1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Valla canim kacamak yapmadiysan eger guzel bir gun gecirmissin.yuruyus sayilir tabi butun gun dolasmissin sonucta.insallah eksilerde olursun

sabahlar işe gittiğim için erken kahvaltı yapıyorum ve canım hi bişey istemiyo o saatte canım yaaa
Aaa anladim,bende sabah uyanir uyanmaz bisey yiyemeyenlerdendim ama insan zamanla alisiyor mecburen.acikmayi beklersem is yerinde borek pogoca daha fena oluyor.
Ama bilirim o hissi mecburiyetten 2 lokma atar cikarsin agzina.

O agriyla yine hafif atlatmissin canim.insallah simdi daha iyisindir...

Aaa anladim,bende sabah uyanir uyanmaz bisey yiyemeyenlerdendim ama insan zamanla alisiyor mecburen.acikmayi beklersem is yerinde borek pogoca daha fena oluyor.
Ama bilirim o hissi mecburiyetten 2 lokma atar cikarsin agzina.

aynen canım kahvaltı keyfini haftasonları yapıyorum ben

Günaydın topigimin güzel hanimlari:)
Artık eski formumuza kavusma vakti. Benim icin buraya yazmak can sikici da olsa kendimle yuzlesmenin vakti geldi çattı. Son bir aydir berbat gitti benim icin ama sabah yeni bir başlangıç yaptim. Artik hamurisi ve sekerli gıdaların tadına bile bakmak yok. Kendimi su bir ay cok sinirlamam gerek. Kilo bildirimini yapip geliyorum. Aktif olmak gerek zayiflamak istiyorsak emek vericez.

EKIM2009 kilo bildirimimizi bizim kilo takip gunlugumuze yapiyoruz. Tomurcugun sennden istedigi gibi bugunku kilon ve boyunu girersen listemizle yol aliri canım.

Evet yaptım kilo bildirimimi. Zor oldu yazmak ama napalım yerken düşünmek gerekirdi degil mi

Bundan sonra sunu yapıcam bunu yapıcam demek beni biraz sikmaya basladi eminim yine yazsam sizden yeterrr nidalari yukselicek
Artik oncesinde degil yasadiktan sonra yazıcam.
Kaderimde bir günlük acip katilan herkesten daha iradesiz olmakta varmış

bu mesajı beğenmedim

deme öyle yaaaa hepimizin iradesinin sınandığı zamanlar oluyor dbe vurduğumuz zamanlar oluyor ama önemli olan pes etmemek bak bana bu hafta o kadar dikkat ettim sabah tartıyı kıracaktım nerdeyse bide evin her köşesinde farklı sonuç çıkardı kimi yerde bir iki kilo vermişim kimi yerde üç kilo almışım gösterince aynı kiloda olduğuma kanaat getirdim çünkü almam mümkün değil yaaa bu kadar az yemeyle alıyosam iyi valla bide bende ödem var yüzüğüm elime oturuyor resmen buda su içmemekten kaynaklanıyo kendimi biliyorum diyeceğim o ki kendini bırakmayacaksın bu hafta seninle ikimiz daha sıkı diyet yapalım haftaya herşey daha güzel olacak benim bu sabahki kararım şu bol su içecem ve akşamlar sadece salata çorba ve et yiyecem yemeğimi öğle yiyecem ve ekmeği diyetisyen her öğünde bir ince dilim verdi ama ben sadece sabahlar bir dilim yiyecem sonra yemiyecem bakalım nasıl olacak

Iyi yaptin begenmemekle:)
Tartiyi ben hep ayni yerde bırakıyorum saracim zemin farkindan ötürü moralin bozulmasın. Bir önceki hafta nerdey tartildiysan yine orda çık.
Kararlarin cok güzel bende oyle düşünüyorum bu hafta icin. aksamlari corba salata ayran gayet guzel olur bencede. Etde doyurucu olur aslinda. Deneyelim. Bende bu hafta su icemedim. Havalar o kadar soğuk ki sudan korkar oldum:) spora ve suya başlıyorum bugün Beraber başlamış olalim hadi bakalim

Sabah menumu yazayim sonra işler beni bekler

Kahvaltim
1 kayisi kıvamında haşlanmış yumurta
10 siyah zeytin(azaltabilirim bunu oönümüzdeki günlerde)
1dilim beyaz peynir
Kis salatası
3 ceviz
Tarçınlı yesil cay

Of kızlar cildiricimmm kac haftadır bi ileri bi geri kal geldi artik öyle kilo aldıracak biseyde yemedim sadece midemden ötürü su ve spora dikkat edemedim

kızlar tartılma günümüz var mı bizim ben bu gün tartıldım 300 gr eksik çıktım :))
26 aralıkta not düşmüşüm 109.6
geçen hafta tartıldım ama hangi gündü hatırlamıyorum 108.7
bu gün 1o8.4 :))) sevindirik oldum düpedüz hahahah

Of kızlar cildiricimmm kac haftadır bi ileri bi geri kal geldi artik öyle kilo aldıracak biseyde yemedim sadece midemden ötürü su ve spora dikkat edemedim
ne diye moralini bozuyorsun arkadaş yapma böyle stres ve üzüntünün salgıladığı hormanlar en büyük engelimiz acelemiz ne 1-2 ayda mı aldık bu kadar kiloyu hem arada spor yapmamayı boş ver az kaçırsan msal 2 tatlı yesen bile kilo yapmaz hemen kilo için 8 bin kalori lazım beynimizi bu diyet kilo vermeye hiç takmadan yerken acaba kilo yapar mı diye düşünmesek zaten vucüdumuzun bir sistemi var o ayarlıyor hiç kilo almazdık ama beynimizi diyet ve kiloyla öyle bir kodlamış ki yazılan çizilen görseller kilo alıyoruz ondan iş bizde zihin altımız da bitiyor da kendi kendimizi ikna edemiyoruz

Bugün tarti günümüz canim sana ben de yazdım tomurcuk da iki defa yazmış görmedin sanırım. 2015 fistiklarinin kilo takip gunlugu var oraya yapıyoruz kilo bildirimini srn boyunu ve yaşını da birkez daha oraya yazarsan tomurcuk liste yapacak. Sende bugunku kilonla başlamış olacaksin..

Gunaydin arkadaslar yaklasik bi haftadir yazamadim kusura bakmayin ne olur soylemistim gecen hafta cuma gunu annemler kuran okuttular ve iki gun oncesinden hazirliklara basladik ondan sonraki gunde aksama kadar bizim evi temizledim malum uc gun gec vakite kadar annemlerde oldugum icin evde pek bisey yapamadim ve koltuklari cekerken altlarini temizlemek icin belimi agrittim ve pazar gununden beri yatiyorum kalkmaya calistigim an kitleniyorum bugun sanki biraz daha iyiyim cok sukur onun icin yazamadim diyet konusunda ise hic dikkat etmedim ve baya bi kilo almisim kac gundur de yatiyorum iyice sistim neyse yine ve yeniden basliyorum insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…