1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Cok sevinirim bende bu hafta ici yaziliyorum salona. Sirf yuruyus icin yazilacam bende.buarada cok gecmis olsun

Slm kizlaaar istanbulda oldugumu soylemistim ben de yarindan itibaren diyete donucem bu hafta kinananlar lustesi baya kalabalik olucak sanirim
Bencede canim bir iki kisi haric toplu halde dagittik bu sali bildirminden sonra tam gaz devam etcez ama dimi topigimin alimli kizlari

Castleeee sali çok geç yarın başla guzelim

Sabah
1 büyük bardak su
Kahvaltı
1 yumurta
5zeytin
1 dilim kaşar peynir
S.biber
38 gr ekmek

Ara
Sade turk kahvesi
4kuru üzüm

Ogle
1 tabak patatesli tavuk yemegi
Salata ( tabiki yagsiz tuzsuz)

Ara
Ceyrek lavasin yarisi kadar et doner
Kayinvalidem cok israr edince bir parca koparip yedim

Aksam
Form çorba

Ara
Belli degil ama kahve olabilir sütle yada sutsuz

Miladcim canim ben zaten suan dikkat ediyorum ne varsa azcik o yemekten yiyorum kendime ozel pisirmiyorum hem masraf yonunden hemde zaman yonunden simdilk boyle daha iyi
Ve bugunku menum
Sabah 1 adet tost ve taze sklmis portakal suyu kalktigmda ictim yarim saat sonrada tostumu huplettim
Oyglen bir tabak manti
Arada bir bardak light kola
aksam 1 tabak manti

PPardon canim ya son zamanlarda takip edemedim ya sali gününe kadat yerim sonra toparlarim dediğini sandi:))

Hadi bakalim insallah tam gaz devam miladcim silkinme vakti geldi Tam gaz devam

canim bizim de ailece sevdigimiz bir tatli. Bugum yine alayim mi diyor beni istahla yerken gorunce ben de al dedim.

Kizlar ben 3 gundur orucum ve gr gr da olsa gidiyor umarim bu sali 86 larda olurum. Olmasa da takmiyorum zaten.
zaten takmayinca gidiyo bu fazlaliklar canim bende takmiyorum elimden geleni yapip rabbime biraktim o durumu biliyo

Iyi ki doğdun canım

Destinaaa gec oldu ama dogum gunun kutlu olsun
saolun kizlar saka maka 33 oldum beya

Ha bu arada ara ogunum değişti:

Form cay yanina 3 dilim yeşil elma
Sütlü sekerli Türk Kahvesi
Eltime gittim ben telefonda konusurken o yapivermis sekerli sekerli bir daha yaptırmak istemedim tadida bi baydiki sormayın alismisim şekersiz icmeye buna sevindim

Ozledim beyaa ..insallah keyfi yerindedir birakmaz topigi

İnşallah canim gidenin yeri belli oluyor alıştık birbirimize en yakin zamanda aramiza donecegine inanıyorum. .
Aksam yemeginden sonra gorumceme gittik ve ben sadece cay ictim meyve bilem yemedim aferim bana

Aksam yemegim
Balik salata idi

Aferin canim Tebrikler artik kendimize geliyoruz galiba:)

Günaydın baciskolar bugün geç kalktim kahvaltimi 9 da yaptım
Peynirli omlet .zeytin ve fıstık yedim 1 dilimde kek umarım aksama kadar eritirim bugün 2 buçuk öğün yapicam bucukta çorba yada sut icerimm ve bide sabah tartildim + 1 kiloyum buna bile sevindim reglinin ilk günü +2,5 gelmistim hadi bakalım salıya kadar yarim kilo versem bile kardır birazdanda yürüyüşe gitmeyi planliyorum

hadi kızlar yeşil cay zamanı....

Gunaydin

Bende 9.30 da yaptım kahvaltımi.. tartiya ciktim ama keşke cikmasaydim dedim 91.5 ben daha iyi bekliyordum..
Neyse yinede devam. iyi hissediyorum kendimi cok iyi bir ay geçireceğimi düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…