Uzulme basaracaz biz bu isi seneye yilbasi kutlarken hepimizde zayif citirlar olcazbende tatilin bitmesini dortgozle bekliyorum butun duzenlerim bozuldu
geldim kızlar sabah korkunç bi miğren ağrısıyla uyandım bi ilaç içip geri yattım 11 de kalktım çünkü bugün sohbet bendeydi kalkınca tartıldım ama buraya yazmaya vaktim olmadı kusura bakmayın anca müsait oldum kilom +1 kğ 101,6
kızlar dün akşam bazlama yedim şekerim yükseldi herhalde başımda ondan ağrıdı tekrardan özür dilerim hepinizden meraklandırdım sizi diğer sayfaya bakayım bu arada miladı bende çok merak ediyorum
bugünkü menümü yazayım
sabah
bir bardak su
bir bardak şekersiz yeşil çay
bir dilim ekmek
bir dilim peynir
ara
bi tane açma
öğle
iki tane karnıyarık bir patlıcanı ikiye böldüm yaptım ve fırında közledim patlıcanları yağda kızartmadım
bir dilim ekmek
bir kase yoğurt
akşam
bir tabak ıspanak yemeği
bol yeşillikli ve nar ekşili salata
yağsız ve bol limonlu ton balığı
Merhaba birara listeye kisi limiti koymustuk hala suruyormu bilmiyorum. Ben buraya ek olarak kiloma yakin birini ariyordum diyet arkadasi olarak.ben 114 kiloyum.beni de aranıza alır mısınız?
133.4 kiloydum operasyon geçirdim şimdi 117.5 indim ama motivasyonum sıfır ve itici bir güç, destek istiyorum.
ben de katılabilir miyim ?
Hoşgeldin canım ne operasyonu gecirdinbeni de aranıza alır mısınız?
133.4 kiloydum operasyon geçirdim şimdi 117.5 indim ama motivasyonum sıfır ve itici bir güç, destek istiyorum.
Süper canim bir de benim yediklerimi gorseniz uf uf misafirden 4 gündür sapittim cildirdim
beni de aranıza alır mısınız?
slm kızlar bu gün bende biraz düzensiz beslendim kınananlar listesine girmek bana yaramadıyarın biraz daha düzene girerim inş..
bu arada milad dan hala ses seda yok umarın sıkıntısı yoktur..
selamlar kızlarr, dün aşkam 3 dilim ıspanaklı börek yedim annem yapmış dayanamadım
sabah kahvaltım
2 dilim çavdar ekmek
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 k.k peynir
1 kesme şeker çay
ara
Türk kahvesi
2 kare bitter
öğle
2 dilim çavdar ekmek
2 çatal peynir
3 zeytin
2014 bitsin artık çok nefret ettim bu seneden gider ayak hala sıkıntısı bitmiyo. Allah hepimize mutlu sağlık ve huzurlu bütün iyi niyetlerimizin kabul olduğu bir yıl versin.. Ha bu arada milli piyangodan para kazanan bana ulaşsın ben o uzaktaki akrabayım. Hiç sevmedim seni 2014..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?