rabbim gönlüne göre versin inşallah kıza zaman sonra kızlar ben çocuğu uyutucamaltını değişicem ne yesem de sütüm olsa diye yazarsın :))
ben normal spor yapamıyorum bana uymuyor zaten spor amaçlı yürüyüşlerde yasak bana onun yerine oryantal kursuna gittim :))o da spor sayılır zaten biliyorum oryantali fazladan el hareketlerini öğrenmiş oldum bu senede baktım gidimiycem şu çın çınlar varya bele takılan şakira kemeri ondan aldım evde sırıl sıklam olana kadar oynuyorum radyomda sürekli açık hoşuma giden hareketli müzik mi var hooop kalk iki dans et tmam:))
önemli olan hareketli olmak değil mi basit kültür fizik hareketleri yapıyorum birde illa spor salonu yada uzunca koşmalar yürüyüşler olmasada hiç yoktan iyidir bence
cuma selasında sana da dua edicem canım rabbim hayırlı kılıp sana çift bebe nasip etsin inşallah
rabbim gönlüne göre versin inşallah kıza zaman sonra kızlar ben çocuğu uyutucamaltını değişicem ne yesem de sütüm olsa diye yazarsın :))
bundan 5-6 sene önce menüsküs ameliyatından zor kurtuldum yaşın genç kendini kollarsan düzelir dediler ameliyatsız geçti şükür şimdi uzun yürüyüş dizi yoran spor yapamıyorum birde her gittiğim doktor bu kiloyla her gün yrürsen sonra ortapedilerde sürünürsün dedi
ben de kalkıyorum malum hafta sonu demek bol bol çamaşır ütü iş demek
hadi kolay gelsin sana da bana :))
Saol canım kusuravbakma gördüm ama alintilamayi unuttum bugün biraz daha iyiyimbcok sukurgeçmiş olsun demiştim ama görmedin sanırım canım neyse şimdi nasıl oldun
bir büyük fincan çaya silme bir çay kaşığı şeker kullanıyorum bu gün itibariyle bıraktım çaya daha fazla bergamut aromalı çaydan ekledim şeker ihtiyacı olmadı eşim varken çok fazla aromalı çaylardan kullanamıyorum o hoşlanmıyor :))
karatayda bulgur serbestti değil mi ahh şu unutkanlığım olmasa kitabınıda okumuştum oysa ki
Miladcim basiniz sağolsun...
Destinamm gecmis olsun bendede ayni sorun var sanırım,
Tambakcim cok iyi gidiyorsun ama sekere dikkat canım
Sara, rana, tomurcuk, wetu hejpinizde cok iyi gidiyorsunuz.tomurcugum ameliyatın ertelenmesine bende cok sevindim en zayif halinle olmak en iyisi ve o günler cok yakin...
Cok özledim sizleriii
miladcim karatayda bulgur buğday serbest ama yinede kilo verme döneminde haftada 4 kaşığı geçmeyin diyor hoca ne kadar uyarsan o kadar hızlı kilo veriyosun ama serbestvdiye bulguru kuru meyveyi hatta nohut yemeği ni bile abartmamak lazimCok guzel menu canim
Sagol canim faydasi olur ve devam edebilirim insallah uc gundur ekmek yemedigime inanamiyorum:)
Senin de menun cok guzel canim. Bu hafta ghatırı sayılır bir kilo vereceğin kesin..
Sekerleme uişine gelince şu zencefilli kahveli şekerleri cikaramiyrum hayatimdan cok seviyorum ama hergun de KKullanmıyorum zaten haftada en fazla bir iki kere
Sekeri birakmana sevindim. Cunku kalorisi cok yüksek cok cayda icince haliyle yemek yemessen bile butun kaloriyi şekerden almış oluyorsun..
Bulgur konusuda karatay da var mi bilmiyorum ama ben yemiş bulundum:)
Bence güzel menübenim haftaya günüm var pastayı böreği esmer unla yapacam kısırda esmer bulgurla nasıl fikir ama bide yulaflı kurabiye yaptım mı tamamdır bide şu renkli makarnalardan salata olduda bitti maşallah hiç kimse için diyetimi bozamam beyaz undan yapsam yemesem olmaz yesem olmaz en iyisi bu sizce nasıl
aslında bubigneri karatayda öneriyi d vitamininin 100 un üzerinde olsun diyor ayda bir iğnesini yaptırmak gerekiyomus ayrıca k 2 vitamini omega 3 te onemliymiss ama ben omegadan başkasını kjllanmadim dahaben çocukları sevmiyiorum bacım başkasındayken severim ağlayınca acıkınca altını kirletince anasına postalarsın ooohh mis gibi çocuk seversin böyle bendeyken yok sevmiyorum :))
son 5 senedir gebelik yasaktı zaten hipertroiddim 8 ay önce ameliyatla aldılar tüm troid bezlerini o ara vücudun kalsiyum dengesini sağlayan paratroid denen mercimek kadar bir organ varmışona zarar vermişler felçli gibi kasılıp kalıyordum hala el yapımı kalsiyum d vitamini ekstra d vitamin iğnesi b12 vitamini iğnesi kullanıyorum
endokrin doktoru bana glikofen verdi kilo için şeker hastaları ve obezler kullanıyormuş hiç işe yaramadı bende
Canım sen çalışıyor musun birde nevkadar surede kaç kilo verdinbundan 5-6 sene önce menüsküs ameliyatından zor kurtuldum yaşın genç kendini kollarsan düzelir dediler ameliyatsız geçti şükür şimdi uzun yürüyüş dizi yoran spor yapamıyorum birde her gittiğim doktor bu kiloyla her gün yrürsen sonra ortapedilerde sürünürsün dedi
gitmeden sabah menümü yazayım
bir fincan şekersiz çay
tava böreği yapmıştım peynirli ondan yedim ama inceciktiler 5 - 6 dilim yemişimdirama normal böreklerin iki dilimine eşit diyim öyle işte
nasıl derseniz evde açılan yufkalardan altı katlı tavada pişiyo üç kat alta üç kat üste ortaya peynir maydanoz belki bilirsiniz karadenize özgü yufka kızartmasıda deniyo az yağla kzartılıyo çok leziz oluyo bugün kendime ödül vereyim dedim
Canım ya cok geçmiş olsun allahin hikmeti iste mercimek kadar organ nelere kadir başımızı secdeden kaldirmasak yeridirben çocukları sevmiyiorum bacım başkasındayken severim ağlayınca acıkınca altını kirletince anasına postalarsın ooohh mis gibi çocuk seversin böyle bendeyken yok sevmiyorum :))
son 5 senedir gebelik yasaktı zaten hipertroiddim 8 ay önce ameliyatla aldılar tüm troid bezlerini o ara vücudun kalsiyum dengesini sağlayan paratroid denen mercimek kadar bir organ varmışona zarar vermişler felçli gibi kasılıp kalıyordum hala el yapımı kalsiyum d vitamini ekstra d vitamin iğnesi b12 vitamini iğnesi kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?