendine zaman ver okuduğum kadarıyla sen güçlü bir kadınsın başarabilirsin yeterki inan ve vazgeçme
hepimiz zaman zaman aşırı yiyiyoruz bu normal yıllardır buna kodlanmışız bir anda kurtulmak mümkünmü tabiki değil ama inançla azimle kararlılıkla vazgeçmeden yola devam etmek gerekir kendine hakaret etmeden bugünü böyle yaşamanın verdiği rahatsızlığı kabullenerek kendinle barış
yarın yeni bir gün ve yeni umutlara gebe miladcım
Evettt bugün arkadaslarimla cok Güzel bir gün geçirdim simdiden motivasyonum yüksek
Kilo almış olmama rağmen zayiflamissin diye diye beni cok mutlu ettiler. Yarin aldigim kilolari vucudumdan kapi disari etmek uzere biraz zor birgün gecirecegim belki ama ikinci gün daha kolay olacak. Vücudumu diyet moduna sokacagim tekrar oda uslu uslu söz dinleyecek artik
Kim söylemişti kızlar hatırlamıyorum kusura bakmayın nolur ama kendinle barış demişti biri
Kendimle barismak icin elimi uzattim ve sevmek için nedenlerimi buyutmeye ugrasacagim inşallah
YARIN YENI YINE YENİDEN
ben söylemiştim canım bak yukarıya yeniden kopyaladım
hayatı yaşantımızı kabullenip kendimizle barışmazsak olaylar içinden çıkılmaz haller alabiliyor en güzeli içinde bulunduğun durumu kabullenip ne yapabilirim ki bundan daha iyi olabiliyim diye düşünmek.........
ve hep söylerim her gecenin bir sabahı vardır ve her sabah yeni umutlara gebedir
Sagol canim yeniden zahmet ettin hepinizin sozleri cok iyi geldi bana yeniden umut oldu teşekkürler..
Bu vesileyle benim bugun gelen arkadasim da 4 yillik evli ve bebek icin tedavi görüyor Rabbim onada sanada hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Benim biraz zor canimda sen kesin oyle gircenişallah canım işallah sen ben destina castle hepimiz 2015e 99,9ile bile girsek olur yaaa
Ben menundeki dengeyi cok begendim tomurcugumIyi geceler hanimlar,bugunku menum
sabah
1 domates
7 adet zeytin
1 kk peynir
1 dilim kepekli ekmek
ara
8 adet badem
oglen
kepekli tost
uzerine turk kahvesi
aksam
2 y.k taze fasulye
1 kepce etli patates yemegi
2 y.k yogurt
ara
2 adet misirli pirinc patlagi (ve gunler sonra bitti paket daha da almam)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?