- 7 Kasım 2014
- 369
- 994
- 128
- 43
Gunaydin kızlar dun aksama dogru baslayan dis agrisiyla sabah kendimi hastaneye attim iki saat uyuyabildim bu agri dayanilmaz discim igne verdi simdi bir pogoca ve suyla kahvaltimi yaptim simdi igneyeeee(
günaydın kızlar haydi hareket zamanı
Canım sen Karadenizin neresindensin bende Karadeniz liyim merak ettim dunde yazdin ama gormedin herhalde
Bende ünye Akkuşluyum
ünyedemisin canım akkuşdamı
Aslinda ordunun Akkuş ilcesindenim ama batmanda yasiyorum eşim batmanda görevli
Selam hoş geldin.Ben hafta sonu pek giremedim.Yazdıklarınızı okudum ama sadece hoş geldin diyebildim :)selam kızlar
yağmurlu fırtınalı ve kapkara bi günden günaydın kızlarr. kaç gündür yoktum ne çok yedim ne az yedim ne yedim bilmiyorum. Bu aralar çok sıkıntılı herşeyim yetmez gibi dün akşam terkedildim bidetuz biber oldu üstüne..
neyse sabah kahvaltım
2 fincan Türk kahvesi
1 fincan ikisi birarada kahve
1 simit
Selam kızlar çok sakin bir gün canim da birşey istemedi kızımı okuldan alıp çarşıya gittik 2,5 saat gezdim inşallah spor yerine geçer öğle yemeği canım istemedi ben yinede yedim yoğurtlu karnabahar yedim
Aksamada yumurtalı kıymalı ıspanak yaptım yaninda yoğurtla yerim umarım kaçamak yapmam bu hafta kendime soz verdim tutabilirsem sıfır kaçamak yapicam serbest olan meyve ve bulguru da yememeye çalışacağım
Ahu ozel degilse sebebi neymiş?? Hakkinda hayirlisi olsun canim QUOTE="tomurcukkk, post: 38813394, member: 253764"]Günaydın hanımlar,
babamlar bugün dönüş yoluna çıkıyorlar hayırlısıyla.hafta sonu bombaladım da bombaladım.87 den eser kalmadı tabi.90ı da görmedim ama.
Ama bugün öyle bir motiveyle başladım ki tekrar diyetime.İyi bir atak yapacağımı düşünüyorum.Bu 1 haftalık ara çok iyi geldi.Şaşırttım metabolizmamı : Şimdi eskisi gibi kilo vermeye devam.
Bu arada maşallah sayfamız eski canlılığına kavuşmuşOku oku bitiremedim geçmişi.Hep böyle gitsin bundan sonra.Motivasyon tavan yapsın....
Benimde umudum yok 4 5 gündür tartılmıyorum yerimde saymaya bile razıyımBen pek umutlu değilimyyarından oysa 85.5 86 arasında idim ama bugun çok başka bir rakam
Gördüm hadi hayırlısı
Ekim zerdecal ve sari kök bitkisi ayni sey mi canim benim evde sari kök var ama zerdecalmi diğer adi emin değilim
İlkay geçmiş olsun canım sogan kaynatıp hem suyunu ic hemde tanesini en az bir saat ağrıyan disinin uzerinde tut cok hizli ağrısı cok etkilidir canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?