1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Slmmmmmm çıtır anneler

Sabah 1 yumurta 1 domates 7 zeytin
1kiprit kutusu peynir
4 marol
1dilim ekmek
1 dilim patatesli borek

Öğle 1 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı recer
ve tereyağı surdum
1 kasik pilav 2 kaşık patatesli mantarli yemek
1 tatlı kaşığı puding

Aksam 1 kese corba
3 kasik bamya
Karnibahar haslamasi yogurtlu

Slm kızlar kusura bakmayın meraklandirdim sizi benim paketim bitmiyor normalde ama oglumun tabletini deneyelim derken paket sıfırlanmus esiminde benim de paketimiz aybasinda yenilendigi icin giremedim. .
Sizleri cokkk özledim sali günü bildirim yapamadım cok üzüldüm

Simdi cok yazamıyorum bir yere misafiriz ama aksama bomba gibi burdayım inşallah bu sayfa cokkk durgunlasmis
Yakismaz bizeeee

Bu seneye eskisinden zayif girdik bütün sene zayiflamaya devam edeceğiz inşallah

Bu arada aklimda kalan mesajlara yazayım

Saracim abim geldi onun için cok mutlu oldum. Castle nin soyledigi gibi doping oldu bana. Yoksa gitti diye mutlu olabilir miyim

Tomurcuk basin sag olsun kardeşim. Allah rahmet eylesin

Nehir sen üstesinden gelirsin ama sunu bil ki buz olnasak da işler yoluna girer. Herseyi biz yapmak zorunda degiliz. Su klasik cumleyi hatirlamakta fayda var DÜNYAYI SEN MI KURTARACAKSIN aramıza don guzelim..

Fatma gevmis olsun canım
Acele yazdım unuttugum seyler vardır muhakkak
Cikmam lazım opuldunuzzzz

[QU="milad2014, post: 38625546, member: 629645"]Slm kızlar kusura bakmayın meraklandirdim sizi benim paketim bitmiyor normalde ama oglumun tabletini deneyelim derken paket sıfırlanmus esiminde benim de paketimiz aybasinda yenilendigi icin giremedim. .
Sizleri cokkk özledim sali günü bildirim yapamadım cok üzüldüm

Simdi cok yazamıyorum bir yere misafiriz ama aksama bomba gibi burdayım inşallah bu sayfa cokkk durgunlasmis
Yakismaz bizeeee

Bu seneye eskisinden zayif girdik bütün sene zayiflamaya devam edeceğiz inşallah

Bu arada aklimda kalan mesajlara yazayım

Saracim abim geldi onun için cok mutlu oldum. Castle nin soyledigi gibi doping oldu bana. Yoksa gitti diye mutlu olabilir miyim

Tomurcuk basin sag olsun kardeşim. Allah rahmet eylesin

Nehir sen üstesinden gelirsin ama sunu bil ki buz olnasak da işler yoluna girer. Herseyi biz yapmak zorunda degiliz. Su klasik cumleyi hatirlamakta fayda var DÜNYAYI SEN MI KURTARACAKSIN aramıza don guzelim..

Fatma gevmis olsun canım
Acele yazdım unuttugum seyler vardır muhakkak
Cikmam lazım opuldunuzzzz[/QUOTE]
Hos geldin canim yaa cok merak ettik seni yeni yilin kutlu olsun artik 2015 yilindayiz vee 2015 en citir kizlari olacagiz :)))) haydi kizlar tempo tempo

Tomurcukkk beni unuttun wetu cuma haksızlık olmasın +200 le bende 2. Sıradayım kınananlar listesinde
aynen canim atlamisim gozumden kacmis.milad ve destinayi merakimdan listeyi nasil hazirladigimi bilemedim zaten.

sukur kavusturana canim.bizde seni ozledik cok.iyisin ya gerisi sorun degil.

Mutlu huzurlu saglikli yillar hepimize.
yilbasi aksami izin verdim bende kendime.aksam yemegim hasanpasa kofte pilav acili ezme havuc tarator cigkofte yaprak sarma vs. mezeler vardi.
sonrada elmali kurabiye yaspasta ispanakli borek badem kaju antep fistigi findik yedim.uzerine de yarim paketten az cips.
sabah diyete kaldigim yerden devam tabiki .iyigeldi boyle bomba bir kacamak rahatladim beee ohhhh....

Hos geldin canim yaa cok merak ettik seni yeni yilin kutlu olsun artik 2015 yilindayiz vee 2015 en citir kizlari olacagiz :)))) haydi kizlar tempo tempo [/QUOTE]

sagol canim benim dilekler karsilikli benim +1.5 karim oldu acikcasi cok iyi gitmedi bu ay ama kendimi toplayacagim insallah.. niye boyle oldu anlamadim ama yakismiyor bu iradesizlik bana

aynen canim atlamisim gozumden kacmis.milad ve destinayi merakimdan listeyi nasil hazirladigimi bilemedim zaten.

sukur kavusturana canim.bizde seni ozledik cok.iyisin ya gerisi sorun degil.

Tesekkur ederim cokkk ozledim sizi

Bugün senin tatilin var mi tomurcukkk??

milad gelmene sevindik

Ilk günden sıkı tutunun kizlar 2015 ocak begun oructum menum ise

ocak ayi soz verdim kendime tatli ve ekmek yok hayatimda

1 kase corba
1 tabak pirasa
salata
1kepce yogurt
ekmek ve seker yok kaldi 29 gun

Selam kizlaaar
Dün et sote pilav dedim ama aniden bir yere yemeğe gittik menü değişti
Dün akşam
2 lahana sarma
3 ızgarada köfte
3k pilav
Yarım börek
1 bardak fanta
Bir dilim meyveli kek
1 imam sarığı tatlısı
1k tatlı biseydi ama neydi bilmiyorum
10-15 çerez
Bu arada istanbuldayiz kardesimin yaninda o yuzden diyet bende bu hafta sekteye uğradı benden haberler böyle

Milad hoş geldin canım özledim
Bu günkü menüm
Sabah 2 yumurta
8 tane zeytin
4 dal marol
2 dilim ekmek
2 dilim peynir

Öğle 3 kaşık bamya
1 kaşık fellah kofte

Ara 1 dilim ince dilim hazır kek

Aksam
1 kase ıspanak çorbası
1 tabak yumurtali ıspanak
2 dilim ekmek

ara meyve
Ispanak ıspanak oldu ama yapraklarin çorba yaprim dallarini yumurtali yaptim

milad gelmene sevindik

Ilk günden sıkı tutunun kizlar 2015 ocak begun oructum menum ise

ocak ayi soz verdim kendime tatli ve ekmek yok hayatimda

1 kase corba
1 tabak pirasa
salata
1kepce yogurt
ekmek ve seker yok kaldi 29 gun

Sagolun kizlar. Cok alismisim size Allah in izniyle kopmayalim birbirimizden..
Bugün benden iyi haberler yok yılın ilk gunu kötü gitti ama yarin başlıcam. Yengeme diyet arkadasima ve size söz veriyorum
Kotu olsada menumu paylasayim diyorum ama. Sizin motivasyon düşmesin diye vazgeçtim.

Kizlarrr hadi topigee tatili abartmayalim dimi ama:)

Canim hosgeldin nerelerdeydin valla dagildik sanki uc dort gundur topikçe neyseki biseyin yok endişelendik yani, diyete gelirsek ben dagaldim gecen haftadan beri cocuklar ve esim evde olunca hic iyi gitmedi bende kac gundur menu paylasmiyorum aslinda cok yemiyorum ama karmakarisik pazartesiyi bekliyorum duzenimin yerine girmesi icin

canımcım hoş geldin şükürler olsun iyiymişsin valla bende kötü kötü düşünmeye başlamıştım Allah korusun diyettir yapılır sağlıklı olda

kızlar bende 1 ocaktan itibaren dörtdörtlük başlıycam dedim ama olmadı bugün benim doğum günümdü eşim yemeğe götürdü bizi üstüne bide sinema yaptık son umut filmine gittik ee patlamış mısır falanda olunca benim diyet güme gitti ..inşallah yarından itibaren 3 öğünle yola devam bu hafta aldığımı versem yeter birde işe regli ekleninde davul gibi şişim anlayacağınız busabah tartı +2,5 gösterdi hadi bakalım 4 günde toparlayabilecekmiyim umarım toparlarım

[QUOstinaaaa, post: 38630570, member: 359228"]canımcım hoş geldin şükürler olsun iyiymişsin valla bende kötü kötü düşünmeye başlamıştım Allah korusun diyettir yapılır sağlıklı olda

kızlar bende 1 ocaktan itibaren dörtdörtlük başlıycam dedim ama olmadı bugün benim doğum günümdü eşim yemeğe götürdü bizi üstüne bide sinema yaptık son umut filmine gittik ee patlamış mısır falanda olunca benim diyet güme gitti ..inşallah yarından itibaren 3 öğünle yola devam bu hafta aldığımı versem yeter birde işe regli ekleninde davul gibi şişim anlayacağınız busabah tartı +2,5 gösterdi hadi bakalım 4 günde toparlayabilecekmiyim umarım toparlarım[/QUOTE]
Dogum gunun kutlu olsun yeni yasin sana sans getirsin canim yeni yas yeni yil yeni baslangiclar getirsin bol eksili gunler

Evet ya ben böyle beklemiyordum simdi mesajlar cok birikmistir aman nasil okuyacagim derken cok şaşırdım cok az mesaj var. Böyle olunca haliyle motivasyon düşmüş. Toparlanalim kızlar. Aysuncum pazartesi cok gec yarin siki baslayalim ya ne olur:)

Sagol canim. Dogum gunun kutlu olsun nice hayırlı yillara.. Bende artilardayim bizde alinca kilo kilo alıyoruz maşallah:)

Dogum gunun kutlu olsun yeni yasin sana sans getirsin canim yeni yas yeni yil yeni baslangiclar getirsin bol eksili gunler[/QUOTE]

Slm milad daha öncede konuya yazmıştım geçmişi okuyamadım nasıl gidiyr verdın mı kılo

Slm canim hatırlıyorum ilk mesaji sen atmistin bana galiba ucuncu aya yakisir bir kilo veremedim malesef ama yinede şükür diyelim var mi senin diyetlik bi durumun:)?

Slm canim hatırlıyorum ilk mesaji sen atmistin bana galiba ucuncu aya yakisir bir kilo veremedim malesef ama yinede şükür diyelim var mi senin diyetlik bi durumun:)?[/QUOTE]
Verırsın ınşlh bn de 65 kdar düşünce bı 3 ay duraklama dönemi geçirdım sonrada verdım 62.61 gıdıp gelıyr hala devam edıyrm son bı haftadır butun ipler koptu diyet spor hiç bişey yapmıyrm misafir sağlık sorunu derkn arada böyle bırakıyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…