- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Gunaydiiin,mutlu hafta sonlari olsun...
bende diyetten kopmadim ama cidden buraya duzenli yazmadigimda kacamaklarin ucu kaciyor biraz.dunku kacamakli menumu yazayim bende.pazartesi daha saglam diyete basliyorum.cunku sali doktor kontrolum var ve ameliyat gunum belirlenecek
sabah
2 adet etimek
1 adet domates
1 adet salatalik
1 parca peynir
5 zeytin
ara
5 badem
oglen
kepekli tost
aksam
istavrit (sayisini hayirlamiyorum lop lop goturdum)
kivircik salata
2 dilim kepekli ekmek
kacamak
3 adet kandil simidi (kucuktu,esim almis kiramadim yedim ama 3 tane olmasa iyiydi)
milka cikolata(ici bonibonlu patlayan sekerli:) onu da esim almis cocuklar gibi oturduk yedik beraber3-4 kirik yemisimdir ve 1 bardak fanta )
bunlar da kacamaklarim maalesef.aslinda butun gunu dengeli goturmustum ama esim bombalatti diyeti.bende direnmedim acikcasi
merhaba;Hoşgeldin canım ne operasyonu gecirdin
Merhaba birara listeye kisi limiti koymustuk hala suruyormu bilmiyorum. Ben buraya ek olarak kiloma yakin birini ariyordum diyet arkadasi olarak.ben 114 kiloyum.
burasi hakkinda birsey diyemem ama ek olarak diyet arkadasim olmak istersen cok sevinirim
Mevlid Kandilin mubarek olsun miladcim ve tüm arkadaslar rabbim bu gece rahmetini esirgemesin insallah sagnak olup yagsin tüm gönüllere...dualar ile insallah...
Of kizlar koca bi kase puding yedim yaaa aksama kadar dortdortluk uydum oysaa offf of toparlamam lazim of
Iki gundur zaman bulupta menulerimi yazamiyorum gerci pek diyetsel seyler yedigimi soyleyemeyecegim en yakin arkadasim burda ona cani ne isterse pisiriyorum bende az yiyorum ama sonucta yiyorum
Bugun sabah 1 yumurta 2 dilim peynir 2 dilim ekmek yedim
Oglen 1 karniyarik 1 tas kadar pirinc pilavi yaninda cacik
Aksam ustu 1 kucuk pogaca
Aksam oglenin aynisi sadece cacik yerine salata yedim
Haftaya ucuz bir salon buldum gidip oraya yazilacagim hem diyetim icin hemde ben spor yapmayi cok ozledim napayim accik fazla ek is bulup cikaririm parasini diyorum
Miladcim populer uyem benim hosgeldin iki dakka kayboldun biz kafayi yedik burdaburaya diyorum belki net sorunu vardir kizlar, icimden felaket senaryolari uretiyorum oylede bir manyagim ben iste iyiki dondun canim
Bence topikce toplanmamiz lazim gibi dimi? Bende duruyom duruyom bir bakmisim agzima birsey atmisim
merhaba;
hoş gördüm, teşekkür ederim. 20 kasımda geçirdim operasyonu. Tüp mide ameliyatı. Hayatta verdiğim en doğru karar olarak görüyorum bu operasyonu. Diabet başlangıcı ve insülin direnci oluşmuştu. Kilo veremediğim gibi umutsuzca yiyor ve kesinlikle doymuyordum. Hasta idim.
Şimdi kilo veriyorum ancak dediğim gibi zor bir süreç.
Size katılmak istedim ve ne yapacağız nasıl başlayacağız neleri paylaşmamız gerekiyor.
Ben cumadan cumaya tartıyorum haftalık çizelge olarak.
Benimle lütfen deneyimlerini paylaşın.
kilom şu an 116 kilo 800 gr. :)) elektronik tartı nasıl diyorsa.
Güzel bir gün geçirmişsin canım diyet adına.Kısa zamanda 8li rakamları görürsün yine.Sonra tekrar 9 lara dönmek yok ona göre :)Dunun menusu
Sabah
1 yumurta
6 zeytin
2 ince dilim kaşar peynir
Domates, biber, aş otu
Ara bir kucuk dilim ekmek
2zeytin
Öğle 3 kaşık makarna
3 kucuk parça tavuk
yagsiz tuzsuz salata
Aksam
Meyve salatası
1lokum
1 dilim ekmek
Aksam tuhaf oldu ama derste meyve yiyince yemek iptal oldu
biri halka tatlımı dedi namnam nam tambak biliyomusun en sevdiğim tatlı ve hergün evimin önünde bi amca satıyo devamlı duruyo her geçişimde kendimi zor tutuyorum geçen gün bugün yiycem dedim koşa koşa indim bi baktım amca yokIyi yapmışsın canım eşler beraber yemeyi seviyorlar. Biz de halka tatliyi cok severiz. Gecen gun yedim ben de. seninle beraber yiyince daha guzel oluyor dedi. Ben de oruclar bitene kadar kendimi sıkmayacagim
ahu bu hafta bende çok az tartıldım ve zararınıda gördüm kesin + 2 falan varımdır ya fazlasını bilemeyeceğimSelamlar kızlarr bende 4 -5 gündür diyet namına bişey kalmadı hem adet oldum hem grip gibi bişey ne varsa yedim yuttum çok şiş hissediyorum kendimi. yarın başlıcam diyete akşamda yemeğe davetliyiz çünkü bilerek saldım ki vücudum direnç sağlasın. Tartıya bile çıkmadım kaç gündür, salı sabahı çıkıcam şok geçirmek için. Yeni seneye her açıdan kötü girdim ama inşallah bundan sonrası hepimiz için tüm insanlık için iyi geçer..
o günler yok mu o günler beni benden aldı o günler o davetlerMerhaba kizlar geçmiş kandilinizi kutluyorum 1 haftadir misafirsiz kalmadim gunde persembe sohbet bendeydi cumada kuranim vardi yogunluktan giremedim bu gunde yemeye davetliyim diyet falanda kalmadi dogal olarak
geçmiş olsun arkadaşım vallahi büyük cesaret tebrik ederim umarım sağlıklı sağlık zayıflarsın ..benim kaynanamda yıllar önce mide sarkması şikayetiyle gitmiş ve tüp mide ameliyatı olmuş yani benim anladığım o mideni muz gibi yaptık demişler çok az yemekle doyuyor ve çok geç acıkıyor ama ameliyattan sonra çok çekmiş çok iyi bakılmak gerekiyor der hep ..ve bana sakın olma çok zor demişti ..o nedenle hiç düşünmedim ..aktif olursan salıları bildirime katılabilirsin milad anlatmış zaten .tekrar hoş geldinmerhaba;
hoş gördüm, teşekkür ederim. 20 kasımda geçirdim operasyonu. Tüp mide ameliyatı. Hayatta verdiğim en doğru karar olarak görüyorum bu operasyonu. Diabet başlangıcı ve insülin direnci oluşmuştu. Kilo veremediğim gibi umutsuzca yiyor ve kesinlikle doymuyordum. Hasta idim.
Şimdi kilo veriyorum ancak dediğim gibi zor bir süreç.
Size katılmak istedim ve ne yapacağız nasıl başlayacağız neleri paylaşmamız gerekiyor.
Ben cumadan cumaya tartıyorum haftalık çizelge olarak.
Benimle lütfen deneyimlerini paylaşın.
kilom şu an 116 kilo 800 gr. :)) elektronik tartı nasıl diyorsa.
Güzel bir gün geçirmişsin canım diyet adına.Kısa zamanda 8li rakamları görürsün yine.Sonra tekrar 9 lara dönmek yok ona göre :)
Merhaba kizlar geçmiş kandilinizi kutluyorum 1 haftadir misafirsiz kalmadim gunde persembe sohbet bendeydi cumada kuranim vardi yogunluktan giremedim bu gunde yemeye davetliyim diyet falanda kalmadi dogal olarak
kızlar salıya kadar toparlanabildiğim kadar toparlıycam salıdan itibarende dört dörtlük yazmaya ve diyete devam
ögle yemeğim
4 yk kur fasulye
4 yk kapuska
1 kase yoğurt
biri halka tatlımı dedi namnam nam tambak biliyomusun en sevdiğim tatlı ve hergün evimin önünde bi amca satıyo devamlı duruyo her geçişimde kendimi zor tutuyorum geçen gün bugün yiycem dedim koşa koşa indim bi baktım açacağıoh yememiş deme o olmayınca pastaneye gidip tulumba alıp yedim sonunda yedim yani
ahu bu hafta bende çok az tartıldım ve zararınıda gördüm kesin + 2 falan varımdır ya fazlasını bilemeyeceğim
o günler yok mu o günler beni benden aldı o günler o davetler
Iyi ki doğdun canımcanımcım hoş geldin şükürler olsun iyiymişsin valla bende kötü kötü düşünmeye başlamıştım Allah korusun diyettir yapılır sağlıklı olda
kızlar bende 1 ocaktan itibaren dörtdörtlük başlıycam dedim ama olmadı bugün benim doğum günümdü eşim yemeğe götürdü bizi üstüne bide sinema yaptık son umut filmine gittik ee patlamış mısır falanda olunca benim diyet güme gitti ..inşallah yarından itibaren 3 öğünle yola devam bu hafta aldığımı versem yeter birde işe regli ekleninde davul gibi şişim anlayacağınız busabah tartı +2,5 gösterdi hadi bakalım 4 günde toparlayabilecekmiyim umarım toparlarım
Sorma canım bizde aynı cikulatadan bol bol yedik ah bu bim ahhhhhGunaydiiin,mutlu hafta sonlari olsun...
bende diyetten kopmadim ama cidden buraya duzenli yazmadigimda kacamaklarin ucu kaciyor biraz.dunku kacamakli menumu yazayim bende.pazartesi daha saglam diyete basliyorum.cunku sali doktor kontrolum var ve ameliyat gunum belirlenecek
sabah
2 adet etimek
1 adet domates
1 adet salatalik
1 parca peynir
5 zeytin
ara
5 badem
oglen
kepekli tost
aksam
istavrit (sayisini hayirlamiyorum lop lop goturdum)
kivircik salata
2 dilim kepekli ekmek
kacamak
3 adet kandil simidi (kucuktu,esim almis kiramadim yedim ama 3 tane olmasa iyiydi)
milka cikolata(ici bonibonlu patlayan sekerli:) onu da esim almis cocuklar gibi oturduk yedik beraber3-4 kirik yemisimdir ve 1 bardak fanta )
bunlar da kacamaklarim maalesef.aslinda butun gunu dengeli goturmustum ama esim bombalatti diyeti.bende direnmedim acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?