Biliyorum canım çok saoll da hiç vaktim olmuyo bu ara. buraya bile zoruna uğruyorum..canım yanlış anlama ama dengesiz beslendiğin için başağrısı yaşıyor olabilirsin yediklerin çok gibi görünsede yetersiz et yok sebze yok sulu yemek yok bu şekilde kilo versen bile sağlıksız olur naçizane benim fikrim
Cok iyi yapiyorsun kucuk kucuk yaparak gozunude doyurmus oluyorsun ve evet doktorlar avuc ici kadar olcak diyorbişey soracam hani doktorlar öğünde üç köfte diyorya bunun büyüklüğü ne kadar olacak avuç içi kadarmı daha küçükmü eğer öyleyse benim 7 köftem üç köfteye bedel
Hazir gelmisken menumude yazayim
Sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek 1 dilim salam 5 zeytin
Oglen 1 bardak mercimek corbasi yarim simit
Arada 1 bardak corba daha ictim donmustumda
aksamda sehriye yada domates corbasi yapcam birde dunden kalan bulgur pilavim var accik onu yogurtlayip yiycem
Buarada benmi gormedim mesajlarini yoksam milad ortalarda yokmu
Evet canim ortalarda yok yani.... bböyle de hiç tadı olmuyor sayfanın ama 1 hafta bozuk diye hemen herkes pes ediyor olabilir yaaa... illaki koşarak gitmeyecegiz yürüyerek te hedefe varilir
Saracim bir kofte 30 gr 3 kofte 90 gr olmasi gerkiyo benim diyetosyen 1 yumurta buyuklugunde olacak demisti
Azone bir dilim patatesli borekte yedim onuda yaziyim bari
Hayırlı akşamlar kızlar çok yoruldummm misafirlerim simdi gittiler ve ben hemen size kostum
Veeee bu gunku yediklerime gelelimmm
Sabah 10 da 2 kasik kiymali yesil mercimek küçük 1 dilim ekmek le yedimm arada 5 tane sarma 2 kaşık fellah kofte sonra küçük bir dilim kadayıf lı muhallebi tatlısı yedim aksam 1 kepce tarhana çorbası guvecte mantarli patatesli tavuklu guvec yedim 1 bardak ayran sonra 1 dilim tatlı daha yedim ay yarin tarlilacaz ayni olsam da kilo almamis olsammmmm bu hafta misafir cok geldi diyet duzensiz oldu cuma gunden bu gune ufff
Bu gunku ikramlarim sarma börek
Fellah kofte kabak salatası tarhana çorbası pilav guvec kadayıf li muhallebi limonata ayarn ben hazır icecek almam kendim yaparim
Günaydın kızlarrr, dün akşam cepten bağlanamadım menü paylaşmaya yedim de yedim, akşam 10 buçuk gibi 1 tabak kızarmış patates ciğer karışımı yedim, 2 bardak ayran, 2 avuç badem 3 tane küçük gofret yedimm. midem ağrıyo bugün
sabah kahvaltım
2 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 k.k peynir
5 zeytin
1 kesme şeker/çay..
Bende şimdi onu soracaktim.Redvelvet izinli olabilirim bildirim yapmazsam dedi ilkay da girmiyor ne zamandır onu da izinli yazıcam da milad gelmedi.Onun bildirimi eksik.hiç böyle yapmazdıkızlar miladdan haberi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?