1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Inşallah ameliyata 83 lerde girersin 19 ocakta idi dimi

tavuklu pilav ve salata çok severim yemekten bıkmam yanına birde ekmekle yerim çok lezzetli oluyo amaaaaa tabi diyetten önceydi o birgün istediğim kiloya gelince yine yiyecem
Bende pilav hic sevmem biliyormusun ,sevdigim birseyle almayi tercih ederdim kalorimi ekmek salataya bayiliyorum ben
Bence cok guzel dengelemissin bir kere oturtmayi az yemissin ve tarhana cok hafif bir corba kalorisi coook dusuk bende lablar baslayinca oglenleri napcam onu dusunuyorum

Inşallah ameliyata 83 lerde girersin 19 ocakta idi dimi
Yok canım 19 ocak tarihini 6 ocağa aldırdım ama uştrason çekilcek o gün.Ameliyat günüm değil yani.Sonra sonuçları doktora götürdüğümde ameliyat günüm kararlaştırılacak hayırlısıyla.
Ben ocak ayı içerisinde yada şubat başı gibi olur diye planlıyorum ama bilemem tabi yinede.İnşallah düşerim 85 aşağısına da ameliyatta da 2 kilo gidecek zaten kendiliğinden 79 lara daha bi yakın olucam böylelikle

canım bende bu hafta berbat beslendim hatta gece midem ağrıdı bu gün misafirlerim başka yere geçtiler bende sabah maydanoz kürüme başladım şu üç gün toparlamam lazım biraz durumu inş ..

Neresi Yetersiz acaba canım Daha ayrintili yazarsan ben de net ggörürüm normalde diyetisyen listesi ile besleniyor dum ama bu hafta ara verdim. Bu şekil besleneceğim.
canım bende baktım menüne gayet güzel sadece akşam yemeğini erken yiyorsun bildiğim kadarıyla sen geç yatıyorsun akşam acıkmıyormusun bir ara öğün daha yapabilirsin gibi geldi bana sen bide bebiş emziriyorsun

CCanım bu hafta en gec 6 dan sonra yememeye düşünüyorum ondan bide o saten yatan kadar 2 lt su içiyorum.acıkırsam tabi ki süt içiyorum cok acikirsam da yerim inanki kendimi sikmayacam

kızlar akşamki ikramları sindirmeye uğraşıyorum sabahtan beri içmediğim bitki çayı kalmadı leslide yaptım hadi bakalım 1 ocağa kadar 99.9 u görebilecekmiyim
kahvaltımı 9 da yaptım
peynirli omlet
zeytin
turp ,havuç,ceviz
çay

[QUdestinaaaa, post: 38551720, member: 359228"]kızlar akşamki ikramları sindirmeye uğraşıyorum sabahtan beri içmediğim bitki çayı kalmadı leslide yaptım hadi bakalım 1 ocağa kadar 99.9 u görebilecekmiyim
kahvaltımı 9 da yaptım
peynirli omlet
zeytin
turp ,havuç,ceviz
çay[/QUOTE]

Bu sabah tartıldım mi canim

Kızlar kahvaltımı yazmayacam yedim yani ama akşam hafif düşünüyorum
Hadi yine de yazacam ya
Dun 5.30 da yedim ve 8 den sabah 10.30 a kadar uyuduk sayılır.bebekte bayağı emdi
sabah 6 da
3 kare bıtter çikolata
1 bardak sut

saat 11 de
1 elma
10 badem

14 de kahvaltı

3 dilim ekmek
Peynir
8 tane zeytin hemde zeytinyağlı
çok ama çok az Mantarlı yumurta kızım yedirmedi bana
2 tane dünden kalan karnabahar kızartması
Nutella 2 yk vardır
1 tane Şerbetli tatlı
ama çok doydum sanki şekerden sarhoş olmuşum gibi

Banada peynirlisini yaparmisin
Yanında olsam senin menulere bir el atarım canım. Bir düzen kurman gerek yakın zaman da kendine.
sebze yok mu hiç aksamlari hasla yogurt ve 2 dilim ekmekle ye canim
farkindayi canimda burada heryer noel dolayisiyla pazartesiye kadar kapali. son gunde alisverise yetisemedim salaginteki yuzunden evde nevarsa onla idare ediyorum lokantaya gitmemek icin

Leslie yaparken cok ses gidiyormu asagi falan?

Yok canım ya ne sesi gayet sessiz sedasız bir egzersiz.
rahatsız etmez komşuları yani rahat ol. Ev de yapılabileceklerin en iyisi

Hanımlar bu gun o kadar çok yedimki
Uf yazsammi yazmasammi karar veremedim ama

Sabah kahvaltida
2 dilim ekmek
7 tane zeytin
2 yesil biber
1 kasik Peynir

Öğle bir kase yogurtlu manti
1 tabak etli patlıcan yemegi
1 tane kurabiye
1 dilim tatlı

16 30 aksam yemegi
3 kasik pilav
1 tabak patlican yemegi
2 bardak ayran

Bu saatten sonra hic birsey yemicem bir dunyayi yemisim

Slm kizlar abim gitti dünden beri cok mutluyum ancak diyetim iyi gitmedi bugün..dun gayet iyi idare ettim oysa neyse napalim sağlık olsun

Miladcım ne yedin yaaa ben böyle kaçamak yapanların da ne yediğini merak ediyorum offf offf

Bu sabah tartıldım mi canim[/QUOTE] yok canım tartılmadım dün + 1200 düm 3 gün tartılmıycam en azından tartı gününe kadar gecen salıyla aynı kilomda olsam yeter

canım diyetisyende sabahlar yeşillik sınırsız diyor ben o gün rahatsızdım canım yeşillik istemedi köftelerde çok büyük değildi öğünde üç köfte hakkı var ben akamki hakkımıda öğlende kullandım biliyorum yanlış yaptım

Neresi Yetersiz acaba canım Daha ayrintili yazarsan ben de net ggörürüm normalde diyetisyen listesi ile besleniyor dum ama bu hafta ara verdim. Bu şekil besleneceğim.

canım öğlen menün yetersiz geldi et yok salata yok sadece meyva var o yüzden dedim

köfteler büyük değildi canım ama kahvaltıya özenecem haklısınız

salata ekmeğede bayılırım

slm canlırım ismimi digiştirdimranasevval

hayırlı olsun yeni ismin canım

Slm kizlar abim gitti dünden beri cok mutluyum ancak diyetim iyi gitmedi bugün..dun gayet iyi idare ettim oysa neyse napalim sağlık olsun

abin gittiği içinmi mutlusun yoksa benmi yanlış anladım ben olsam kardeşim gitse iki gün kendime gelemezdim ağlamaktan

öğle menün biraz ağır olmuş hem mantı hem tatlı hem kurabiye ama olsun sağlık olsun moral bozmak yok
hergün dört dörtlük olacak diye bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…