- 17 Nisan 2013
- 976
- 2.100
- 208
Aynen oyle miladcigim vazgecmek yok bir bakcaz hepimiz hedeflerimize varmisizBiraz geç uyuyayim da son umut özel programını izleyeyim dedim ama uyusam daha iyi olacak. . Yarın yeni bur gün cok siki baslayacagim. Hedefime kilitlenecegim ve bu defa basaracagim inşallah daha çok kilo aligima eminim. Yarin tartiyla yuzlesip burdada paylaşacağım unutmazsam inşallah. Artik bahane mazeret yok haydin hayırlı geceler
Sabah
Maydanoz kuru, 1 buyuk bardak su
Gunaydin Milad yeni bir gün ve yeni bir hafta bizi bekliyor
Günaydın canim evet aynen oyle sen zaten iyi gidiyorsun bende toparlanip sizinle yola devam edicem inşallah..
Canım ben de ayniyim yani ama 2 gündür fazla yemedim ama saatleri düzensiz olunca bile beni etkiliyor. 2 gündür yorgunluktan uyanıp ta kahvaltı yapamadım. Ama bugün misafirim de gitti inşallah düzene girecek. Hem ilk haftam sayılır. Düzen oturma haftam olsun bakalim
Tambaçim iki küçük cocuk üstelik bol misafirli gunler iyi idare ediyorsun. Misafir berekettir gerci ama çocuklarla zor olur. Kolar diliyorum sana. Ayrıca tebrik ediyorum bu kadar misafirle ben cozulmustum coktan..
Gunaydin
1 ileri iki geri derler ya tam benim durumumun ozetidir bu arkadaşlar 91 kilkisirişum. Ruhuma fatiha
91 i görünce nerdeyse sevindim daha fazla bekliyormusum demek ki
Milad 2 numaraya kesinlikle katiliyorum cunku ayni hatayi bende yaptim bu hafta ..99 u gormeya 700 gr kala nasil olsa cok az kaldi deyip kisiri keki huplettim bu sabah + 1 kg daha eklemis oldum artok 99 a 1,7 kg var1-Kendimi gecistirmicem artik son zamanlarda yemeklerimi ne varsa onu yerim mantigi ile onemsemiyordum.
2-89.9 olsam bana yeter diye diye kendimi sartlandirdim ulaşınca da sanki hedefime ulasmis gibo bosladım nasilsa gerisi de gider hatasina düştüm
Artık rakamlari gozumde buyutmeyecegim
3-bir hafta boyunca neler olacaginin hesabini yaptim diyetimi bozmanin korkusu kilo veremeyecegimin hesabi ile batti balik yan gider zihniyeti ile kendimi yemege kodladim
Artik yarinin hesabini yapmayacagim
Hayat bir gündür o da bugündür
4- bu hafta yemeklerimi yine eskiden olduğu gibi çiğnemek yerine yuttum tadini çıkarmayı ve keyif almayi umursamadan
Artik her yedigimden zevk alarak tadini cikararak yiyeceğim
Bunlarda bu hafta cikardigim derslerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?