- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Merhaba arkadaşlar,
Bugün itibariyle benim sene içindeki en yoğun dönemime giriş yaptım. Öğrencilerin final haftası başladı (sevmiyorum gözetmenliği hiç), o bittikten sonra 10 günlük bir kurs dönemim var, şubatta hem benim projemin hem de öğrencilerin projelerinin ara raporu var onları yetiştirmeye çalışıyorum.
Ve bu dönemde ben kocamı zor görüyorum öyle diyeyim sizeKısacası, aktif olabileceğimi düşünmüyorum bir süre. Kusura bakmayın lütfen. Fırsat buldukça girerim. Bildirim yapamazsam listeye izinli yazabilirseniz çok sevinirim. Umarım herkes güzel geçirir bu dönemi. Kendinize iyi bakın.
Kolaylıklar dilerim canımMerhaba arkadaşlar,
Bugün itibariyle benim sene içindeki en yoğun dönemime giriş yaptım. Öğrencilerin final haftası başladı (sevmiyorum gözetmenliği hiç), o bittikten sonra 10 günlük bir kurs dönemim var, şubatta hem benim projemin hem de öğrencilerin projelerinin ara raporu var onları yetiştirmeye çalışıyorum.
Ve bu dönemde ben kocamı zor görüyorum öyle diyeyim sizeKısacası, aktif olabileceğimi düşünmüyorum bir süre. Kusura bakmayın lütfen. Fırsat buldukça girerim. Bildirim yapamazsam listeye izinli yazabilirseniz çok sevinirim. Umarım herkes güzel geçirir bu dönemi. Kendinize iyi bakın.
Kizlar moralim cok bozuk eltimin bir yildir sag kolu agriyordu zorlamissin deyip gonderiyorlardi gecen ay gogus kanseri teshisi koydula 1 aydir isin tedavisi goruyordu simdide beline sıçramis yarin belinden ameliyat olacakmis detayli konusamadik .4 cocugu var 45 yasinda Allah evlatlarina bagislasin tum hastalari. Uzuntuden karnim ackkti surekli biseyler yiyesim var kendimi zor tutuorum nasil bi bunye var bende yaaanlamadim gitti
1-Kendimi gecistirmicem artik son zamanlarda yemeklerimi ne varsa onu yerim mantigi ile onemsemiyordum.
2-89.9 olsam bana yeter diye diye kendimi sartlandirdim ulaşınca da sanki hedefime ulasmis gibo bosladım nasilsa gerisi de gider hatasina düştüm
Artık rakamlari gozumde buyutmeyecegim
3-bir hafta boyunca neler olacaginin hesabini yaptim diyetimi bozmanin korkusu kilo veremeyecegimin hesabi ile batti balik yan gider zihniyeti ile kendimi yemege kodladim
Artik yarinin hesabini yapmayacagim
Hayat bir gündür o da bugündür
4- bu hafta yemeklerimi yine eskiden olduğu gibi çiğnemek yerine yuttum tadini çıkarmayı ve keyif almayi umursamadan
Artik her yedigimden zevk alarak tadini cikararak yiyeceğim
Bunlarda bu hafta cikardigim derslerim
Milad 2 numaraya kesinlikle katiliyorum cunku ayni hatayi bende yaptim bu hafta ..99 u gormeya 700 gr kala nasil olsa cok az kaldi deyip kisiri keki huplettim bu sabah + 1 kg daha eklemis oldum artok 99 a 1,7 kg varof ya sıkıldim ..bu sokla gittim kosu yolunda 1 saat yurudum ..nasil olsa veriyoruz diye yillardir yaptigim hatayi yaptim hala akillanmamisim
Merhaba arkadaşlar,
slm kızlar dün hiç giremedim nete çok yoğundum şimdi anca geçmişi okudum .. dün kızımın doğum günüydü ankaradan kayınvalidemler geldi annemler felan baya kalabalıktık bir kaç gündür bende çok düzensiz beslendim menü paylaşamadım zaten bu gün normal düzenime döndüm sayılır kaınvalidemler bir kaç gün bendeler o yüzden çok giremeyebilirim maydanoz kürüne hafta sonu bende başlarım inş..
menüm
kahvaltı
1 haşlama yumurta
2 dilim ekmek
az peynir ve domates
bir bardak çay..
yediklerimi tartamadım ..
Merhabalar....Netimde sorun oluyor zaman zaman...düzenli paylasım yapamayacagım ...Kusura bakmayın sizden çok feyz alıp heveslenmiştim...İmkanım oldukca sizi takip edicem...Çok güzel dostluklar oluşmuş burada..Umarım ideal kilonuza kavusursunuz...Kolay gelsin hepinize
Ara
Yeşil çay
Salata hazırlarken de sebzelerden ara ogun yaptım:) bir taşla iki kuş:)
Öğle
Iki parca kemikli haslama et(sebzeli)
Iki kasik pilav
Salata ( yağsız, tuzsuz)
1 buyuk bardak ayran
süper menü benim diyetisyen pilava üç kaşığa kadar izin verdi
Sagol canimm. Birazdan oğlumun arkadaslari gelecek eve onlara börek ve kek yapmayı düşünüyorum ama kesinlikle tadına bile bakmak yok!
Tartiyla yuzlesmek iyi geldi. Yazik emeklere yazık dimi ama. Bende amsama senin menunu takip edicem. Diyetisyen e giden arkadaslari takipte olayim belki nasiplenirim biraz:) Benim de kontrol var ama gitmedim. Pek birsey diyecegini sanmıyorum. Gecen defaki listeyi de bildiğim gibi vermişti zaten:)
Ara
Yeşil çay
Salata hazırlarken de sebzelerden ara ogun yaptım:) bir taşla iki kuş:)
Öğle
Iki parca kemikli haslama et(sebzeli)
Iki kasik pilav
Salata ( yağsız, tuzsuz)
1 buyuk bardak ayran
SenindemiBugün canım sıkkın nedenini bilmiyorum herseye alınasım var.
birbirimizin menülerini takip edelim canım bana uyar
diyetisyenler genelde bildiğimiz liseyi veriyor ama arada küçük püf noktaları oluyor mesela ben çorbaya ekmek doğrayıp yemeyi çok severdim ama bir kase çorba iki dilim ekmeğe eşdeğermiş bunu öğrendim pilav ve makarna ve çorba aynı anda sofrada olmamalıymış oysa ben açılışı çorbayla yapar sulu yemeğin yanına mutlaka pilav koyar salata yoğurt ve tatlıyla kapanışı yapardım muhteşem fiziğim varmış gibihep bu hataların üstüne metabolizmada çalışmayınca gelsin kilolar olmuş ama geldikleri gibi gidecekler bu kilolar herşeyin farkında olarak tadına vararak yiyeceğim bundan sonra
dolma sarma bile serbest ama onları ölçülü yediğim gün ekmekten etten yağdan vazgeçmem gerekecek hal böyle olunca bunları yemek için bir daha düşüneceğim
sen zaten bu konuda bilgilisin ama sormak istediğin bişey olursada ben buralarda olacam
tomurcukkkpost385876 .!.:Süper fıstıkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?