1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

aslında çok yememişsin ancak hem çorba hem pilav hem mantı aynı anda olunca biraz fazla olmuş ama miktarları azmış burdan kurtarırsın

sanki yetersiz gibi geldi menün

Hayirli aksamlar,bugunku menum

sabah
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
1 dilim kepekli ekmek

ara
10 badem

oglen
kepekli kasarli tost

aksam
1 kepce tarhana corbasi
3 yk patlican oturtma
2 yk pilav
Mor lahanali kivircik salata
2 yk yogurt

Hayirli aksamlar,bugunku menum

sabah
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
1 dilim kepekli ekmek

ara
10 badem

oglen
kepekli kasarli tost

aksam
1 kepce tarhana corbasi
3 yk patlican oturtma
2 yk pilav
Mor lahanali kivircik salata
2 yk yogurt
Of muhtesem bir menu olmusben bir beceremedim bu sekilde bir memuyle gunu bitirmeyi cok dengeli ve tam benlik yemissin

Buda benim menum 3 ogundede tavuklu pilav yedim yaninada ya yogurt yada salata yedim.pazartesiye kadar heryer kapali bakalim yarin ne pisiricem

tavuklu pilav ve salata çok severim yemekten bıkmam yanına birde ekmekle yerim çok lezzetli oluyo amaaaaa tabi diyetten önceydi o birgün istediğim kiloya gelince yine yiyecem

Kızlar ben olmam ya valla olmam arkadaşın oğlunun doğum gunuymus gelirken koca bi yas pasta ve bir kutu kuru pastayla Fanta getirmiş supriz doğum gunu kutladik ve ben hepsinden yedim o kadar ki neyi ne kadar yediğimi bile hatırlamıyorum suursuzca yedim isin kötüsü pişman da değilim yarin 2 saat yürür eritirim diye düşünüyorum

Canım bu diyetisyenin versidigi menu mu bilmiyorum ama yorumumu yazacam
sabah kahvaltini dahada zengin yapabilirsin.
domates yesillik olarak

oglen ise
hem et hem sebze hem corba var fazla gibi ve et 6 kofte cok degil mi dr bana 2 kofte demisti

aksam ise guzel oglen et turu ise aksam sebze olmali zaten
insallah bu haftada guzel sonuc alirsin

menün çok güzel canım

Of muhtesem bir menu olmusben bir beceremedim bu sekilde bir memuyle gunu bitirmeyi cok dengeli ve tam benlik yemissin

Canlar tesekkur ederim ama bende korkarak yazdim acikcasi.aksam yemegimin elestirilecegini tahmin ediyordum.oturtma malum yagli bir yemek pilav var tarhana corbasi deseniz karbonhidrat agirlikli.ben bile yedikten sonra fazla mi abarttim acaba dedim kendi kendime.
gun icinde ozellikle oglenleri az yedigim icin bir denge varmis gibi duruyor tabi ama ben henuz oglenlere cozum bulamadigim icin hosnut degilim durumdan

Buda benim menum 3 ogundede tavuklu pilav yedim yaninada ya yogurt yada salata yedim.pazartesiye kadar heryer kapali bakalim yarin ne pisiricem
Benimde canim ne zamandir nohutlu pilav cekiyor.uzerine tavuk yaninda da ayran.en cok ozledigim yemeklerden biri.doyasiya yemek istiyorum kendime izin verdigim bir gunde

Afiyet olsun demek düşer artık bize canım
keşke yeni yıla 2 li haneler girebilsen

Saracim gun dengesine bakarsak sıkıntı yok gibi duruyor.ozellikle aksam menun yerli yerinde.kacamak da olmamis bunlar sana avantaj ancak bencede kahvalti hafif kalmis biraz oglene gore.koftelerin buyuklugunu bilemicem ama 6 adet fazla sanirim.
Tambagin da dedigi gibi sabahlarini yumurta yesillik vs. Ile cesitlendirebilirsen ogleni daha hafif atlatabilecegini dusunuyorum

Benimde canim ne zamandir nohutlu pilav cekiyor.uzerine tavuk yaninda da ayran.en cok ozledigim yemeklerden biri.doyasiya yemek istiyorum kendime izin verdigim bir gunde

Ah ah canım kendime ne zamandır sözüm var Gebeliğimden beri hemde ilk aylar bulantı var sonrada gebelik şekeri çıktı diye veee sonra da diyetteyim diye elde acma kiymali böreğe hasret kaldım ama 79.9 olunca yiyecem söz verdim kendime

Tomurcukkk bu hafta kaç kiloda idin canım.
Ayrıca akşam Menün güzel çünkü miktarlarda ayarın da canım....

Yanında olsam senin menulere bir el atarım canım. Bir düzen kurman gerek yakın zaman da kendine.
sebze yok mu hiç aksamlari hasla yogurt ve 2 dilim ekmekle ye canim

Tatlitambakcim bencede cok uzak olmayan ilk hedeflerimize ulastigimizda topikcek kendimize izin verelim 1 gunlugine ve herkes en cok neyi ozlediyese o gune mahsus doyasiya yesin ondan.sonra kaldigimiz yerden devam ederiz.once hatiri sayilir kilolar verelim bakalim da

Tomurcukkk bu hafta kaç kiloda idin canım.
Ayrıca akşam Menün güzel çünkü miktarlarda ayarın da canım....
Canim bu sali bildirimimde 89 ile girdim listeye ama carsamba tartildim kayinvalidenin yaklasik 1 kilo fazla tartan tartisi ile 88.8 geldim.yani en kotu 87.8 veya 88 olmaliyim suan.tartilmiyorum kac gundur.yarin sabah bi cikarim bakalim sonuc ne.regl bitti bu arada onun ferahligi var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…