Selam ben geldim.ama cok guzel haberlerle degil.yine kili vermem gerektigini soyledi doktor.ne yapmaya calisiyo bu kadin anlayamadim her gittigimde boyle yapiyo.halbuki bi onceki gittigimde suan gayet iyi ultrason cekip bakalim demisti.ultrason temiz cikti sukur.87 kiloyum dedim.o da en azindan 80-81 lere dus gel dedi.yqni o da mart nisan aylarini bulabilir.ancak bu aylarda da benim is yerimden izin almam mumkun degil.dun bile konusurken patron bu ay icerisinde ameliyat olup subat sonu mart gibi ise donersen iyi olur cunku isler aciliyor dedi.
bende doktora bu ay icerisinde yapabilirmisiniz dedim o da 30 yasindaki bi bayanin bu kiloda olmamasi gerekir biraz daha ver senin icin daha iyi olur iyice sarkar sonucta daha basarili bir ameliyat olur dedi.
bizim islerin durmasi da ekim kasim aylarini buluyor yani benim ameliyat isi ekim aylarina kaldi diyebilirim.
soyle bir sey dusunuyorum bende biliyosunuz benim oglum 1.5 yasinda ve daha cok ufak.surekli kucagimda isten geldigimde ustume atlar.yanima gelir yatar uyur.bilirsiniz yani bu yastaki cocuklarin aktifligini.yani ekim kasim aylarinda 2.5 yaslarinda olacak.kendini daha iyi bilir.ben de daha rahat bi iyilesme sureci geciririm.
kisacasi hakkimda hayurlisi.her seyde bir hayir vardir diyorum artik.
castlecim raporlu kalma suresi 15-20 gunmus canim sordum.3 haftada isine donebiliyosun dedi.
bende durumlar boyle kizlar.ama kafaya koydum bir daha 70li kilolara dusmeden gitmicem kontrole.en azindan 79 olayim da doktor da artik tamam desin.biktim su kilo isinden ayagima dolanip duruyo surekli.hamilelikte de boyle olmustu.kilo vermeden hamile kalamadim.simdide ameliyatima engel.zayif olsaydim simdiye olmustum coktan.neyse kalici olarak kurtulucam artik bu kilolardan baska yolu yok...
canım çok geçmiş olsun ..bende geçen haftalar çok yiyince midem çok kötü olmuştu bize yağlı ve fazla yemek yaramıyor...Günaydın hanimlar
Bu gece sabaha kadar uyuyamadim karnın ohlecok agridiki anlatamam ishal olmuştum sanirim dun gezmedeki yemeklerin yagi degisik geldi ..kahve limon VW madensuyuyla aspirin içtim biraz iyiyim sabah zorla
1 yumurta 1 dilim peynir ve 10 yeşil zeytin
Kizlar ben pek yazamicam galiba eltimin babası vefat etti taziyedeyiz.. yinede arada ugramaya calisirim..
bu gün sütlaç yaptım çok uzun zamandır yapmıyordum biraz kendime uygun yaptım şekerini ve pirincini azalttım küçük kaselere koydum
sabah kahvaltım
1 haşlama yumurta
10gr kaşar 10 gr peynir 20 gr labne
55gr ekmek
çay...
acıkmadığım için ara yapmadım öğlen sütlaç yemek istiyorum
benim bir kasemde yaklaşık 160 kalori var ...
basiniz sagolsun...Kizlar ben pek yazamicam galiba eltimin babası vefat etti taziyedeyiz.. yinede arada ugramaya calisirim..
Kizlar ben pek yazamicam galiba eltimin babası vefat etti taziyedeyiz.. yinede arada ugramaya calisirim..
canim sanırım bende şeker bagimlisiymisim çünkü yediğimde enerji vereceğini düşünürdüm hep ,eskiden tabiİki gündür bağımlılık egitimindeydik. Hoca yeme bağımlılığından da bahsetti biraz iki tür bağımlılık varmış biri şeker diğeri karbonidrat şeker bağımlıları enerjik olmak için karbonhidrat bagimlilari sakinlesmek icin yemek yermiş aslinda ihtiyaçları terapiyken diyetisyene gidiyorlar dedi hoca ben de ikiside yok cok şükür ne enerji nede sakinlesmek için yemek yiyorum ama yemeyi seviyorum ama ben de alışveriş bağımlısı çıktım
Gelelim menume
Sabah
Yarım simit çay
Ara yok
Öğle tavuk doner dürüm
Ayran
Ara bir avuç fıstık
Akşam
1 lavas
2 köfte
Salata
Ayran
Bu gun de böyle kizlaaar
saol canım patatesi deneyeyim iyi gel.esse pirinci de denetim ..çok halsiz bıraktı beni kolumu kaldıracak halim yok vallageçmiş olsun canım
kahve limon kesmezse patates haşla ye nişastalı olduğu için hem bağırsaklarını düzene koyar hemde ishali keser eğer patates sevmiyosan pirinci sumak suyuyla pişir lapa gibi onu ye anında keser ve hiç bişeyin kalmaz canım
başınız sağolsun canımKizlar ben pek yazamicam galiba eltimin babası vefat etti taziyedeyiz.. yinede arada ugramaya calisirim..
Geçmiş olsun canımGünaydın hanimlar
Bu gece sabaha kadar uyuyamadim karnın ohlecok agridiki anlatamam ishal olmuştum sanirim dun gezmedeki yemeklerin yagi degisik geldi ..kahve limon VW madensuyuyla aspirin içtim biraz iyiyim sabah zorla
1 yumurta 1 dilim peynir ve 10 yeşil zeytin
Başınız sağolsun miladcimKizlar ben pek yazamicam galiba eltimin babası vefat etti taziyedeyiz.. yinede arada ugramaya calisirim..
Allah kabul etsin tatlımMerhaba kizlar bu gun oructum
Iftar yemeği
1 kepce tarhana çorbası
1 tabak patlican yemeyi
1 kase yogurt
Ara portal elma olabilir
Yarin yine oruc olacam insallah
Başınız sağolsun canim
basiniz sagolsun...
bende cok yazamayabilirim ise gitmedim hava muhalefetinden dolayi.oglusimla beraber olucaz tam gun cok sukur...
firsat buldukca bende yazarim...
başınız sağolsun miladcım
canim sanırım bende şeker bagimlisiymisim çünkü yediğimde enerji vereceğini düşünürdüm hep ,eskiden tabi
saol canım patatesi deneyeyim iyi gel.esse pirinci de denetim ..çok halsiz bıraktı beni kolumu kaldıracak halim yok valla
başınız sağolsun canım
Başınız sağolsun miladcim
canım başınız sağ olsun..Kizlar ben pek yazamicam galiba eltimin babası vefat etti taziyedeyiz.. yinede arada ugramaya calisirim..
bende çok severim sütlacı diyete başlamadan önce çok sık yapardım diyetten sonra yapmamıştım bende nişastayla kıvam veriyorum canım..Ayy sütlaç a bayılırım canım ben de 1 lt süt e 2 Yk pirinç koyuyorum mısır nişastası ile kıvamını koyulastiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?