- 13 Eylül 2014
- 1.320
- 2.521
- 138
peki zayıfladınmı canım o 5 dilimle
o bile çok ama tutamadım kendimi çok güzel göründü
canım napsam ben bilemedim.... ne yesem ne yapsam... ekmeği kestim. bugunkü gözlemeyi saymassak tabi... hiç ekmek yemiyorum.. ama ilerde 10 kilo falan verince neyi eksilticem orasını hiç bilmiyorum
Herkese Günaydın, ben bugün çok mutluyum. Şu an üzerimde denemeden aldığım için daha önce hiç giyemediğim bir kot pantolonum var. :) Diyete başlamadan önce bacaklarımdan bile çıkmıyordu, şu an çok rahat oluyor.
Ne olursa olsun vazgeçmeyelim, biz daha iyilerini hak ediyoruz!
Günaydın kızlar benim de bugün dişim çok ağrıyor... Ne yapacam bilmiyorum
Geçmiş olsun canımeben nacizane bir oneride bulunayim.. Çünkü bende 2 hafta önce diş ağrısından başım catlar halde geziyordum. Ağridan dolgu yaptiramadim kac gun agri kesici falan bana misin demedi
Ablam sogan suyu kaynatmami onerdi
bir gun icinde kesti tum ağrısıni ikinci gunde sisi falan kalmadı
Soğani dörde böl 3 bardak suda 6-6 dk kaynat soğut suyunu ic tanesini de disinin üstüne 1 saat kadar koy inan cok rahatlatacak
Günaydın,
Dün akşam yemeğimde sadece 1 kase tarhana çorbası vardı ve salata.Bebeğime kayınvalide bakıyor.Yemeği onda yiyip evimize gidiyoruz.Farkında olmadan taze fasulyeye aşırı tuz atmış.1 çatal aldım yutamadım.Dünden kalma yemekleri de canım istemedi öylece kalktım sofradan.Sonrada yarım muz yedim öylece yattım.
Canım tartılmadım ben pazar gününü bekliyorum.Günlük iniş çıkışlar yanıltıyor insanı.Vermişimdir muhakkakDesene sabah a güzel bir rakam gördün tartıda
Canım tartılmadım ben pazar gününü bekliyorum.Günlük iniş çıkışlar yanıltıyor insanı.Vermişimdir muhakkak
Canım bildirimimiz pazartesi de ben pazarları sabahtan tartılıyorum izin günümde.Pazar günü yeme düzenim kayabiliyor gün içinde.Eşimle bebişle gezmeye çıkıyoruz tam uyamıyorum bazen.Bi de eşim vardiyalıyken geceleri kayınvalidede kalıyoruz oğlumla.Ben direk işe geliyorum eve uğramadan.Kv'nin de tartısı bozuk 1 hafta hiç tartılamıyorum pazar günü eve gidene kadar.Öyle işte...Pazartesi değil miydi o
Canım senin bilgilerine göre hesaplama yaptırdım bi sitedeTomurcuk şu bazal kalori yakilan kalori olaylarını hic anlamiyorum ama kiloma göre almam gereken kiloyu nası hesaplatyabilirim??
Üye olduğum sitede şunlar yazıyor bi dePardon almam gereken kalori demek istedim
bende keşke senin gibi kahvaltı yapabilsem... olmuyo olmuo..yiyemiyorum.kızımı uyuttum anca oturdum .. dün akşam yemeğinde mercimek çorbası ve ıspanak vardı eşim geç geldiği için akşam yemeği yememiz saat 8 oluor o yüzden ben ıspanağımı 6dan sonra yedim eşimlede sofrada 1 kase çorba ve 1 dilim ekmek yedim...akşam komşum kemalpaşa tatlısı getirmiş dört tane vardı eşime yedirdim 3 tanesini bende 1 tane hakkımı sabah kalkınca yedim ama nette kalorisine baktım 1 tanesi 100 kalori ...sabah kahvaltım
1 yumurta tavada yağsız pişirdim
80gr kepek ekmeği
1.5 küçük domates
22gr peynir
1 fincan şekerli çay
2 lokma ekmeğin üzerinide bıçak ucuyla krem peynir sürmüştüm..
bunların kalorilerinide hesaplayıp dolabın üzerinde kağıda not ediyorum günlük yediklerimide takip etmiş oluyorum..
20 dakikada tranbolinle spor yaptım...
bende hergün kilosunu merak edip sabah tartıya koşanlardanımama bu sabah tartıda sonuç gayet güzeldi ..ben salı diyete başladım çarşamba sporada başladım ama pazartesi bildirim yaparım inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?