1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

canım hakkında hayırlısı olsun inş önünde kilo vermek için uzun bir zamanın olucak ve ince fıstık gibi olarak ameliyata gireceksin ameliyat sonrasıda tam fıstık olucaksın
canım çok geçmiş olsun ..bende geçen haftalar çok yiyince midem çok kötü olmuştu bize yağlı ve fazla yemek yaramıyor...

bu gün sütlaç yaptım çok uzun zamandır yapmıyordum biraz kendime uygun yaptım şekerini ve pirincini azalttım küçük kaselere koydum
sabah kahvaltım
1 haşlama yumurta
10gr kaşar 10 gr peynir 20 gr labne
55gr ekmek
çay...
acıkmadığım için ara yapmadım öğlen sütlaç yemek istiyorum
benim bir kasemde yaklaşık 160 kalori var ...

Kizlar ben pek yazamicam galiba eltimin babası vefat etti taziyedeyiz.. yinede arada ugramaya calisirim..

Ayy sütlaç a bayılırım canım ben de 1 lt süt e 2 Yk pirinç koyuyorum mısır nişastası ile kıvamını koyulastiriyorum

Kizlar ben pek yazamicam galiba eltimin babası vefat etti taziyedeyiz.. yinede arada ugramaya calisirim..
basiniz sagolsun...
bende cok yazamayabilirim ise gitmedim hava muhalefetinden dolayi.oglusimla beraber olucaz tam gun cok sukur...
firsat buldukca bende yazarim...

canim sanırım bende şeker bagimlisiymisim çünkü yediğimde enerji vereceğini düşünürdüm hep ,eskiden tabi

saol canım patatesi deneyeyim iyi gel.esse pirinci de denetim ..çok halsiz bıraktı beni kolumu kaldıracak halim yok valla

başınız sağolsun canım

Öğle yemeğim

Kıymalı yumurtalı ıspanak
1 kase ayran çorbasının ayranı buğdayını yemedim

kızlar merhaba, dun bıldırım yaptıkmı ızınlımıydık bılmıyorum. Dun butun gunu elektrıksız gecırdık. 2 gundur dukkanada gıtmıyorum malum istanbul 1 cm. Kara 2 gundur okul tatıl. Tartılmadım da hiç dıyet evde olunca gevsek oluyo..

Başınız sağolsun canim

basiniz sagolsun...
bende cok yazamayabilirim ise gitmedim hava muhalefetinden dolayi.oglusimla beraber olucaz tam gun cok sukur...
firsat buldukca bende yazarim...

başınız sağolsun miladcım

Başınız sağolsun miladcim

Cok sagolun canlarim. O kadar cok aglamisim ki gözlerim ağrıyor yaniyor.. insan baskasinin cenazesinde kendi acilarina ağlıyor. . Allah rahmet eylesin
Büyük ihtimalle yarin da orda olucam menum iyi sayilmaz ama paylaşayım

Sabah bir el buyuklugunde lavas ekmek
Iki dilim kaşar peynir

Ogle
1kepce kavurma
1 kepçe pilav
Bin ince dilim normal ekmek

Ara
Iki lokma labne

Aksam
Bir tabak etli bulgur pilavi

canım başınız sağ olsun..

Ayy sütlaç a bayılırım canım ben de 1 lt süt e 2 Yk pirinç koyuyorum mısır nişastası ile kıvamını koyulastiriyorum
bende çok severim sütlacı diyete başlamadan önce çok sık yapardım diyetten sonra yapmamıştım bende nişastayla kıvam veriyorum canım..

sabah kahvaltım
1 haşlama yumurta
10gr kaşar 10 gr peynir 20 gr labne
55gr ekmek
çay...
öğle sütlaç yedim
arada acıkınca bir dilim ekmek 10 gr labne sürdüm
akşam 115gr fırın hamsi
55gr ekmek
bir tabak salata...

İyi aksamlar arkadaslar bugun de kacamaksiz bir gun gecirdim cok sukur
Sabah: ilik limonlu su bir kase nesfit
Ara: yok disardaydim
Ogle: kiymali yumurta bir dilim ekmek
Ara: yesil cay ve bir mandalina
Aksam: iki kasik kavurma ve bol salata
Cuma gunu annemler kuran okutuyo yarin aksama kadar ordayim su boregi yapicaz ve sarma saricaz insallah

Miladcim basiniz sagolsun
Destinacim sana da gecmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…