Cok sevinirim bende bu hafta ici yaziliyorum salona. Sirf yuruyus icin yazilacam bende.buarada cok gecmis olsunKilomuz yakın birbirine, diğer hanımlarla birlikte ben de diet arkadaşın olabilirim.
Spor salonuna yazıldım dün üç aylık süreç için. sadece koşu bandını kullanacağım. Başka hiç bir aletten yararlanmayı düşünmüyorum.
Bencede canim bir iki kisi haric toplu halde dagittikSlm kizlaaar istanbulda oldugumu soylemistim ben de yarindan itibaren diyete donucem bu hafta kinananlar lustesi baya kalabalik olucak sanirim
Ben evli ve 2 çocuk annesiyim. Kilom tartilmaya cesaret edemesemde 100 e vardi galiba:) kiza zamanda verdiğim kiloların hepsini fazlasiyla aldım. Bugün bir arkadaşım geldi eve benden bir iki yas buyuk olmasina ragmen büyük ablasi gibi iri yari ddurdum yaninda onceden ayni kilodaydik şimdi zayiflamis ve harika görünüyordu cok pis gaza geldim vericem bu kiloları!! Başka çaresi yok kararli ama acelesi olmayan az az ama yağdan kilo Verelim
Diyen hanimlar bekliyorum
Miladcim canim ben zaten suan dikkat ediyorum ne varsa azcik o yemekten yiyorum kendime ozel pisirmiyorum hem masraf yonunden hemde zaman yonunden simdilk boyle daha iyi
Ve bugunku menum
Sabah 1 adet tost ve taze sklmis portakal suyu kalktigmda ictim yarim saat sonrada tostumu huplettim
Oyglen bir tabak manti
Arada bir bardak light kola
aksam 1 tabak manti
Kizlar nehir nerede ya insallah o bari cozutmamistir
Hadi bakalim insallah tam gaz devam miladcim silkinme vakti geldiTesekkur ederim canim. Artik çok dikkat edeceğim. Kendimi salmak yok
Yapma canim ya git gezmelerine ama diYeti cok bozma birgun bile o kakadar degerliki su gunlerde yaza zayifff girelimmm ne olurrrr
Bir gun de bur gündür canim küçümseme ne olur saliya kadar en azından ödemini atabilirsin. Sana güveniyorum fatmam hadi eski iradeli gunlerimizee kavusalimmmm
zaten takmayinca gidiyo bu fazlaliklar canim bende takmiyorum elimden geleni yapip rabbime biraktim o durumu biliyocanim bizim de ailece sevdigimiz bir tatli. Bugum yine alayim mi diyor beni istahla yerken gorunceben de al dedim.
Kizlar ben 3 gundur orucum ve gr gr da olsa gidiyor umarim bu sali 86 larda olurum. Olmasa da takmiyorum zaten.
Iyi ki doğdun canım
saolun kizlar saka maka 33 oldum beyaDestinaaa gec oldu ama dogum gunun kutlu olsun
Ozledim beyaa ..insallah keyfi yerindedir birakmaz topigiMorali bozuktu Nehir in diyet konusunda kötü gittigini sanmam ama yazmaya ara verdi galiba
Ozledim beyaa ..insallah keyfi yerindedir birakmaz topigi
Aksam yemeginden sonra gorumceme gittik ve ben sadece cay ictim meyve bilem yemedim aferim bana
Aksam yemegim
Balik salata idi
Canim nehir final doneminin baslamasi ve projesi yuzunden cok yogundu ondan izinliKizlar nehir nerede ya insallah o bari cozutmamistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?