Cok az yememismisin canim ya ben bu kadar az yiyince aksam 9 gibi acliktan saldiriyorum ne bulursambu günkü menüm
sabah iki haşlama yumurta
arada 2 küçük portakal 15gr kadar yaban mersini kurusu
öğle 1 tabak ıspanak yemeği
ıspanak doyurmadı bir süre sonra 2 dilim(53gr) ekmek ve 30gr labne peyniri yedim
arada 1 yudum muz ısırdım
akşam
2 büyük salatalık(260gr)
150gr yoğurt
40gr ekmek
arada bir küçük muzun yarısı...
evet az yemeye çalıştım canım bir kaç gündür çok kötü beslendim ve sabah geçen haftaya göre kilo almış gözüküyordum en azından salıya kadar geçen haftaki rakkamı göreyim ona razıyım bende şu an acıktım ama yatıp uyumayı düşünüyorum yoksa dünyaları yiyebilirimCok az yememismisin canim ya ben bu kadar az yiyince aksam 9 gibi acliktan saldiriyorum ne bulursam
kız biraz acıkmak iyidir ben yıllarca acıkmamışım yaalaaa :)Cok az yememismisin canim ya ben bu kadar az yiyince aksam 9 gibi acliktan saldiriyorum ne bulursam
Ilahi destinaakız biraz acıkmak iyidir ben yıllarca acıkmamışım yaalaaa :)
lesliyi sormuşsun ben biraz hafif basıyorum yoksa ses gidiyo bizim evde
Günaydın baciskolar evde 1 tepsi biskuvili pasta vardı sonunda bitti çok şükür bir lokmacik yedim sadece evde oldumu dayanmak daha zor oluyor kahvaltı mi 9:00 da yaptim
Peynirli omlet
Yeşil zeytin
Turp
Havuç
Fıstık
Hibiskus çayı ödem attiriyormus iki gündür iciyorum bakalım umarım ise yarar
Yaaaa cok severim ben karı sen hangi ulkedeydin canımHerkese gunaydin ve mutlu pazarlar ben suan kahvaltimi yapiyorum peynir ekmek ve yumurtadan olusan
Disarda deli gibi kar yagiyor
Geçmiş olsun canım vücut az yemeye alıştı fazla kaçırınca sinyal vermesi çok güzelCanım o ödemi deme bana yaaa
Perşembe den beri bol bol turşu ve cuma aksami da felaket bir baş dönmesi ile yattım. Ölecek zannettim yani o kadar. eşims sağolsun tuzlu ayran yaptı ama tuzu çok fazla koymuş.
86.4 olan tartı cuma sabahi idi. Bugün ise 88 gösterdi.
Ama cidden kafaya takacak daha önemli şeyleri var. O yüzden diyeti düşünmüyorum bile... zaman la yavaş yavaş giderrrr
Esim bugün baya sorun yaptı benim diyetimi .yemeğe gidelim dedi bende yilbadina 99 la girmek istiyorum kaçamak yapamam dedim ..yemisim kacamagini iki gün sonra 99 oluver nolacak sanki dedi ve gittik onlar ekmek aradı doner yedi bende lavaş arası yedim yanında da ayran içtim yemisim diyetiyarin yeni bir gün demi ama boyle diye diye 15 kiloyu verdim ya helal olsun bana ..hani bana alkış
Canım o ödemi deme bana yaaa
Perşembe den beri bol bol turşu ve cuma aksami da felaket bir baş dönmesi ile yattım. Ölecek zannettim yani o kadar. eşims sağolsun tuzlu ayran yaptı ama tuzu çok fazla koymuş.
86.4 olan tartı cuma sabahi idi. Bugün ise 88 gösterdi.
Ama cidden kafaya takacak daha önemli şeyleri var. O yüzden diyeti düşünmüyorum bile... zaman la yavaş yavaş giderrrr
Esim bugün baya sorun yaptı benim diyetimi .yemeğe gidelim dedi bende yilbadina 99 la girmek istiyorum kaçamak yapamam dedim ..yemisim kacamagini iki gün sonra 99 oluver nolacak sanki dedi ve gittik onlar ekmek aradı doner yedi bende lavaş arası yedim yanında da ayran içtim yemisim diyetiyarin yeni bir gün demi ama boyle diye diye 15 kiloyu verdim ya helal olsun bana ..hani bana alkış
Canim bende gebelikten o ce 6 ayda 17 kilo verdim oyle yapa yapa iste ben de bu yuzden acele etmeden yavas olsun istiyorum. Mesela esimle tatli yemek istiyor canim o yoyor ben bakiyorum yani olmuyor.. dedigin gibi yemege gitmek ayni sekilde. Bizde dun 9 da yedik hemde
Al sana kocaman alkis benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?