- 9 Şubat 2012
- 1.339
- 1.391
- 198
Kizlar herhalde beni acil pakliycak ishalim geçti ama mideme okuz oturmus gibi öyle bir şişlik öyle bir baskı var ki anlatamam tas gibi midem sicak su koydum corba ictim yok ya gecmiyo en iyisi acile gitmek
bugünkü menümü yazayım
sabah:
bir dilim ekmek
yarım fincan şekersiz yeşil çay
bir tane haşlanmış yumurta
maydanoz
birdilim peynir
ara
üç tane mavi yeşil bisküvi
bir bardak süt
öğle
üç kaşık patates temeği
üç kaşık bulgur pilavı
birdilim ekmek
ara
bir yeşil elma
akşam
hamsi tava
salata
bir dilim ekmek
ara
yeşil çay
patlamış mısır yemeyi düşünüyorum
Menun guzel canim:)
Menüleri daha dikkatli okumaya vaktim olacak inşallah vakit ayirmak gerekiyor topikcigimize.. yol arkadaslariyiz biz. Bende yorum istiyorum
Tesekkurler canim neler yemek istiyorum neler. .özellikle tatli seyler istiyor canim ama kendime hakim olucam.senin bugünkü menünde çok güzeldi canım
canım tatlı yemeyi çok istiyorsan kan değerlerine baktırdınmı hiç belki kanın düşüktür yada insülin direncine baktır insülin direnci olanlarda tatlı yemeyi sever mesela benim gibiTesekkurler canim neler yemek istiyorum neler. .özellikle tatli seyler istiyor canim ama kendime hakim olucam.
canım tatlı yemeyi çok istiyorsan kan değerlerine baktırdınmı hiç belki kanın düşüktür yada insülin direncine baktır insülin direnci olanlarda tatlı yemeyi sever mesela benim gibi
Gastrit olmusum ben ishali gecireyim derken mideyi mahvetmisim .yediklerim daha beter yapmış.cay kahve baharatlar eksi aci yasak bi saat serum yedim geldim 3 tanede ilaç yazdılar insallah geçer.simdilik şişlik duruyo ama agri gitti çok şükür bende haberler boyle yarından itibaren diyete devam inşallah
Gastrit olmusum ben ishali gecireyim derken mideyi mahvetmisim .yediklerim daha beter yapmış.cay kahve baharatlar eksi aci yasak bi saat serum yedim geldim 3 tanede ilaç yazdılar insallah geçer.simdilik şişlik duruyo ama agri gitti çok şükür bende haberler boyle yarından itibaren diyete devam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?