- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
aynen canımm bu aralar en çok ta ben olmak üzere düzenli bulunamıyoruz sayfada1 saate kadar listeyi yayınlayayım bari.4 gibi çıkıyorum çünkü,nazar değdi kızlar topiğimize eski canlı günlerimizi özlüyorum
Listeleri yayınladım kızlar
Eline sağlık canımListeleri yayınladım kızlar
Destina yogunum dedi diye hatirliyorumda milad mutlaka bize birseyler yaziyordu motive edici acaba netimi yok cidden cok endiselendim bendeKızlar gerçekten milad ve destinayi ciddi anlamda merak ettim Aslında ozelden birbirimize tel mi versek
Ayni dertten muzdarip biri olarak coook gecmis olsun canimgeldim kızlar sabah korkunç bi miğren ağrısıyla uyandım bi ilaç içip geri yattım 11 de kalktım çünkü bugün sohbet bendeydi kalkınca tartıldım ama buraya yazmaya vaktim olmadı kusura bakmayın anca müsait oldum kilom +1 kğ 101,6
kızlar dün akşam bazlama yedim şekerim yükseldi herhalde başımda ondan ağrıdı tekrardan özür dilerim hepinizden meraklandırdım sizi diğer sayfaya bakayım bu arada miladı bende çok merak ediyorum
Uzulme basaracaz biz bu isi seneye yilbasi kutlarken hepimizde zayif citirlar olcazVe yine kinananlar listesinin basini cekiyorum malesef ki ama damlaya damlaya gol olur derler elbet bende bi gun basaricam , cocuklarin ve esimin tatilde olmalari beni alt ust etti aksama kadar evde olup ve esimin gunde uc dort sefer yemek istemesi sabir acisindan cok zor halbuki iki hafta ne kadar guzel gittim demekki duzensizlik bana iyi gelmiyo neyse insallah haftaya daha guzel olucak herkesin tatili bitmis olucak bende duzenime kavusucam
canım burdada bu hafta 4 gün tatil yandık haftaya benim yine ümidim yok bende eşim ve çocuklar evdeyken düzeni bozulanlardanım bakalım uamarı haftaya 22 li rakamları görürümVe yine kinananlar listesinin basini cekiyorum malesef ki ama damlaya damlaya gol olur derler elbet bende bi gun basaricam , cocuklarin ve esimin tatilde olmalari beni alt ust etti aksama kadar evde olup ve esimin gunde uc dort sefer yemek istemesi sabir acisindan cok zor halbuki iki hafta ne kadar guzel gittim demekki duzensizlik bana iyi gelmiyo neyse insallah haftaya daha guzel olucak herkesin tatili bitmis olucak bende duzenime kavusucam
saol canım ben 6 aylık bir tedaviye başladım maşallah ilaçlarda iyi gelmişti ama demekki benim yinede eskisi gibi dikkat etmem gerekiyorAyni dertten muzdarip biri olarak coook gecmis olsun canimben misafirden bahsettigini hatirlar gibiyim ondan seni izinli sanmistim nasil bir kafadysam artik
Insallah iyi gelir tedavi canim.saol canım ben 6 aylık bir tedaviye başladım maşallah ilaçlarda iyi gelmişti ama demekki benim yinede eskisi gibi dikkat etmem gerekiyor
geldim kızlar sabah korkunç bi miğren ağrısıyla uyandım bi ilaç içip geri yattım 11 de kalktım çünkü bugün sohbet bendeydi kalkınca tartıldım ama buraya yazmaya vaktim olmadı kusura bakmayın anca müsait oldum kilom +1 kğ 101,6
kızlar dün akşam bazlama yedim şekerim yükseldi herhalde başımda ondan ağrıdı tekrardan özür dilerim hepinizden meraklandırdım sizi diğer sayfaya bakayım bu arada miladı bende çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?