Verırsın ınşlh bn de 65 kdar düşünce bı 3 ay duraklama dönemi geçirdım sonrada verdım 62.61 gıdıp gelıyr hala devam edıyrm son bı haftadır butun ipler koptu diyet spor hiç bişey yapmıyrm misafir sağlık sorunu derkn arada böyle bırakıyrmSlm canim hatırlıyorum ilk mesaji sen atmistin bana galiba ucuncu aya yakisir bir kilo veremedim malesef ama yinede şükür diyelim var mi senin diyetlik bi durumun:)?
Teşkr ederım bu ocağın sonunda tam bır yıl olacak 89 kıloyla başladım duzenlı devam etseydım hedefıme ulaşırdım 55 ıstyrm burdan bı gunluğe katılmıştım ılk o zamnlar hem kalorı hesabı yaparak hem spor bol su ve yeşil çay diyebılırım herseydn de yedım ama az şimdi verememın nedenı çok sıkı dıyet yapmadıgımdan da olabılır kilo verınce bıraz rahatladım gıbı ama asla eskı halıme dönmucm inşlh şimdi de kk arkdslrla wahtsaptn grup kurduk o şekılde paylaşım yapıyrz ama pek ıyı gıtmıyr dıyebılırım
Bu geminin kapta sensin canm benim .kaptan olmayinca gemi gitmiyomus dedemekki bizdemi whatshaptan konussak ne yapsakHangi ara Popüler oluverdim ben yahuupopüler olmuşum ya ben
canim tebrik ederim masallah 30 kusur kilo vermek herkesin harci degil 1 yilda olmus bence cok guzel kasmadan herseyden yiyerek vermissin omur boyu beslenebilecegin sekilde yani..darisi basimiza bizde keske 30 versekte 1 yilda versek ..insallah 2015 bizim yilimiz olur topikcek hepimiz citir oluruz umarimTeşkr ederım bu ocağın sonunda tam bır yıl olacak 89 kıloyla başladım duzenlı devam etseydım hedefıme ulaşırdım 55 ıstyrm burdan bı gunluğe katılmıştım ılk o zamnlar hem kalorı hesabı yaparak hem spor bol su ve yeşil çay diyebılırım herseydn de yedım ama az şimdi verememın nedenı çok sıkı dıyet yapmadıgımdan da olabılır kilo verınce bıraz rahatladım gıbı ama asla eskı halıme dönmucm inşlh şimdi de kk arkdslrla wahtsaptn grup kurduk o şekılde paylaşım yapıyrz ama pek ıyı gıtmıyr dıyebılırım
Bugün senin tatilin var mi tomurcukkk??
canımcım hoş geldin şükürler olsun iyiymişsin valla bende kötü kötü düşünmeye başlamıştım Allah korusun diyettir yapılır sağlıklı olda
kızlar bende 1 ocaktan itibaren dörtdörtlük başlıycam dedim ama olmadı bugün benim doğum günümdü eşim yemeğe götürdü bizi üstüne bide sinema yaptık son umut filmine gittik ee patlamış mısır falanda olunca benim diyet güme gitti ..inşallah yarından itibaren 3 öğünle yola devam bu hafta aldığımı versem yeter birde işe regli ekleninde davul gibi şişim anlayacağınız busabah tartı +2,5 gösterdi hadi bakalım 4 günde toparlayabilecekmiyim umarım toparlarım
Bu geminin kapta sensin canm benim .kaptan olmayinca gemi gitmiyomus dedemekki bizdemi whatshaptan konussak ne yapsak canim tebrik ederim masallah 30 kusur kilo vermek herkesin harci degil 1 yilda olmus bence cok guzel kasmadan herseyden yiyerek vermissin omur boyu beslenebilecegin sekilde yani..darisi basimiza bizde keske 30 versekte 1 yilda versek ..insallah 2015 bizim yilimiz olur topikcek hepimiz citir oluruz umarim
Herkese hayirli kandiller diliyorum.
Fatmam sagol canim. Ya whatsapp surekli iletişim açısından guzelde burdaki gibi birbirimizi takip edemeyiz. Bizim de arkadaslarla grubumuz var ama 3 kisi olsak bile kim ne yapmış burdaki gibi net degil orda anca sohbet muhabbet oluyor.
Ha bu arada populer olmusum derken ismimin altinda popüler üye yazıyor onu kastettim yanlis anlasilmasin
Tşekjr ederım inşlh daha da verme çabasındayım sızede kolaylıklar diliyrmBu geminin kapta sensin canm benim .kaptan olmayinca gemi gitmiyomus dedemekki bizdemi whatshaptan konussak ne yapsak canim tebrik ederim masallah 30 kusur kilo vermek herkesin harci degil 1 yilda olmus bence cok guzel kasmadan herseyden yiyerek vermissin omur boyu beslenebilecegin sekilde yani..darisi basimiza bizde keske 30 versekte 1 yilda versek ..insallah 2015 bizim yilimiz olur topikcek hepimiz citir oluruz umarim
Canım 31 aralık ve 1 ocakta izinliydim evet...
Canım doğum günün kulu olsun.Geç oldu ama yeni gördüm.Yeni yaşın sağlık huzur mutluluk getirsin sana.Öpüyorum çok...
amiiiin ne guzel temenniler bunlar boyleMevlid Kandilin mubarek olsun miladcim ve tüm arkadaslar rabbim bu gece rahmetini esirgemesin insallah sagnak olup yagsin tüm gönüllere...dualar ile insallah...
Bence topikce toplanmamiz lazim gibi dimi? Bende duruyom duruyom bir bakmisim agzima birsey atmisimOf kizlar koca bi kase puding yedim yaaa aksama kadar dortdortluk uydum oysaa offf of toparlamam lazim of
Evet canım çok acilinden toplanmamiz lazim buradan uzak kalmak yaramıyor bizehadi bugünden itibaren buradan ayrılmak yokBence topikce toplanmamiz lazim gibi dimi? Bende duruyom duruyom bir bakmisim agzima birsey atmisim
maşallah canım ne güzel yariladin orucu ben senin kadar iradeli olamazdımIyi geceler hanımlar kandiliniz mübarek olsun
ben bu ara oruç borçlarını ödemekle uğraşıyorum 30 günden 15 gün kaldıcçok şükür vallahi tatlı kaçamakları oluyor ama ben bugün kendimi iyi buldum yinede
16.39 da
ay yağda yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
2 dilim ekmek
Komşu tavuklu pilav getirdi 5 kaşık kadarda ondan yedim
2 tane midye tatlısı Şerbetli
ara
4 tane lokum kandiller dağıtıldı
ara şimdi yaptım
1 kupa yeşilçay
4 hurma
Bol su içip yyatarım yarından niyetli olacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?