1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Ben bugün yine oruçtum. Borcum çok o yüzden biraz ara vermeden tutacağım.
16.30
800 ml şu
1 tarçınlı elma
1 portakal
1 kivi

18 de akşam yemeği
2 kepçe çorba
6 yk mantı
salata

ara 21 de
4-6 hurma
1 kupa yeşil çay

ara yatarken 1 bardak süt belki meyve
veee yatan kadar 3 lt su tüketiyorum

Kızlar gerçekten milad ve destinayi ciddi anlamda merak ettim Aslında ozelden birbirimize tel mi versek

geldim kızlar sabah korkunç bi miğren ağrısıyla uyandım bi ilaç içip geri yattım 11 de kalktım çünkü bugün sohbet bendeydi kalkınca tartıldım ama buraya yazmaya vaktim olmadı kusura bakmayın anca müsait oldum kilom +1 kğ 101,6
kızlar dün akşam bazlama yedim şekerim yükseldi herhalde başımda ondan ağrıdı tekrardan özür dilerim hepinizden meraklandırdım sizi diğer sayfaya bakayım bu arada miladı bende çok merak ediyorum

Ve yine kinananlar listesinin basini cekiyorum malesef ki ama damlaya damlaya gol olur derler elbet bende bi gun basaricam , cocuklarin ve esimin tatilde olmalari beni alt ust etti aksama kadar evde olup ve esimin gunde uc dort sefer yemek istemesi sabir acisindan cok zor halbuki iki hafta ne kadar guzel gittim demekki duzensizlik bana iyi gelmiyo neyse insallah haftaya daha guzel olucak herkesin tatili bitmis olucak bende duzenime kavusucam

Ayni dertten muzdarip biri olarak coook gecmis olsun canim ben misafirden bahsettigini hatirlar gibiyim ondan seni izinli sanmistim nasil bir kafadysam artik

Uzulme basaracaz biz bu isi seneye yilbasi kutlarken hepimizde zayif citirlar olcaz bende tatilin bitmesini dortgozle bekliyorum butun duzenlerim bozuldu

canım burdada bu hafta 4 gün tatil yandık haftaya benim yine ümidim yok bende eşim ve çocuklar evdeyken düzeni bozulanlardanım bakalım uamarı haftaya 22 li rakamları görürüm

Ayni dertten muzdarip biri olarak coook gecmis olsun canim ben misafirden bahsettigini hatirlar gibiyim ondan seni izinli sanmistim nasil bir kafadysam artik
saol canım ben 6 aylık bir tedaviye başladım maşallah ilaçlarda iyi gelmişti ama demekki benim yinede eskisi gibi dikkat etmem gerekiyor

Cok gecmis olsun canim benimde cok basim agrir ama bende sinuzit var cok zor gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…