1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

geçmiş olsun canım migren ağrısı kötüdür bi arkadaşımdada var tuttumu hiçbişey ağrısını geçirmiyo der Allah acil şifa versin

bugünkü menümü yazayım

sabah

bir bardak su
bir bardak şekersiz yeşil çay
bir dilim ekmek
bir dilim peynir

ara

bi tane açma

öğle

iki tane karnıyarık bir patlıcanı ikiye böldüm yaptım ve fırında közledim patlıcanları yağda kızartmadım
bir dilim ekmek
bir kase yoğurt

akşam

bir tabak ıspanak yemeği
bol yeşillikli ve nar ekşili salata
yağsız ve bol limonlu ton balığı

Bugunku menumude yazayim
Sabah 1 dilim ekmek 2 yumurta
11 gibi yarim simit ve visne suyu ictim
2 gibide ogleni yedim
1 tabak kabak yemegini yogurtladim 1 dilim ekmekle yedim
Ara 10 badem
Aksam
2 dilim pizza(hindi peynir biber misirli), 4 kasik cikolotali tatli ve 1 bardak light kola

Süper canim bir de benim yediklerimi gorseniz uf uf misafirden 4 gündür sapittim cildirdim

beni de aranıza alır mısınız?
133.4 kiloydum operasyon geçirdim şimdi 117.5 indim ama motivasyonum sıfır ve itici bir güç, destek istiyorum.
ben de katılabilir miyim ?

133.4 kiloydum operasyon geçirdim şimdi 117.5 indim ama motivasyonum sıfır ve itici bir güç, destek istiyorum.
Merhaba birara listeye kisi limiti koymustuk hala suruyormu bilmiyorum. Ben buraya ek olarak kiloma yakin birini ariyordum diyet arkadasi olarak.ben 114 kiloyum.
burasi hakkinda birsey diyemem ama ek olarak diyet arkadasim olmak istersen cok sevinirim

Süper canim bir de benim yediklerimi gorseniz uf uf misafirden 4 gündür sapittim cildirdim

sağol canım

sende toparlarsın misafirlerin gittikten sonra

öncelikle geçmiş olsun arkadaşım ne operasyonu geçirdin kilo vermeyle ilgilimi yoksa herhangibir sağlık sorunuyla ilgilimi

slm kızlar bu gün bende biraz düzensiz beslendim kınananlar listesine girmek bana yaramadı yarın biraz daha düzene girerim inş..
bu arada milad dan hala ses seda yok umarın sıkıntısı yoktur..

miladı bende merak ettim neden gelmiyor acaba içinizde teli olan yokmu bi sorsa

günaydın kızlar

sabah

bir bardak su
bir bardak şekersiz yeşil çay
bir dilim ekmek
küçük bir dilim peynir
ve havuçlu yumurta

havuçlu yumurta tarifi vereyim hemen

bir tane havucun yıkayıp kabuklarını kazıyıp renedeliyorsunuz tavaya koyup üzerine iki çay kaşığı kadar sıvı yağ ekleyip kavuruyosunuz başka bir kasede bir yumurtayı kırıp üzerine tuz ekleyip çırpıyosunuz ve havuçlarla birleştiryosunuz bi karıştırıp bırakıyosunuz pişince tabağa alıp servis ediyosunuz kahvaltılarda çok güzel oluyor hem hafif hem sağlıklı

Yeni yıl hepinize hepimize önce sağlık sonra huzur mutluluk sevinç ve gönlümüzden geçen tüm güzellikleri getirsin bu sene evlat hasretlerimiz bitsin hamileler sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar hastalar şifa bulsunlar borçlular borçlarını ödeyebilsin işsizler iş bulsun herkesin yüzünden gülücük kalbinden sevgi eksik olmasın

selamlar kızlarr, dün aşkam 3 dilim ıspanaklı börek yedim annem yapmış dayanamadım
sabah kahvaltım
2 dilim çavdar ekmek
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 k.k peynir
1 kesme şeker çay
ara
Türk kahvesi
2 kare bitter
öğle
2 dilim çavdar ekmek
2 çatal peynir
3 zeytin

2014 bitsin artık çok nefret ettim bu seneden gider ayak hala sıkıntısı bitmiyo. Allah hepimize mutlu sağlık ve huzurlu bütün iyi niyetlerimizin kabul olduğu bir yıl versin.. Ha bu arada milli piyangodan para kazanan bana ulaşsın ben o uzaktaki akrabayım. Hiç sevmedim seni 2014..

Inşallah 2015 senin umduğundan da daha güzel geçer canım benim....

Saracım bu sene inşallah senin de evlat hasretin biter kucağına sağlıkla alırsın....

Ay bu sene de çıtır senem olsun be yaaaa
zayıf olalım miss gibi inceceik

Merhaba arkadaşlar yeni yil hepimize sans saglik mutluluk bekarlara es evlilere saadet bebis isteyenlere bebis biz citirlara dahada citirlik guzellik missss gibi bir getirsin 2014 berbatti 2015 mükemmel olacak benim icin ama dilerim hepimiz icin mükemmel olur hepine musmutlu yillar diliyorum gönlünüzce bir yil dilegi ile yeni yiliniz kutlu olsun citirlar Miladcim seni cokkk merak ediyorum umarim iyisindir canim

Destinacim cok geçmiş olsun
Dünkü Menumude yazayim
Sabah
1 dilim Ekmek
1kk peynir
10 zeytin
Marul
Ara yok
Öğle
1 dilim fırında makarna
1 bardak ayran
Ara
Kahve
Akşam
Hamsi buğulama
Roka turp
Bu gunku menum
Sabah
Tost
Ara
1 dereotlu pogaca
Öğle
1 lavas
1 haşlanmış yumurta
1kk peynir
10 zeytin Domates
Akşama
Et sote ve pilav var
Ekmeksiz onlardan yerim ama sonrasini yarin yazarim
Herkesin yeni yili kutlu olsun saglik mutluluk ve huzurla dolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…