sabah menüm
bir haşlanmış yumurta
iki dilim ekmek
yarım salatalık
bir domates
maydanoz
bi lokma vişne reçeli
iki fincan şekersiz çay
Canım mevsimi olmayan şeyleri bence tüketme hiç onun yerine Marol Havuç falan ye
hayir canim 1 sogani dorde boluyorum cezveye 1,5 suba su koyuyorum soganlarida ekliyorum kaynamaya baslayinca 5 dk kaynatiyorum ılık s#bah ac karnina iciyorum ibrahim saracoglunun tarifi budestina canım osoğan kürünü sende dilimlenmiş soğana kaynar su döküp soğuyuncamı içiyorsun
zaten nettesin gülüm aç canlı radyo kanalını kıpır kıpır müzikler dinle ister istemez gaza gelip dans ediyorsun ben şimdi bir kalkıp zıplıyorum bir oturuyorum :) dışarda tipi şeklinde kar var nereye çıkayım :)slm kızlar bir kaç gündür çok açlık hissediyorum ekmek çok severim o yuzden Karatay diyeti yapamıyorum kalori hesaplama bana daha cazip geliyor her şeyi yiyorum ve bu şekilde kiloda verebiliyorum tek eksik spor. Bir de spor yapsam daha iyi olacak
bu gün günüm vardı hava kötü oldugu için gidemedim bende bu gün evde günümü gün ettimtabi günlük diyet kalorimi geçtim ama ihtiyacım olan kalori sınırını geçmeyi düşünüyorum kilo olarak eksideyim artıya dönmek istemem
Evet bir dur demem lazımdı.Hicc sormaa sorun olduğunu baştan kabul etsek işler bu raddeye gelmezdi heralde. Hep nasilsa veririm, ben yeterki gerçekten isteyeyim istersem yaparim, kilo bana yakışıyor bu bahanelerle geldik buralara. Ama farkettigimize göre kendimizle yuzlesip sorunu ortadan kaldırmak için çaba sarf etmek gerek. n
Seninle cok benziyoruz.çaydaki şekeride tamamen bırakırsam cidden ben karataya uygunum sanki:))
çok çay içiyorum çookkk
Selam kızlar dun sabahtan temuzlik aksamda misafir vardı o yüzden hic giremedim kusura bakmayın
Destinacim cok geçmiş olsun canım
Yeni gelen arkadaşlar hos geldiniz
Tomurcuk gozunaydin canım
Miladcim inşallah 80leri gormussundur
Ilkaycim hoşgeldin canım
Unuttuğum varsa kusurabakmayin kizlaaar
Dünkü menum
Sabah
Peynirli yumurta
Domates
1 dilim ekmek
8 zeytin
1ck tereyağı
1ck reçel
Öğle
1 köfte
1 lavas
Marul
Ara hic yapamadım dün
Akşam da ikramlardan yedim
Akşam
1 pogaca
1 kase borulce salata
1 dilim kremalı kek
1 mandalina
Yarım portakal
Bu gün sınav görevim vardı. Dışarısı felaket pazartesi okul açılır mı bilmiyorum
çaydaki şekeride tamamen bırakırsam cidden ben karataya uygunum sanki:))
çok çay içiyorum çookkk
Selam kizlarrr ben geldimmmm uzun bir aradan sonra kilo almış olarak döndüm araniza ...
BU arada sporuda diyetide yapamadim ama moral olarak cok iyiyim şükür. ..
Basladigim yerdeyim tekrar ama olsun moralimi bozmuyorum daha hirsli basliyorum tekrardan araniza alirsaniz ben burdayimmm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?