slm kızlar bende çok şükür iki haftayı toparladım inş haftaya salıya kadarda eksilere düşerim ... eşimden ikinci ödül hakkım 95 e indiğimde eğer şu iki hafta diyeti bozmasaydım ödülü hak etmiştimneyse öyle böyle gidecek bu kilolar...
her 5 kiloda bir kumbara dolusu bozuk paraNe ödülü alıyorsun canım
Tomurcugum guzel haberlerini bekliyorum
hadi hayırlısı canım vardır ondada bir hayır bak çocuğum küçük diyorsun bide doktor da hakli iyice zayiflarsan taş gibi olurlar simdi yapsa azdaha kilo verince yine sarkar bende o zaman iyice zayiflayihca gideyim boşuna git gel masraf etmiyim bu rde doktorun isinin ehliymis ben çok araştırdım en iyi doktorlar hep ideal kilona gel öyle yapa lim diyorlarSelam ben geldim.ama cok guzel haberlerle degil.yine kili vermem gerektigini soyledi doktor.ne yapmaya calisiyo bu kadin anlayamadim her gittigimde boyle yapiyo.halbuki bi onceki gittigimde suan gayet iyi ultrason cekip bakalim demisti.ultrason temiz cikti sukur.87 kiloyum dedim.o da en azindan 80-81 lere dus gel dedi.yqni o da mart nisan aylarini bulabilir.ancak bu aylarda da benim is yerimden izin almam mumkun degil.dun bile konusurken patron bu ay icerisinde ameliyat olup subat sonu mart gibi ise donersen iyi olur cunku isler aciliyor dedi.
bende doktora bu ay icerisinde yapabilirmisiniz dedim o da 30 yasindaki bi bayanin bu kiloda olmamasi gerekir biraz daha ver senin icin daha iyi olur iyice sarkar sonucta daha basarili bir ameliyat olur dedi.
bizim islerin durmasi da ekim kasim aylarini buluyor yani benim ameliyat isi ekim aylarina kaldi diyebilirim.
soyle bir sey dusunuyorum bende biliyosunuz benim oglum 1.5 yasinda ve daha cok ufak.surekli kucagimda isten geldigimde ustume atlar.yanima gelir yatar uyur.bilirsiniz yani bu yastaki cocuklarin aktifligini.yani ekim kasim aylarinda 2.5 yaslarinda olacak.kendini daha iyi bilir.ben de daha rahat bi iyilesme sureci geciririm.
kisacasi hakkimda hayurlisi.her seyde bir hayir vardir diyorum artik.
castlecim raporlu kalma suresi 15-20 gunmus canim sordum.3 haftada isine donebiliyosun dedi.
bende durumlar boyle kizlar.ama kafaya koydum bir daha 70li kilolara dusmeden gitmicem kontrole.en azindan 79 olayim da doktor da artik tamam desin.biktim su kilo isinden ayagima dolanip duruyo surekli.hamilelikte de boyle olmustu.kilo vermeden hamile kalamadim.simdide ameliyatima engel.zayif olsaydim simdiye olmustum coktan.neyse kalici olarak kurtulucam artik bu kilolardan baska yolu yok...
Sen 80 e inince ameliyat olabilirsin dedi doktor diyince cok sasirmistim zaten . Bana gecen yil gittigim cerrah 60 i gormeden gelme kilo verince goguslerinin sekli bozulacak zaten ondan ideal kilona inmeden gelme demisti hem riskte azalir demisti. Benimde eylule kalcak canim bende hem maddi hem zaman olarak ancak o zamana hazir olabilirim cunku. Skma canini eninde sonunda hallolacak ayrica cok tesekkurler cevabin icindeSelam ben geldim.ama cok guzel haberlerle degil.yine kili vermem gerektigini soyledi doktor.ne yapmaya calisiyo bu kadin anlayamadim her gittigimde boyle yapiyo.halbuki bi onceki gittigimde suan gayet iyi ultrason cekip bakalim demisti.ultrason temiz cikti sukur.87 kiloyum dedim.o da en azindan 80-81 lere dus gel dedi.yqni o da mart nisan aylarini bulabilir.ancak bu aylarda da benim is yerimden izin almam mumkun degil.dun bile konusurken patron bu ay icerisinde ameliyat olup subat sonu mart gibi ise donersen iyi olur cunku isler aciliyor dedi.
bende doktora bu ay icerisinde yapabilirmisiniz dedim o da 30 yasindaki bi bayanin bu kiloda olmamasi gerekir biraz daha ver senin icin daha iyi olur iyice sarkar sonucta daha basarili bir ameliyat olur dedi.
bizim islerin durmasi da ekim kasim aylarini buluyor yani benim ameliyat isi ekim aylarina kaldi diyebilirim.
soyle bir sey dusunuyorum bende biliyosunuz benim oglum 1.5 yasinda ve daha cok ufak.surekli kucagimda isten geldigimde ustume atlar.yanima gelir yatar uyur.bilirsiniz yani bu yastaki cocuklarin aktifligini.yani ekim kasim aylarinda 2.5 yaslarinda olacak.kendini daha iyi bilir.ben de daha rahat bi iyilesme sureci geciririm.
castlecim raporlu kalma suresi 15-20 gunmus canim sordum.3 haftada isine donebiliyosun dedi.
bende durumlar boyle kizlar.ama kafaya koydum bir daha 70li kilolara dusmeden gitmicem kontrole.en azindan 79 olayim da doktor da artik tamam desin.biktim su kilo isinden ayagima dolanip duruyo surekli.hamilelikte de boyle olmustu.kilo vermeden hamile kalamadim.simdide ameliyatima engel.zayif olsaydim simdiye olmustum coktan.neyse kalici olarak kurtulucam artik bu kilolardan baska yolu yok...
Evet canim gecen yil arkadasim gitmisti su meshur doktorlardan birine serdarmiydi neydi adi adam senin kilonda birine ameliyat yapma riskine girmem demis ki kendisi cokta kiloluda degil. Hakkimizda hayirlisi olsunhadi hayırlısı canım vardır ondada bir hayır bak çocuğum küçük diyorsun bide doktor da hakli iyice zayiflarsan taş gibi olurlar simdi yapsa azdaha kilo verince yine sarkar bende o zaman iyice zayiflayihca gideyim boşuna git gel masraf etmiyim bu rde doktorun isinin ehliymis ben çok araştırdım en iyi doktorlar hep ideal kilona gel öyle yapa lim diyorlar
Hayırlısı olsun canım ogullarimiz aynı yaştaSelam ben geldim.ama cok guzel haberlerle degil.yine kili vermem gerektigini soyledi doktor.ne yapmaya calisiyo bu kadin anlayamadim her gittigimde boyle yapiyo.halbuki bi onceki gittigimde suan gayet iyi ultrason cekip bakalim demisti.ultrason temiz cikti sukur.87 kiloyum dedim.o da en azindan 80-81 lere dus gel dedi.yqni o da mart nisan aylarini bulabilir.ancak bu aylarda da benim is yerimden izin almam mumkun degil.dun bile konusurken patron bu ay icerisinde ameliyat olup subat sonu mart gibi ise donersen iyi olur cunku isler aciliyor dedi.
hadi hayırlısı canım vardır ondada bir hayır bak çocuğum küçük diyorsun bide doktor da hakli iyice zayiflarsan taş gibi olurlar simdi yapsa azdaha kilo verince yine sarkar bende o zaman iyice zayiflayihca gideyim boşuna git gel masraf etmiyim bu rde doktorun isinin ehliymis ben çok araştırdım en iyi doktorlar hep ideal kilona gel öyle yapa lim diyorlar
Sen 80 e inince ameliyat olabilirsin dedi doktor diyince cok sasirmistim zaten . Bana gecen yil gittigim cerrah 60 i gormeden gelme kilo verince goguslerinin sekli bozulacak zaten ondan ideal kilona inmeden gelme demisti hem riskte azalir demisti. Benimde eylule kalcak canim bende hem maddi hem zaman olarak ancak o zamana hazir olabilirim cunku. Skma canini eninde sonunda hallolacak ayrica cok tesekkurler cevabin icinde
Hayırlısı olsun canım ogullarimiz aynı yaşta
Destekleriniz icin sagolun kizlar.iyi ki varsiniz.biraz moralim bozulmustu bu duruma ama yorumlariniz rahatlatti beni.tabi ki herseyin hayirlisi.belki boylesi daha iyi olacaktir.zaten ablam da hamile mart ayinin ortalarinda dogum yapacak insallah.ona destek olmam lazim ilk bebegi ve ben varim sadece yakini olarak.bizim ailemiz ve esinin ailesi memelekette.o yuzden herseyiyle ben ilgilencem.bu bakimdan da iyi oldu aslinda ertelenmesi...Slm kızlar
Bugun arkadasim geldi malumunuz fatmanin dedigi gibi iki ogun yaptim
2 yulafli kurabiye
az yağlı iki yufkadan yapilmis neredeyse yagsiz ve sebzeli 1 dilim borek ve
2 kucuk dolma yedim
1 fincan sütlü kahve
Gayet hafifti yediklerim zaten gunu kapattım boylece su icemedim yesil cay icemedim
Tomurcukk hayirlisi olsun canimm bence de iyi olmus ertelenmesi. Gec olsun temiz olsun der kvdemsonuc daha iyi olur inşallah
Günaydın hanimlar
Bu gece sabaha kadar uyuyamadim karnın ohlecok agridiki anlatamam ishal olmuştum sanirim dun gezmedeki yemeklerin yagi degisik geldi ..kahve limon VW madensuyuyla aspirin içtim biraz iyiyim sabah zorla
1 yumurta 1 dilim peynir ve 10 yeşil zeytin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?