1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

tatlım ben karatay diyetini bilmiyorum ama menün çok güzel böyle devam bence yalnız çayın yanındaki şekerleme olmasa çayı şekersiz içsen daha iyi olacak

Kimsecikler yok ben baya baya kendi kendime yazıyorum:)

yoooo bende varım hem evi temizliyorum hem buraya bakıyorum

bugünkü menüm

sabah:
bir haşlanmış yumurta
iki dilim ekmek
yarım salatalık
bir domates
maydanoz
bi lokma vişne reçeli
iki fincan şekersiz çay

öğle:

havuçlu yumurta
kuru soğan
iki dilim ekmek

akşam

bi kase tarhana çorbası
bi tabak etli fasulye yemeği
4 - 5 kaşık pirinç pilavı
bi kase yoğurt
bir maden suyu

birazdan yeşil çay yapacam yanına belki yulaflı bisküvi yerim beli yemem
grip oldum canım bişey istemiyor

bir büyük fincan çaya silme bir çay kaşığı şeker kullanıyorum bu gün itibariyle bıraktım çaya daha fazla bergamut aromalı çaydan ekledim şeker ihtiyacı olmadı eşim varken çok fazla aromalı çaylardan kullanamıyorum o hoşlanmıyor :))
karatayda bulgur serbestti değil mi ahh şu unutkanlığım olmasa kitabınıda okumuştum oysa ki

geçmiş olsun sera doğalkuşburnu meramelatı tüket biraz çabuk iyileşirsin inşallah

Canim hosgeldin cok sevindim aramiza döndüğüne

Bu günkü menüm Sabah
1 dilim kaşar
1 dilim peynir
1 sigara börek
1 kasik havurmali yumurta
4 tane zeytin
1 dilim salam

Saat 5
1.5 lahmacun
7 de 2 biber dolması
1 dilim haşhaşlı börek
1 dilim muhallebili kadayif

geçmiş olsun sera doğalkuşburnu meramelatı tüket biraz çabuk iyileşirsin inşallah

Sağol canım kuşburnu marmelatım vardı iyiki hatırlattın yerim ama yarın sabah malum saat geç oldu

Bu günkü menüm Sabah
1 dilim kaşar
1 dilim peynir
1 sigara börek
1 kasik havurmali yumurta
4 tane zeytin
1 dilim salam

Saat 5
1.5 lahmacun
7 de 2 biber dolması
1 dilim haşhaşlı börek
1 dilim muhallebili kadayif

Canim bugün ödül gününmüydü lahmacun dolma börek ağır olmamışmı

Sağol canım kuşburnu marmelatım vardı iyiki hatırlattın yerim ama yarın sabah malum saat geç oldu

Canim sabah iyiydi ama akşam misafir vardi bende dolmaya dayanamıyorum yedim bu gun oruc tutacam Yoksa

Caydaki seker ne kadar oluyor mesela?

Hoşgeldin canim aramiza dönmene sevindim. . Kaldığımız yerden devam edeceğiz inşallah.

Canim hosgeldin cok sevindim aramiza döndüğüne

Hosbuldum canlar bende cok sevindim tekrar döndüğüme:) artik
verelim bu kilolari yeter artık. Hepberaber basaracagiz insallah....
Yeni arkadaslar gelmis hosgelmisler ayrilanlarda var sanırım onlarda en kisa zamanda dönerler inşallah

Miladcim basiniz sağolsun...
Destinamm gecmis olsun bendede ayni sorun var sanırım,
Tambakcim cok iyi gidiyorsun ama sekere dikkat canım
Sara, rana, tomurcuk, wetu hejpinizde cok iyi gidiyorsunuz.tomurcugum ameliyatın ertelenmesine bende cok sevindim en zayif halinle olmak en iyisi ve o günler cok yakin...
Cok özledim sizleriii

Hosgeldin canım azimlisin hep devam etsin yaza hepimiz çıtır olalım dimi..
Karataya yapiyormussunuz ben onu beceremedim daha dogrusi devamini getiremedim ama devamli yapilsa gercekten cok güzel kilo verdiriyor ve bulgur serbest canım bildiğim kadarıyla. ..

Bugün ki menüm

Sabah
Kıymalı 2 yumurta

Öğlen
6-7 yk yeşil mercimek
Salata
Ayran

Aksam
8 yk kapuska
5-6 parca kanat ızgara
1 sb ayran
1 havuç

Cok guzel menu canim

Sagol canim faydasi olur ve devam edebilirim insallah uc gundur ekmek yemedigime inanamiyorum:)

Senin de menun cok guzel canim. Bu hafta ghatırı sayılır bir kilo vereceğin kesin..
Sekerleme uişine gelince şu zencefilli kahveli şekerleri cikaramiyrum hayatimdan cok seviyorum ama hergun de KKullanmıyorum zaten haftada en fazla bir iki kere
Sekeri birakmana sevindim. Cunku kalorisi cok yüksek cok cayda icince haliyle yemek yemessen bile butun kaloriyi şekerden almış oluyorsun..
Bulgur konusuda karatay da var mi bilmiyorum ama ben yemiş bulundum:)

hoşbuldum :))
karatay yapmıyorum aslında herhangi bir şeye bağlıdeğilim sadece zararlıları çıkarıp faydalı olduğuna inandığım şeyleri yiyorum
evimize bu kötü biri hırsız yada katil denilen kimseyi alırmıyız asla tanımadığımız güzel yüzlü biri bile olsa kimseyi evimize sokmayız ama vücüdumuza her türlü zararlı içeriği ne olduğu belli olmayan şeyi veriyoruz cuk cuk yiyoruz yada yiyorduk diyeyim artık tadı güzel olsada hazır ürün ambalajlı gıdaları yemiyorum zaten çok nadir olurdu şimdi hiç yok

hepimize güzel pazarlar ev ahalisi evde diye gaza gelip doyduğumuz halde yemeye devam edip karnı şişirmek yok midede suya havaya da yer bırakıcaz :))
bekledim bekledim öğlen oldu ben anca acıktım bu acıkmama işide kötü yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…