- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Canim bu sali bildirimimde 89 ile girdim listeye ama carsamba tartildim kayinvalidenin yaklasik 1 kilo fazla tartan tartisi ile 88.8 geldim.yani en kotu 87.8 veya 88 olmaliyim suan.tartilmiyorum kac gundur.yarin sabah bi cikarim bakalim sonuc ne.regl bitti bu arada onun ferahligi var...
Bende pilav hic sevmem biliyormusun ,sevdigim birseyle almayi tercih ederdim kalorimitavuklu pilav ve salata çok severim yemekten bıkmam yanına birde ekmekle yerim çok lezzetli oluyo amaaaaa tabi diyetten önceydi o birgün istediğim kiloya gelince yine yiyecem
Bence cok guzel dengelemissin bir kere oturtmayi az yemissin ve tarhana cok hafif bir corba kalorisi coook dusukCanlar tesekkur ederim ama bende korkarak yazdim acikcasi.aksam yemegimin elestirilecegini tahmin ediyordum.oturtma malum yagli bir yemek pilav var tarhana corbasi deseniz karbonhidrat agirlikli.ben bile yedikten sonra fazla mi abarttim acaba dedim kendi kendime.
gun icinde ozellikle oglenleri az yedigim icin bir denge varmis gibi duruyor tabi ama ben henuz oglenlere cozum bulamadigim icin hosnut degilim durumdan
Yok canım 19 ocak tarihini 6 ocağa aldırdım ama uştrason çekilcek o gün.Ameliyat günüm değil yani.Sonra sonuçları doktora götürdüğümde ameliyat günüm kararlaştırılacak hayırlısıyla.Inşallah ameliyata 83 lerde girersin 19 ocakta idi dimi
canım bende bu hafta berbat beslendim hatta gece midem ağrıdı bu gün misafirlerim başka yere geçtiler bende sabah maydanoz kürüme başladım şu üç gün toparlamam lazım biraz durumu inş ..şimdiden gözünaydın miladcım sanırım ankaralısın :)
hayır hayır wetucum kınanalrın başını ben çekiyorum aynı kiloda bile olsam çok mutlu olacağım benim çift motorları takıp biran önce toparlanmam lazım ..
canım bende baktım menüne gayet güzel sadece akşam yemeğini erken yiyorsun bildiğim kadarıyla sen geç yatıyorsun akşam acıkmıyormusun bir ara öğün daha yapabilirsin gibi geldi bana sen bide bebiş emziriyorsunNeresi Yetersiz acaba canım Daha ayrintili yazarsan ben de net ggörürüm normalde diyetisyen listesi ile besleniyor dum ama bu hafta ara verdim. Bu şekil besleneceğim.
canım bende bu hafta berbat beslendim hatta gece midem ağrıdı bu gün misafirlerim başka yere geçtiler bende sabah maydanoz kürüme başladım şu üç gün toparlamam lazım biraz durumu inş ..
canım bende baktım menüne gayet güzel sadece akşam yemeğini erken yiyorsun bildiğim kadarıyla sen geç yatıyorsun akşam acıkmıyormusun bir ara öğün daha yapabilirsin gibi geldi bana sen bide bebiş emziriyorsun
slm canlırım ismimi digiştirdimranasevval
Banada peynirlisini yaparmisinAh ah canım kendime ne zamandır sözüm var Gebeliğimden beri hemde ilk aylar bulantı var sonrada gebelik şekeri çıktı diye veee sonra da diyetteyim diye elde acma kiymali böreğe hasret kaldım ama 79.9 olunca yiyecem söz verdim kendime
farkindayi canimda burada heryer noel dolayisiyla pazartesiye kadar kapali. son gunde alisverise yetisemedim salaginteki yuzunden evde nevarsa onla idare ediyorum lokantaya gitmemek icinYanında olsam senin menulere bir el atarım canım. Bir düzen kurman gerek yakın zaman da kendine.
sebze yok mu hiç aksamlari hasla yogurt ve 2 dilim ekmekle ye canim
Leslie yaparken cok ses gidiyormu asagi falan?kızlar akşamki ikramları sindirmeye uğraşıyorum sabahtan beri içmediğim bitki çayı kalmadı leslide yaptım hadi bakalım 1 ocağa kadar 99.9 u görebilecekmiyim
kahvaltımı 9 da yaptım
peynirli omlet
zeytin
turp ,havuç,ceviz
çay
Banada peynirlisini yaparmisin
farkindayi canimda burada heryer noel dolayisiyla pazartesiye kadar kapali. son gunde alisverise yetisemedim salaginteki yuzunden evde nevarsa onla idare ediyorum lokantaya gitmemek icin
Leslie yaparken cok ses gidiyormu asagi falan?
Slm kizlar abim gitti dünden beri cok mutluyum ancak diyetim iyi gitmedi bugün..dun gayet iyi idare ettim oysa neyse napalim sağlık olsun
[QUdestinaaaa, post: 38551720, member: 359228"]kızlar akşamki ikramları sindirmeye uğraşıyorum sabahtan beri içmediğim bitki çayı kalmadı leslide yaptım hadi bakalım 1 ocağa kadar 99.9 u görebilecekmiyim
kahvaltımı 9 da yaptım
peynirli omlet
zeytin
turp ,havuç,ceviz
çay
Allh kavustursun canim, insana doping oluyor dimiSlm kizlar abim gitti dünden beri cok mutluyum ancak diyetim iyi gitmedi bugün..dun gayet iyi idare ettim oysa neyse napalim sağlık olsun
Canım bu diyetisyenin versidigi menu mu bilmiyorum ama yorumumu yazacam
sabah kahvaltini dahada zengin yapabilirsin.
domates yesillik olarak
oglen ise
hem et hem sebze hem corba var fazla gibi ve et 6 kofte cok degil mi dr bana 2 kofte demisti
aksam ise guzel oglen et turu ise aksam sebze olmali zaten
insallah bu haftada guzel sonuc alirsin
Neresi Yetersiz acaba canım Daha ayrintili yazarsan ben de net ggörürüm normalde diyetisyen listesi ile besleniyor dum ama bu hafta ara verdim. Bu şekil besleneceğim.
Saracim gun dengesine bakarsak sıkıntı yok gibi duruyor.ozellikle aksam menun yerli yerinde.kacamak da olmamis bunlar sana avantaj ancak bencede kahvalti hafif kalmis biraz oglene gore.koftelerin buyuklugunu bilemicem ama 6 adet fazla sanirim.
Tambagin da dedigi gibi sabahlarini yumurta yesillik vs. Ile cesitlendirebilirsen ogleni daha hafif atlatabilecegini dusunuyorum
Bende pilav hic sevmem biliyormusun ,sevdigim birseyle almayi tercih ederdim kalorimiekmek salataya bayiliyorum ben
Bence cok guzel dengelemissin bir kere oturtmayi az yemissin ve tarhana cok hafif bir corba kalorisi coook dusukbende lablar baslayinca oglenleri napcam onu dusunuyorum
slm canlırım ismimi digiştirdimranasevval
Slm kizlar abim gitti dünden beri cok mutluyum ancak diyetim iyi gitmedi bugün..dun gayet iyi idare ettim oysa neyse napalim sağlık olsun
Hanımlar bu gun o kadar çok yedimki
Uf yazsammi yazmasammi karar veremedim ama
Sabah kahvaltida
2 dilim ekmek
7 tane zeytin
2 yesil biber
1 kasik Peynir
Öğle bir kase yogurtlu manti
1 tabak etli patlıcan yemegi
1 tane kurabiye
1 dilim tatlı
16 30 aksam yemegi
3 kasik pilav
1 tabak patlican yemegi
2 bardak ayran
Bu saatten sonra hic birsey yemicem bir dunyayi yemisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?