güzel dileklerin için teşekkür ederim.geçmiş olsun arkadaşım vallahi büyük cesaret tebrik ederim umarım sağlıklı sağlık zayıflarsın ..benim kaynanamda yıllar önce mide sarkması şikayetiyle gitmiş ve tüp mide ameliyatı olmuş yani benim anladığım o mideni muz gibi yaptık demişler çok az yemekle doyuyor ve çok geç acıkıyor ama ameliyattan sonra çok çekmiş çok iyi bakılmak gerekiyor der hep ..ve bana sakın olma çok zor demişti ..o nedenle hiç düşünmedim ..aktif olursan salıları bildirime katılabilirsin milad anlatmış zaten .tekrar hoş geldin
menüler paylaşılmış, ben de yazayım :Hoşgeldin.. gecmis olsun oncelikle Burda sürekli aktif olursan birbirimizi motive ederiz canim. biz sali gunleri tarti bildirimi yapıyoruz. Menuleri istersen gun icinde istersen topluca paylaşabilirsin simdilik bunlar
güzel dileklerin için teşekkür ederim.
zamanla sıkıntısı geçiyor ve geçecek eski günlerimde ki gibi sağlıklı olacağım inşallah.
bugün ilk sporumu yaptım 45 dakika 5.5 kademede yürüdüm, sonra bisiklet çevirme derken bir saate tamamladım.
yalnız şundan şikayetçiyim hanımlar, kilolu bayanların üzerindeki baskıyı ölçecek bir alet daha geliştirilmedi. Mesela çalıştığım yerde herkesin gözü üzerimde ne yiyorum ne ediyorum.
yahu size ne bu operasyonu etrafımdan sadece bri kaç kişi biliyor kimseye demedim çünkü insanların bana ne gözle bakacağını biliyordum.
size de baskı yapılıyor mu ?
menüler paylaşılmış, ben de yazayım :
ameliyat olduğum için :
sabah çeyrek dilim tam buğday ekmeği, 2,3 dilim salatalık iki çatal ucu beyaz peynir lor olması gerek ama ben normal yiyorum bir dilim domates çay kaşığı hakiki bal
öğlen : yarım muz
çorba
akşam : iki çorba kaşığı yemek veya çorba yine
onun harici atıştırma yok normalde 6 öğün ama zaten üç öğünü zor yiyorsunuz.
normalde tatrtılmam cumaları ancak katılmak babında ben de salıları yazarım.
yalnız fena halde tuvalet sorunu çekmekteyim çare bulamıyorum. Bundan muzdarip olanınız var mı ve eğer çözdü ise nasıl bana da söyleyebilir mi?
kız ne süslenmesi ben pardesuyu çekip çıkıyorum sen bide yürüyüş yolundakileri gören kirk kat giyinip ağız burun sarılı öcü gibi geliyorlar havalar sogudu bende sararım artikin öcü gibi :)Bunye meselesi canim demekki hassassin.. ben yazın ortasi bile.olsa cikamam hergun bunu bildiğim için kosu bandi aldim.. hani soyle esofmanlari çekip cikan biri olsam atarim kendimi sokaga ama basortuyu hergun muntazam bagla iki dirhem bir çekirdek cik olmuyor:)) zor valla bir yapsam ertesi gun bırakırım
Aksam zamanım olmuyor baciiiiimCanim menun güzel iyice toparladin haama tek seferde de aksam yazsan cok iyi olur daha net anlaşılıyor tabi zamanin varsa
valla başkasını bilmemde ben bile gecen gün Yuh dedim.gecen sohbette bi arkadaş kayın validesini getirmis kadın merdivenden bili bir saatte çıktı kesin 150 kilo vardır ..cekyati bile cokturdu birde 4 tabak ikram yedi daha da doğmadı peynir ekmek istedi Yuh dedim içimden tabi ..madem acikiyosun bari gezmeye gitmeden önce evinde birşeyler ye bari gittiğin yerde görgü süz olma ..yazık gelini kaynanamin kusuruna bakmayın dedi durdu. ..güzel dileklerin için teşekkür ederim.
zamanla sıkıntısı geçiyor ve geçecek eski günlerimde ki gibi sağlıklı olacağım inşallah.
bugün ilk sporumu yaptım 45 dakika 5.5 kademede yürüdüm, sonra bisiklet çevirme derken bir saate tamamladım.
yalnız şundan şikayetçiyim hanımlar, kilolu bayanların üzerindeki baskıyı ölçecek bir alet daha geliştirilmedi. Mesela çalıştığım yerde herkesin gözü üzerimde ne yiyorum ne ediyorum.
yahu size ne bu operasyonu etrafımdan sadece bri kaç kişi biliyor kimseye demedim çünkü insanların bana ne gözle bakacağını biliyordum.
size de baskı yapılıyor mu ?
Selam hanımlar,
şükür canlanmış sayfamız.bende giremedim hafta sonu.malum pazar günü ev temizliği akşam yemeği falan çok yoruldum.hafiften de kaçırdım yine dün.
Bugünden itibaren yine akşamları düzenli menü paylaşımı yapıcam inşallah.
ÖNEMLİ !
Daha önce söylemişimdir 19 ocak olan ultrason günümü 6 ocağa aldırmıştım.Yani yarın doktora gidiyorum liste yapma şansım yok maalesef.
Zaten geçen hafta hepimiz adına bol kaçamaklı ve artılı geçti diye düşünüyorum.Dilerseniz bu haftayı komple izinli geçelim haftaya eksi bildirimler yapalım.dilerseniz de gönüllü olan bi arkadaşımız basit bir liste ile bu haftayı bildirsin.Tercih sizin kızlar bana ikiside uyar
Aslinda bu haftayi es geçmek hepimize iyi gelir diye düşünüyorum bende. Haklısın herkes diyete yeniden başladı nerdeyse moral bozmaya gerek yok
ben katiliyorum yinede herkes fikrini söylesin
karatay uyabilene super bi diyet bence doğru karat vetmissin canım facede kapalı bi gurup var karatay diyeti diye acayip motivevediyo ben buraya orantılı orayida takip ediyorum çok güzel zayıflıyordu hatunlarBana hepsi uyar kızlar bugun yoluma karatay la devam edecem pek bilmiyorum ama öğrenecem inşallah. ...
arkadaşlar kitabınıaalopesi okuyacagim
hadi bakalım miladcim ikimizde baya toparladik gibiSabah
1 yumurta
5 zeytin
50 gr k.ekmek
1 t.k. labne
S.biber
Ara
Y.cay
Ogle
5 kucuk kurutulmus sebze dolması (etli)
(Pirinç ve Bulguru cok azdı)
Yogurt
Yarim dilim k.ekmek
Ara
2 kucuk dolma ( öğlenkinden)
Aksam
Form corba
Arayi yapinca yazarim değişiyor fikrim çünkü:))
karatay uyabilene super bi diyet bence doğru karat vetmissin canım facede kapalı bi gurup var karatay diyeti diye acayip motivevediyo ben buraya orantılı orayida takip ediyorum çok güzel zayıflıyordu hatunlar
hadi bakalım miladcim ikimizde baya toparladik gibimaşallah maşallah hep boyle gider inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?