1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

muhabbetinizi sevdim.
Benim de kilo sorunum var. Bunu "sorun" olarak kabul edemediğim için büyüyen bir sorun olduğunun farkına vardım.
Artık bu sene yaza kadar bırakmak yok.

Hicc sormaa sorun olduğunu baştan kabul etsek işler bu raddeye gelmezdi heralde. Hep nasilsa veririm, ben yeterki gerçekten isteyeyim istersem yaparim, kilo bana yakışıyor bu bahanelerle geldik buralara. Ama farkettigimize göre kendimizle yuzlesip sorunu ortadan kaldırmak için çaba sarf etmek gerek. .

Bende bugun haftasonu madem deneyeyim diyorum. Dedigin gibi yapmak kulaga kolay geliyor ama benim sabah erken saatlerde kahvaltı yapma kültürüm var. Çocuklarda sabah erkenden kahvaltı yapıyor ogle yemegine geliyor nasıl yaparim bilmiyorum ama bugün denicem ege acikmazsam, Devam edebilirim. .
Şekere yatkinligin var anladigim kadariyla. Bu genc yasta dikkat etmen en iyisi tambakcim ileride rahat etmen icin

Allah sifalar versin canim. Kaş yapayım derken göz çıkarmak diye buna diyorlar sanırım.
Saol canim doktorculuk ooynamisim kac gundur dahiliyeye gidip endoskobide yaptircam
Geçmiş olsun canim allahim acil şifalar versin
Saol canim

hosgeldin canim . Tam karataylikmissiniz

Aynen ya diyet dedimmi benimde karnim acikiyo yasaklar cignenmek icin konmustur psikolejisine giriyorum o nedenle diyet yyapmyorum saglikli besleniyorum
Miladim aayca kayada ,canan karatayda seker sekeri ceker diyorlar e ekmek seker yedikce nefsimiz korelecegine daha cok aziyo yedikce biseyler yiyesimiz geliyo nefis dipsiz kuyu gibi verdikceistiyo doymuyor bir turlu en iyisi vermeuerek terbiye etmek
şimdi de soğan kürü yapan hanımları takip ediyorum önce onlar denesin işe yarıyor derlerse bende deniycem :))
Ben 6 ayda bir deniyorum cok faydasini goruyorum

Öyle bir şey soylemeyiz emin ol:) bizim kizlar iyiden iyiye kafama soktu su Karatay diyetini zaten ama ben sabahları erken kahvaltı yapıyorum. Nasil yaparım bilmiyorum ama bi kitabini alicam galiba.hayirlisi bakalim
Miladcim karatay erken kalkanlara 3 yada iki bucuk oneriyo zaten bende bazen 3 bazen iki bucuk yapiyorum bucukta corba salata yada kuruyemis sut yada ayran gibi seyler tuketiyosun ..zaten sabahki yumurta ttıkıyor arada bisey yeme ihtiyacii duymuyosum ben aciksan bile yesil cay icip rahatlyorum yada baska bir bitki cayi istersen karatayin 3 ogun listesni yazarm sana am kitabi okuman sart 2. Kitabi al derim 1. Nin genisletimisi
Cok gecmis olsun canim rabbim sifa versin sana dikkat et kendine insallah cabucak iyilesirsin ...
sag ol canim

arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum bekarım sevgilim var yaza evlenmeyi düşünüyoruz şu an da yaşım 28 ve üstüne iş konusunda kilo önemli gümrük muhafaza ve gardiyanlık düşünüyorum onun için kilo vermem şart boyum 170 kilom ne yazıkkı90 her ay altı yedi kilo vermem gerekli en azından yetmiş kilola düşmem gerekli yada yetmiş beş şimdilik ne yapacağım nasıl vereceğim bilemiyorum yaa

Acilen iki ogun dort dortluk karatay diyeti yaparsan cok kolay verirsin yasin kucuk meteboliZman hizlidir rahat gider kilolar

Aynen cnm şimdi daha iyi anlıyorum.ben hazır kv 'nin yaptığı yemeklere konduğum için :)) kontrol edebiliyorum.ama tam gün evdeyken mutlaka kaçıyor ipin ucu.dün annemde kıymalı su böreği yaprak sarma cevizli kek falan getirmiş.fazla abartmamak kaydıyla yedim hepsinden.bu haftalık böyle artık.haftaya yeni bir başlangıç yaparım tekrar...

Kitap Tavsiyesi için teşekkür ederim canim soylemenn iyi oldu ben birinci kitaptan baslardim kesin:) burasi kar kis kiyamet bu aralar carsiya çıkmam zor. O yüzden listeyi şimdilik senden rica etsem olur mu?
Soylediklerin mantıklı 24 saat ne yiyeceğim ara öğün zamani aman kacirmayayim diye düşünmek benim de hoşuma gitmiyor. Ama acikirim yemeklere saldiririm diye düşünüyordum. Sanki saldirmama cok engel olabiliyormus gibi

Hoşgeldin. Bu kadar acil ve onemli meseleler kapida olunca işi şansa birakmamak gerek bence diyetisyene gitmen ve kendini motive ederek baslaman gerekiyor. Ayda 6-7 kilo vermek ciddi bir iş öylesine baslaman sonrasında hızla kilo almana sebepde olabilir. .

Çok geçmiş olsun canım.Umarım şimdi daha iyisindir ...

ben sabah öğle akşam sık sık uğrarım artık:))

Hoşgeldiniz,inşallah sağlıklı bir şekilde hedeflediğiniz kiloya ulaşırsınız...

Sabah
2 buyuk bardak su
1 bardak süt
Yeşil çay
Ve kahvaltı yaptıktan sonra tartiya ciktim:) üç gün önce 92 yi gören ben 90.8 çıktım birde kahvaltidan önce ciksam sonuc ne olurdu acaba dunku menunun bu kadar iyi sonuç vermesi biraz sasirtti ne yalan soyleyeyim
Ama cok mutlu oldum.
Rehl haftamdayim bugün yarın derken olmadi henüz. Ama olursam şişkinlik de gider diye düşünüyorum. E hayırlısı faydası olur inşallah

Çok sevindim canım.Açken çıksan belki 89ları görecektin ucundan.ama olsun bu sana motive olur ve daha dikkat etmeni sağlar...

çok geçmiş olsun canım

Iyi de bu zaman da hakiki bal bulana ne mutlu....
Piyasa da zor canim
o da doğru glikozla renklendiriciyle bile sahte bal yapıyorlar
biz marketten almıyoruz ondan yana içim rahat zaten sadece sirke bal karanfil çayı yaparken bir tatlı kaşığı kullanıyorum balı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…