1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Gunaydin kızlar dun aksama dogru baslayan dis agrisiyla sabah kendimi hastaneye attim iki saat uyuyabildim bu agri dayanilmaz discim igne verdi simdi bir pogoca ve suyla kahvaltimi yaptim simdi igneyeeee(

Canım sanada cok gecmis olsun allahim biran önce şifalar versin

Çok sağolun kızlar yillardir cekmiyordum bu diş agrisini içim titriyor resmen boyuna su içiyorum bu iyi benim icin Allah kimseye vermesin bir an once gecsin inşallah

Selam hoş geldin.Ben hafta sonu pek giremedim.Yazdıklarınızı okudum ama sadece hoş geldin diyebildim :)
Ben sayfanın liste hazırlayanıyım Yarın da bildirim günümüz,seni şuanki kilon ve yaş boy olarak listeye eklemem için bilgilerin gerekiyor canım...

Selam kızlar çok sakin bir gün canim da birşey istemedi kızımı okuldan alıp çarşıya gittik 2,5 saat gezdim inşallah spor yerine geçer öğle yemeği canım istemedi ben yinede yedim yoğurtlu karnabahar yedim
Aksamada yumurtalı kıymalı ıspanak yaptım yaninda yoğurtla yerim umarım kaçamak yapmam bu hafta kendime soz verdim tutabilirsem sıfır kaçamak yapicam serbest olan meyve ve bulguru da yememeye çalışacağım

Ahu ozel degilse sebebi neymiş?? Hakkinda hayirlisi olsun canim QUOTE="tomurcukkk, post: 38813394, member: 253764"]Günaydın hanımlar,
babamlar bugün dönüş yoluna çıkıyorlar hayırlısıyla.hafta sonu bombaladım da bombaladım.87 den eser kalmadı tabi.90ı da görmedim ama.
Ama bugün öyle bir motiveyle başladım ki tekrar diyetime.İyi bir atak yapacağımı düşünüyorum.Bu 1 haftalık ara çok iyi geldi.Şaşırttım metabolizmamı : Şimdi eskisi gibi kilo vermeye devam.

Bu arada maşallah sayfamız eski canlılığına kavuşmuşOku oku bitiremedim geçmişi.Hep böyle gitsin bundan sonra.Motivasyon tavan yapsın....[/QUOTE]

Allah kavustursun
Yollari acik olsun kazasiz belasi donerler inşallah..

Ekim zerdecal ve sari kök bitkisi ayni sey mi canim benim evde sari kök var ama zerdecalmi diğer adi emin değilim

İlkay geçmiş olsun canım sogan kaynatıp hem suyunu ic hemde tanesini en az bir saat ağrıyan disinin uzerinde tut cok hizli ağrısı cok etkilidir canim.

Hadi hayırlısı Azmin yerine gelmiş sonucu merak ediyorum

Kızlar be hala adet olnadim yaaa iyice sistim karnim cok sis niye böyle oldu anlamadim

Allah kavustursun
Yollari acik olsun kazasiz belasi donerler inşallah..[/QUOTE]
ona daha önceki erkek arkadaşımla bir birlikteliğim olduğunu söyledim oda bu durum bana ters kabul edemem dedi. Yolları ayırdık böylece. insan ne kaybederse doğruluktan kaybediyo miladçım..

bende bilmiyorum inan eşim bulamamış zerdaçalı bende kimyon tarçın zencefil kattım yoğurda yedim
ablamla konuştum mide küçültme ameliyatı olmuş hiiiç demiyorda şimdiye kadar ben endişelenirim 2 gün ağrım oldu sonra hiç olmadı diyor 40 gün olmuş ameliyat olalı 14 kilo vermiş ama son birkaçgündür tartılmadım diyor daha da fazla olabilir demek ki çok pis gaza geldim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…