1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

hayırlı akşamlar kızlarr dukkanda netim kesilmiş benim gevşeklıgimden toplu yazayım yedıklerimi

sabah
2 dilim beyaz ekmek
1 k.k peynir
1 kesme seker çay
ara
1 k.k peynir
çay
akşam
2 kase mercımek corbası
3 kasık kuskus
4 kaşık havuc turp salatası
çay demledim şimdide

1 kilo fazla cıktım bugun tartıda çok sıkmam lazım bu hafta.

slm kızlar menüm
sabah kalkınca bir kase sütlaç yedim
okullar tatildi eşim evdeydi kahvaltıyı geç yaptık
1 haşlama yumurta
55 gr ekmek
25 gr peynir
1 çay kaşığı reçel
1/4 yufkanında yarısı gözleme

arada bir bardak süt ve iki küçük kurabiye
ara bir muz

akşam
1 kase çorba
bir tabak kıymalı karnabahar
1 dilim ekmek
50 gr yoğurt
arada eşim ekmeğe çikolata sürmüş bir lokma tattım
bir lokmada peynir yedim

şu an çok açım nedense bu gün sürekli aklım yemek yemeden zor tutyorum kendimi ama tartıda sabah birazda olsa eksideyim o yüzden şimdi gidip yemeden uykuya geçeyim

Canım sen kalori hesabı mi yapiyordun

Selam kizlar ben yine kotu bir gün geçirdim diyetim açısından. Bir kilo dqha almisimdir heralde vermek bi yana.. aksama kadar cok iyiydi halbuki. . Ben karbonhidrat tukettimmi kendimi kaybediyorum sanki. Bu gun ekmek, pilav, makarna yememeyi denemeye karar verdim.
Umarım yapabilirim.. bugun eltimin babasının duasi var. Bugun iyi atlatirsam orda gelecek gunler daha iyi olacak inşallah. .

günaydın kızlar

dünkü menümü yazayım

sabah:

üç ince dilim ekmek
yarım fincan şekersiz yeşil çay
bir dilim peynir

ara:

5 tane tam yulaflı bisküvi

öğle:

bir kase çorba
bir porsiyon kıymalı yumurta
üç ince dilim bayat ekmek
yeşil soğan

ara:

bir yeşil elma

akşam:

bir kase çorba
4 kaşık patates yemeği
5 kaşık yeşil mercimekli bulgur pilavı
bir kase yoğurt

Günaydın kizlaaar dun akşam elektrikler kesikti yazamazdım
Dünkü menum
Sabah
Peynirli yumurta
1 dilim ekmek
8 zeytin
Domates
1tk tereyağı 1tk bal
Ara
Kahve+cikulata kaplı f!ındık üzüm
Öğle
1 k kase karışık kuruyemiş
1 mandalina
Ara sahlep
Akşam
6k hindi sote
4k bulgur pilavı
5 biber turşusu
Yarım kase yoğurt
Ara
1 k kase patlamis mısır
Çay
Dün ikindi vakti 2 saate yakın kar topu oynadık iyi kalori yakmisizdir diye düşündüm

Selam kızlar bende çok fena cozutmuş durumdayım.Kar yüzünden işe gelemedim 3 gün ve evde pek dikkat edemedim.Eşim sürekli bişeyler istedi ve bende evde olmayı fırsat bilerek yaptım hamur işlerini sevdiği yemekleri.Dayanamadım ve ucundan da olsa tırtıkladım.
Bugünde babamlar geliyor memleketten.Yol durumuna rağmen oğlumu özleyip dayanamadıklarından gelmeye karar verdiler.Yılbaşında geleceklerdi aslında ama bahsetmiştim bi yakınımızı kaybettiğimizden ertelemişlerdi.Şuan yoldalar,yollar açılkmış şükür.Sağ salim gelirler inşallah.Demem o ki onlar burdayken de pek dikkat edemeyeceğim gibi görünüyor.
Bu aralar ve özellikle hafta sonu giremeyebilirim sayfaya ev kalabalık olacak fırsat bulamam bilginiz olsun.Haftaya pazartesinden itibaren düzenli bir diyet ve düzenli menü paylaşımlarıyla yeniden aranızdayım inşallah...

Seni bomba gibi bekliyor olacağız canım
rahat ol kendini de çok sıkma diyet konusunda ailen varken

destinaaa nasıl oldun iyileştinmi seni merak ettim
yok canim ya hem diyete dikkat edip hem iyi olamadim ..bugun biraktim diyeti sadec bi gunlugune eskiye dondum yesilcayicmedim beyaz ekmek patates yedim muz seftali suyu pirinc lapasi ishae ne iyi gelirse iste dun sabah 99 u gordum ama kolumu kaldiracak halim yoktu bugunki yediklerimden sonra 2 kilo almassam iyi...aman kizlar once saglikmis bunu anladim saglik olmayinca diyette olmuyormus bunu anladim iyi olayimda devam ederim napiyim ya

simdiden gozunaydin canim kazasiz belasiz gelirler insallah

canım önemli olan her zaman sağlık sağlıklı olacaksınki diyet yapabilesin hem dün yediklerinden sonra hemen kilo almazsın öyle bir anda ne aman aman kilo alınır nede kilo verilir tartıya çıkıp yanılma çünkü onlar yediklerinle aldığın sıvı miktarıyla alakalı az yada çok göstereceklerdir pirinç lapasını sumak suyula pişirseydin keşke ishale çok iyi geliyor tane sumak varya onu kastediyorum soğana serpilen toz sumakı değil bol bol su iç çünkü bu dönemde vücudun sıvı kaybediyor olacak muzda iyidir geçmezse doktora git enfeksiyon kaynaklı olmasın sakın ihmal etme canım

Slm kızlar
Taziyeden dönüyorum su vakte kadar cok iyi gitti.
Sabah
3 ince dilim parmak şeklinde doğranmış kaşar peynir
7 zeytin

Ara
1 limonlu sekerleme
Cay

Ogle
Bir kepce kavurma
3-4 kasik pilav (mecburen)

Aksam ne yesem bilmiyorum hazirda bişi yok

Fatma geçmiş olsun canim. Dikkat et kendine hastayken diyet düşünme iyi beslen yoksa direncin duser.. topatlayinca kaldigin yerden devam edersin

Tomurcukk gözün aydın canim. Yeme konusuna gelince Evde olanlari anlamissindir surekli yemeklerle içiçe olmak ve mutfakla ugrasmak ayni zamanda diyeti iyi götürmek zor

selam kızlar İnternet faturalarımı yatırdım çok ayrı kaldım sayfadan sizlerden diyetin de ucu kaçıyo böyle olunca.

sabah
2 dilim kepek ekmeği
1 K.K peynir
1 kesme şeker/çay
ara
1 orta Türk kahvesi
ara
2 kare bitter

öğle
1 buçuk k.k peynir
4 dilim kepek ekmeği
1 fincan ballı limonlu ıhlamur (komşum saolsun)
bu soğuk havalarda nasıl düzene giricez bilmiyorum 1 bardak suyu anca içtim. Çayla yaşıyorum resmen

Allah evsizlerin yardimcisi olsun soguklar gerçekten cok feci..
Aynen bende topikten uzak kaldığımda yolumu şaşıyorum daha aktif olmamiz gerekiyor canim ya burda birbirimizden aldigimiz motivasyon olmayinca çok zor su zayıflama işşiiii

Ara
3/4 yeşil elma

Akşam
1kase yağsız sebze çorbası
1tabak 1 t.k z.Yagli Salata
3 kasik Yoğurtlu turp salatasi

Güzel gecti bugün cok şükür. Ara yapmayi düşünmüyorum sade kahve yada yeşil çay içerim. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…