1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Oglum saat 4.30 d a uyudu. O kadar yorgun ve uykusuzum ki anlatamam.
Zaten diyete de ara verdim ben haberiniz olsun

Allah yardımcın olsun tambakcim.. zor ufak çocuklar buyuyunceye kadar annenin rahatlığı mümkün olmuyor toparlanma ihtiyacı hissetmen doğal ama kopmaaa bizdennn

Gunaydin

Bende 9.30 da yaptım kahvaltımi.. tartiya ciktim ama keşke cikmasaydim dedim 91.5 ben daha iyi bekliyordum..
Neyse yinede devam. iyi hissediyorum kendimi cok iyi bir ay geçireceğimi düşünüyorum..
Olsun canim sen 10 kilo verdin surda iki kilo nedir ki zaten coguda odemdir kilo bile denmez ..bende spor niyetine temizlige bi daldimmutfagimi temizledim 4 saattir ayaktayim umarim gitmistir biraz kalori
Oglum saat 4.30 d a uyudu. O kadar yorgun ve uykusuzum ki anlatammam.
Zaten diyete de ara verdim ben haberiniz olsun
bizde miladla aradan yeni donduk sende bi hava al bakalim tatlim :) diyet basli basina bi is bizse isin arasinda diyet ymaya calisiyoruz becerikli hatunlariz vesselam

slm kızlar çok şükür misafirlerim gitti iki haftadır diyet diye bişey kalmadı hafat içi yedim hafta sonuda toparlanaya çalışarak bir ileri bir geri diyeti oldu benimkisi bu sabah +1 deydim iki gün biraz toparlarım inş.. bu hafta kınananlar listesi kalabalık olcak sanırım ama toparlıcaz inş ..menümü yazayım
sabah
61 gr (iki dilim ) ekmek
30 gr labne peyniri

ara bir armut
ara bir susamlı kurabiye küçüktü

öğle eşimle kahvaltı yaptım
30gr (1 dilim) ekmek
bir tavada yağsız yumurta
30gr peynir
çay...

Iyi pazarlar topigimin guzelleri
Bni ettim kahvaltimi 1 tost bir bardak 1 kesme sekerli yesil cay.
Milad ne guzel yuruyebiliyorsun kisin bile

Canım o evde yürüyüş bandında yürüyor
bu arada kopmam siZden merak etmeyin amadiyet yapmiyorum sadece

Sagol canim dedigin gibi olur insallah. Ne guzel hem spor hemde miss gibi temizlik olmuss. Gitmiştir o kek canim hadi kacamaklara son verelim artik. Kilolar bizden korksunn

Misafirler gittiyse sen toparlarsin artik canimm hadi ilk uc seni bekler

Iyi pazarlar topigimin guzelleri
Ben daha yeni ettim kahvaltimi 1 tost bir bardak 1 kesme sekerli yesil cay.
Milad ne guzel yuruyebiliyorsun kisin bile

Canim bantta yuruyorum ben kışın kurtarıcı oluyor gerçekten. Diğer turlu usenirdim bende

Sabah 1 büyük b.su
Kahvaltı
41 gr k.ekmek
Tavada yumurta
1t.k labne
5 zeytin
S.biber domates
Yeşil cay+siyah cay

Ara
Sade Türk Kahvesi
4 kuru üzüm

Öğle
1 tabak etli yeşil fasulye
22 gr ekmek
Salata
Yogurt

Ara
2 ceviz
5 fındık
Sade turk kahvesi
3lu cay

Aksam
Form çorba

Ara
1c.b tarçınlı süt düşünüyorum

ay bende yuruyuse gitmeye coooook usenenlerdenim .kizim bu sene okula baslammis olsaydi zor yuruyus yapardim ..evde lesslie yapmak daha koay geliyor
Ogle
1 fincan sutlu kahve
1 sb ayran
2 yk kavurma

Aksam yemegim
balik
1 kase iskembe corbasi
1 avuc cekirdek

boyle devam miladcigim
Ben usenmiyorum canim cok severim yurumeyi ama ne zaman cikip yurusem soguktan degil ama ruzgardan ertesi gun hasta oluyorum bak gecen persembe yurudum hala midem agriyor

Bunye meselesi canim demekki hassassin.. ben yazın ortasi bile.olsa cikamam hergun bunu bildiğim için kosu bandi aldim.. hani soyle esofmanlari çekip cikan biri olsam atarim kendimi sokaga ama basortuyu hergun muntazam bagla iki dirhem bir çekirdek cik olmuyor:)) zor valla bir yapsam ertesi gun bırakırım

Canim menun güzel iyice toparladin ha ama tek seferde de aksam yazsan cok iyi olur daha net anlaşılıyor tabi zamanin varsa

Slm kızlarrrr bende menümü yazayim
Bu gun oructum
2 kepce Şehriye çorbası
1 kepce kuru fasulye
3 4 kasik pilav
1 kase yogurt lu turp salatası

Ara 1 elma

Yarinda oruclu olacam insallah

Allah kabul etsin canim gayet başarılı menun. Yoğurtlu turp salatası nasil huc duymadım daha önce

Merhaba kızlar geçmişi okumadım beni merak eden varmı bilmiyorum ama bu hafta misafirlerim vardı halada gitmediler yorgunluk stres derken diyet miyet hak getire bu hafta kilo almadiysam iyidir

Merhaba kızlar geçmişi okumadım beni merak eden varmı bilmiyorum ama bu hafta misafirlerim vardı halada gitmediler yorgunluk stres derken diyet miyet hak getire bu hafta kilo almadiysam iyidir

Hosgeldin Saracim
Ben yılbaşı tatilinden dolayı yazamadigini düşündüm sayfa eskisi kadar yogun degil. Herkeste hala tatil mahmurlugu var bende pazartesiyi bekliyorum eski faal sayfamiza kavuşmak için.

Kızlar bugun doya doya yedim kahvaltı da
ara yapmadım çünkü kahvaltıyı geç yaptım 14.30 da
Akşam ise
2 yk pilav
1 dilim ekmek
et sote
1 kepçe yeşil mercimek çorbası
.çok yemedim ama tam acıkmadan yediğim için
20.30 da yani şimdi
çay şekersiz
2 tane cokoprens yedim

ve caydanlik önce de tam 45 dk açık havada yürüyüş yaptım. DDiyetime dikkat edemem de artık hergün cikacagim

Allah kabul etsin canim gayet başarılı menun. Yoğurtlu turp salatası nasil huc duymadım daha önce

Teşekkür ederim canim
Yoğurtlu turp salatası tarifi turplari soyuyoruz rendeliyoruz az tuzla ovuyoruz aci suyunu suzuyoruz yogurt az mayonez ekliyoruz hepsini yaristiriyoruz servis yapiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…