canım kesinlikle kitapla beraber karatay çok etkili bende bütün kitapları var bastan tekrardan okunmaya başladım ..diyetle ilgili bi kitap okumakta çok motive ediyoFatmacım face kullanmıyorum canım artık kitaplarını okuyarak faydalanirim artık...
bakalım bir müddet böyle gidecem bana uyan bu gibi bide ekmek ve özellikle tatlı yi bırakınca ben kilo veriyorum. Biraz alıştık sonra sütlü tatlılar dan yerim ama ben
Kızlar topikcek çok komigiz biz ya. Valla anlassak boyle denk gelmezdi hepimiz ayni anda saldik ayni anda toparladik bu hafta bildirim yok o zaman demi milaaaad
..ne demişler bin işçi bi başçı başımız karar versin
Uzun bir aradan sonra yine yeni yeniden sizlerleyim kizlaaar
Ben de tomurckla ayni fikirdeyim bu hafta herkes izinli sayılsın
Bu günkü menum
Sabah Simit
Ara çay
Öğle
2 dilim ekmek
1kk peynir
Domates
10 zeytin
1tk kaymak 1tk bal
Ara çay 5 tane after 8
Akşam
6k karnabahar
1 bardak ayran
Ara olarak yine çay var
Cikulata olmasa 1000cal altinda kalacaktim ama after 8 sağolsun ne yapalim regl başa bela
EEstağfurullah canim cogunluk ayni fikirde o zaman haftaya sali bildirim yapıyoruz artik bende su regl donemini ortalar biraz rahatlamis olurum 5 gun falan var ama inanılmaz sislik varr şuan. .iyi fikirdi tomurcukkkk
Canım menun çok güzel sadece havucu çiğ yiyoruz pişince glisemik indeksi yukseliyor hadi bakalım tıkır tikir gitsin kilolarBu da benim karatay li menüm Fatmacım özel yorum isterim
Sabah 3 kuru erik ve su
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
10 tane zeytin
Havuç sote
Peynir
ceviz
tahin pekmez
1 kase yoğurt
ara yok
Aksam
Fırında hamsi
Közlenmiş patlıcan salatası
1 çatal etimek tatlısı
22 de yeşil çay
gün bitti yarın yeni bir gun
canim merakla bekliyorum güzel haberleriniok o zaman yarin bildirim yapmasamda girip okumaya calisirim firsat bulunca.randevum 11 de.isim ne zaman biter bilemem.
bu erteleme isi bencede iyi gelecek hepimize.cunku cogumuz ya ayniyiz ya da artida.bildirim moralimizi bozabilir,haftaya en azindan eksi bildirimler motiveyi yukseltir yeniden.insallah ekside olan da vardir tabii bu hafta.ama yine yeniden iyi birer baslangic yaptigimizi dusunuyorum...
miladcim bende öğleden sonra sohbete gidicem o nedenle bugün iki öğün yapcam arada birşey yemessen sende kurtaarirsin günüGünaydın herkese kizlar klasik kahvaltımi yaptim bomba gibiyim ogleden sonra arkadaşim gelecek oturucaz diyet bir menu hazırladım diyet gibi sayilir yani oyle kremali bariz unlu birseyler yok:)
Pek ugrayamayabilirim aksama kadar görüşmek üzere. .
Canım ben de bugün aldigim sonuçtan çok memnunum ya sorma Ohhhbbayıldım ben bu karatay a... bide surahiye şu doldurup içine limon sıktım dün hep onu içtim ve beni daha da Susattı. 4 lt olmuştur ictigim şu.Skizlar şükürler olsun iki haftada aldığım kilolarına verdim sayılır 100.8 geldim bugün boyle devam edebilirsem haftaya insallah görürüm 99 u
Kahvaltim
Kıymalı 2 yumurta ki omlet
20 yeşil tuzsuz zeytin
1 dilim peynir cay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?