1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

ben bugünkü menümü yazayım sizde beni kınayın

sabah

yarım bardak şekersiz çay
bir dilim ekmek
bir dilim peynir

öğle

bir dilim peynirli börek
iki kurabiye
dört kaşık kısır

akşam

bir kase çorba
bir dilim peynirli börek
yoğurt

bugün misafirlerim vardı kek kurabiye börek fasulye turşusu kavurması ve kısır yapmıştım kek yemek istemedi canım halbuki çok severim turşu kavurmasıda yemedim kısırı diyetisyenimde yiyebilirsin demişti dört kaşık kadar o yüzden yedim çokda severim zaten böyle işte bugünü böyle kapattık

bu günkü menüm
sabah iki haşlama yumurta
arada 2 küçük portakal 15gr kadar yaban mersini kurusu
öğle 1 tabak ıspanak yemeği
ıspanak doyurmadı bir süre sonra 2 dilim(53gr) ekmek ve 30gr labne peyniri yedim
arada 1 yudum muz ısırdım
akşam
2 büyük salatalık(260gr)
150gr yoğurt
40gr ekmek
arada bir küçük muzun yarısı...

Cok az yememismisin canim ya ben bu kadar az yiyince aksam 9 gibi acliktan saldiriyorum ne bulursam

Cok az yememismisin canim ya ben bu kadar az yiyince aksam 9 gibi acliktan saldiriyorum ne bulursam
evet az yemeye çalıştım canım bir kaç gündür çok kötü beslendim ve sabah geçen haftaya göre kilo almış gözüküyordum en azından salıya kadar geçen haftaki rakkamı göreyim ona razıyım bende şu an acıktım ama yatıp uyumayı düşünüyorum yoksa dünyaları yiyebilirim

kız biraz acıkmak iyidir ben yıllarca acıkmamışım yaalaaa :)

lesliyi sormuşsun ben biraz hafif basıyorum yoksa ses gidiyo bizim evde
Ilahi destinaa
Saol canim bende birkere denemeye kalktim baktim ses oluyor gibi emin olayim dedim benim alttaki cocuk sorunlu sikayet eder hemen

Kizlarbbizim diyet isi gürkan kubilayin yöntemiyle devam ediyor gibi bilenler farkettimi oda bol bol kaçamak verir ertesi gün sil bastan devam ettirir hadtalarida gayet guzel kilo veriyo uzun vadedede olsa bizimkide öyle .aslında kaçamak yapınca kendimize kizmasak iyi olur yoksa sıkılır tümden bırakırız en azından bende öyle oluyor

Günaydın baciskolar evde 1 tepsi biskuvili pasta vardı sonunda bitti çok şükür bir lokmacik yedim sadece evde oldumu dayanmak daha zor oluyor kahvaltı mi 9:00 da yaptim

Peynirli omlet
Yeşil zeytin
Turp
Havuç
Fıstık

Hibiskus çayı ödem attiriyormus iki gündür iciyorum bakalım umarım ise yarar

Canım o ödemi deme bana yaaa
Perşembe den beri bol bol turşu ve cuma aksami da felaket bir baş dönmesi ile yattım. Ölecek zannettim yani o kadar. eşims sağolsun tuzlu ayran yaptı ama tuzu çok fazla koymuş.
86.4 olan tartı cuma sabahi idi. Bugün ise 88 gösterdi.
Ama cidden kafaya takacak daha önemli şeyleri var. O yüzden diyeti düşünmüyorum bile... zaman la yavaş yavaş giderrrr

Geçmiş olsun canım vücut az yemeye alıştı fazla kaçırınca sinyal vermesi çok güzel

Esim bugün baya sorun yaptı benim diyetimi .yemeğe gidelim dedi bende yilbadina 99 la girmek istiyorum kaçamak yapamam dedim ..yemisim kacamagini iki gün sonra 99 oluver nolacak sanki dedi ve gittik onlar ekmek aradı doner yedi bende lavaş arası yedim yanında da ayran içtim yemisim diyeti yarin yeni bir gün demi ama boyle diye diye 15 kiloyu verdim ya helal olsun bana ..hani bana alkış

Canim bende gebelikten o ce 6 ayda 17 kilo verdim oyle yapa yapa iste ben de bu yuzden acele etmeden yavas olsun istiyorum. Mesela esimle tatli yemek istiyor canim o yoyor ben bakiyorum yani olmuyor.. dedigin gibi yemege gitmek ayni sekilde. Bizde dun 9 da yedik hemde
Al sana kocaman alkis benden

geçmiş olsun canım tansiyonunmu yükseldi acaba bence bir doktora görün

bende de ödem sorunu var elim yüzüm şiş oluyor diyetisyenin ölçümündede çıktı 3 kilo 600gram ödem vardı bol bol su içmek gerekiyomuç ödem atmak için vücut susuz kalıncada suyu tutup ödem yaptırıyomuş

sürekli diyet yaparsan vücut kıtlık moduna geçip yediğin her lokmayı depolarmış ve buda az yemene rağmen kilo almana sebebp olurmuş ama arada vücudu şaşırtıp istediği yer kaçamak yaparsan vücut kıtlık moduna girmeyeceğinden kiloda almazsın arada yapılan kaçamaklar bu yüzden iyidir

al sana alkış

benim bugünkü menümde çok saçma oldu yazsammı yazmasammı bilemedim ama yazayım en iyisi dedim

sabah

bir bardak şekersiz çay
iki dilim peynirli börek

öğle

bie dilim ekmek
üç tane kadınbudu köfte
bir bardak ayran

ara

bir yeşil elma

akşam

bir kase çorba
iki dilim ekmek
fırında hamsi 125 gr kadar

biliyorum çorbayla ekmek yememem gerekirdi ama balıkla güzel oldu dayanamadım kepek ekmek yedim bende

Ay kizlar cok guldum ben size ya ve ayni sekilde size katiliyorum yarin yeni bi gun diye diye kac ay oldu kendi adima soyluyorum yerimde sayiyorum ama yinede umidimi kaybetmek istemiyorum bu sekilde de olsa gidecek bu kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…