1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

iyi akşamlar kızlarr dün diyetsiz gündü çok abartmadan yedim ama bütün gun uyudum başagrısından. Bugunde duzgun beslendıgım soylenemez vucudum dayanmıyo galıba hem dıyet hem soguk hem yorgunluk. Bugunku menum

sabah
1 sımıt
1 haslanmış yumurta
ara
1 kase yogurt
5 zeytin
ara
1 elma
ara
1 muz
5 bucuk gibi
1 fıncan bardak corba
3 kasık yogurt
ara
cay
turk kahvesi
az önce
1 kücuk çiğ borek
çay
maşallah bos durmadı bogazım ama aşırı açım, butun borekleri yicektım ama tartıda fark goremeyınce vazgeçtim..

canım yanlış anlama ama dengesiz beslendiğin için başağrısı yaşıyor olabilirsin yediklerin çok gibi görünsede yetersiz et yok sebze yok sulu yemek yok bu şekilde kilo versen bile sağlıksız olur naçizane benim fikrim

slm kızlar bu gün gündüz misafirim vardı akşam üzeride dışarı çıktık yemeğide dışarda yedik
bu günkü menüm
kahvaltı
1 tavada yağsız yumurta 2 dilim kadar sucuklu
50gr ekmek
30 gr peynir
bir çay kaşığı reçel
ara yapmadım
öğle
küçük bir poğaça
25gr kadar peynir
çay
arada bir avuç kadar çerez
akşam yemeği
bir kase tarhana çorbası
5 tane ızgara köfte ..köfteler küçüktü
yanında az pilav vardı
çok az salata yedim
3 tatlı kaşığı sütlaç..

Selam kizlar
Sinirden agliyorum biraktim her seyi biraz kafa dagitayim hem de size bakayim dedim.
Ben calisiyorum calisiyorum calisiyorum....Baska bir sey yapamiyorum. Ne yiyip ne ictigimi bile bilmiyorum inanin yani basim agrimasa yemek yemeyecegim bile. Yine de yetismiyor bir de hic yoktan is cikinca basima deliriyorum sinirden.
Herkes kendi isini yapsa zaten yogun olan is yukumuz daha da artmaz. Neyse. Umarim iyisinizdir.
Gorusuruz yine :)

günaydın kızlar

sabah menüm

bir bardak su

bir dilim kepek ekmek
bir bardak şekersiz çay
bir dilim peynir
bir tane haşlanmış yumurta

bir bardak su

Gunaydin hanimlar,mutlu haftalar...
keyfim yok birazcik.memlekette babamlarin karsi komsusu vefat etti dun ani bir kalp krizi sonucu.babamin cocukluk arkadasi.ayni apartmanda dogup buyumusler.elinde buyuduk diyebilirim hatta.esi de cok fena olmus dun yogun bakima falan alinmis uzuntuden.annemler bize gelecekti yilbasi icin dun aradi aglayarak gelemeyeceklerini soyledi.
ani olumler insani cok sarsiyor.dunden beri ben de ne yaptigimi bilmiyorum.
oglum da hasta bi yandan.aksam doktora goturucem.oksuruk kusma hirilti burun akintisi ne ararsan var.gece oksurmekten uyuyamadi yavrum.burar makinasi elimde yattim.
bende durumlar boyle.hafta sonu bu yuzden giremedim.herkes iyidir umarim...

Cumartesi menum
sabah
4 adet zeytin
1 lokma kepekli ekmek
1 adet yesil elma

ara
10 badem

oglen
bisey yiyemedim erken ciktim isten.alisveris yaptim yarim saat kirk dk yurumusumdur.ece gittigimde saat 4 olmustu.3 kasik yogurt yedim.

aksam
1 adet tavuk but
3 yk pilav
kivircik salata

ara
2 adet cigkofte

pazar menum

sabah
patatesli omlet
1 kk beyaz peynir
1 dilim tam bugday ekmegi
3 zeytin

Ara
1 dilim meyveli paykek

aksam
3 yk yogurtlu makarna
3 adet kofte

başınız sağolsun arkadaşım Allah mekanını cennet etsin

canım öncelikle başın sağolsun.. allah taksiratını affetsin bebişine de çok geçmiş olsun.. insanın kendisinin hasta olması neyse de çocuğu hastalanınca elinden hiç bir şey gelmiyor ya o çok üzüyor işte.. allah acil şifalar versin

herkese iyi haftalar
ben cumadan beri yazamadım. cuma akşamı kardeşlerim geldi aniden olduğu için size haber veremedim. cuma iş çıkışı temizlik yemekle uğraştım. kardeşlerim gelince de tel yada pc elime almadım doğal olarak. dün de misafir sonrası temizliği kızın okula hazırlığı derken anca geçmişi okuyabildim.
özetle diyet açısından sabah kahvaltıları kötü ama akşamlar hafif geçti. menüme çeşit çeşit salatalar yaptım ben sadece salata ve meze yedim. dün akşam nehirin çorbasına başladım 31 aralığa kadar akşamarı onu içmeyi planlıyorum. geçen haftaya göre eksideyim fakat 99u görürmüyüm pek emin değilim olabilir de olmayabilir de.. reglim de yaklaştı. hissediyorum. bakalım neler olacak yarın tartı neler diyecek... benden haberler böyle kızlaaaaarrrr
seviliyorsunuz

başın sağ olsun canım RABBİM rahmet eylesin.. oğlunada çok geçmişler olsun...

Tomurcugum basin saolsun Allah kalanlara sabir versin. Kuzunada gecmis olsun insallah hemen toplar

Teşekkürler canım,inan sabaha kadar nasıl dua ettim bana geçsin hastalığı diye...
başın sağ olsun canım RABBİM rahmet eylesin.. oğlunada çok geçmişler olsun...
Amin Wetu'cum sağol...
Tomurcugum basin saolsun Allah kalanlara sabir versin. Kuzunada gecmis olsun insallah hemen toplar
Amin Castlecim,teşekkürler desteğin için...

="ranasevval, post: 38569146, member: 636143"]Hayırlı akşamlar arkadaşlar
Ben bu gun menümü yazmiyorum
Bu gun cok karistirdimmm
Ve yarin aksam yemekli misafirim var[/QUOTE]

ne yapcan kiz misafirlerine .benimde yarin sohbet gunum var yemekli oluyor ne yapacagimi bilemiyorum fikir alayim sizden ..

nehirim noldu nazar mi ettik sana yoksa masallah herseye yetisiyodun..herseye yetismeye kalkma canim bosver bazi seylerde olmayi versin tabi durabilirsen :)

Basinz sagolsun tomurcugum oglusunada gecmis olsun gece yatarken ayak altina vikcs sur canim birde karabiberli pekmez cok iyi geliyor oksuruge​

Basinz sagolsun tomurcugum oglusunada gecmis olsun gece yatarken ayak altina vikcs sur canim birde karabiberli pekmez cok iyi geliyor oksuruge​
Canım teşekkür ederim.
Dün bende 1 tatlı kaşığı bal içine karabiber koyup verdim.biraz keser gibi oldu.
Pekmez de iyi geliyor demek.Hangi pekmez olduğu farkeder mi? Üzüm ve keçiboynuzu var evde

Merhaba hanimlar iyi haftalar diliyorum herkese bugun yeniden basliyorum saglikli beslenmeye insallah gecen hafta berbat gecti cunku yarina pek umidim yok artik onumuzdeki gunlere bakicam umarim daha iyi olur
Tomurcuk seninde basin sagolsun mekani cennet olur insallah esine de acil sifalar versin rabbim

öğlen menüm

üç kaşık pilav
7 tane köfte (köfteler ızgara ve orta büyüklükte)
bir bardak ayran
salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…