1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

slm kızlar bende çok şükür iki haftayı toparladım inş haftaya salıya kadarda eksilere düşerim ... eşimden ikinci ödül hakkım 95 e indiğimde eğer şu iki hafta diyeti bozmasaydım ödülü hak etmiştim neyse öyle böyle gidecek bu kilolar...

Ne ödülü alıyorsun canım

Ne ödülü alıyorsun canım
her 5 kiloda bir kumbara dolusu bozuk parayaklaşık 250 lira civarı çıkıyor içinden eşime diyorum ben 5 kiloyu verene kadar kumbara dolmassa üzerini nakit tamamlarsın artıkoda 5 kiloyu kısa zamanda vermeyeyim diye bazen diyetimi sabote etmeye çalışıyor gerçi ben iki hafta zarardayım eşim karda şu an...

Tomurcugum guzel haberlerini bekliyorum

Selam ben geldim.ama cok guzel haberlerle degil.yine kili vermem gerektigini soyledi doktor.ne yapmaya calisiyo bu kadin anlayamadim her gittigimde boyle yapiyo.halbuki bi onceki gittigimde suan gayet iyi ultrason cekip bakalim demisti.ultrason temiz cikti sukur.87 kiloyum dedim.o da en azindan 80-81 lere dus gel dedi.yqni o da mart nisan aylarini bulabilir.ancak bu aylarda da benim is yerimden izin almam mumkun degil.dun bile konusurken patron bu ay icerisinde ameliyat olup subat sonu mart gibi ise donersen iyi olur cunku isler aciliyor dedi.
bende doktora bu ay icerisinde yapabilirmisiniz dedim o da 30 yasindaki bi bayanin bu kiloda olmamasi gerekir biraz daha ver senin icin daha iyi olur iyice sarkar sonucta daha basarili bir ameliyat olur dedi.
bizim islerin durmasi da ekim kasim aylarini buluyor yani benim ameliyat isi ekim aylarina kaldi diyebilirim.
soyle bir sey dusunuyorum bende biliyosunuz benim oglum 1.5 yasinda ve daha cok ufak.surekli kucagimda isten geldigimde ustume atlar.yanima gelir yatar uyur.bilirsiniz yani bu yastaki cocuklarin aktifligini.yani ekim kasim aylarinda 2.5 yaslarinda olacak.kendini daha iyi bilir.ben de daha rahat bi iyilesme sureci geciririm.
kisacasi hakkimda hayurlisi.her seyde bir hayir vardir diyorum artik.
castlecim raporlu kalma suresi 15-20 gunmus canim sordum.3 haftada isine donebiliyosun dedi.
bende durumlar boyle kizlar.ama kafaya koydum bir daha 70li kilolara dusmeden gitmicem kontrole.en azindan 79 olayim da doktor da artik tamam desin.biktim su kilo isinden ayagima dolanip duruyo surekli.hamilelikte de boyle olmustu.kilo vermeden hamile kalamadim.simdide ameliyatima engel.zayif olsaydim simdiye olmustum coktan.neyse kalici olarak kurtulucam artik bu kilolardan baska yolu yok...

hadi hayırlısı canım vardır ondada bir hayır bak çocuğum küçük diyorsun bide doktor da hakli iyice zayiflarsan taş gibi olurlar simdi yapsa azdaha kilo verince yine sarkar bende o zaman iyice zayiflayihca gideyim boşuna git gel masraf etmiyim bu rde doktorun isinin ehliymis ben çok araştırdım en iyi doktorlar hep ideal kilona gel öyle yapa lim diyorlar

Sen 80 e inince ameliyat olabilirsin dedi doktor diyince cok sasirmistim zaten . Bana gecen yil gittigim cerrah 60 i gormeden gelme kilo verince goguslerinin sekli bozulacak zaten ondan ideal kilona inmeden gelme demisti hem riskte azalir demisti. Benimde eylule kalcak canim bende hem maddi hem zaman olarak ancak o zamana hazir olabilirim cunku. Skma canini eninde sonunda hallolacak ayrica cok tesekkurler cevabin icinde

Bugün iki öğün yaptım sohbette kısır az erişte.pelize ve 1/4 puaca yedim
Bundan boyle 3 öğün karatayla devam edeceğim demiştim ama gezme günlerinde iki öğün yapicam

Evet canim gecen yil arkadasim gitmisti su meshur doktorlardan birine serdarmiydi neydi adi adam senin kilonda birine ameliyat yapma riskine girmem demis ki kendisi cokta kiloluda degil. Hakkimizda hayirlisi olsun

Hayırlısı olsun canım ogullarimiz aynı yaşta

İki gündür bağımlılık egitimindeydik. Hoca yeme bağımlılığından da bahsetti biraz iki tür bağımlılık varmış biri şeker diğeri karbonidrat şeker bağımlıları enerjik olmak için karbonhidrat bagimlilari sakinlesmek icin yemek yermiş aslinda ihtiyaçları terapiyken diyetisyene gidiyorlar dedi hoca ben de ikiside yok cok şükür ne enerji nede sakinlesmek için yemek yiyorum ama yemeyi seviyorum ama ben de alışveriş bağımlısı çıktım
Gelelim menume
Sabah
Yarım simit çay
Ara yok
Öğle tavuk doner dürüm
Ayran
Ara bir avuç fıstık
Akşam
1 lavas
2 köfte
Salata
Ayran
Bu gun de böyle kizlaaar

Slm kızlar
Bugun arkadasim geldi malumunuz fatmanin dedigi gibi iki ogun yaptim
2 yulafli kurabiye
az yağlı iki yufkadan yapilmis neredeyse yagsiz ve sebzeli 1 dilim borek ve
2 kucuk dolma yedim

1 fincan sütlü kahve

Gayet hafifti yediklerim zaten gunu kapattım boylece su icemedim yesil cay icemedim

Tomurcukk hayirlisi olsun canimm bence de iyi olmus ertelenmesi. Gec olsun temiz olsun der kvdem sonuc daha iyi olur inşallah

Hayırlısı olsun canım ogullarimiz aynı yaşta

Destekleriniz icin sagolun kizlar.iyi ki varsiniz.biraz moralim bozulmustu bu duruma ama yorumlariniz rahatlatti beni.tabi ki herseyin hayirlisi.belki boylesi daha iyi olacaktir.zaten ablam da hamile mart ayinin ortalarinda dogum yapacak insallah.ona destek olmam lazim ilk bebegi ve ben varim sadece yakini olarak.bizim ailemiz ve esinin ailesi memelekette.o yuzden herseyiyle ben ilgilencem.bu bakimdan da iyi oldu aslinda ertelenmesi...

Ben de menumu yazayim tabi hastaneden dondukten sonra moral bozukluguyla biraz kacirdim ama aksam toparladim gibi.

saba
1 simit
roka
beyaz peynir
zeytin

oglen
1 adet acma
kizarmis ekmek uzerine yag surdum 3 dilim falan yemisimdir bu fena oldu

ara
yarim mandalina

aksam
3 yk pirasa
4 yk yogurt

bu gunu boyle kapatiyorum insallah.yarin yeni bir baslangic benim adima.

İyi aksamlar kizlar okullar acik olunca gunlerim yogun oluyor ama boylesi daha iyi evde oturmaktan iyidir yemek konusunda bugunde iyi gecti cok sukur
Sabah: ilik limonlu su sonra bir tane tost ve bir fincan cay
Ara: bir mandalina
Ogle: ton balikli salata tuz yok sadece bir tatli kasik mayonezli ve bir dilim ekmek
Ara : yok disardaydim
Aksam: 2 kepce yayla corbasi ve 3 yk patates yemegi ve bir kase yogurt

Tomurcukcum hakkinda hayirlisi neyse o olsun insallah bence de daha sonra olursun ameliyatini cunku 2015 bizim yilimiz olucak daha cok kilo vericez biz o zaman cok daha iyi olur bence

bugünkü menümü yazayım

sabah :

bir bardak şekersiz çay
bir dilim ekmek
bir dilim peynir

öğle:

bir kıymalı kaşarlı pide
bir bardak ayran
bir kase ıspanak çorbası

akşam :

bir tabak etsiz nohut yemeği
salata
bir kase yoğurt

ara :

bir fincan yeşil çay
iki tane tam yulaflı bisküvi

Bugunku menumu yazayim
Sabah 1 bardak portakal suyu yarim saat sonra 5 zeytin 1 dilim ekmek 1 yagsiz ucgen peynir
Oglen patlican tava ccacik 2 dilim ekmek yedim cok yemedim tavadan
Arada 2 kivi
Aksam oglenin aynisi ama 1 dilim ekmek yedim kofteyide 1 tane yedim
Cumaya kadar buralarda olamayacagim kizlar cuma gorusuruz

Günaydın hanimlar
Bu gece sabaha kadar uyuyamadim karnın ohlecok agridiki anlatamam ishal olmuştum sanirim dun gezmedeki yemeklerin yagi degisik geldi ..kahve limon VW madensuyuyla aspirin içtim biraz iyiyim sabah zorla
1 yumurta 1 dilim peynir ve 10 yeşil zeytin

geçmiş olsun canım

kahve limon kesmezse patates haşla ye nişastalı olduğu için hem bağırsaklarını düzene koyar hemde ishali keser eğer patates sevmiyosan pirinci sumak suyuyla pişir lapa gibi onu ye anında keser ve hiç bişeyin kalmaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…