muhabbetinizi sevdim.
Benim de kilo sorunum var. Bunu "sorun" olarak kabul edemediğim için büyüyen bir sorun olduğunun farkına vardım.
Artık bu sene yaza kadar bırakmak yok.
Canım karatay a uyduğunu anda gerçekten gider kilolar
sabah 10-11 gibi kahvaltı akşam da 18 gibi yemek tamamdır işte. Ban geceden acıkırsam eğer sabah yarım lt su ve 2-3 kuru erik yiyorum.
Dün bende çooook abarttım midem çok ağrıyor ve şekerimi ölçtüm evde 111 çıktı açlık ve moralim bozuldu. Artık zayifla yana kadar karatay bozmak yok
Saol canim doktorculuk ooynamisim kac gundur dahiliyeye gidip endoskobide yaptircamAllah sifalar versin canim. Kaş yapayım derken göz çıkarmak diye buna diyorlar sanırım.
Saol canimGeçmiş olsun canim allahim acil şifalar versin
hosgeldin canim . Tam karataylikmissinizselam kızlar bu ara hangi başlığa baksam gaza gelsem motivasyon için iyi yer desem kimse yazmıyor günlerce kaç kere girip bakıyorum topiklere çıt çıkmıyor ciddi darlandım vallaha bende mi uğursuzluk var ne tövbe tövbee:))
ben günlük yenilen den yada kalori hesabından ziyade ekstra ne yapıyorsunuz işe yarar onlarında yazılmasını ümit ederek faal bir topik diye buraya dadanmaya karar verdim :)))
geç saatlere kadar başlıklara bakıp okumaktan gözüm şehla olacak
gece yoğurt pul biber
gündüz elma sirkesi karanfil bal
yine yoğurt zencefil zerdeçal tarçın kürlerini deniyorum sırayla
yemek tabağımı da bir boy küçülttüm
ben sürekli 6 öğün yenecek diye ağzına birşeyler tıkabilen biri değilim bana uymuyor 6 öğün ben 2 öğün yiyebiliyorum arada 3 öğüne çıkabiliyor
sizlerde işe yarayan kürler varsa yazarmısınız
Aynen ya diyet dedimmi benimde karnim acikiyo yasaklar cignenmek icin konmustur psikolejisine giriyorum o nedenle diyet yyapmyorum saglikli besleniyorumbir kere diyet kelimesini hayatımdan çıkardım 35 yaşındayım bu zamana kadar ne zaman diyet desem iştahım arttı sinirlerim çöktü spora başladım diyet yaptım yok arkadaşım normalde yapmadığım ilerde yapamacağım şeyler beni daha beter etti o kesin şimdi acıkmayı bekliyorum acıkınca yiyorum doyup doymadığımı kontrol ediyorum tıka basa asla yemiyorum az da destek kürler oldu mu ufakta olsa işe yarıyor hiç yoktan iyi değil mi
Miladim aayca kayada ,canan karatayda seker sekeri ceker diyorlar e ekmek seker yedikce nefsimiz korelecegine daha cok aziyo yedikce biseyler yiyesimiz geliyo nefis dipsiz kuyu gibi verdikceistiyo doymuyor bir turlu en iyisi vermeuerek terbiye etmekAslinda bende şu ara ogun olayini irdeliyorum son zamanlarda. gereklimi degil mi hala muallaktayim. Bugun ara ogun yapmamayi denedim. Tam aanlamıyla oldu diyemem ama yapabilecekmisim gibi geldi. . Ekmek yemedim 3-4 kasik pilav haric karbonhidrat almadim çokta acikmadim. Boyle giderse güzel olacak gibi
Ben 6 ayda bir deniyorum cok faydasini goruyorumşimdi de soğan kürü yapan hanımları takip ediyorum önce onlar denesin işe yarıyor derlerse bende deniycem :))
Miladcim karatay erken kalkanlara 3 yada iki bucuk oneriyo zaten bende bazen 3 bazen iki bucuk yapiyorum bucukta corba salata yada kuruyemis sut yada ayran gibi seyler tuketiyosun ..zaten sabahki yumurta ttıkıyor arada bisey yeme ihtiyacii duymuyosum ben aciksan bile yesil cay icip rahatlyorum yada baska bir bitki cayi istersen karatayin 3 ogun listesni yazarm sana am kitabi okuman sart 2. Kitabi al derim 1. Nin genisletimisiÖyle bir şey soylemeyiz emin ol:) bizim kizlar iyiden iyiye kafama soktu su Karatay diyetini zaten ama ben sabahları erken kahvaltı yapıyorum. Nasil yaparım bilmiyorum ama bi kitabini alicam galiba.hayirlisi bakalim
sag ol canimCok gecmis olsun canim rabbim sifa versin sana dikkat et kendine insallah cabucak iyilesirsin ...
Acilen iki ogun dort dortluk karatay diyeti yaparsan cok kolay verirsin yasin kucuk meteboliZman hizlidir rahat gider kilolararkadaşlar bende kilo vermek istiyorum bekarım sevgilim var yaza evlenmeyi düşünüyoruz şu an da yaşım 28 ve üstüne iş konusunda kilo önemli gümrük muhafaza ve gardiyanlık düşünüyorum onun için kilo vermem şart boyum 170 kilom ne yazıkkı90 her ay altı yedi kilo vermem gerekli en azından yetmiş kilola düşmem gerekli yada yetmiş beş şimdilik ne yapacağım nasıl vereceğim bilemiyorum yaa
Aynen cnm şimdi daha iyi anlıyorum.ben hazır kv 'nin yaptığı yemeklere konduğum için :)) kontrol edebiliyorum.ama tam gün evdeyken mutlaka kaçıyor ipin ucu.dün annemde kıymalı su böreği yaprak sarma cevizli kek falan getirmiş.fazla abartmamak kaydıyla yedim hepsinden.bu haftalık böyle artık.haftaya yeni bir başlangıç yaparım tekrar...Fatma geçmiş olsun canim. Dikkat et kendine hastayken diyet düşünme iyi beslen yoksa direncin duser.. topatlayinca kaldigin yerden devam edersin
Tomurcukk gözün aydın canim. Yeme konusuna gelince Evde olanlari anlamissindirsurekli yemeklerle içiçe olmak ve mutfakla ugrasmak ayni zamanda diyeti iyi götürmek zor
Saol canim doktorculuk ooynamisim kac gundur dahiliyeye gidip endoskobide yaptircam
Saol canim
hosgeldin canim . Tam karataylikmissiniz
Aynen ya diyet dedimmi benimde karnim acikiyo yasaklar cignenmek icin konmustur psikolejisine giriyorum o nedenle diyet yyapmyorum saglikli besleniyorum
Miladim aayca kayada ,canan karatayda seker sekeri ceker diyorlar e ekmek seker yedikce nefsimiz korelecegine daha cok aziyo yedikce biseyler yiyesimiz geliyo nefis dipsiz kuyu gibi verdikceistiyo doymuyor bir turlu en iyisi vermeuerek terbiye etmek
Ben 6 ayda bir deniyorum cok faydasini goruyorum
Miladcim karatay erken kalkanlara 3 yada iki bucuk oneriyo zaten bende bazen 3 bazen iki bucuk yapiyorum bucukta corba salata yada kuruyemis sut yada ayran gibi seyler tuketiyosun ..zaten sabahki yumurta ttıkıyor arada bisey yeme ihtiyacii duymuyosum ben aciksan bile yesil cay icip rahatlyorum yada baska bir bitki cayi istersen karatayin 3 ogun listesni yazarm sana am kitabi okuman sart 2. Kitabi al derim 1. Nin genisletimisi
sag ol canim
arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum bekarım sevgilim var yaza evlenmeyi düşünüyoruz şu an da yaşım 28 ve üstüne iş konusunda kilo önemli gümrük muhafaza ve gardiyanlık düşünüyorum onun için kilo vermem şart boyum 170 kilom ne yazıkkı90 her ay altı yedi kilo vermem gerekli en azından yetmiş kilola düşmem gerekli yada yetmiş beş şimdilik ne yapacağım nasıl vereceğim bilemiyorum yaa
Çok geçmiş olsun canım.Umarım şimdi daha iyisindir ...Gastrit olmusum ben ishali gecireyim derken mideyi mahvetmisim .yediklerim daha beter yapmış.cay kahve baharatlar eksi aci yasak bi saat serum yedim geldim 3 tanede ilaç yazdılar insallah geçer.simdilik şişlik duruyo ama agri gitti çok şükür bende haberler boyle yarından itibaren diyete devam inşallah
ben sabah öğle akşam sık sık uğrarım artık:))
arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum bekarım sevgilim var yaza evlenmeyi düşünüyoruz şu an da yaşım 28 ve üstüne iş konusunda kilo önemli gümrük muhafaza ve gardiyanlık düşünüyorum onun için kilo vermem şart boyum 170 kilom ne yazıkkı90 her ay altı yedi kilo vermem gerekli en azından yetmiş kilola düşmem gerekli yada yetmiş beş şimdilik ne yapacağım nasıl vereceğim bilemiyorum yaa
Enerjimizi yukselttin valla:)merhaba kızlar çok enerjik bir hafta sonu diliyorum herkese oturmayın kalkın hareket hareket hareket
Çok sevindim canım.Açken çıksan belki 89ları görecektin ucundan.ama olsun bu sana motive olur ve daha dikkat etmeni sağlar...Sabah
2 buyuk bardak su
1 bardak süt
Yeşil çay
Ve kahvaltı yaptıktan sonra tartiya ciktim:) üç gün önce 92 yi gören ben 90.8 çıktım birde kahvaltidan önce ciksam sonuc ne olurdu acaba dunku menunun bu kadar iyi sonuç vermesi biraz sasirtti ne yalan soyleyeyim
Ama cok mutlu oldum.
Rehl haftamdayim bugün yarın derken olmadi henüz. Ama olursam şişkinlik de gider diye düşünüyorum. E hayırlısı faydası olur inşallah
Nehir'i bende merak ettim.Castle,şaheste,aysun,nilfer uğruyorlar yine.Nehir 79 ları bile görmüş olabilir.Uzun zaman oldu yazmayalı...Castle, saheste, aysun, nilfer, nehir, unuttugum varsa kusura bakmayin lütfen kizlar nrrdesinizzz dönün artik
selam
karatayın bazı şeyleri bence yanlış balı bile şeker olarak görüyor yemeyin diyor
bal şifadır yaa
çok geçmiş olsun canımGastrit olmusum ben ishali gecireyim derken mideyi mahvetmisim .yediklerim daha beter yapmış.cay kahve baharatlar eksi aci yasak bi saat serum yedim geldim 3 tanede ilaç yazdılar insallah geçer.simdilik şişlik duruyo ama agri gitti çok şükür bende haberler boyle yarından itibaren diyete devam inşallah
o da doğru glikozla renklendiriciyle bile sahte bal yapıyorlarIyi de bu zaman da hakiki bal bulana ne mutlu....
Piyasa da zor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?