1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

[QUOTE Saheste, post: 38690949, member: 630875"]Ara
türk kahvesi
1 avuç kabuklu fıstık
öğlen
iki yumurta ve 4 dilim sucuk tavada
2 dilim kepek ekmeği
1 bardak gazoz

ilk günden çk kaçtı oyyy[/QUOTE]
Senin is ne oldu ahucum??
Ciddiye bindi mi

Fatmacım face kullanmıyorum canım artık kitaplarını okuyarak faydalanirim artık...
bakalım bir müddet böyle gidecem bana uyan bu gibi bide ekmek ve özellikle tatlı yi bırakınca ben kilo veriyorum. Biraz alıştık sonra sütlü tatlılar dan yerim ama ben

İyi aksamlar canlar cok yorgunum bugun sabahtan beri hic durmadim temizlik alisveris yemek derken yeni oturdum bugunku menumu yazayim
Sabah : ilik limonlu su sonrasinda bir kase nesfit
Ara sade kahve
Oglen: bes tane kofte salata
Ara: iki mandalina
Aksam: firinda tavuk ve salata
Bugunum iyi gecti cok sukur yarinki bildirim icin ise bence yapmayalim cunku su an hic tartilasim yok sonuc hic iyi cikmaz benim icin ve sanirim yanliz degilim onun icin haftaya kaldigimiz yerden devam ederiz ama yinede tartilalim derseniz yapicak bisey yok aci ama gerceklerle yuzlesirim bende

Iyi akşamlar hatunlar ben bu gun yine orucluydum
Menümü yazayim
1 kepce yayla çorbası
1 kepce kuru fasulye
4 5 kaşık bulgur pilavı
1 tabak kozlenmis patlican salatasi

Ara karsi komsum etimek tatlisi yapiyordu 2 dilim etimeyi şerbete bandirdim yedim

Ara 1 portakal
Yarım elma
2 catal etimek tatlisi yedim

Uzun bir aradan sonra yine yeni yeniden sizlerleyim kizlaaar
Ben de tomurckla ayni fikirdeyim bu hafta herkes izinli sayılsın
Bu günkü menum
Sabah Simit
Ara çay
Öğle
2 dilim ekmek
1kk peynir
Domates
10 zeytin
1tk kaymak 1tk bal
Ara çay 5 tane after 8
Akşam
6k karnabahar
1 bardak ayran
Ara olarak yine çay var
Cikulata olmasa 1000cal altinda kalacaktim ama after 8 sağolsun ne yapalim regl başa bela

canım kesinlikle kitapla beraber karatay çok etkili bende bütün kitapları var bastan tekrardan okunmaya başladım ..diyetle ilgili bi kitap okumakta çok motive ediyo

Kızlar topikcek çok komigiz biz ya. Valla anlassak boyle denk gelmezdi hepimiz ayni anda saldik ayni anda toparladik bu hafta bildirim yok o zaman demi milaaaad
..ne demişler bin işçi bi başçı başımız karar versin

EEstağfurullah canim cogunluk ayni fikirde o zaman haftaya sali bildirim yapıyoruz artik bende su regl donemini ortalar biraz rahatlamis olurum 5 gun falan var ama inanılmaz sislik varr şuan. .iyi fikirdi tomurcukkkk

Bu da benim karatay li menüm Fatmacım özel yorum isterim
Sabah 3 kuru erik ve su
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
10 tane zeytin
Havuç sote
Peynir
ceviz
tahin pekmez
1 kase yoğurt

ara yok

Aksam
Fırında hamsi
Közlenmiş patlıcan salatası
1 çatal etimek tatlısı

22 de yeşil çay

gün bitti yarın yeni bir gun

slm kızlar bu günkü menüm
sabah 1 haşlama yumurtanın beyazı
1 armut
kahvaltıyı eşim evde olduğu için öğle yaptık
64 gr ekmek
10gr kaşar 10gr beyaz peynir 20gr labne
1 haşlama yumurta
10 gr çikolata
çay..
arada 2 portakal
akşam
yağsız tavuk göğsü sote
100gr pilav

arada 1 bardak nescafeli süt..

EEstağfurullah canim cogunluk ayni fikirde o zaman haftaya sali bildirim yapıyoruz artik bende su regl donemini ortalar biraz rahatlamis olurum 5 gun falan var ama inanılmaz sislik varr şuan. .iyi fikirdi tomurcukkkk

ok o zaman yarin bildirim yapmasamda girip okumaya calisirim firsat bulunca.randevum 11 de.isim ne zaman biter bilemem.

bu erteleme isi bencede iyi gelecek hepimize.cunku cogumuz ya ayniyiz ya da artida.bildirim moralimizi bozabilir,haftaya en azindan eksi bildirimler motiveyi yukseltir yeniden.insallah ekside olan da vardir tabii bu hafta.ama yine yeniden iyi birer baslangic yaptigimizi dusunuyorum...

Günaydın herkese kizlar klasik kahvaltımi yaptim bomba gibiyim ogleden sonra arkadaşim gelecek oturucaz diyet bir menu hazırladım diyet gibi sayilir yani oyle kremali bariz unlu birseyler yok:)
Pek ugrayamayabilirim aksama kadar görüşmek üzere. .

Canım menun çok güzel sadece havucu çiğ yiyoruz pişince glisemik indeksi yukseliyor hadi bakalım tıkır tikir gitsin kilolar

canim merakla bekliyorum güzel haberlerini

miladcim bende öğleden sonra sohbete gidicem o nedenle bugün iki öğün yapcam arada birşey yemessen sende kurtaarirsin günü

Skizlar şükürler olsun iki haftada aldığım kilolarına verdim sayılır 100.8 geldim bugün boyle devam edebilirsem haftaya insallah görürüm 99 u
Kahvaltim
Kıymalı 2 yumurta ki omlet
20 yeşil tuzsuz zeytin
1 dilim peynir cay

Canım ben de bugün aldigim sonuçtan çok memnunum ya sorma Ohhhbbayıldım ben bu karatay a... bide surahiye şu doldurup içine limon sıktım dün hep onu içtim ve beni daha da Susattı. 4 lt olmuştur ictigim şu.

Bu arada bozmadan devam edersem eğer haftaya salı ben bile çok sasiracagim sonuca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…