- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Oglum saat 4.30 d a uyudu. O kadar yorgun ve uykusuzum ki anlatamam.
Zaten diyete de ara verdim ben haberiniz olsun
Olsun canim sen 10 kilo verdin surda iki kilo nedir ki zaten coguda odemdir kilo bile denmez ..bende spor niyetine temizlige bi daldimmutfagimi temizledim 4 saattir ayaktayim umarim gitmistir biraz kaloriGunaydin
Bende 9.30 da yaptım kahvaltımi.. tartiya ciktim ama keşke cikmasaydim dedim91.5 ben daha iyi bekliyordum..
Neyse yinede devam. iyi hissediyorum kendimi cok iyi bir ay geçireceğimi düşünüyorum..
bizde miladla aradan yeni donduk sende bi hava al bakalim tatlim :) diyet basli basina bi is bizse isin arasinda diyet ymaya calisiyoruz becerikli hatunlariz vesselamOglum saat 4.30 d a uyudu. O kadar yorgun ve uykusuzum ki anlatammam.
Zaten diyete de ara verdim ben haberiniz olsun
Iyi pazarlar topigimin guzelleri
Bni ettim kahvaltimi 1 tost bir bardak 1 kesme sekerli yesil cay.
Milad ne guzel yuruyebiliyorsun kisin bile
Olsun canim sen 10 kilo verdin surda iki kilo nedir ki zaten coguda odemdir kilo bile denmez ..bende spor niyetine temizlige bi daldimmutfagimi temizledim 4 saattir ayaktayim umarim gitmistir biraz kalori
bizde miladla aradan yeni donduk sende bi hava al bakalim tatlim :) diyet basli basina bi is bizse isin arasinda diyet ymaya calisiyoruz becerikli hatunlariz vesselam
slm kızlar çok şükür misafirlerim gitti iki haftadır diyet diye bişey kalmadı hafat içi yedim hafta sonuda toparlanaya çalışarak bir ileri bir geri diyeti oldu benimkisibu sabah +1 deydim iki gün biraz toparlarım inş.. bu hafta kınananlar listesi kalabalık olcak sanırım ama toparlıcaz inş ..menümü yazayım
sabah
61 gr (iki dilim ) ekmek
30 gr labne peyniri
ara bir armut
ara bir susamlı kurabiye küçüktü
öğle eşimle kahvaltı yaptım
30gr (1 dilim) ekmek
bir tavada yağsız yumurta
30gr peynir
çay...
Iyi pazarlar topigimin guzelleri
Ben daha yeni ettim kahvaltimi 1 tost bir bardak 1 kesme sekerli yesil cay.
Milad ne guzel yuruyebiliyorsun kisin bile
boyle devam miladcigimCanim bantta yuruyorum ben kışın kurtarıcı oluyor gerçekten. Diğer turlu usenirdim bende
boyle devam miladcigim
Ben usenmiyorum canim cok severim yurumeyi ama ne zaman cikip yurusem soguktan degil ama ruzgardan ertesi gun hasta oluyorumbak gecen persembe yurudum hala midem agriyor
ay bende yuruyuse gitmeye coooook usenenlerdenim .kizim bu sene okula baslammis olsaydi zor yuruyus yapardim ..evde lesslie yapmak daha koay geliyor
Ogle
1 fincan sutlu kahve
1 sb ayran
2 yk kavurma
Aksam yemegim
balik
1 kase iskembe corbasi
1 avuc cekirdek
Slm kızlarrrr bende menümü yazayim
Bu gun oructum
2 kepce Şehriye çorbası
1 kepce kuru fasulye
3 4 kasik pilav
1 kase yogurt lu turp salatası
Ara 1 elma
Yarinda oruclu olacam insallah
Merhaba kızlar geçmişi okumadım beni merak eden varmı bilmiyorum ama bu hafta misafirlerim vardı halada gitmediler yorgunluk stres derken diyet miyet hak getire bu hafta kilo almadiysam iyidir
Allah kabul etsin canim gayet başarılı menun. Yoğurtlu turp salatası nasil huc duymadım daha önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?