- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Teşekkür ederim bitanemBen menundeki dengeyi cok begendim tomurcugum
Günaydınlar...
Menümü yazayım...
Sabah öğle akşam pirinç lapası
Aralarda meyve
2lt su....
1 saat yürüyüş yapılacak...
Seni almadan gitmem 70 lere canımTomurcugum Tebrikler depar attin resmen.. 85 artık cok yakin sana ocak ayında gorursun neden olmasın ki
Ara
Sütlü turk kahvesi
2 tane gun kurusu
Kilom durdu dolayısıyla ödem var vücudumda...Bugun pirinç lapasıyla vucudumu sasırtıp kilomu oynatmaktı amacım....Anladığım kadarıyla farkli farklı diyetlet yapıyorsun haftanin farkli gunlerinde dimi?
Canım yıllardır kiloları ala vere tecrübe edindik zaten.Bir diyetisyen kadar birşeyler biliyoruz :)) Hatta ben kadın doğum konusunda bile ihtisas yapmış sayılırım,4 tane düşük olunca araştıra araştıra bilgi sahibi oldum :))kızlar kendimden haber vereyim bugün diyetisyene gittim bir buçuk aydır yaptığım diyeti anlatınca bir diyetisyenin tavsiyesi gibi yapmışsın muhteşemsin diye övgüler yağdırdısonra diyet listemi hazırladık beraber 15 gün sonra görüşmek üzere ayrıldık bu arada tavuk eti yerine hindi etini tercih etmeme bayıldı sütüme nescafe yerine tarçın eklememe bayıldı şekeri bırakmamada bayıldı haftanın üç günü balık iki günü beyaz et iki günüde kırmızı et yiyorum dedim şok olmuş bir şekilde yüzüme baktı yine bayıldı az kalsın ayılmayacaktı baklavayı çok seviyorum dedim ayıldı şimdi yeme ama sonraki menülerine ekleriz az az dedi hoşuma gitti sözün kısası hiç bir şeyden kısmadan ama az az yiyerek ayda 4 kilo vererek zayıflayacakmışım bende böyle yapıyodum zaten
haaa bu arada aerobikle beraber step yapmayada başlıyorum
Günaydınlar...
Menümü yazayım...
Sabah öğle akşam pirinç lapası
Aralarda meyve
2lt su....
1 saat yürüyüş yapılacak...
Canım yıllardır kiloları ala vere tecrübe edindik zaten.Bir diyetisyen kadar birşeyler biliyoruz :)) Hatta ben kadın doğum konusunda bile ihtisas yapmış sayılırım,4 tane düşük olunca araştıra araştıra bilgi sahibi oldum :))
Bu arada şeyi sorcaktım sana ne zamandır unutuyorum.Aerobiği ve stepi evde mi yapıyorsun yoksa bi spor merkezinde falan mı?
Bende dün biraz araştırdım.Kocaeli de bu şekilde kurslar var komek dediğimiz.Oraya kayıt yaptırıyorsun.Belirli bir sayıya ulaşınca kurs açılıyor ve aerobik step yapıyor kadınlar eğitmenle birlikte.Seninki de öyle bir şey mi diye merak ettim.Çünkü ben gündüz çalıştığım için sadece akşamları vaktim oluyor.Senin de öyle sanırım...haklısın canım mecbur kaldığımız için bir çok konuda uzman oluyoruz bende tüp bebek konusunda brifing verebilirim mesela
aerobiği ve stebi spor merkezinde yapıyorum canım eğitmen gözetiminde
Komek mi? Bayilirim komegeBende dün biraz araştırdım.Kocaeli de bu şekilde kurslar var komek dediğimiz.Oraya kayıt yaptırıyorsun.Belirli bir sayıya ulaşınca kurs açılıyor ve aerobik step yapıyor kadınlar eğitmenle birlikte.Seninki de öyle bir şey mi diye merak ettim.Çünkü ben gündüz çalıştığım için sadece akşamları vaktim oluyor.Senin de öyle sanırım...
Ameliyat işimi halledeyim bu konuyu daha derinden araştırıcam
Alinazik.. mmmmm bayılırımm çok ta güzel yaparımmmÖğle
1 tabak Alinazik
1 kase çorba
Canım bende gölcükte oturuyorum zaten.Keşke burda olduğun döneme denk gelseydi,tanışır görüşürdük :)))Komek mi? Bayilirim komegebelli bir sure 7 ay kadar golcukte yasamak zorunda kalmistim ve skntidan olmememi saglayan sey komek kurslariydi cok basariliydi. Ama spora gitmedim o zamanlar zayiftim ve surekli dag bayir yurudugum icin gerek duymamistim. Siniflar kucuk yerdeysen zor doluyorda sen merkezdeysen cabuk dolar.
Bakalim ben sporu nasil halledecem bu ruzgarda yurumek cok zor oluyor evdede duvarlar cok ses geciridginden birsey yapamiyorum. 3 ay icinde spor salonuna para vermeye degermi diye dusunuyorum
Buarada tomurcugum ameliyatinla ilgili bos bir zamaninda bana ozelden bilgi verirsen cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?