1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Slm canim hatırlıyorum ilk mesaji sen atmistin bana galiba ucuncu aya yakisir bir kilo veremedim malesef ama yinede şükür diyelim var mi senin diyetlik bi durumun:)?
Verırsın ınşlh bn de 65 kdar düşünce bı 3 ay duraklama dönemi geçirdım sonrada verdım 62.61 gıdıp gelıyr hala devam edıyrm son bı haftadır butun ipler koptu diyet spor hiç bişey yapmıyrm misafir sağlık sorunu derkn arada böyle bırakıyrm[/QUOTE]

Wayy Tebrikler canım 62 kilolara varmak benim icin hayal gibi bir şey. Kac kilodan düştün peki? Neler yaptin bizimlede paylasirsan cok sevinirim..

Teşkr ederım bu ocağın sonunda tam bır yıl olacak 89 kıloyla başladım duzenlı devam etseydım hedefıme ulaşırdım 55 ıstyrm burdan bı gunluğe katılmıştım ılk o zamnlar hem kalorı hesabı yaparak hem spor bol su ve yeşil çay diyebılırım herseydn de yedım ama az şimdi verememın nedenı çok sıkı dıyet yapmadıgımdan da olabılır kilo verınce bıraz rahatladım gıbı ama asla eskı halıme dönmucm inşlh şimdi de kk arkdslrla wahtsaptn grup kurduk o şekılde paylaşım yapıyrz ama pek ıyı gıtmıyr dıyebılırım

Olsun az az olmuş ama kilona kilo eklemek yerine geçen yildan cok cok daha zayifsin bencede kiyamazsin artik emeklerine. Darısı basimiza

Amın yok ben bı daha o hataya düşmem artık neyı nasıl yıyeceğimi öğrendım
Zayıf olmak çok guzel kendım de bu değişikliği görünce daha bı azımlenıyrm

Hangi ara Popüler oluverdim ben yahuu popüler olmuşum ya ben
Bu geminin kapta sensin canm benim .kaptan olmayinca gemi gitmiyomus dedemekki bizdemi whatshaptan konussak ne yapsak canim tebrik ederim masallah 30 kusur kilo vermek herkesin harci degil 1 yilda olmus bence cok guzel kasmadan herseyden yiyerek vermissin omur boyu beslenebilecegin sekilde yani..darisi basimiza bizde keske 30 versekte 1 yilda versek ..insallah 2015 bizim yilimiz olur topikcek hepimiz citir oluruz umarim

Bugün senin tatilin var mi tomurcukkk??

Canım 31 aralık ve 1 ocakta izinliydim evet...

Canım doğum günün kulu olsun.Geç oldu ama yeni gördüm.Yeni yaşın sağlık huzur mutluluk getirsin sana.Öpüyorum çok...

Herkese hayirli kandiller diliyorum.

Fatmam sagol canim. Ya whatsapp surekli iletişim açısından guzelde burdaki gibi birbirimizi takip edemeyiz. Bizim de arkadaslarla grubumuz var ama 3 kisi olsak bile kim ne yapmış burdaki gibi net degil orda anca sohbet muhabbet oluyor.
Ha bu arada populer olmusum derken ismimin altinda popüler üye yazıyor onu kastettim yanlis anlasilmasin

bızde oyle oluyr çok pasif davranıyrz ben kendım
Daha önce burdan kılo verdım ama sıte degıstkten sonra gırmek problemlı oldu[/QUOTE]

Tşekjr ederım inşlh daha da verme çabasındayım sızede kolaylıklar diliyrm

slm kızlar iki gündür nete giremedim miladcım hoş geldin canım.. destina doğum günün hayırlı olsun canım...
misafirlerim var kızlar kayınvalidemler bizdeler o yüzden nete giremiyorum şimdi bir boşluk buldum geldim yarın nasipse gidecekler diyet felanda kalmadı bende tartıya çıkmaya korkuyorum inş misafirlerim gitsin bende tam gaz devam.. görüşmek üzere hepinize sağlıklı mutlu bir yıl diliyorum inş bu yıl incecik olucaz hep beraber
mevlid kandilinizde mübarek olsun arkadaşlar...

Kimsecikler yok mu
Benim bugun enerjim cok yüksek. Gayet dengeli ilerledigimi düşünüyorum. Sabah tartida 90.9 rakamini gordum buna rağmen moralim bozulmadi dusunun artik:))
Bugün Mevlid Kandili malum aksam sohbete gidiyorum bugün hafif gitme düşüncesi de iyi geldi
Insan yiyince mutlu olmuyor aksine himbil himbil yuruyormus gibi oluyor.
Kac gündür o haldeydim bende..
Yeni yili kutlama düşüncesi hoşuma gitmeZ aslinda kutlamayi da sevmem yaşlanıyorum birde kutlayayim mi derim. Ama ocak ayında olmamiz diyet açısından yeni bir sayfa acmama yardım edecekmis gibi geliyor
Kısacası icim pozitif duygularla dolu bu enerjimi iyi kanalize edersem otuz yasimi dolduracagim ağustos ayina kadar hayatima hep güzel şeyler gelecek gibimi geliyor. .
Otuz yaştan korkardim nerdeyse ocak olmasin istiyordum o derece ama ocak ayına varinca bütün o kötü düşünceler de uçup gitti. Bu yil olgunlasacagim, ve hayata daha tecrübeli devam edecegim biliyorum. Kendimi sevecegim gunlere merhaba diyorum.

Kendimi, hayatımı, derdimi seviyorum.....

Canım 31 aralık ve 1 ocakta izinliydim evet...

Canım doğum günün kulu olsun.Geç oldu ama yeni gördüm.Yeni yaşın sağlık huzur mutluluk getirsin sana.Öpüyorum çok...

Mevlid Kandilin mubarek olsun miladcim ve tüm arkadaslar rabbim bu gece rahmetini esirgemesin insallah sagnak olup yagsin tüm gönüllere...dualar ile insallah...
amiiiin ne guzel temenniler bunlar boyle
Bu mubarek gecede birbirimizede dua edelim kizlar
İnsallah hepimiz saglikli sihhatli zayiflariz rabbim bizi nefsimizle basbasa birakmasin irade gucu versin insallah

Of kizlar koca bi kase puding yedim yaaa aksama kadar dortdortluk uydum oysaa offf of toparlamam lazim of

Iki gundur zaman bulupta menulerimi yazamiyorum gerci pek diyetsel seyler yedigimi soyleyemeyecegim en yakin arkadasim burda ona cani ne isterse pisiriyorum bende az yiyorum ama sonucta yiyorum
Bugun sabah 1 yumurta 2 dilim peynir 2 dilim ekmek yedim
Oglen 1 karniyarik 1 tas kadar pirinc pilavi yaninda cacik
Aksam ustu 1 kucuk pogaca
Aksam oglenin aynisi sadece cacik yerine salata yedim
Haftaya ucuz bir salon buldum gidip oraya yazilacagim hem diyetim icin hemde ben spor yapmayi cok ozledim napayim accik fazla ek is bulup cikaririm parasini diyorum
Miladcim populer uyem benim hosgeldin iki dakka kayboldun biz kafayi yedik burdaburaya diyorum belki net sorunu vardir kizlar, icimden felaket senaryolari uretiyorum oylede bir manyagim ben iste iyiki dondun canim

Iyi geceler hanımlar kandiliniz mübarek olsun

ben bu ara oruç borçlarını ödemekle uğraşıyorum 30 günden 15 gün kaldıcçok şükür vallahi tatlı kaçamakları oluyor ama ben bugün kendimi iyi buldum yinede

16.39 da
ay yağda yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
2 dilim ekmek
Komşu tavuklu pilav getirdi 5 kaşık kadarda ondan yedim
2 tane midye tatlısı Şerbetli

ara
4 tane lokum kandiller dağıtıldı

ara şimdi yaptım
1 kupa yeşilçay
4 hurma

Bol su içip yyatarım yarından niyetli olacam

Bence topikce toplanmamiz lazim gibi dimi? Bende duruyom duruyom bir bakmisim agzima birsey atmisim
Evet canım çok acilinden toplanmamiz lazim buradan uzak kalmak yaramıyor bizehadi bugünden itibaren buradan ayrılmak yok
maşallah canım ne güzel yariladin orucu ben senin kadar iradeli olamazdım

Kızlar ben aksam toplu yazınca iradeli olamiyorum o nedenle öğün öğün yazacağım menulerimi

Sabah 7:30
1 KK peynir
1 yumurta
10 yeşil zeytin
1 turp
Bol maydanoz
1 avuç fıstık
2 fincan Tarcinli yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…