1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Gunaydiiin,mutlu hafta sonlari olsun...
bende diyetten kopmadim ama cidden buraya duzenli yazmadigimda kacamaklarin ucu kaciyor biraz.dunku kacamakli menumu yazayim bende.pazartesi daha saglam diyete basliyorum.cunku sali doktor kontrolum var ve ameliyat gunum belirlenecek

sabah
2 adet etimek
1 adet domates
1 adet salatalik
1 parca peynir
5 zeytin

ara
5 badem

oglen
kepekli tost

aksam
istavrit (sayisini hayirlamiyorum lop lop goturdum)
kivircik salata
2 dilim kepekli ekmek

kacamak
3 adet kandil simidi (kucuktu,esim almis kiramadim yedim ama 3 tane olmasa iyiydi)
milka cikolata(ici bonibonlu patlayan sekerli:) onu da esim almis cocuklar gibi oturduk yedik beraber 3-4 kirik yemisimdir ve 1 bardak fanta )

bunlar da kacamaklarim maalesef.aslinda butun gunu dengeli goturmustum ama esim bombalatti diyeti.bende direnmedim acikcasi

Iyi yapmışsın canım eşler beraber yemeyi seviyorlar. Biz de halka tatliyi cok severiz. Gecen gun yedim ben de. seninle beraber yiyince daha guzel oluyor dedi. Ben de oruclar bitene kadar kendimi sıkmayacagim

Selamlar kızlarr bende 4 -5 gündür diyet namına bişey kalmadı hem adet oldum hem grip gibi bişey ne varsa yedim yuttum çok şiş hissediyorum kendimi. yarın başlıcam diyete akşamda yemeğe davetliyiz çünkü bilerek saldım ki vücudum direnç sağlasın. Tartıya bile çıkmadım kaç gündür, salı sabahı çıkıcam şok geçirmek için. Yeni seneye her açıdan kötü girdim ama inşallah bundan sonrası hepimiz için tüm insanlık için iyi geçer..

Hoşgeldin canım ne operasyonu gecirdin
merhaba;
hoş gördüm, teşekkür ederim. 20 kasımda geçirdim operasyonu. Tüp mide ameliyatı. Hayatta verdiğim en doğru karar olarak görüyorum bu operasyonu. Diabet başlangıcı ve insülin direnci oluşmuştu. Kilo veremediğim gibi umutsuzca yiyor ve kesinlikle doymuyordum. Hasta idim.
Şimdi kilo veriyorum ancak dediğim gibi zor bir süreç.
Size katılmak istedim ve ne yapacağız nasıl başlayacağız neleri paylaşmamız gerekiyor.
Ben cumadan cumaya tartıyorum haftalık çizelge olarak.
Benimle lütfen deneyimlerini paylaşın.
kilom şu an 116 kilo 800 gr. :)) elektronik tartı nasıl diyorsa.

Kilomuz yakın birbirine, diğer hanımlarla birlikte ben de diet arkadaşın olabilirim.

Spor salonuna yazıldım dün üç aylık süreç için. sadece koşu bandını kullanacağım. Başka hiç bir aletten yararlanmayı düşünmüyorum.

Mevlid Kandilin mubarek olsun miladcim ve tüm arkadaslar rabbim bu gece rahmetini esirgemesin insallah sagnak olup yagsin tüm gönüllere...dualar ile insallah...

Allah razi olsun kardesim. Ne guzel dua ben sizlerle bu mübarek gunlerde gönül arkadasligi yapmaktan cok mutluyum umarim hiç kopmayiz.. hep birlikte saglikli ic huzuruyla gecirecegimiz bir ömrü Rabbimden niyaz ediyorum. .

Of kizlar koca bi kase puding yedim yaaa aksama kadar dortdortluk uydum oysaa offf of toparlamam lazim of

Fatmam uzme kendini buraya öğün öğün yazmak doğru karar bence daha iradeli oluyor insan..

sagol canim ilgin ve ince dusuncen icin arkadasini kiskandim iste simdi:) insanin yakininda senin gibi arkadasi olmali arkadasin cokkk sansli

Bence topikce toplanmamiz lazim gibi dimi? Bende duruyom duruyom bir bakmisim agzima birsey atmisim

evet artik sartlandiralim kendimizi buraya kotu menuler yazmak yok ben baslattim galiba bu kotu havayi motivasyonunuzu kirdim. Bur aydir istikrar saglayamadim olumsuz seyler yazinca sizinde sevkinizi kirdim belkide. Bu yuzden ozur dilerim herkesten
="tomurcukkk, post: 38653416, member: 253764"]Gunaydiiin,mutlu hafta sonlari olsun...
bende diyetten kopmadim ama cidden buraya duzenli yazmadigimda kacamaklarin ucu kaciyor biraz.dunku kacamakli menumu yazayim bende.pazartesi daha saglam diyete basliyorum.cunku sali doktor kontrolum var ve ameliyat gunum belirlenecek

sabah
2 adet etimek
1 adet domates
1 adet salatalik
1 parca peynir
5 zeytin

ara
5 badem

oglen
kepekli tost

aksam
istavrit (sayisini hayirlamiyorum lop lop goturdum)
kivircik salata
2 dilim kepekli ekmek

kacamak
3 adet kandil simidi (kucuktu,esim almis kiramadim yedim ama 3 tane olmasa iyiydi)
milka cikolata(ici bonibonlu patlayan sekerli:) onu da esim almis cocuklar gibi oturduk yedik beraber 3-4 kirik yemisimdir ve 1 bardak fanta )

Hayirlisi olsun hakkinda canim. :)

Hoşgeldin.. gecmis olsun oncelikle Burda sürekli aktif olursan birbirimizi motive ederiz canim. biz sali gunleri tarti bildirimi yapıyoruz. Menuleri istersen gun icinde istersen topluca paylaşabilirsin simdilik bunlar

Dunun menusu
Sabah
1 yumurta
6 zeytin
2 ince dilim kaşar peynir
Domates, biber, aş otu

Ara bir kucuk dilim ekmek
2zeytin

Öğle 3 kaşık makarna
3 kucuk parça tavuk
yagsiz tuzsuz salata

Aksam
Meyve salatası
1lokum
1 dilim ekmek

Aksam tuhaf oldu ama derste meyve yiyince yemek iptal oldu

Güzel bir gün geçirmişsin canım diyet adına.Kısa zamanda 8li rakamları görürsün yine.Sonra tekrar 9 lara dönmek yok ona göre :)

Iyi yapmışsın canım eşler beraber yemeyi seviyorlar. Biz de halka tatliyi cok severiz. Gecen gun yedim ben de. seninle beraber yiyince daha guzel oluyor dedi. Ben de oruclar bitene kadar kendimi sıkmayacagim
biri halka tatlımı dedi namnam nam tambak biliyomusun en sevdiğim tatlı ve hergün evimin önünde bi amca satıyo devamlı duruyo her geçişimde kendimi zor tutuyorum geçen gün bugün yiycem dedim koşa koşa indim bi baktım amca yok oh yememiş deme o olmayınca pastaneye gidip tulumba alıp yedim sonunda yedim yani

ahu bu hafta bende çok az tartıldım ve zararınıda gördüm kesin + 2 falan varımdır ya fazlasını bilemeyeceğim
Merhaba kizlar geçmiş kandilinizi kutluyorum 1 haftadir misafirsiz kalmadim gunde persembe sohbet bendeydi cumada kuranim vardi yogunluktan giremedim bu gunde yemeye davetliyim diyet falanda kalmadi dogal olarak
o günler yok mu o günler beni benden aldı o günler o davetler

kızlar salıya kadar toparlanabildiğim kadar toparlıycam salıdan itibarende dört dörtlük yazmaya ve diyete devam

ögle yemeğim

4 yk kur fasulye
4 yk kapuska
1 kase yoğurt

geçmiş olsun arkadaşım vallahi büyük cesaret tebrik ederim umarım sağlıklı sağlık zayıflarsın ..benim kaynanamda yıllar önce mide sarkması şikayetiyle gitmiş ve tüp mide ameliyatı olmuş yani benim anladığım o mideni muz gibi yaptık demişler çok az yemekle doyuyor ve çok geç acıkıyor ama ameliyattan sonra çok çekmiş çok iyi bakılmak gerekiyor der hep ..ve bana sakın olma çok zor demişti ..o nedenle hiç düşünmedim ..aktif olursan salıları bildirime katılabilirsin milad anlatmış zaten .tekrar hoş geldin

Güzel bir gün geçirmişsin canım diyet adına.Kısa zamanda 8li rakamları görürsün yine.Sonra tekrar 9 lara dönmek yok ona göre :)

Tesekkur ederim canim. Artik çok dikkat edeceğim. Kendimi salmak yok

Merhaba kizlar geçmiş kandilinizi kutluyorum 1 haftadir misafirsiz kalmadim gunde persembe sohbet bendeydi cumada kuranim vardi yogunluktan giremedim bu gunde yemeye davetliyim diyet falanda kalmadi dogal olarak

Yapma canim ya git gezmelerine ama diYeti cok bozma birgun bile o kakadar degerliki su gunlerde yaza zayifff girelimmm ne olurrrr

kızlar salıya kadar toparlanabildiğim kadar toparlıycam salıdan itibarende dört dörtlük yazmaya ve diyete devam

ögle yemeğim

4 yk kur fasulye
4 yk kapuska
1 kase yoğurt

Bir gun de bur gündür canim küçümseme ne olur saliya kadar en azından ödemini atabilirsin. Sana güveniyorum fatmam hadi eski iradeli gunlerimizee kavusalimmmm

canim bizim de ailece sevdigimiz bir tatli. Bugum yine alayim mi diyor beni istahla yerken gorunce ben de al dedim.

Kizlar ben 3 gundur orucum ve gr gr da olsa gidiyor umarim bu sali 86 larda olurum. Olmasa da takmiyorum zaten.

Ben kötü de olsa menümü yazıyorum artık
16.30 da
7 yk bulgur pilavı
4 yk susuz nohut
yarım tabak pırasa
Salata
bu yemekler önceki günden kalma o yüzden israf olmasın diye yedim az az di hepsini bitirdim. Tabi ki daha aralar yaparım en tehlikelisi 19.30 eşimin yemek saati. Hadi bakalım yazarım yine

Iyi ki doğdun canım

Sorma canım bizde aynı cikulatadan bol bol yedik ah bu bim ahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…