1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

İyi akşamlar kizlaaar
Sabah
1 simit
1kk peynir
3 ceri domates
10 zeytin
Ara
Kahve
Öğle
Tavuklu pilav
Ayran
Ara
Kahve
Ara
1 elma
1cb süt
Ara
1 avuç badem fındık kaju
Akşam
2 kadinbudu köfte
3 parça haşlanmış brokoli
10 kadar patates kızartma
Bu gun de böyle geçti canlar

Slm kizlar
Fatmacim Allah eltine şifalar versin canim. Cocuklarina bagislasin rabbim.. Yarinimizin nasıl olacaginin garantisi yok elimizde ama yüzyıllar boyunca yasayacak gibiyiz işte Rabbim yardım etsin.

Bu arada bugunde cok kotu oldu hemde cookkkk
Ilkkez diyete başlamış gibiyim gözüm karariyor resmen bu defa tolerans yok ilk gun gibi kabu ediyorum ve hiçbir şey olmamış gibi devam edicem yarin
Akşam a kadar iyiydim zatenn ne olduysa aksam oldu

Sabah
Az tavada yumurta
1.t.k labne
5 zeytin
1.5 dilim ekmek

Ara
Sutlu turk kahvesi
2gun kurusu

Ogle
1 tabak alinazik
1 kase çorba

Ara
1srkerleme cay

Aksam
Bir tabak patlican salatasi
Yogurt
42 gr ekmek

Sonrasi fena
1 cocostar çikolata
3 tane fırında bir yufkanin 1/8 ile buzluk böreği cok ufaklardi yani

Olsun olsun.panik yapmicam yaparsam bu is biter biliyorum yarın daha iyi olacak

Kendime sabrediyorum

Biraz geç uyuyayim da son umut özel programını izleyeyim dedim ama uyusam daha iyi olacak. . Yarın yeni bur gün cok siki baslayacagim. Hedefime kilitlenecegim ve bu defa basaracagim inşallah daha çok kilo aligima eminim. Yarin tartiyla yuzlesip burdada paylaşacağım unutmazsam inşallah. Artik bahane mazeret yok haydin hayırlı geceler

Iyi geceler kizlar bende menumu yazayim ama dunku menumu kopyala yapistir yapsam yeridir yani :) tek fark dun aksam yogurt yemistim bugun salata yedim.bu sabah niyetim yumurta haslamakti ama saati erteleyip uyuyakalmisim apar topar kahvalti yaptim neyse yazayim bari uzatmadan

sabah
1 domates
1 kk peynir
7 zeytin
1 dilim kepekli ekmek

ara
10 badem

oglen
kepekli tost

aksam
2 y.k taze fasulye
1 kepce etli patates yemegi
mor lahanali kivircik salata

ara
Yarim muz

Aynen oyle miladcigim vazgecmek yok bir bakcaz hepimiz hedeflerimize varmisiz

Iyi geceler canlarım
bu 1 hafta yoğundum pek yazamadım görümcem yarın gidiyor aksama da misafirim var. Cuma günü rahatlatacam inşallah daha sık yazarım.
Kızım yeni uyudu bebegim de uyumak üzere....
ben de yatarım.

Kahvaltı
1 yumurta
36 gr ekmek
4 zeytin
1 t.k labne
Domates biber
Yeşil cay

Günaydın canim evet aynen oyle sen zaten iyi gidiyorsun bende toparlanip sizinle yola devam edicem inşallah..

Canım ben de ayniyim yani ama 2 gündür fazla yemedim ama saatleri düzensiz olunca bile beni etkiliyor. 2 gündür yorgunluktan uyanıp ta kahvaltı yapamadım. Ama bugün misafirim de gitti inşallah düzene girecek. Hem ilk haftam sayılır. Düzen oturma haftam olsun bakalim

1-Kendimi gecistirmicem artik son zamanlarda yemeklerimi ne varsa onu yerim mantigi ile onemsemiyordum.

2-89.9 olsam bana yeter diye diye kendimi sartlandirdim ulaşınca da sanki hedefime ulasmis gibo bosladım nasilsa gerisi de gider hatasina düştüm
Artık rakamlari gozumde buyutmeyecegim

3-bir hafta boyunca neler olacaginin hesabini yaptim diyetimi bozmanin korkusu kilo veremeyecegimin hesabi ile batti balik yan gider zihniyeti ile kendimi yemege kodladim
Artik yarinin hesabini yapmayacagim
Hayat bir gündür o da bugündür

4- bu hafta yemeklerimi yine eskiden olduğu gibi çiğnemek yerine yuttum tadini çıkarmayı ve keyif almayi umursamadan
Artik her yedigimden zevk alarak tadini cikararak yiyeceğim

Bunlarda bu hafta cikardigim derslerim

Son düzenleyen: Moderatör:

Tambagim iki küçük cocuk üstelik bol misafirli gunler iyi idare ediyorsun. Misafir berekettir gerci ama çocuklarla zor olur. Kolayliklar diliyorum sana. Ayrıca tebrik ediyorum bu kadar misafirle ben cozulmustum coktan..

Tambaçim iki küçük cocuk üstelik bol misafirli gunler iyi idare ediyorsun. Misafir berekettir gerci ama çocuklarla zor olur. Kolar diliyorum sana. Ayrıca tebrik ediyorum bu kadar misafirle ben cozulmustum coktan..

Sağol canım misafir de severim gezmeyi de
Alistim artik ya dun mesela 1 yk tatli yedim sonra diyetini bozma zayif olacaksin diye tekrarlaya tekrarlaya yemekten vaz gecip tuttum kendimi yok sa bana da cok zor canim.
yani bugun sabah nutellayi aldim elime kokladim geri biraktim. Yiyemedim emeklerimi bosa cikarmak istemiyorum. hepimiz citir olacagiz buna inaniyorum

Gunaydin

1 ileri iki geri derler ya tam benim durumumun ozetidir bu arkadaşlar 91 kilkisirişum. Ruhuma fatiha
91 i görünce nerdeyse sevindim daha fazla bekliyormusum demek ki

Milad 2 numaraya kesinlikle katiliyorum cunku ayni hatayi bende yaptim bu hafta ..99 u gormeya 700 gr kala nasil olsa cok az kaldi deyip kisiri keki huplettim bu sabah + 1 kg daha eklemis oldum artok 99 a 1,7 kg var of ya sıkıldim ..bu sokla gittim kosu yolunda 1 saat yurudum ..nasil olsa veriyoruz diye yillardir yaptigim hatayi yaptim hala akillanmamisim

Merhaba arkadaşlar,
Bugün itibariyle benim sene içindeki en yoğun dönemime giriş yaptım. Öğrencilerin final haftası başladı (sevmiyorum gözetmenliği hiç), o bittikten sonra 10 günlük bir kurs dönemim var, şubatta hem benim projemin hem de öğrencilerin projelerinin ara raporu var onları yetiştirmeye çalışıyorum.
Ve bu dönemde ben kocamı zor görüyorum öyle diyeyim size Kısacası, aktif olabileceğimi düşünmüyorum bir süre. Kusura bakmayın lütfen. Fırsat buldukça girerim. Bildirim yapamazsam listeye izinli yazabilirseniz çok sevinirim. Umarım herkes güzel geçirir bu dönemi. Kendinize iyi bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…