iyi akşamlar kızlarr dün diyetsiz gündü çok abartmadan yedim ama bütün gun uyudum başagrısından. Bugunde duzgun beslendıgım soylenemez vucudum dayanmıyo galıba hem dıyet hem soguk hem yorgunluk. Bugunku menum
sabah
1 sımıt
1 haslanmış yumurta
ara
1 kase yogurt
5 zeytin
ara
1 elma
ara
1 muz
5 bucuk gibi
1 fıncan bardak corba
3 kasık yogurt
ara
cay
turk kahvesi
az önce
1 kücuk çiğ borek
çay
maşallah bos durmadı bogazım ama aşırı açım, butun borekleri yicektım ama tartıda fark goremeyınce vazgeçtim..
Hayırlı akşamlar arkadaşlar
Ben bu gun menümü yazmiyorum
Bu gun cok karistirdimmm
Ve yarin aksam yemekli misafirim var
Gunaydin hanimlar,mutlu haftalar...
keyfim yok birazcik.memlekette babamlarin karsi komsusu vefat etti dun ani bir kalp krizi sonucu.babamin cocukluk arkadasi.ayni apartmanda dogup buyumusler.elinde buyuduk diyebilirim hatta.esi de cok fena olmus dun yogun bakima falan alinmis uzuntuden.annemler bize gelecekti yilbasi icin dun aradi aglayarak gelemeyeceklerini soyledi.
ani olumler insani cok sarsiyor.dunden beri ben de ne yaptigimi bilmiyorum.
oglum da hasta bi yandan.aksam doktora goturucem.oksuruk kusma hirilti burun akintisi ne ararsan var.gece oksurmekten uyuyamadi yavrum.burar makinasi elimde yattim.
bende durumlar boyle.hafta sonu bu yuzden giremedim.herkes iyidir umarim...
canım öncelikle başın sağolsun.. allah taksiratını affetsinGunaydin hanimlar,mutlu haftalar...
keyfim yok birazcik.memlekette babamlarin karsi komsusu vefat etti dun ani bir kalp krizi sonucu.babamin cocukluk arkadasi.ayni apartmanda dogup buyumusler.elinde buyuduk diyebilirim hatta.esi de cok fena olmus dun yogun bakima falan alinmis uzuntuden.annemler bize gelecekti yilbasi icin dun aradi aglayarak gelemeyeceklerini soyledi.
oglum da hasta bi yandan.aksam doktora goturucem.oksuruk kusma hirilti burun akintisi ne ararsan var.gece oksurmekten uyuyamadi yavrum.burar makinasi elimde yattim.
başın sağ olsun canım RABBİM rahmet eylesin.. oğlunada çok geçmişler olsun...Gunaydin hanimlar,mutlu haftalar...
Tomurcugum basin saolsun Allah kalanlara sabir versin. Kuzunada gecmis olsun insallah hemen toplarGunaydin hanimlar,mutlu haftalar...
Teşekkürler canım,inan sabaha kadar nasıl dua ettim bana geçsin hastalığı diye...canım öncelikle başın sağolsun.. allah taksiratını affetsinbebişine de çok geçmiş olsun.. insanın kendisinin hasta olması neyse de çocuğu hastalanınca elinden hiç bir şey gelmiyor ya o çok üzüyor işte.. allah acil şifalar versin
Amin Wetu'cum sağol...başın sağ olsun canım RABBİM rahmet eylesin.. oğlunada çok geçmişler olsun...
Amin Castlecim,teşekkürler desteğin için...Tomurcugum basin saolsun Allah kalanlara sabir versin. Kuzunada gecmis olsun insallah hemen toplar
nehirim noldu nazar mi ettik sana yoksa masallah herseye yetisiyodun..herseye yetismeye kalkma canim bosver bazi seylerde olmayi versin tabi durabilirsen :)Selam kizlar
Sinirden agliyorum biraktim her seyi biraz kafa dagitayim hem de size bakayim dedim.
Ben calisiyorum calisiyorum calisiyorum....Baska bir sey yapamiyorum. Ne yiyip ne ictigimi bile bilmiyorum inanin yani basim agrimasa yemek yemeyecegim bile. Yine de yetismiyor bir de hic yoktan is cikinca basima deliriyorum sinirden.
Herkes kendi isini yapsa zaten yogun olan is yukumuz daha da artmaz. Neyse. Umarim iyisinizdir.
Gorusuruz yine :)
Basinz sagolsun tomurcugum oglusunada gecmis olsun gece yatarken ayak altina vikcs sur canim birde karabiberli pekmez cok iyi geliyor oksurugeGunaydin hanimlar,mutlu haftalar...
oglum da hasta bi yandan.aksam doktora goturucem.oksuruk kusma hirilti burun akintisi ne ararsan var.gece oksurmekten uyuyamadi yavrum.burar makinasi elimde yattim.g
Canım teşekkür ederim.
Basinz sagolsun tomurcugum oglusunada gecmis olsun gece yatarken ayak altina vikcs sur canim birde karabiberli pekmez cok iyi geliyor oksuruge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?