1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

sabah menüm

bir haşlanmış yumurta
iki dilim ekmek
yarım salatalık
bir domates
maydanoz
bi lokma vişne reçeli
iki fincan şekersiz çay

geçmiş olsun bu gastrit ve reflü dikkatli beslenme istiyor eşimde de var herşeyi ona göre pişiriyorum

destina canım osoğan kürünü sende dilimlenmiş soğana kaynar su döküp soğuyuncamı içiyorsun

destina canım osoğan kürünü sende dilimlenmiş soğana kaynar su döküp soğuyuncamı içiyorsun
hayir canim 1 sogani dorde boluyorum cezveye 1,5 suba su koyuyorum soganlarida ekliyorum kaynamaya baslayinca 5 dk kaynatiyorum ılık s#bah ac karnina iciyorum ibrahim saracoglunun tarifi bu
Birde b#l konusunda soyle diyor canan karatay kilo verme doneminde onermiypr korumaya gecince hakikisini bulursaniz gunde 1 tk yiyin diyor

slm kızlar bir kaç gündür çok açlık hissediyorum ekmek çok severim o yuzden Karatay diyeti yapamıyorum kalori hesaplama bana daha cazip geliyor her şeyi yiyorum ve bu şekilde kiloda verebiliyorum tek eksik spor. Bir de spor yapsam daha iyi olacak
bu gün günüm vardı hava kötü oldugu için gidemedim bende bu gün evde günümü gün ettimtabi günlük diyet kalorimi geçtim ama ihtiyacım olan kalori sınırını geçmeyi düşünüyorum kilo olarak eksideyim artıya dönmek istemem

o kaynatılanı yaptım içemedim öğürttü beni şimdi bizim hanımlar bir başlık açmış soğanı dilimleyip sıcak su döküp kavanozun ağzını kapatıyorlar soğuyunca günde 2 çay bardağı içiyorlar onu denemeyi düşünüyorum az daha bekleyeyim işe yaradı desinlerde :)) aç tok farketmiyormuş

zaten nettesin gülüm aç canlı radyo kanalını kıpır kıpır müzikler dinle ister istemez gaza gelip dans ediyorsun ben şimdi bir kalkıp zıplıyorum bir oturuyorum :) dışarda tipi şeklinde kar var nereye çıkayım :)

sonunda açıktım saat 10 dan beri acıkmayı bekliyordum gidip yumurta pişireyim

çaydaki şekeride tamamen bırakırsam cidden ben karataya uygunum sanki:))
çok çay içiyorum çookkk

Milad icin karatay listesi
Ögünler arasinda 5 saat olacan leptin hormonunun calismasi icin

Sabah
2 yumurta ( kayisi kivaminda hazirlanmi,kiymali yada peynirli omlette olur )
8-10 adet tuzu alinmis zeytin
1 avuc ici kadar peynir
4-5 gunkurusu (haftada 1 yada 2 gun )1 ince belli cb cig findik fistiz ceviz yada badem )
Sekersiz cay bitki cayi su yada meyve cayi

Ogle
Avuc ici kadar et.balik yada tavuk yada yumurta yada peynir
Zeytinyagli fasulye (sebze yemegi etli ise ayrica e t yeme
Salata
Ayran

Aksam oglenin oglenin aynisi
Aksam yemeginden sonra hic bisey yenilmeyecek
Salatalara dogal sirke zeytinyzgi kayatuzu eklenecek
Ogle yemegi yenilmeyecekse yerine 1 cb kuruyemis 1 sb sut,yada ayran yada salata corba yenilebilir

Selam kizlarrr ben geldimmmm uzun bir aradan sonra kilo almış olarak döndüm araniza ...
BU arada sporuda diyetide yapamadim ama moral olarak cok iyiyim şükür. ..
Basladigim yerdeyim tekrar ama olsun moralimi bozmuyorum daha hirsli basliyorum tekrardan araniza alirsaniz ben burdayimmm:))

Evet bir dur demem lazımdı.
Ben yürüyüşe çok onem veriyorum. Gunluk yediklerimi yazmayı sevmiyorum.sıkıyor bir sure sonra.
Boylece resmen aranıza katılmış okdum.
70'lerin ortalarında geziyordum.
Boyum 1.59
Asırı iştahlıyım. 35 yasindayım
Bir bucuk sene evvel safra kesesini aldrdiktan sonra metabolizmamin yavasladigini dusunuyorum. Bir de yas ilerledi. Kilom surekli bir artisa gecti. Bir tuhaflik var bu aralar.
çok çay içiyorum çookkk
Seninle cok benziyoruz.
Aynen bende eger sekeri tamamen kestirmese karataya uygun olurdum.
Bol yagli ne guzel :)

Selam kızlar dun sabahtan temuzlik aksamda misafir vardı o yüzden hic giremedim kusura bakmayın
Destinacim cok geçmiş olsun canım
Yeni gelen arkadaşlar hos geldiniz
Tomurcuk gozunaydin canım
Miladcim inşallah 80leri gormussundur
Ilkaycim hoşgeldin canım
Unuttuğum varsa kusurabakmayin kizlaaar
Dünkü menum
Sabah
Peynirli yumurta
Domates
1 dilim ekmek
8 zeytin
1ck tereyağı
1ck reçel
Öğle
1 köfte
1 lavas
Marul
Ara hic yapamadım dün
Akşam da ikramlardan yedim
Akşam
1 pogaca
1 kase borulce salata
1 dilim kremalı kek
1 mandalina
Yarım portakal
Bu gün sınav görevim vardı. Dışarısı felaket pazartesi okul açılır mı bilmiyorum

Su alintilamayi yapamadım yine
Tomurcuk Nilfer teşekkür ederim sali gunu ucundanda olsa 89 gorsem fena olmaz tabi yinede en iyisi bu rakamlara cok takmamak. 89 oldum büyük bir beklentiyle ama uc haftadir hüsrana uğradım kalici eksiler olsun inşallah. .

Fatma cok sagol canim not alayim ben bu listeyi. .

Tambak ve Ekim bende bal konusunda sansliyim esim koye sandıkları birakti şekersiz balimiz doğal ama bende bur muddet daha yemek istemiyorum.

Kizlar bu pek Karatay olmadi mi acaba:)

Sabah
Salatalık
Maydanoz
Biber
12 zeytin
3 dilim peynir
1 bardak süt
Yeşil cay

Öğle
6-7 kasik tavuklu bulgur pilavı
Yogurt

Ara
Cay+ bir şekerleme

Aksam
Yagsiz sebze çorbası
KKış salatası
Yogurt
Tavuk 2 parca

Canim sen rehber ogretmen misin?

çok çay içiyorum çookkk

Caydaki seker ne kadar oluyor mesela?

Hoşgeldin canim aramiza dönmene sevindim. . Kaldığımız yerden devam edeceğiz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…