- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
slm kızlar menüm
sabah kalkınca bir kase sütlaç yedim
okullar tatildi eşim evdeydi kahvaltıyı geç yaptık
1 haşlama yumurta
55 gr ekmek
25 gr peynir
1 çay kaşığı reçel
1/4 yufkanında yarısı gözleme
arada bir bardak süt ve iki küçük kurabiye
ara bir muz
akşam
1 kase çorba
bir tabak kıymalı karnabahar
1 dilim ekmek
50 gr yoğurt
arada eşim ekmeğe çikolata sürmüş bir lokma tattım
bir lokmada peynir yedim
şu an çok açım nedense bu gün sürekli aklım yemek yemeden zor tutyorum kendimi ama tartıda sabah birazda olsa eksideyim o yüzden şimdi gidip yemeden uykuya geçeyim
Merhabalar...Bende katılabilirmiyim sizlere
merhaba yazan var m bende gelmek istiyorum 20 kilo vermek gibi bir hedefim var
evet canım ben kalori hesabı yapıyorum her şeyden yiyiyorum ama günlük kalori hesaplıyorum...Canım sen kalori hesabı mi yapiyordun
Selam kızlar bende çok fena cozutmuş durumdayım.Kar yüzünden işe gelemedim 3 gün ve evde pek dikkat edemedim.Eşim sürekli bişeyler istedi ve bende evde olmayı fırsat bilerek yaptım hamur işlerini sevdiği yemekleri.Dayanamadım ve ucundan da olsa tırtıkladım.
Bugünde babamlar geliyor memleketten.Yol durumuna rağmen oğlumu özleyip dayanamadıklarından gelmeye karar verdiler.Yılbaşında geleceklerdi aslında ama bahsetmiştim bi yakınımızı kaybettiğimizden ertelemişlerdi.Şuan yoldalar,yollar açılkmış şükür.Sağ salim gelirler inşallah.Demem o ki onlar burdayken de pek dikkat edemeyeceğim gibi görünüyor.
Bu aralar ve özellikle hafta sonu giremeyebilirim sayfaya ev kalabalık olacak fırsat bulamam bilginiz olsun.Haftaya pazartesinden itibaren düzenli bir diyet ve düzenli menü paylaşımlarıyla yeniden aranızdayım inşallah...
yok canim ya hem diyete dikkat edip hem iyi olamadim ..bugun biraktim diyeti sadec bi gunlugune eskiye dondum yesilcayicmedim beyaz ekmek patates yedim muz seftali suyu pirinc lapasi ishae ne iyi gelirse iste dun sabah 99 u gordum ama kolumu kaldiracak halim yoktu bugunki yediklerimden sonra 2 kilo almassam iyi...aman kizlar once saglikmis bunu anladim saglik olmayinca diyette olmuyormus bunu anladim iyi olayimda devam ederim napiyim yadestinaaa nasıl oldun iyileştinmi seni merak ettim
simdiden gozunaydin canim kazasiz belasiz gelirler insallahSelam kızlar bende çok fena cozutmuş durumdayım.Kar yüzünden işe gelemedim 3 gün ve evde pek dtiğimizden ertelemişlerdi.Şuan yoldalar,yollar açılkmış şükür.Sağ salim gelirler inşallah.Demem o ki onlar burdayken de pek dikkat sedemeyeceğim gibi görünüyor.
Bu aralar ve özellikle hafta sonu giremeyebilirim sayfaya ev kalabalık olacak fırsat bulamam bilginiz olsun.Haftaya pazartesinden itibaren düzenli bir diyet ve düzenli menü paylaşımlarıyla yeniden aranızdayım inşallah...
yok canim ya hem diyete dikkat edip hem iyi olamadim ..bugun biraktim diyeti sadec bi gunlugune eskiye dondum yesilcayicmedim beyaz ekmek patates yedim muz seftali suyu pirinc lapasi ishae ne iyi gelirse iste dun sabah 99 u gordum ama kolumu kaldiracak halim yoktu bugunki yediklerimden sonra 2 kilo almassam iyi...aman kizlar once saglikmis bunu anladim saglik olmayinca diyette olmuyormus bunu anladim iyi olayimda devam ederim napiyim ya
simdiden gozunaydin canim kazasiz belasiz gelirler insallah
selam kızlar İnternet faturalarımı yatırdımçok ayrı kaldım sayfadan sizlerden diyetin de ucu kaçıyo böyle olunca.
sabah
2 dilim kepek ekmeği
1 K.K peynir
1 kesme şeker/çay
ara
1 orta Türk kahvesi
ara
2 kare bitter
öğle
1 buçuk k.k peynir
4 dilim kepek ekmeği
1 fincan ballı limonlu ıhlamur (komşum saolsun)
bu soğuk havalarda nasıl düzene giricez bilmiyorum 1 bardak suyu anca içtim. Çayla yaşıyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?