1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Allah yardımcın olsun... her zaman bekleriz ay inşallah sen tekrar uğradığın da kilolardan bol bol gider.

Kolaylıklar dilerim canım

çok geçmiş olsun canım Allah yardımcısı olsun evlatlarına bağışlasın

gunaydın kızlar bugun telden yazıyorum pc acılmıyo. Dun aksam menumu yazamadan gerı cıktm
sabah
yarım sımıt
1 k.k peynır
1 haslanmıs yumurta
1 kesme seker cay
ara
orta turk kahvesı
ogle
1 tabak pırınclı kofte yemegi
1 kase yogur
aralarda
3 fıncan turk kahvesi, cokca cay
aksam
cıgkofte dürum
3 kasık ıspanak

Allahim ya mesajlar kendiliginden düşüyor ekrana artik ne aceleleri varsa:)
Fatmacim rakamlara ne kadar takılırsak o kadar zararli çıkıyoruz güzelim seksen doksan yuz ne olursa olsun onemli olan vücut kitlesi.. azalmami oluyor artış mi? gerisi teferruat..

Nehir'im kolayliklar diliyorum. Cok ozletme kendini lutfen firsat buldukca bekliyorum seni

slm kızlar dün hiç giremedim nete çok yoğundum şimdi anca geçmişi okudum .. dün kızımın doğum günüydü ankaradan kayınvalidemler geldi annemler felan baya kalabalıktık bir kaç gündür bende çok düzensiz beslendim menü paylaşamadım zaten bu gün normal düzenime döndüm sayılır kaınvalidemler bir kaç gün bendeler o yüzden çok giremeyebilirim maydanoz kürüne hafta sonu bende başlarım inş..
menüm
kahvaltı
1 haşlama yumurta
2 dilim ekmek
az peynir ve domates
bir bardak çay..
yediklerimi tartamadım ..

Merhabalar....Netimde sorun oluyor zaman zaman...düzenli paylasım yapamayacagım ...Kusura bakmayın sizden çok feyz alıp heveslenmiştim...İmkanım oldukca sizi takip edicem...Çok güzel dostluklar oluşmuş burada..Umarım ideal kilonuza kavusursunuz...Kolay gelsin hepinize

Canim kolay gelsin. Elinden geldigince cok kacirmamaya calis
Kizina nice hayirli yillar diliyorum.

Canim arada bir de olsa ugra yaz bize. Umarim sende biran once ideal kilona ulasir saglikli bor omur surersin:)

süper menü benim diyetisyen pilava üç kaşığa kadar izin verdi

Sagol canimm. Birazdan oğlumun arkadaslari gelecek eve onlara börek ve kek yapmayı düşünüyorum ama kesinlikle tadına bile bakmak yok!
Tartiyla yuzlesmek iyi geldi. Yazik emeklere yazık dimi ama. Bende amsama senin menunu takip edicem. Diyetisyen e giden arkadaslari takipte olayim belki nasiplenirim biraz:) Benim de kontrol var ama gitmedim. Pek birsey diyecegini sanmıyorum. Gecen defaki listeyi de bildiğim gibi vermişti zaten:)

birbirimizin menülerini takip edelim canım bana uyar

diyetisyenler genelde bildiğimiz liseyi veriyor ama arada küçük püf noktaları oluyor mesela ben çorbaya ekmek doğrayıp yemeyi çok severdim ama bir kase çorba iki dilim ekmeğe eşdeğermiş bunu öğrendim pilav ve makarna ve çorba aynı anda sofrada olmamalıymış oysa ben açılışı çorbayla yapar sulu yemeğin yanına mutlaka pilav koyar salata yoğurt ve tatlıyla kapanışı yapardım muhteşem fiziğim varmış gibi hep bu hataların üstüne metabolizmada çalışmayınca gelsin kilolar olmuş ama geldikleri gibi gidecekler bu kilolar herşeyin farkında olarak tadına vararak yiyeceğim bundan sonra

dolma sarma bile serbest ama onları ölçülü yediğim gün ekmekten etten yağdan vazgeçmem gerekecek hal böyle olunca bunları yemek için bir daha düşüneceğim

sen zaten bu konuda bilgilisin ama sormak istediğin bişey olursada ben buralarda olacam

tomurcukkkpost385876 .!.:
Süper fıstıkkkk

Saracim bu soylediklerini biliyorum desem:) hatta bunu ben soyledim diyetisyene ekmek yada çorba yada pilav makarna tercih etmeliyim degil mi diye.. diyetisyen tatli biriydi sorularima cevap verdi ama bilmedigim tek bir sey bile soylemedi..
Herseye evet dogru yapıyorsunuz gibi cevaplar verdi o yüzden hic gidesim yok belki bir ara fikrim degisir bilemiyorum. .
Ben sizin diyetistenleri daha cok beğendim:) :) o yüzden sizi takip edeyim iyisi mi sagol canim herkescikler burda kalsin lutfen bu kilolari dayanisma ile verebiliriz ancak

Tomurcugumm Teşekkürler canim. Olacak olacak bugunu iyi atlattim neler neler reddettim bu saatten sonra hiçbir şey beni baştan cikaramaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…