1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

selam kızlar bu ara hangi başlığa baksam gaza gelsem motivasyon için iyi yer desem kimse yazmıyor günlerce kaç kere girip bakıyorum topiklere çıt çıkmıyor ciddi darlandım vallaha bende mi uğursuzluk var ne tövbe tövbee:))
ben günlük yenilen den yada kalori hesabından ziyade ekstra ne yapıyorsunuz işe yarar onlarında yazılmasını ümit ederek faal bir topik diye buraya dadanmaya karar verdim :)))
geç saatlere kadar başlıklara bakıp okumaktan gözüm şehla olacak
gece yoğurt pul biber
gündüz elma sirkesi karanfil bal
yine yoğurt zencefil zerdeçal tarçın kürlerini deniyorum sırayla
yemek tabağımı da bir boy küçülttüm
ben sürekli 6 öğün yenecek diye ağzına birşeyler tıkabilen biri değilim bana uymuyor 6 öğün ben 2 öğün yiyebiliyorum arada 3 öğüne çıkabiliyor
sizlerde işe yarayan kürler varsa yazarmısınız

ekim2009 biz bir ara topikcek sabahlari maydanoz kurune basladik. Aslinda ise yaradı bende ama ben belirli birşeye bagli kalamiyorum malesef. Zaten bu ara genel olarak herkes bir toparlanma evresindeyiz. Simdilik iyi gidiyor sayılır. Boy ve kilonu merak ettim. Aslinda doğru beslenmeye adim atmissin cok güzel. Nr kadar zaman oldu başlayalı? ?

boy 166 kilo 108.7 son 8 ayda 94 kilodan 111 e çıktım troid bezlerim alındı artık metebolizmam ilaçla çalışıyor bir ömür boyu ilaç kullanıcam mecburen bu kürlere 2 haftadır başladım 7 aydır yediğime içtiğime dikatt ettiğim halde sadece 1 kilo verebildim 110-109.5 arası gidip geldim çıldırma noktasındaydım
bu işin yeme içmeyle sadece olmayacağını biliyorum beynin nasıl çalıştığı sinir sistemi v.s. bir dolu araştırma yapıp kitaplar okudum ama illa motivasyon gerekiyor onuda burda bulacağıma inanıyorum

bir kere diyet kelimesini hayatımdan çıkardım 35 yaşındayım bu zamana kadar ne zaman diyet desem iştahım arttı sinirlerim çöktü spora başladım diyet yaptım yok arkadaşım normalde yapmadığım ilerde yapamacağım şeyler beni daha beter etti o kesin şimdi acıkmayı bekliyorum acıkınca yiyorum doyup doymadığımı kontrol ediyorum tıka basa asla yemiyorum az da destek kürler oldu mu ufakta olsa işe yarıyor hiç yoktan iyi değil mi

Arada ugrayan bi selam verip katılabilir miyim diyen arkadaşlar oluyor bir daha da onları gören duyan olmuyor malesef:) sen kararli isen burda motivasyonu bulabileceğine inanıyorum. Rahatsizligin konusunda Allah şifalar versin zor bir durum gercekten. Ama kac kilo verdiginden ziyade onemli olan kilo verebiliyor musun ? Veriyorsan kac gr yada kilo oldugunun onemi yok bi yerden sonra.. eksi olsun tartida yeterki

Aslinda bende şu ara ogun olayini irdeliyorum son zamanlarda. gereklimi degil mi hala muallaktayim. Bugun ara ogun yapmamayi denedim. Tam aanlamıyla oldu diyemem ama yapabilecekmisim gibi geldi. . Ekmek yemedim 3-4 kasik pilav haric karbonhidrat almadim çokta acikmadim. Boyle giderse güzel olacak gibi

ben o konuyu da çok kurcaladım en sağlıklısı 2 öğün gibime geldi bana da uyuyor zaten
ben çok acıkırsam özellikle akşam yada ikindi peynir yiyorum beyaz peynir küçücük lokmalar alıyorum bir tok tutuyor acıkmıyorsun sık sık

şimdi de soğan kürü yapan hanımları takip ediyorum önce onlar denesin işe yarıyor derlerse bende deniycem :))

Öyle bir şey soylemeyiz emin ol:) bizim kizlar iyiden iyiye kafama soktu su Karatay diyetini zaten ama ben sabahları erken kahvaltı yapıyorum. Nasil yaparım bilmiyorum ama bi kitabini alicam galiba.hayirlisi bakalim

Dans işi supermis. Zayıflamak istiyorsak gerçekten su koltuklardan kalkmak ve hareket etmek gerekiyor gercekten. .

ben karatayın kitabını netten okudum ama nerden hangi sitedendi unuttum
google den bi arama yaptırsan online okumak için

Aa olabilir aslında bakayım ben. Yinede sonra alırım kitabı. Elimin altında bulunsun. Ben açlığıma yenilmeden yatağa kosayim:) iyi geceler

Cok gecmis olsun canim rabbim sifa versin sana dikkat et kendine insallah cabucak iyilesirsin ...

iyi geceler tatlı güzel rüyalarr:))
bende gideyim artık sabah görüşürüz

muhabbetinizi sevdim.
Benim de kilo sorunum var. Bunu "sorun" olarak kabul edemediğim için büyüyen bir sorun olduğunun farkına vardım.
Artık bu sene yaza kadar bırakmak yok.

Öyle bir şey soylemeyiz emin ol:) bizim kizlar iyiden iyiye kafama soktu su Karatay diyetini zaten ama ben sabahları erken kahvaltı yapıyorum. Nasil yaparım bilmiyorum ama bi kitabini alicam galiba.hayirlisi bakalim

Canım karatay a uyduğunu anda gerçekten gider kilolar
sabah 10-11 gibi kahvaltı akşam da 18 gibi yemek tamamdır işte. Ban geceden acıkırsam eğer sabah yarım lt su ve 2-3 kuru erik yiyorum.
Dün bende çooook abarttım midem çok ağrıyor ve şekerimi ölçtüm evde 111 çıktı açlık ve moralim bozuldu. Artık zayifla yana kadar karatay bozmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…