1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Kizlar herhalde beni acil pakliycak ishalim geçti ama mideme okuz oturmus gibi öyle bir şişlik öyle bir baskı var ki anlatamam tas gibi midem sicak su koydum corba ictim yok ya gecmiyo en iyisi acile gitmek

git tabi canım her zaman doktor görüşü farklıdır keşke daha önce gitseydin şimdiye iyileşmiştin

Fatma gitmedin mi şimdiye kadar? ??
Git güzelim 3 gun durur mu insan böyle bir durumda

bugünkü menümü yazayım

sabah:

bir dilim ekmek
yarım fincan şekersiz yeşil çay
bir tane haşlanmış yumurta
maydanoz
birdilim peynir

ara

üç tane mavi yeşil bisküvi
bir bardak süt

öğle

üç kaşık patates temeği
üç kaşık bulgur pilavı
birdilim ekmek

ara

bir yeşil elma

akşam

hamsi tava
salata
bir dilim ekmek

ara

yeşil çay
patlamış mısır yemeyi düşünüyorum

Menun guzel canim:)

Tesekkurler canim neler yemek istiyorum neler. .özellikle tatli seyler istiyor canim ama kendime hakim olucam.
canım tatlı yemeyi çok istiyorsan kan değerlerine baktırdınmı hiç belki kanın düşüktür yada insülin direncine baktır insülin direnci olanlarda tatlı yemeyi sever mesela benim gibi

canım tatlı yemeyi çok istiyorsan kan değerlerine baktırdınmı hiç belki kanın düşüktür yada insülin direncine baktır insülin direnci olanlarda tatlı yemeyi sever mesela benim gibi

Kan degerlerim normal çıktı saracim. Ben katbonhidrat agirlikli beslendigim gunlerde boyle oluyorum. Dunde aksam baya tatli ve unlu gida yediğim için bugün acısı çıkıyor.. yarina toparlanirim inşallah. .

Gastrit olmusum ben ishali gecireyim derken mideyi mahvetmisim .yediklerim daha beter yapmış.cay kahve baharatlar eksi aci yasak bi saat serum yedim geldim 3 tanede ilaç yazdılar insallah geçer.simdilik şişlik duruyo ama agri gitti çok şükür bende haberler boyle yarından itibaren diyete devam inşallah

Allah sifalar versin canim. Kaş yapayım derken göz çıkarmak diye buna diyorlar sanırım.

Belirleyin!
Kaybetmek istediğiniz kiloyu en baştan belirleyin, böylelikle hedefinize ulaşmak daha kolay olacaktır.

Canlanin!
Kilo Vermeye başladığınızda, kendinizi daha aktif hissetmeye baslayacaksiniz. Canlanin daha fazla hareket edin. Yapmaktan hoslandiginiz aktiviteleri daha sık yapmaya ozen gösterin.

Değişiklik yapin!
Her zaman yaptığınız şeyleri yapmaya devam ederseniz, hep aynı sonuçları elde edersiniz. Yaptıklarınız işe yaramıyorsa degisiklik yapın. Daha önce denemediginiz bir beslenme programı veya spor aktivitesi deneyebilirsiniz.

Etkili stratejileri belirleyin!
Yaptığınız değişikliklerin işe yaradığını fark ettiğiniz taktirde, bunları günlük hayatınızın bir parçası haline getirin. Bir süre sonra bu değişiklikler, alışkanlık haline gelecektir.

Farklı fikirler üretin!
Hedefinize ulasmanizda size ve arkadaşlarınıza yardimci olmak için yaratıcı olun. Örneğin sizinle aynı durumda olan bir arkadaşınızı pazar sabahı yürüyüşe çıkmaya ikna edebilirsiniz. Veya annenizle birlikte diyet programı uygulayın.

Guveninizi kaybetmeyin!
Belirlediğiniz hedefe ulaşmanız zaman alabilir ama her zaman basaracaginiza inanın, ve kendinize Guveninizi kaybetmeyin. Unutmayın Zayıflamak konusunda sabır çok önemlidir. Hızlı verilen kilolar hızlıca geri alınabilir.

Her sabah uyandığınızda kendinize birkaç dakika ayırın ve hedeflediğiniz kiloya ulaşınca nasıl olacağınızı hayal edin. Hatta hep giymeyi arzuladiginiz bir giysiyi görebileceğiniz bir yere asin ki amaclarinizi hiç unutmayın

Hafta sonlarıni degerlendirenileceginiz ve zayıflamaya yardimci olacak aktivitelere katılın. Dans kursları, acik havada bisiklet ve yürüyüş gibi..

Kararlı olun!
Iyi günleriniz olduğu gibi kötü gunlerinizde olacaktir ama bu kötü günlerin sizi kararinizdan vazgecirmesine izim vermeyin

Geçmiş olsun canim allahim acil şifalar versin

Hayırlı akşamlar kızlar bu gunde orucluydum
Aksam yemegi
1 tabak et haşlama
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
10 zeytin
1 kase yogurt
Marol

4 tane kurabiye
2 bardak süt
7 tane baden
2 ceviz
1 bardak yesil cay

Yaptığınız yemeklerin lezzetli olmasına özen gösterin böylelikle yediğiniz yemekler daha tatmin edici olacaklardır ve diyet psikolojisinden biraz da olsa cikmanizi saglayacaklardir

3n!
3N yi hep kendinize sorun. Nasıl? Neden? Ne zaman? Böylece amac ve hedeflerinizden asla sasmazsinniz

Oturmaktan vazgeçin!
Oturarak zaman kaybetmektense kendinizi sürekli meşgul edecek, sosyallestirecek bir şeyler bulun, siz bir şeylerle meşgulken yemek daha az aklınıza gelecektir

Planlı olun!
Haftalık diyet programınızı önceden belirleyin, böylece bahaneniz olmaz ve diyet listenize uymaniz daha kolay olur. Hafta sonu planlariniz varsa ne yiyeceginizi önceden belirleyin ve bu listenin disina cikmayin.

Rejim sözcüğünü hayatınızdan çıkarın! unutmayın ki sağlıklı beslenmek ve formda kalmak sizin hayat biciminiz olmalı ancak bu şekilde kalıcı hale gelecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…